Jump to content

wannabearchitect

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wannabearchitect

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

wannabearchitect's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα, έχεις κανείς να προτείνει θήκη και τσαμάκι για το 10.8''?
  2. Καλησπέρα, μόλις αγόρασα και εγώ το εν λόγω κινητό. Προσπάθησα χθες να το συνδέσω στο wifi του σπιτιού και αμέσως μου κόλλαγε τον router. Το έχει πάθει κανείς?
  3. Καλησπέρα,

    γνωρίζετε γιατί δεν μπορώ να γράψω σε κανένα θέμα μέσα στο XIAOMI?

  4. Ξαφνικά έσβηνε χωρίς επανεκκινηση. Πιθανόν να έχει θέμα η μπαταρία.Βασίκα όταν το συνδέω στον φορτιστή δειχνει στην εικόνα την μπαταρία με λίγο κόκκινο στο κάτω μέρος.Σαν να μην φορτίζει καθόλου. Επιπλέον δεν ανοίγει ούτε όταν είναι στη φόρτιση. Κατέβασα drivers για το PC και το πρόγραμμα για το φλασάρισμα αλλά δεν φαίνεται να το αναγνωρίζει το κινητό το PC.Γενικός μια τρύπα στο νερό!!
  5. Καλησπέρα, έχω ένα θεματάκι και εγώ με το εν λόγω κινήτο.Ξαφνικά μου έσβηνε κατα διαστήματα.Τώρα μου έσβησε τελείως και δεν ανοίγει. Μπορώ να του κάνω κάτι?.Μπορώ να το φλασάρω μέσω υπολογιστή?
  6. Καλημέρα, θα παρακαλούσα να μου προτείνετε ένα 12άρι κλιματιστικό μέχρι 600eur. Ένα που έχω δει μέχρι στιγμής είναι το παρακάτω. http://www.skroutz.gr/s/5040593/Hitachi-Perfomance-RAK-35PPB-RAC-35WPB.html
  7. αλλο ενα invite υπαρχει διαθεσιμο,περιμενω Pm.
  8. Καλησπέρα, έχω και εγώ μια πρόσκληση.Στείλτε μύνημα για να την στείλω...
  9. Αυτές που βγάζει είναι για ζώνη παντελονιού. Εγώ θέλω κάτι για το τρέξιμο στο γήπεδο.
  10. Καλησπέρα, έχει κανείς βρει βολικό αξεσουάρ για να κουβαλάμε το κινήτο σε τρέξιμο?Αυτά που μπαίνουν στο μπράτσο μου φαίνονται λίγο τεράστια με αυτό το κινητο.
  11. Με τη σειρά μου να ευχαριστήσω το μέλος anothersunnyday για το Invitation.Από χθες έχω στα χέρια μου το κινητό.Είναι παραγωγής 30/08/2014. Δεν έχω τσεκάρει ακόμα την κιτρινίλα.Μόλις έχω invitations θα μοιράσω και εγώ από την πλευρά μου στα μέλη του Myphone.
  12. Εγώ έχω ήδη παραγγείλει την Diztronic Flexible TPU Case από το Amazon.Μόλις παραλάβω και τη δοκιμάσω θα σας πω εντυπώσεις.
  13. Επειδή και εγώ έκανα διαπραγμάτευση χθες σε ένα κατάστημα για 2 νούμερα και τους είπα για πάγιο στα 24 και μου λέει αδύνατον!! Του είπα ότι ξέρω άτομα με λιγότερα και μου είπε δεν υπάρχει περίπτωση να ανανέωσαν τώρα με λιγότερα. Αν έχεις κάποιον φέρε να μου το δείξεις. Επειδή μου την έσπασε θέλω να τον ξεφτιλίσω λίγο. Αν σου είναι εύκολο μπορείς να σκανάρεις των λογαριασμό σου, να σβήσεις τα δεδομένα σου, και να μου το στείλεις?
  14. Υπάρχει κάποιος που ανανέωσε πρόσφατα στην VODAFONE με το Red 1 και πάγιο κάτω από 24 eur?
×
×
  • Create New...