Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας πιο ειναι καλυτερο τηλεφωνο απο τα δυο που αναφερω?

Η και καποιο αλλο που να εχει μπαταρια -αυτονομια σαν αυτα.

Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ καλό κινητό αλλά δεν πληρεί τα κριτήρια 1 και 6. Το 2014 είχαμε το Coolpad f1 να προτείνουμε στις 5 ίντσες (Οκ ήθελε λίγο πείραγμα αλλά η υποστήριξη ήταν τεράστια), για το 2015 υπάρχει τίποτα ανάλογο ή πάμε υποχρεωτικά στις 5,5 ίντσες;

Ναι σορυ το 1 για καποιο λογο το διαβασα απο 5.2 μεχρι 5.5... :P Για το 4G νομιζα οτι ειχα διαβασει εδω οτι δουλευει Ελλαδα αλλα μαλλον το χεις ψαξει καλυτερα, οποτε... Οντως το F1 ηταν κορυφαιο... Το Elephone που προτεινει ο Αρης φαινεται καλη περιπτωση και οικονομικο... Το μονο που με προβληματιζει ειναι το ονομα Εlephone, κατα τα αλλα κομπλε...

Σιγουρα βοηθησες γιατι με αυτες τις διευκρινισεις, το συγκεκριμενο γινεται σιγουρα απο τα πιο vfm επωνυμα... :)

Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις! Το p6000 όντως φαίνεται να προσφέρει ένα καλό πακέτο για τα λίγα λεφτά που ζητάει. Στα πλην του η μάλλον κακή κάμερα, οι κάπως μεγάλες διαστάσεις και το (αρκετά) μεγάλο βάρος του (οι γυναίκες δίνουν αρκετή βάση σε αυτό και είναι 20gr βαρύτερο από το Coolpad f1) . Σε αυτή την τιμή όμως είναι παράλογο να διαμαρτύρεται κανείς.

Τίποτα άλλο υπάρχει να προτείνω μιας και το budget μας παίρνει και για ακριβότερο;

Σε 5άρι αυστηρά δυστυχώς δεν παίζουν πολλές επιλογές... Σε 5.5 μάλλον υπάρχουν περισσότερες απ' όσο είδα... Επίσης καλό φαίνεται για αυτά που ζητάς το Vibe X2 αλλά είναι κάνα 20άρικο πιο ακριβό απ' ότι είδα...

Δες εδώ και μία λίστα με συσκευές 4G (800/1800/2600 Mhz) http://www.kimovil.com/en/best-smartphones-moviles/4g_smartphones_800_1800_2600_frequencies

Edited by SpyrosR

Κοντά στα 200 ευρώ που έχει τις προδιαγραφές που ζητάς εκτός από τα χρήματα που θες να ξοδέψεις είναι το ZTE blade S6.. Με κουπόνι από το gearbest έβγαινε στα 215 δολάρια πριν λίγο καιρό.. Πιστεύω και για κοπέλα φαίνεται ιδανική συσκευή..

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Εδώ και καιρό είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο. Το G3 μου αρέσει λόγω μεγαλύτερης οθόνης και σίγουρα ότι είναι ποιο καινούριο αλλά με αγχώνει το θέμα μπαταρία και τα χαζοlag που ακούω ότι έχει

Στο G2 το μόνο που με χαλάει είναι η παλαιότητα του τίποτα άλλο.....

Σαν χρήστης είμαι μέτριος λίγη χρήση FB μέσω wifi κανένα παιχνίδι περιστασιακά λίγες φώτο και τηλέφωνα.....

Όσο για το Lg G3 32gb δεν το συζητάω δεν μπορώ να ανέβω τόσο.

Gigabyte GSmart Mika M3 ή Sony Xperia E4 Dual ,περιπου 130e και τα δυο ,το gigabyte ειναι σε προσφορα.Δεκτες και αλλες προτασεις μονο για δικαρτο

Εχω περιορισμένο μπατζετ αλλα το μονο που θελω ειναι να βλεπω ταινίες γιατι ειμαι στρατιώτης.Ειμαι ανάμεσα στα Lenovo a3500 και στο asus memo pad 8 έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμη μεταξύ τους.αξιζει να παω στο asus;

lg g3 16 gb ειναι η καλυτερη επιλογη..καινουρια συσκευη,καλυτερη φωτο,οθονη..μπαταρια ειναι λιγο off!!!αλλα και το g2 πολυ καλη επιλογη!!
I Want To Believe

Το G2 με όσα έχουμε διαβάσει είναι πιο αξιόπιστη συσκευή χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι είναι και καλύτερη.

Αν όμως το G2 πάρει Lollipop (δεν ξερω αν έχει πάρει ήδη) τότε να μην σε ανησυχεί καθόλου η παλαιότητα του καθώς θα πάρει και αρκετό χρόνο ζωής ακόμη.

Εχω περιορισμένο μπατζετ αλλα το μονο που θελω ειναι να βλεπω ταινίες γιατι ειμαι στρατιώτης.Ειμαι ανάμεσα στα Lenovo a3500 και στο asus memo pad 8 έχουν μεγάλη διαφορά στην τιμη μεταξύ τους.αξιζει να παω στο asus;

Για να βλέπεις μόνο ταινίες και browsing χωρίς να είμαι σίγουρος, υποθέτω ότι οκ είναι το Α3500 (από κάτι σχόλια που βλέπω, καλά λόγια λένε)...:)

Aπό την άλλη αν είναι να ανέβεις, υπάρχει στα ~128 στα crazy sundays του eshop, το Α5500 που είναι 8άρι και έχει και 3G...

Το Ε4 το θεωρώ απογοητευτικό για μια εταιρία σαν τη Sony ενώ το Mika M3 είναι ερωτηματικό. Και η αλήθεια είναι πως σε αυτές τις τιμές δεν υπάρχουν και πολλές αξιόπιστες επιλογές για δίκαρτο. Θα ξαναψάξω όμως :)

Το G2 πηρε κανονικα γλειφιτζουρι κι απο μπαταρια παει πολυ καλα. Βεβαια αν εξαιρεσεις το θεμα αυτονομιας δεν αξιζει σε σχεση με το G3. Κι αμα δεις και κανα λαγκ, του πετας μια CM και καθαριζεις :lol::lol::lol:

Αν και δεν λες τι σε ενδιαφερει περισσοτερο και τι ζητας απο μια συσκευη... ουσιαστικα με την σειρα οπως τα χεις βαλει απο το καλυτερο προς το χειροτερο... ;)

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Μπάτζετ: Έως 250 ευρώ το πάρα πολύ

Χρήση: Κυρίως επαγγελματική χωρίς να είναι υπεραπαραίτητες σουπερ λειτουργίες ενός android διαστημοκινητού.Αν βλέπατε ποιο θα αντικαταστήσει θα καταλαβαίνατε.Ας δώσουμε βαρύτητα σε αυτάρκεια μπαταρίας και φυσικά το να παίρνει 2 κάρτες όπως είπα στον τίτλο.

Ευχαριστώ.

παρε δυο lenovo s660. δοκιμασμενα, αξιοπιστα, δικαρτα, μπαταρια 3000mah.

δουλευουν μια χαρα με το που τα παρεις στα χερια σου, χωρις πειραγματα.

αντε να σου παρει μισο λεπτο για να κατεβασεις το δωρεαν nova launcher.

απο το πιο πανω link-καταστημα ερχονται με δωρεαν προστατευτικη θηκη σιλικονης, πολυ βολικη.

Edited by telefoneri

Αν δε σε νοιάζει η καμερα, το καλυτερο ειναι το htc one m8, μετα θα ελεγα s5 και μετα τα αλλα δυο, ετσι γενικά μιλωντας.

Το G3 ειναι πιο laggy απο το s5 και γενικά ζοριζεται περισσότερο με πιθανότερο λογο τη 2K οθονη του . Επίσης η samsung και η htc ειναι πιο αξιόπιστες απο την LG στα smartphones.

Για τα Sony οι αποψεις διιστανται και δεν εχω ιδιαιτερη εμπειρια με τα τελευταια μοντελα οποτε δε ξερω να σου πω. To Z2 ειναι σιγουρα πολυ γρηγορη συσκευη και με καλη καμερα αν σε βραδινες χρησιμοποιησει κανεις χειροκίνητες ρυθμίσεις. Απο κει και περα απο πλευρας αξιοπιστιας κτλ ας πει καποιος άλλος γιαυτό.

καλησπέρα

Ψανχω κινητό dual sim 180-200 € max . Απαιτήσεις:

1. dual sim

2. Να είναι 4g

3. Οθόνη 5-5.5

4. 3gb ram

σκεφτόμουνα το jiayu s3 άλλα άκουσα οτι ακόμα εχει διάφορα κολλήματα.

Ακούω της προτάσεις σας

Συμφωνω απολυτα με την επιλογη συσκευης και καταστηματος.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

εχε επισης υποψη

- elephone p3000s (εκδοση 3gb ram)

- ecoo e04 (aurora plus)

- elephone p7000

αλλα αναμενε περισσοτερα reviews

Edited by telefoneri

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις προτάσεις ! Πήρα το Cubot x9 από Ελλάδα γιατί χρειαζόμουν άμεσα συσκευή ! και αποφάσισα να παραγγείλω και το lenovo k3 ξέφυγα λιγάκι από το όριο αλλά δεν πειράζει !

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...