drillgr Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Ενα μισαωρο για μενα ειναι υπεραρκετο, παραπανω αρχιζω και βαριεμαι.. 9/10 φορες ασχολουμε μονο με τα "θεματα υπο παρακολουθηση". Αρεα και που κανω ποστ μονο για να ρωτησω/απαντησω σε καποιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Επίσης και σόρρυ κιόλας σου "έφαγα" την υπογραφή γιατί ήταν μεγαλύτερη από το επιτρπόμενο 420X150 και 16Κ . Η δική σου ήταν 50Κ. Εγω συγγνωμη που την εβαλα :O , δικο μου το λαθος , δεν επρεπε ... Εγω καθομαι αρκετη ωρα στο site , γιατρε, ειμαι καλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 παντως η περισσοτεροι "εθισμενοι" δεν ποσταρουν μονολεκτικες απαντησης ,ουτε απαντουν στελνοντας ενα :p,αλλωστε αν εκαναν κατι τετοιο θα ειχαν φαει ban εδω και καιρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 ρε παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποιον απο τους "εθισμενους" ποση ωρα καθε μερα καθεται στον υπολογιστη περιπλανομενος στις σελιδες του myphone.Εγω που προσπαθησα για μια εβδομαδα περιπου να κανω καθημερινα οσο το δυνατον περισσοτερα ποστς μπορω(μου εβγαιναν περιπου 10 τη μερα) εβλεπα οτι χρειαζοταν να κλεισω τουλαχιστον 4 ωρες μπροστα στον υολογιστη.Οπως ηταν φυσικο μετα απο λιγο καιρο δεν αντεξα και τα παρατησα!:) Με το ζόρι μία ώρα την ημέρα (που χρόνος για περισσότερο)... Αλλά (βλ. κάτω): Ενα μισαωρο για μενα ειναι υπεραρκετο, παραπανω αρχιζω και βαριεμαι.. 9/10 φορες ασχολουμε μονο με τα "θεματα υπο παρακολουθηση". Αρεα και που κανω ποστ μονο για να ρωτησω/απαντησω σε καποιο θεμα. Το ίδιο κι εγώ. Έχω αρκετά θέματα υπό παρακολούθηση, θέματα στα οποία συνήθως αυτοί που δραστηριοποιούμαστε είμαστε εμείς κι εμείς (όπως μπορεί να δει κάποιος από το προφίλ μου, δραστηριοποιούμαι στο My Movies & TV). Καμιά φορά άμα έχω χρόνο και βαριέμαι, ρίχνω μιά ματιά από τα νέα θέματα στο Chat & Fun, ενώ περνάω ανελλιπώς από την πρώτη σελίδα του site για ενημέρωση. Ελπίζω να σας κάλυψα... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 ρε παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποιον απο τους "εθισμενους" ποση ωρα καθε μερα καθεται στον υπολογιστη περιπλανομενος στις σελιδες του myphone. 24/7 kthxbye Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Βρε παιδια, να προτείνω κατι;;;; γιατι δεν φτιάχνετε ενα θεμα που σκοπο θα εχει να αυξάνεις τον αριθμό των ποστ;;;; να πηγαίνει ο κάθε εθισμένος και να γράφει ενα γράμμα σε κάθε απάντηση η να βαζει ενα smilie καθε φορα μεχρι να βαρεθει...!!!:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Βρε παιδια, να προτείνω κατι;;;; γιατι δεν φτιάχνετε ενα θεμα που σκοπο θα εχει να αυξάνεις τον αριθμό των ποστ;;;; να πηγαίνει ο κάθε εθισμένος και να γράφει ενα γράμμα σε κάθε απάντηση η να βαζει ενα smilie καθε φορα μεχρι να βαρεθει...!!!:rolleyes: πατατοθρεντ δηλαδή... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 http://img227.imageshack.us/img227/1305/33404924so6.jpg :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Βρε παιδια, να προτείνω κατι;;;; γιατι δεν φτιάχνετε ενα θεμα που σκοπο θα εχει να αυξάνεις τον αριθμό των ποστ;;;; να πηγαίνει ο κάθε εθισμένος και να γράφει ενα γράμμα σε κάθε απάντηση η να βαζει ενα smilie καθε φορα μεχρι να βαρεθει...!!!:rolleyes: Δεν μας αφήνουν οι mods... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Δεν μας αφήνουν οι mods... :mad: α δηλαδή θες????μα καλά ρε τύπε δε σου φτάνουν τα 11000 και posts σου θες και άλλα???:blink::confused:(Αν θες απλά να βλέπεις το προφίλ σου να γεμίζει βάλε κανένα avatar!δεν είναι ανάγκη να γεμίζει από posts!!!):p Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Bayern7 7,04 μηνύματα ανά ημέρα pythagoras_7 6,82 μηνύματα ανά ημέρα :rolleyes: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Bayern7 7,04 μηνύματα ανά ημέρα pythagoras_7 6,82 μηνύματα ανά ημέρα :rolleyes: Xourxoulitsos6.396 - 4,29 μηνύματα ανά ημέρα Δραστηριοποιείται στο: My Movies and TV το γράφει μάλιστα και στο προφίλ του καθενός τώρα το ανακάλυψες????:lol:ή μήπως θες να πεις κάτι???:cry:κοίτα και που δραστηριοποιείται ο καθένας δε κάνουμε απλά copy-paste!!!:Xψάχνουμε και λίγο!!! Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Xourxoulitsos6.396 - 4,29 μηνύματα ανά ημέρα Δραστηριοποιείται στο: My Movies and TV το γράφει μάλιστα και στο προφίλ του καθενός τώρα το ανακάλυψες????:lol:ή μήπως θες να πεις κάτι???:cry:κοίτα και που δραστηριοποιείται ο καθένας δε κάνουμε απλά copy-paste!!!:Xψάχνουμε και λίγο!!! Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Nuff said. kthxnite Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Xourxoulitsos6.396 - 4,29 μηνύματα ανά ημέρα Δραστηριοποιείται στο: My Movies and TV το γράφει μάλιστα και στο προφίλ του καθενός τώρα το ανακάλυψες????:lol:ή μήπως θες να πεις κάτι???:cry:κοίτα και που δραστηριοποιείται ο καθένας δε κάνουμε απλά copy-paste!!!:Xψάχνουμε και λίγο!!! Ότι αυτοί με τα πολλά ποστς δεν είναι όλοι gamwposters αλλά 4 χρόνια στο myphone ενώ άλλοι μόνο 2-3 μήνες και την φτάσαν την χιλιάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Nuff said. kthxniteμιας και άρχησες τα copy paste κάνω και εγώ ένα παλιό και αγαπημένο -----Ασ'το....και να σου απαντησω δεν θα βγαλω ακρη μαζι σου....(sealover speaking) Ότι αυτοί με τα πολλά ποστς δεν είναι όλοι gamwposters αλλά 4 χρόνια στο myphone ενώ άλλοι μόνο 2-3 μήνες και την φτάσαν την χιλιάρα. ότι τώρα ένας απ'αυτούς είμαι εγώ????:blink:αν εννοείς ότι εννοεί κάτι τέτοιο τότε τι να πω!!!:X 1:κοντεύω μισό χρόνο στο myphone 2:ενεργό μέλος μόνο στο myphone και στο forum της υπογραφής! 3:συνήθως postάρω στα :apple sonyericsson τεχνολογικοί προβληματισμοί και διαξιφισμοί...απ'ότι βλέπεις δε σπαταλάω και όλη μου τη μέρα στο chat and fun σαν κάτι άλλους!!!άσε που στη τελική δε κάνω σύγκριση εγώ αλλά άλλος!!!;) και φυσικά πάντα φιλικά:) EDIT:επίσης που είδες τα 1000 μνμτα θέλω άλλα 118 αν σου φένονται τόσα λίγα τότε μπορεί να καταλάβει πολλά κάποιος!!!:X Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Τελικά, όσα χρόνια και αν περάσουν κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Hopeless. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2007 Bayern7 7,04 μηνύματα ανά ημέρα pythagoras_7 6,82 μηνύματα ανά ημέρα :rolleyes: massive pwnage :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 clubcorsa: 15500 posts opelclub: 3000 posts (+2000 deleted) caraudioclub: 6300 posts caraudioforum: 800 posts powerclub: 1500 posts myphone: 2700 posts corsa-c.co.uk: 600 posts διαφορα αλλα φορουμ: 500-600 posts... και ολα αυτα απο τον απριλιο του 2005 οποτε και αρχισα να γραφω σε φορουμ.. Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 massive pwnage :D PURE AND UNRECOVERABLE PWNAGE... :lol::lol::lol::lol: Πυθαγορα... το που ποσταρει κανεις δεν εχει νοημα... και στο κατω κατω τον τελευταιο καιρο τα ποστς στον τεχνολογικο προβληματισμο... πατατες εχουν καταντησει (τον ευαγγελατο μου μεσα με τα υποκλεπτουμενα κινητα... και τα κ700 με τις καρτες μνημης και τα διαπλανητηικα εξωλεμβια...) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 clubcorsa: 15500 posts opelclub: 3000 posts (+2000 deleted) caraudioclub: 6300 posts caraudioforum: 800 posts powerclub: 1500 posts myphone: 2700 posts corsa-c.co.uk: 600 posts διαφορα αλλα φορουμ: 500-600 posts... και ολα αυτα απο τον απριλιο του 2005 οποτε και αρχισα να γραφω σε φορουμ..:lol::lol: 30.000 κι κατι post σε 3 χρονια ..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 και στο κατω κατω τον τελευταιο καιρο τα ποστς στον τεχνολογικο προβληματισμο... πατατες εχουν καταντησει Γιατί στους διαξιφισμούς; Εμένα μου αρέσει το τάδε και όχι το δείνα, εγώ άκουσα ότι το ένα έχει καλύτερη λήψη στο ραδιόφωνο από το άλλο και ανεβαίνουν τα posts... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 PURE AND UNRECOVERABLE PWNAGE... :lol::lol::lol::lol: Πυθαγορα... το που ποσταρει κανεις δεν εχει νοημα... και στο κατω κατω τον τελευταιο καιρο τα ποστς στον τεχνολογικο προβληματισμο... πατατες εχουν καταντησει (τον ευαγγελατο μου μεσα με τα υποκλεπτουμενα κινητα... και τα κ700 με τις καρτες μνημης και τα διαπλανητηικα εξωλεμβια...) Ενώ εσένα τα posts σου με τα πλυντήρια είναι καλύτερα!!!Τεσπαν δηλ. εσύ τι πιστεύεις δεν έχει σημασία αν προσπαθείς να βοηθήσεις κάποιον (κάνοντας posts)ή να κάνεις posts απλά για να τα κάνεις???τέλος το my phone είναι για phones τηλέφωνα άρα από εκεί και πέρα μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ!!!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts