Jump to content

Εθισμός στο posting...

IVIetaCreatoR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συμφωνω και εγω με αυτο το μετρο αλλα πιστευω επισης πως αν παρθει τοτε θα πεσει πολυ η κινηση στο σαιτ.....;)

Τι εννοεις θα πεσει η κινηση? Δηλ.οσοι γραφουν εδω το κανουν για τα post και μονο? Και τι θα κερδισουν με πχ 15.000 ποστ μια επισκεψη στη nasa ας πουμε?

Το forum ειναι ενημερωτικου χαρακτηρα, οσοι ασχολουνται ειναι ειτε γιατι θελουν να μαθουν κατι ειτε γιατι βοηθανε απαντωντας. Δε νομιζω οτι το να φυγει το post meter θα επηρεασει αυτην την διαδικασια ;)

• Απαντήσεις 146
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ SPAMMING? Και μην ξεχνας πως αν δεν ηταν αυτα τα ατομα, δεν θα υπηρχε το τραφικ του φορουμ... Μην ξεχναμε πως ενα ατομο με 10.000++ Ποστ ειναι ουσιαστικα αυτος που στηριζε ολοκληρο το ppc forum για πολυ καιρο...

Αν και δεν αναφέρθηκες σε μένα, προσωπικά δεν καταλαβαίνω ως προς τι η «αγανάκτησή» σου... :confused:

Έπειτα, άλλο το «ξέθαμα» κι άλλο το spamming. Μην τα μπερδεύεις.

Τέλος, το παλικάρι που ξέθαψε το θέμα, γράφτηκε στο φόρουμ 2 χρόνια μετά από αυτή εδώ την συζήτηση. Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή; χαρακίρι επειδή δεν πρόλαβε την συζήτηση στα πάνω της;

Το θέμα στο κάτω κάτω πάντα είναι επίκαιρο και το κυριότερο δεν είναι κλειδωμένο.

Και στο «ψητό τώρα». Εκτός από το ποστόμετρο που αναφέρεται πιο πάνω, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να βγει και κανένα «μπουρδόμετρο»...

Προσωπικά, αρκετές φορές προσπερνάω μηνύματα συγκεκριμένων μελών, επειδή ξέρω ότι είτε θα ειρωνευτούν, είτε θα πουν εξυπνάδα, είτε θα διαφημίσουν το περίφημο :lock:

Τι πάει να πει κίνηση στο site; Δηλαδή οι «Megaposters» που απαντάνε επί παντώς επιστητού κρατάνε το φόρουμ; Το σίγουρο είναι ότι αυτό που καταφέρνουν με επιτυχία είναι να «βασανίζουν» την SQL και το «traffic» του φόρουμ με ανούσια, τις πιο πολλές φορές, μηνύματα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Αν και δεν αναφέρθηκες σε μένα, προσωπικά δεν καταλαβαίνω ως προς τι η «αγανάκτησή» σου... :confused:

Έπειτα, άλλο το «ξέθαμα» κι άλλο το spamming. Μην τα μπερδεύεις.

Τέλος, το παλικάρι που ξέθαψε το θέμα, γράφτηκε στο φόρουμ 2 χρόνια μετά από αυτή εδώ την συζήτηση. Τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή; χαρακίρι επειδή δεν πρόλαβε την συζήτηση στα πάνω της;

Το θέμα στο κάτω κάτω πάντα είναι επίκαιρο και το κυριότερο δεν είναι κλειδωμένο.

Και στο «ψητό τώρα». Εκτός από το ποστόμετρο που αναφέρεται πιο πάνω, καλό θα ήταν κάποια στιγμή να βγει και κανένα «μπουρδόμετρο»...

Προσωπικά, αρκετές φορές προσπερνάω μηνύματα συγκεκριμένων μελών, επειδή ξέρω ότι είτε θα ειρωνευτούν, είτε θα πουν εξυπνάδα, είτε θα διαφημίσουν το περίφημο :lock:

Τι πάει να πει κίνηση στο site; Δηλαδή οι «Megaposters» που απαντάνε επί παντώς επιστητού κρατάνε το φόρουμ; Το σίγουρο είναι ότι αυτό που καταφέρνουν με επιτυχία είναι να «βασανίζουν» την SQL και το «traffic» του φόρουμ με ανούσια, τις πιο πολλές φορές, μηνύματα.

θα συμφωνήσω μαζί σου!!!;)το παιδί έβγαλε φτυάρι όντως!αναρωτηθήκατε το γιατί???μήπως αντί να ανοίξει ένα νέο θέμα πάτησε το μαγικό κουμπάκι αναζήτηση και βρήκε αυτό???δηλ κατά τη γνώμη σου τι έπρεπε να κάνει να το θάψει ακόμα περισσότερο και να ανοίξει ένα νέο στο οποίο θα πέσουν εκατό σαν τα κοράκια που το μόνο που θα έχουν να πουν είναι :lock: και να κλειδωθεί υπενθημίζοντας στο τέλος o mod πως παρόμοιο θέμα έχει ξανα ανοιχτεί παλιότερα βάζοντας μία συντόμευση σε αυτό το θέμα???:confused::blink::confused:και δε μιλάω απαραίτητα σε εσένα φίλε Αίσοπε απλά συμφωνώ μαζί σου διαφωνώ με τον άλλο φίλο που λανθασμένα μίλησε για spamming!!!;)

Hip Hop.

Τι εννοεις θα πεσει η κινηση? Δηλ.οσοι γραφουν εδω το κανουν για τα post και μονο? Και τι θα κερδισουν με πχ 15.000 ποστ μια επισκεψη στη nasa ας πουμε?

Το forum ειναι ενημερωτικου χαρακτηρα, οσοι ασχολουνται ειναι ειτε γιατι θελουν να μαθουν κατι ειτε γιατι βοηθανε απαντωντας. Δε νομιζω οτι το να φυγει το post meter θα επηρεασει αυτην την διαδικασια ;)

πολλα ατομα ιδιαιτερα στο chat&fun μπαινουν μονο κ μονο για τα posts...οποτε αν βγει ο pοstoμετρητης αυτα τα ατομα θα σταματησουν να μπαινουν...ή θα μπαινουν αραια κ που....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγώ παλιά ήμουν σχετικά εθισμένος σε αυτό το φόρουμ αλλά τώρα κάνω αραία και πού απλά κατάλαβα ότι είναι χάσιμο χρόνου,και βέβαια βρήκα πολύ καλύτερα ελληνικά φόρυ(ονόματα δε λέμε)για να περνάω την ώρα μου.

εγώ παλιά ήμουν σχετικά εθισμένος σε αυτό το φόρουμ αλλά τώρα κάνω αραία και πού απλά κατάλαβα ότι είναι χάσιμο χρόνου,και βέβαια βρήκα πολύ καλύτερα ελληνικά φόρυ(ονόματα δε λέμε)για να περνάω την ώρα μου.

δε χρειάζεται τα λέει η υπογραφή σου!!!:p

Hip Hop.

πολλα ατομα ιδιαιτερα στο chat&fun μπαινουν μονο κ μονο για τα posts...οποτε αν βγει ο pοstoμετρητης αυτα τα ατομα θα σταματησουν να μπαινουν...ή θα μπαινουν αραια κ που....;)

Καλα αν υπαρχουν τετοια ατομα που κανουν posts μονο για αυτο το σκοπο ε ας σταματησουν να postαρουν πολυ απλο. Ας μεινει μονο ο ποιοτικος κοσμος μεσα να τελειωνουμε.

ΕΠΑΝΕΦΕΡΕΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ SPAMMING? Και μην ξεχνας πως αν δεν ηταν αυτα τα ατομα, δεν θα υπηρχε το τραφικ του φορουμ... Μην ξεχναμε πως ενα ατομο με 10.000++ Ποστ ειναι ουσιαστικα αυτος που στηριζε ολοκληρο το ppc forum για πολυ καιρο...

ναι επανέφερα ενα θέμα του 2004 σορι κιόλας που γράφτηκα 2 χρόνια μετα!:rolleyes:

άμα δεν ήταν αυτα τα άτομα θα ήταν πιο ευκολοδιάβαστο το σαιτ, σιγά μην στηρίζουν το μαιφον ποστς τύπου +1 κτλ κτλ..το οτι έχεις 10.000 ποστς δεν σημαίνει πως στηρίζεις το σαιτ καλύτερα. μπορεί κάποιος να έχει μόνο 30 μηνύματα και να έχει βοηθήσει πιο πολυ απο κάποιον με 1000..

μην λέμε οτι θέλουμε!

και είναι αδύνατον πως να το κάνουμε να έχεις μια γνώμη για όλα τα θέματα και κάθε μέρα..τίποτα άλλο δεν έχουν να κάνουν αυτα τα άτομα στην ζωη τους απο το να καταστρέφουν το σάιτ με ανούσια και άσκοπα ποστς?και κάτι άλλο..πριν ανοίξετε ένα θέμα ψάξτε το και λίγο στο ιντερνετ ή στην πραγματική σας ζωη δεν είναι δυνατόν να ρωτάτε εδώ μέσα οτι σας κατέβει, έχουμε γεμίσει με κλειδωμένα θέματα..

πιστεύω πως δεν είμαι παράλογος σε αυτά που λέω,να βοηθήσω θέλω για ενα καλύτερο σάιτ πιο ευκολοδιάβαστο πιο προσιτό στο ψάξιμο και πιο γρήγορο να μπαίνουμε στο θέμα που μας ενδιαφέρει και να βρίσκουμε τακα τακα την απάντηση χωρίς να έχουμε να προσπερνάμε τους γνωστούς άγνωστους ;)

Don't give up! :!:

ναι επανέφερα ενα θέμα του 2004 σορι κιόλας που γράφτηκα 2 χρόνια μετα!:rolleyes:

άμα δεν ήταν αυτα τα άτομα θα ήταν πιο ευκολοδιάβαστο το σαιτ, σιγά μην στηρίζουν το μαιφον ποστς τύπου +1 κτλ κτλ..το οτι έχεις 10.000 ποστς δεν σημαίνει πως στηρίζεις το σαιτ καλύτερα. μπορεί κάποιος να έχει μόνο 30 μηνύματα και να έχει βοηθήσει πιο πολυ απο κάποιον με 1000..

μην λέμε οτι θέλουμε!

και είναι αδύνατον πως να το κάνουμε να έχεις μια γνώμη για όλα τα θέματα και κάθε μέρα..τίποτα άλλο δεν έχουν να κάνουν αυτα τα άτομα στην ζωη τους απο το να καταστρέφουν το σάιτ με ανούσια και άσκοπα ποστς?και κάτι άλλο..πριν ανοίξετε ένα θέμα ψάξτε το και λίγο στο ιντερνετ ή στην πραγματική σας ζωη δεν είναι δυνατόν να ρωτάτε εδώ μέσα οτι σας κατέβει, έχουμε γεμίσει με κλειδωμένα θέματα..

πιστεύω πως δεν είμαι παράλογος σε αυτά που λέω,να βοηθήσω θέλω για ενα καλύτερο σάιτ πιο ευκολοδιάβαστο πιο προσιτό στο ψάξιμο και πιο γρήγορο να μπαίνουμε στο θέμα που μας ενδιαφέρει και να βρίσκουμε τακα τακα την απάντηση χωρίς να έχουμε να προσπερνάμε τους γνωστούς άγνωστους ;)

Το οτι έχει κάποιος πάνω από 10.000 ποστς σημαίνει πως είναι gamwposter. Ρίξε μια ματιά στη λίστα και θα δεις πως τα περισσότερα άτομα που βρίσκονται στην πρώτη 20άδα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έχουν βοηθήσει αρκετά το forum.

Ούτε και το οτι ρωτάει κάποιος ότι του κατέβει, έχει σχέση με τον αριθμό των ποστς. Θέμα φορουμικής παιδείας είναι. Αυτοί που θέλουν να ανεβάσουν τον counter, έχουν άλλους τρόπους...

Νομίζω ότι το παρακάτω ταιριάζει απόλυτα σε αυτό εδώ το topic:

Πόσοι forumites χρειάζονται για να αλλαχτεί μία λάμπα?

1 για να αλλάξει τη λάμπα και να ποστάρει ότι η λάμπα έχει αλλαχτεί

14 για να μοιραστούν παρόμοιες εμπειρίες αλλαγής λαμπών και για να προτείνουν διαφορετικούς τρόπους που θα μπορούσε να γίνει η διαδικασία

7 για να προειδοποιήσουν για τους κινδύνους που περιέχει η αλλαγή λάμπας

1 για να μετακινήσει το τοπικ στη θεματική ενότητα περί λυχνιών

2 που αντιδρούν στην μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί λυχνιών και προτείνουν τη μετακίνηση στη θεματική ενότητα περί ηλεκτρολογικών

7 για να υποδείξουν Greeklish/ορθογραφικά/γραμματικά λάθη στα posts

5 για να την πουν στους moderators που επέτρεψαν τα λάθη αυτά

3 moderators για να διαγράψουν τα flames περί των λαθών

6 που μαλώνουν για το εάν πρέπει να προφέρετε λάμπα ή λάμ-πα... άλλοι έξι που αποκαλούν τους προαναφερόμενους ηλίθιους

2 επαγγελματίες που πληροφορούν πως η σωστή ονομασία είναι λαμπτήρας

15 ξερόλες που θεωρούν τους εαυτούς τους επαγγελματίες και υποστηρίζουν ότι η ονομασία λάμπα είναι απόλυτα σωστή

19 για να πουν ότι το φόρουμ δεν ασχολείται με λάμπες και η συζήτηση θα πρέπει να γίνει σε φόρουμ που ασχολείται με λάμπες

1 που θα κανει poll για να ψηφισουν οι φορουμιτες αν επρεπε να γινει η αλλαγη λαμπας ή οχι.....

11 για να υποστηρίξουν πως αφού όλοι χρησιμοποιούμε λάμπες τότε μας αφορά

36 για να συζητήσουν ποια μέθοδος αλλαγής είναι η καλύτερη, που θα βρείτε τις καλύτερες λάμπες, ποιες είναι οι καλύτερες μάρκες και ποιες οι χειρότερες

7 για να ποστάρουν λινκς όπου υπάρχουν διαφορετικά είδη λαμπών

4 για να ποστάρουν τα σωστά λινκς γιατί τα παραπάνω ήταν λάθος

13 που κάνουν quote σχεδόν όλα τα ποστς που έχουν γίνει μέχρι τώρα και προσθέτουν κάτω-κάτω ένα smile

5 για να δηλώσουν ότι αφού αμφισβητούνται ή παρεξηγούνται οι προθέσεις τους δεν θα ξαναγράψουν στο φόρουμ

4 για να πουν ότι τα θέμα αυτό έχει ξανασυζητηθεί και παλιότερα

13 για να πουν ότι όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι σχετικό με λάμπες να κάνει πρώτα ένα ψάξιμο στο Google

1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή και τελικα 1 αντμιν για να το κανει ΑΟΡΑΤΟ.....

Θα το πω άλλη μια φορά μιας και είμαι ένας από τους συντονιστές του chat & fun.Αρκετοί έχετε μπερδέψει τις έννοιες forum και chat.Πολλοί γράφουν ασταμάτητα,χωρίς λόγο,χωρίς να έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν μόνο και μόνο για να κάνουν το Post και να γίνεται κουβέντα η οποία 9 στις 10 φορές είναι παντελώς άσχετη με το θέμα που συζητείται.

Αν δεν έχετε κάτι σημαντικό/ουσιαστικό να πείτε,κάτι που θα προσφέρει στην συζήτηση που συμμετέχετε πολύ απλά μην ποστάρετε.Δεν είναι υποχρεωτικό ούτε αναγκαίο να γράφετε καθημερινά και σε όποιο θέμα βρίσκετε μπροστά σας.

Δεν θέλουμε posts σωρηδόν,θέλουμε posts ποιοτικά που όταν θα τα διαβάσει κάποιος την επόμενη μέρα να έχει αποκομίσει κάτι και να συνεχίσει την συζήτηση.

Το οτι έχει κάποιος πάνω από 10.000 ποστς σημαίνει πως είναι gamwposter. Ρίξε μια ματιά στη λίστα και θα δεις πως τα περισσότερα άτομα που βρίσκονται στην πρώτη 20άδα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έχουν βοηθήσει αρκετά το forum.

Ούτε και το οτι ρωτάει κάποιος ότι του κατέβει, έχει σχέση με τον αριθμό των ποστς. Θέμα φορουμικής παιδείας είναι. Αυτοί που θέλουν να ανεβάσουν τον counter, έχουν άλλους τρόπους...

Το φόρουμ πάει για τα 100.000 μέλη. Από αυτά ας υποθέσω ότι συνδέονται συχνά και παρακολουθούν τις συζητήσεις 10.000-20.000. Απ' αυτούς πάλι, ας υποθέσω και πάλι ότι συμμετέχουν ενεργά ημερησίως 1.000-2.000.

Σύμφωνα λοιπόν με την θεωρία σου οι τουλάχιστον 980 χρήστες αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο και παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου στις συζητήσεις. Λίγο υποτιμητικό και άδικο είναι αυτό, δεν νομίζεις;

Το φόρουμ πάει για τα 100.000 μέλη. Από αυτά ας υποθέσω ότι συνδέονται συχνά και παρακολουθούν τις συζητήσεις 10.000-20.000. Απ' αυτούς πάλι, ας υποθέσω και πάλι ότι συμμετέχουν ενεργά ημερησίως 1.000-2.000.

Σύμφωνα λοιπόν με την θεωρία σου οι τουλάχιστον 980 χρήστες αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο και παίζουν τον ρόλο του κομπάρσου στις συζητήσεις. Λίγο υποτιμητικό και άδικο είναι αυτό, δεν νομίζεις;

Δε νομίζω να είπα κάτι τέτοιο. Μίλησα για τους 20 πρώτους και μόνο και είπα πως δεν είναι απαραίτητο πως κάνουν μόνο ανούσια ποστς. Οι υπόλοποι 980 δεν ξέρω τι κάνουν (και δε με ενδιαφέρει), μιας και το θέμα μας είναι τα πολλά μηνύματα.

Δε νομίζω να είπα κάτι τέτοιο. Μίλησα για τους 20 πρώτους και μόνο και είπα πως δεν είναι απαραίτητο πως κάνουν μόνο ανούσια ποστς. Οι υπόλοποι 980 δεν ξέρω τι κάνουν (και δε με ενδιαφέρει), μιας και το θέμα μας είναι τα πολλά μηνύματα.

Εμενα παλι η απορια μου ειναι αλλη πανω στο post σου...Πως βλεπουμε αυτην την λιστα στην οποια αναφερεσαι; :confused::O

(για να μπορω να εκφερω αποψη στο αν εχουν βοηθησει ή οχι)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Συντομεύσεις->Λίστα μελών-> κλικ στο "Μηνύματα" για να ταξινομηθούν με βάση τα posts

Εγώ πάντως αυτό εισέπραξα με τους 20 πρώτους «gamwposters».

Όπως και να έχει πάντως, νομίζω ότι δίνεται ένα λάθος μήνυμα στα μέλη (και ειδικά από έναν πρώην συντονιστή) τα οποία θεωρούν ότι αφού δημοσιεύσουν έναν ικανό αριθμό μηνυμάτων θα μπουν στην «ελίτ» των «gamwposters». Ας μην επεκταθώ μάλιστα και στην συμπεριφορά ορισμένων εξ αυτών που ο τρόπος γραφής θυμίζει εν δυνάμει wanna be a moderator.

Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα και παραπάνω..

Υπάρχει δυστυχώς μια αντίληψη (όχι μόνο εδώ) ότι ο αριθμός των μηνυμάτων ενός μέλους απεικονίζει και την βαρύτητα του λόγου του και το αξιοσέβαστό του.

Μεγάλη πλάνη....

Όσον αφορά την λίστα μελών (20άδα), αυτή αφορά κατά κύριον λόγο moderators.

Συντομεύσεις->Λίστα μελών-> κλικ στο "Μηνύματα" για να ταξινομηθούν με βάση τα posts

Thanks. :)

Όπως και να έχει πάντως, νομίζω ότι δίνεται ένα λάθος μήνυμα στα μέλη (και ειδικά από έναν πρώην συντονιστή) τα οποία θεωρούν ότι αφού δημοσιεύσουν έναν ικανό αριθμό μηνυμάτων θα μπουν στην «ελίτ» των «gamwposters». Ας μην επεκταθώ μάλιστα και στην συμπεριφορά ορισμένων εξ αυτών που ο τρόπος γραφής θυμίζει εν δυνάμει wanna be a moderator.

Οχι, δεν αφορα κατα κυριο λογο Mods. Αν τους μετρησεις, θα δεις οτι δεν ειναι η πλειοψηφια. Φυσικα, δεδομενου οτι αποτελουν ιδιαιτερ α μικρο ποσοστο ως ομαδα στο συνολο, αναλογικα, η παρουσια τους ειναι πολυ πιο μεγαλη. Απο την αλλη, ομως, υποθετω οτι πολυ μεγαλο ποσοστο των μηνυματων τους ειναι διαδικαστικου χαρακτηρα.

Κατα δευτερον, απο τους πρωτους 25, εγω μονο 2-3 ξερω που απαντουν με ολιγον τι "ο,τι να ναι" διαθεση, χωρις να εχουν προφανη σκοπο να βοηθησουν. Οι πιο πολλοι μαλιστα, ειναι απο τα πλεον χρησιμα μελη στο myphone. Και εμενα, τουλαχιστον, μονο ο ενας με "ενοχλει" κατα καιρους με την συμπεριφορα του, αλλα απο την αλλη πολλες φορες αυτη η διαθεση του (στα @@ μου οι κανονισμοι) εχει ιδιαιτερη πλακα.

Οπως και να χει, ο αριθμος των posts απο μονος του δεν νομιζω οτι αποτελει κριτηριο για καλη ή κακη συμπεριφορα. Πιο σωστο θα ηταν να βλεπει κανεις τον αριθμο posts/ μερα, και ακομα καλυτερα το περιεχομενο τους. Προσωπικα, οταν πρωτογραφτηκα στο forum, με τιποτα δεν περιμενα να εχω τοσα posts καποια στιγμη, αλλα θελοντας και μη μετα απο τοσο καιρο, ακομα και λιγο να γραφεις, μαζευονται.

Υ.Γ: Μαλιστα, ουτε καν ηξερα ποσα εχω! Επρεπε να κοιταξω το προφιλ μου για να το δω! :p

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Λάθος μήνυμα εισέπραξες.

Και σύμφωνα με την (λανθασμένη) ερμηνεία της θεωρίας μου από εσένα, μιας και πχ ο bomber21 δεν είναι στην 20άδα θα έπρεπε να θεωρείται άτομο που δεν έχει βοηθήσει το forum, πράγμα το οποίο δεν ισχύει αφού έχει κάνει καλή δουλειά στο Motorola. Οδηγούμαστε λοιπόν στο συμπέρασμα πως ο αριθμός των ποστς δε δείχνει τίποτα στην ουσία, μιας και κάποιος μπορεί να έχει βοηθήσει είτε με πολλά είτε με λίγα μηνύματα.

Το οτι υπάρχουν πολλοί mods ενισχύει αυτό που λέω, δηλαδή το να μην κοιτάζουμε μόνο τον αριθμό των μηνυμάτων. Υπάρχουν 1002 λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχει κάποιος πολλά ποστς. Ενδεικτικά μπορεί να είναι moderator, editor, γραμμένος από την 1η μέρα του forum, να μην έχει προσωπική ζωή, να θέλει να αυξήσει τον counter ή απλά να είναι gamwposter. Το να έρχεται ο Cavadarossi τώρα και να τσουβαλιάζει τόσα άτομα μαζί κοιτώντας μόνο τον αριθμό των μηνυμάτων, το βρίσκω τελείως λάθος. Το ποιόν και οι προθέσεις του καθενός είναι αδύνατο να φανούν από τον counter.

Τώρα σχετικά με το gamwposting και την αύξηση του counter, πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν τέτοια άτομα σε όλα τα forums. Είναι κι αυτό ένα φαινόμενο το οποίο δύσκολα αντιμετωπίζεται, και μάλλον θα έπρεπε να φύγει ο counter για να μειωθεί λίγο. Αλλά οκ, δε θα κάτσουμε να τα βαψουμε και μαύρα. Ηρεμία :)

EDIT

Συμφωνώ απόλυτα με τον απο πάνω και ειδικά με το "Πιο σωστο θα ηταν να βλεπει κανεις τον αριθμο posts/ μερα, και ακομα καλυτερα το περιεχομενο τους".

Noμιζω πως το προβλημα ειναι τα ποστς εκτος θεματος ...Που καταστρεφουν ενα θεμα ..Καποιος μπορει να εχει πολλα μηνυματα γιατι βοηθαει πχ στο θεμα με τους υπολογιστες η στα κινηταη γιατι ψαχνει πραγματα στο θεμα της tv κι των ταινιων το ιδιο ισχυει για την μουσικη κι τα αμαξια..Απλα να εχει ενδιαφερον ας το πω για το θεμα κι για αυτο να εχει πολλα μηνυματα.Το θεμα αφορουσε για τα ασκοπα ποστς...Κι εχω γινει κι κακια στο παρελθον σε θεματα φωναζοντας γυριστε στο θεμα..

Επομενως το θεμα ειναι να γραφουμε ουσιωδη ποστς σε θεματα που μας αφορουν κι οχι παντου απλα για να γραψουμε η για να ειρωνευτουμε..Εγω πχ στο θεμα με τα αμαξια η την μουσικη δεν θα ειχα τι να γραψω..

Απλα αυτο φαινεται απο το περιεχομενο των μηνυματων καποιου ..

Για να αποσαφηνίσω λίγο και την θέση μου, η αποψή μου δεν περιορίζεται στους 5ψήφιους αριθμούς μηνυμάτων. Ο ικανός αριθμός που ανέφερα πιο πάνω, για μένα ξεκινά από το 2.000-3.000 μηνύματα και πλέον.

Δεν έχω την πρόθεση να εξομοιώσω τους moderators και τα απλά μέλη όσον αφορά την δημοσίευση μηνυμάτων, γιατί όπως και να το κάνουμε ο moderator εξ ορισμού αποτελεί μέρος του συστήματος υποστήριξης του φόρουμ.

Δεν αμφισβήτησα την θετική συμμετοχή αρκετών από τους «megaposters», αλλά ας μην κρυβόμαστε και πίσω από τα δάχτυλό μας. Τα μέλη για τα οποία γίνεται λόγος σ' αυτό εδώ το θέμα είναι υπαρκτά..

Θα το πω άλλη μια φορά μιας και είμαι ένας από τους συντονιστές του chat & fun.Αρκετοί έχετε μπερδέψει τις έννοιες forum και chat.Πολλοί γράφουν ασταμάτητα,χωρίς λόγο,χωρίς να έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν μόνο και μόνο για να κάνουν το Post και να γίνεται κουβέντα η οποία 9 στις 10 φορές είναι παντελώς άσχετη με το θέμα που συζητείται.

Αν δεν έχετε κάτι σημαντικό/ουσιαστικό να πείτε,κάτι που θα προσφέρει στην συζήτηση που συμμετέχετε πολύ απλά μην ποστάρετε.Δεν είναι υποχρεωτικό ούτε αναγκαίο να γράφετε καθημερινά και σε όποιο θέμα βρίσκετε μπροστά σας.

Δεν θέλουμε posts σωρηδόν,θέλουμε posts ποιοτικά που όταν θα τα διαβάσει κάποιος την επόμενη μέρα να έχει αποκομίσει κάτι και να συνεχίσει την συζήτηση.

αυτό ακριβώς ακούστε και κανέναν moderator εδώ μέσα δεν σας τα λένε για να περνάει η ώρα τους ούτε είναι οι μπαμπούλες που θα σας φάνε και αυτοί ένα ευκολοδιάβαστο και καλογραμμένο φόρουμ θέλουν;) με αυτον τον τρόπο γράφοντας μη ανούσια ποστς δεν διευκολήνουμε μόνο αυτούς αλλα΄και εμάς ..

νομίζω Βασίλη ότι το post μου για την λάμπα ταιριάζει απόλυτα με αυτά που γράφεις.

ήταν απίθανο όντος και νομίζω ταιριάζει γαντι εδώ μέσα:)

Επαναλαμβάνω αυτό που έγραψα και παραπάνω...

καλά όντος ορισμένοι απο τους γνωστούς άγνωστους την έχουν δει moderator.μπαίνεις σε ένα θέμα και εχουν απαντήσει απο κάτω 100 ατομα "κλείδωμα τώρα" απλά έλεος δεν είναι η δουλειά μας αυτη ούτε βοηθάμε την κατάσταση ποστάροντας θέλει κλείδωμα δεν είναι αρμοδιότητα μας αφήστε αυτο να το κρίνει ο κατάλληλος.

με λίγα λόγια μην απαντάτε όπου βρήτε δεν το χρειαζόμαστε αυτο μόνο κακό κάνετε στο σάιτ

Το οτι υπάρχουν πολλοί mods ενισχύει αυτό που λέω, δηλαδή το να μην κοιτάζουμε μόνο τον αριθμό των μηνυμάτων. Υπάρχουν 1002 λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχει κάποιος πολλά ποστς. Ενδεικτικά μπορεί να είναι moderator, editor, γραμμένος από την 1η μέρα του forum, να μην έχει προσωπική ζωή, να θέλει να αυξήσει τον counter ή απλά να είναι gamwposter. Το να έρχεται ο Cavadarossi τώρα και να τσουβαλιάζει τόσα άτομα μαζί κοιτώντας μόνο τον αριθμό των μηνυμάτων, το βρίσκω τελείως λάθος. Το ποιόν και οι προθέσεις του καθενός είναι αδύνατο να φανούν από τον counter.

Τώρα σχετικά με το gamwposting και την αύξηση του counter, πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν τέτοια άτομα σε όλα τα forums. Είναι κι αυτό ένα φαινόμενο το οποίο δύσκολα αντιμετωπίζεται, και μάλλον θα έπρεπε να φύγει ο counter για να μειωθεί λίγο. Αλλά οκ, δε θα κάτσουμε να τα βαψουμε και μαύρα. Ηρεμία :)

εσυ gkr41 σόρι κιόλας αλλά ποστάρεις όπου βρείς δεν υπάρχει θέμα που να έχεις αφήσει απ έξω.έχετε γνώμη για όλα εδώ μεσα πως γίνεται αυτο ποτέ δεν θα το καταλάβω :O

λες και θα πάρετε κανα βραβείο άμα έχετε πολλά μηνύματα..

είμαι σίγουρος πως πολλά άτομα και βασικά όλοι οι γνωστοί άγνωστοι αν βγάλουμε τον μετρητή θα πάψουν να υπάρχουν εδώ μέσα. έτσι απλά θα εξαφανιστούν :)

Υ.Γ Μου επιτρέπεται να γράψω τα ονόματα αυτών που πιστεύω πως ποστάρουν μόνο για να ποστάρουν χωρίς σκοπο και νόημα? πιστευω δεν είναι κακό και πάνω κάτω όλοι τους γνωρίζουμε αφου όπως λέει και η διαφήμιση Jumbo "είμαστε παντούυυυυυ" !

αυτό ακριβώς ακούστε και κανέναν moderator εδώ μέσα δεν σας τα λένε για να περνάει η ώρα τους ούτε είναι οι μπαμπούλες που θα σας φάνε και αυτοί ένα ευκολοδιάβαστο και καλογραμμένο φόρουμ θέλουν;) με αυτον τον τρόπο γράφοντας μη ανούσια ποστς δεν διευκολήνουμε μόνο αυτούς αλλα΄και εμάς ..

ήταν απίθανο όντος και νομίζω ταιριάζει γαντι εδώ μέσα:)

καλά όντος ορισμένοι απο τους γνωστούς άγνωστους την έχουν δει moderator.μπαίνεις σε ένα θέμα και εχουν απαντήσει απο κάτω 100 ατομα "κλείδωμα τώρα" απλά έλεος δεν είναι η δουλειά μας αυτη ούτε βοηθάμε την κατάσταση ποστάροντας θέλει κλείδωμα δεν είναι αρμοδιότητα μας αφήστε αυτο να το κρίνει ο κατάλληλος.

με λίγα λόγια μην απαντάτε όπου βρήτε δεν το χρειαζόμαστε αυτο μόνο κακό κάνετε στο σάιτ

εσυ gkr41 σόρι κιόλας αλλά ποστάρεις όπου βρείς δεν υπάρχει θέμα που να έχεις αφήσει απ έξω.έχετε γνώμη για όλα εδώ μεσα πως γίνεται αυτο ποτέ δεν θα το καταλάβω :O

λες και θα πάρετε κανα βραβείο άμα έχετε πολλά μηνύματα..

είμαι σίγουρος πως πολλά άτομα και βασικά όλοι οι γνωστοί άγνωστοι αν βγάλουμε τον μετρητή θα πάψουν να υπάρχουν εδώ μέσα. έτσι απλά θα εξαφανιστούν :)

Υ.Γ Μου επιτρέπεται να γράψω τα ονόματα αυτών που πιστεύω πως ποστάρουν μόνο για να ποστάρουν χωρίς σκοπο και νόημα? πιστευω δεν είναι κακό και πάνω κάτω όλοι τους γνωρίζουμε αφου όπως λέει και η διαφήμιση Jumbo "είμαστε παντούυυυυυ" !

Μολίς κάνεις αυτό για το οποίο κατηγορείς τους άλλους. Δε σε διόρισε κανείς moderator για να δίνεις συμβουλές και να κάνεις υποδείξεις στα υπόλοιπα μέλη.

Και ναι, έχω άποψη επί παντώς επιστητού. Το πρόβλημά σου ποιό ακριβώς είναι με αυτό; Όπως είπε κι ο Bayern γι' αυτό υπάρχει η blacklist. Μάθε να χρησιμοποιείς τις δυνατότητες του forum, πάψε να κλαίγεσαι σαν τη Βροχοπούλου για το ίδιο θέμα με την κάθε ευκαιρία και άσε τις γελοίες απειλές για να δώσεις ονόματα. Την έχουμε εμπεδώσει την άποψή σου εδώ και καιρό, enough.

μην τσαντίζεσαι δεν λέω τίποτα με κακό σκοπό προσπαθώ απλά να δείξω σε μερικούς να καταλάβουν κάποια πράγματα αν πρόσβαλα κάποιον ζητώ συγνώμη.

και δεν απείλησα προς θεού ονόματα που γράφουν συνέχεια κατα την γνώμη μου ειπα να γράψω όχι καμιας τρομοκρατικής οργάνωσης ..

Όχι, να μη γράψεις κατά τη γνώμη μου. Δεν είσαι αρμόδιος να κρίνεις ποιός είναι gamwposter και ποιός όχι.