pythagoras_7 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 αυτό ακριβώς ακούστε και κανέναν moderator εδώ μέσα δεν σας τα λένε για να περνάει η ώρα τους ούτε είναι οι μπαμπούλες που θα σας φάνε και αυτοί ένα ευκολοδιάβαστο και καλογραμμένο φόρουμ θέλουν;) με αυτον τον τρόπο γράφοντας μη ανούσια ποστς δεν διευκολήνουμε μόνο αυτούς αλλα΄και εμάς .. ήταν απίθανο όντος και νομίζω ταιριάζει γαντι εδώ μέσα:) καλά όντος ορισμένοι απο τους γνωστούς άγνωστους την έχουν δει moderator.μπαίνεις σε ένα θέμα και εχουν απαντήσει απο κάτω 100 ατομα "κλείδωμα τώρα" απλά έλεος δεν είναι η δουλειά μας αυτη ούτε βοηθάμε την κατάσταση ποστάροντας θέλει κλείδωμα δεν είναι αρμοδιότητα μας αφήστε αυτο να το κρίνει ο κατάλληλος. με λίγα λόγια μην απαντάτε όπου βρήτε δεν το χρειαζόμαστε αυτο μόνο κακό κάνετε στο σάιτ εσυ gkr41 σόρι κιόλας αλλά ποστάρεις όπου βρείς δεν υπάρχει θέμα που να έχεις αφήσει απ έξω.έχετε γνώμη για όλα εδώ μεσα πως γίνεται αυτο ποτέ δεν θα το καταλάβω :O λες και θα πάρετε κανα βραβείο άμα έχετε πολλά μηνύματα.. είμαι σίγουρος πως πολλά άτομα και βασικά όλοι οι γνωστοί άγνωστοι αν βγάλουμε τον μετρητή θα πάψουν να υπάρχουν εδώ μέσα. έτσι απλά θα εξαφανιστούν :) Υ.Γ Μου επιτρέπεται να γράψω τα ονόματα αυτών που πιστεύω πως ποστάρουν μόνο για να ποστάρουν χωρίς σκοπο και νόημα? πιστευω δεν είναι κακό και πάνω κάτω όλοι τους γνωρίζουμε αφου όπως λέει και η διαφήμιση Jumbo "είμαστε παντούυυυυυ" ! βασικά εγώ θα έλεγα να τα γράψεις και μετά να κρίνει ένας mod αν θα παραμείνουν ή όχι!;)έτσι και αλλιώς δε νομίζω να παραβαίνεις τους ΟΠΧ!!!:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Δώσε ονόματα στο λαό!:yahoo: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgrserifos Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Τραβηχτε βρειτε καμια γκομενα και αφηστε τα ποστ..Η ζωη ειναι στον κοσμο οχι μπροστα απο ενα Η/Υ. Παράθεση ♥☼ΣΕΡΙΦΟΣ☼♥ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Τραβηχτε βρειτε καμια γκομενα και αφηστε τα ποστ..Η ζωη ειναι στον κοσμο οχι μπροστα απο ενα Η/Υ. και τα δύο μπορούν να συμβαδίσουν!!!;)γιατί το να είσαι μπροστά από έναν υπολογιστή δε σου απαγορεύει και στο να βγαίνεις!:)αρκεί βέβαια όλα να γίνονται με μέτρο!!!;):Dά και για να γίνει αυτό που λες πρέπει να προσέχουμε και λίγο!!!κοίτα λίγο ποιο κάτω:pεννοείτε πως σου κάνω πλάκα έτσι!;):) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Σχεδον ολα τα θεματα ειναι του 2004 ακομα και του 03 και ακομα υπαρχουν και postaρουν σε αυτα.. και τι να λεει..? ή απλα θελεις να το παιξεις '' ο παλιος '' ? Παντα Φιλικα... Αλλο να ποσταρουν καθημερινα και να διατηρουνται φρεσκια τα θεματα, και αλλο απο την μια μερα στην αλλη να βλεπουμε τελειως διαφορα ποστ 2 χρονων... Αν και δεν αναφέρθηκες σε μένα, προσωπικά δεν καταλαβαίνω ως προς τι η «αγανάκτησή» σου... :confused:Το θέμα στο κάτω κάτω πάντα είναι επίκαιρο και το κυριότερο δεν είναι κλειδωμένο. Το σίγουρο είναι ότι αυτό που καταφέρνουν με επιτυχία είναι να «βασανίζουν» την SQL και το «traffic» του φόρουμ με ανούσια, τις πιο πολλές φορές, μηνύματα. η SQL και το bandwidth του forum αντεχει αυτο ειναι σιγουρο και εχει αποδειχθει. Το αν ειναι επικαιρο η οχι φαινεται απο το οτι ειχε να υποθει σε αυτο post 2 χρονια. Αν ηταν επικαιρο δεν θα ειχε συνεχομενη ροη? ναι επανέφερα ενα θέμα του 2004 σορι κιόλας που γράφτηκα 2 χρόνια μετα!:rolleyes: άμα δεν ήταν αυτα τα άτομα θα ήταν πιο ευκολοδιάβαστο το σαιτ, σιγά μην στηρίζουν το μαιφον ποστς τύπου +1 κτλ κτλ..το οτι έχεις 10.000 ποστς δεν σημαίνει πως στηρίζεις το σαιτ καλύτερα. μπορεί κάποιος να έχει μόνο 30 μηνύματα και να έχει βοηθήσει πιο πολυ απο κάποιον με 1000.. μην λέμε οτι θέλουμε! και είναι αδύνατον πως να το κάνουμε να έχεις μια γνώμη για όλα τα θέματα και κάθε μέρα..τίποτα άλλο δεν έχουν να κάνουν αυτα τα άτομα στην ζωη τους απο το να καταστρέφουν το σάιτ με ανούσια και άσκοπα ποστς?και κάτι άλλο..πριν ανοίξετε ένα θέμα ψάξτε το και λίγο στο ιντερνετ ή στην πραγματική σας ζωη δεν είναι δυνατόν να ρωτάτε εδώ μέσα οτι σας κατέβει, έχουμε γεμίσει με κλειδωμένα θέματα.. πιστεύω πως δεν είμαι παράλογος σε αυτά που λέω,να βοηθήσω θέλω για ενα καλύτερο σάιτ πιο ευκολοδιάβαστο πιο προσιτό στο ψάξιμο και πιο γρήγορο να μπαίνουμε στο θέμα που μας ενδιαφέρει και να βρίσκουμε τακα τακα την απάντηση χωρίς να έχουμε να προσπερνάμε τους γνωστούς άγνωστους ;) ΑΚΡΙΒΩΣ! Μπηκες Περισσυ και προφανως δεν εχεις δει την "ιστορια" του myphone που ερχεσαι εσυ να κανεις παραπονα τωρα. Δεν ειδες την προσπαθεια για να στησουμε guides, των admin/mods να ειναι λειτουργικο και ορθα στημενο και φυσικα, τα ποστς των ατομων που κραζεις που ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ πηραν μεγαλο μερος στο να διαφημηστει το φορουμ σε καθε λογης περιοδικο τυπο, και ετσι εγινε γνωστο, απεκτησε περισσοτερες πληροφοριες που μπαινεις εσυ και ολοι μας και διαβαζουμε. Το οτι εσυ θες τα παντα στο πιατο (30 ποστς με τα παντα μεσα) ειναι δικο σου προβλημα. Σε ενα φορουμ ειναι αδυνατον ;). Για αυτο υπαρχει η αναζητηση. Αν παλι εισαι σιγουρος οτι υπαρχει αυτο που ψαχνεις αλλα δεν βρισκεις αποτελεσματα, τοτε απλα ΔΕΝ ξερεις να ψαχνεις. Τραβηχτε βρειτε καμια γκομενα και αφηστε τα ποστ..Η ζωη ειναι στον κοσμο οχι μπροστα απο ενα Η/Υ. Felicidades, muy maduro puesto. Ahora vaya masturbarse en la esquina, así que puede tener una agradable conversación. (τα Ισπανικα μου δεν ειναι και τα καλυτερα... σορρυ :rolleyes:) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Felicidades, muy maduro puesto. Ahora vaya masturbarse en la esquina, así que puede tener una agradable conversación. (τα Ισπανικα μου δεν ειναι και τα καλυτερα... σορρυ :rolleyes:) ε ρίχτω και στα Ελληνικά να καταλάβουμε τπτ και εμείς!!!:confused::ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Quiz. Βρήκα και ένα μέλος που έχει 6.360 μηνύματα και όλα του τα μηνύματα είναι ουσιώδη. Ούτε ένα άσκοπο. Ποιό είναι? :p Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Quiz. Βρήκα και ένα μέλος που έχει 6.360 μηνύματα και όλα του τα μηνύματα είναι ουσιώδη. Ούτε ένα άσκοπο. Ποιό είναι? :p Νομίζω ήμουν εγώ. Vampyre παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου για το δώρο μου :p Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 6.360 είπα και όχι 6.372... εθισμένε :p Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Κατα την γνωμη μου υπαρχει εθισμος σε καποια μελη μεσα στα οποια συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου πριν απο καποιο χρονικο διαστημα ... Ειναι υποσυνειδητο νομιζω, εθισμος ... Οπως ειπε και ο AngeloDion , αυτο περασε αφου καταλαβα καποια πραγματα ... vampyre , o MsK :) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 δε χρειάζεται τα λέει η υπογραφή σου!!!:pόχι δεν είναι αυτό...!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Αυτό που δεν έχω καταλάβει εγώ είναι γιατί θα πρέπει όποιος έχει περισσότερα από ν μηνύματα να δικαιολογείται για αυτά... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 εγώ βλέπω πως οι μόνοι που έχουν πρόβλημα με την ύπαρξη του συγκεκριμένου θέματος και κάνουν επίθεση είναι αυτοί που είναι και εθισμένοι.. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Αυτό που δεν έχω καταλάβει εγώ είναι γιατί θα πρέπει όποιος έχει περισσότερα από ν μηνύματα να δικαιολογείται για αυτά... Μην ασχολείσαι VeCo, ζηλεύουν που τον έχουμε μεγάλο (τον post counter)... :nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 vampyre εγώ ξέρω κάποια με 3.020 ανούσια posts, 1 ban, κι άλλα 300 περίπου με το δεύτερο account. Ποιά είναι και πόσο εθισμένη θεωρείται; :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Εθισμός και πράσσινα άλογα θα συμπλήρωνα εγώ :whistle: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 gkr41 σε παρακαλώ πολύ μην ανακατεύεις ανθρώπους το οτι μπαίνουμε απο το ίδιο σπίτι δεν μας κάνει και το ίδιο άτομο, και αν πρόσεξες θα έβλεπες πως ο δικός μου λογαριασμός έγινε πολύ πριν φάει το μπαν αυτή.και νομίζω είχα ενημερώσει κιόλας τότε για να μην το πάρουν διπλό account αυτος είναι και ο λόγος που δεν με έσβησαν και υπάρχω ακόμη. Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Ούτε κι οτι έχω 10.000 ποστ με κάνει gamwposter γι' αυτό κι εσύ να μην ανακατεύεις και ονοματίζεις ανθρώπους άλλη φορά χωρίς να ξέρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 vampyre , o MsK :) ? Ακριβώς. :) Επίσης και σόρρυ κιόλας σου "έφαγα" την υπογραφή γιατί ήταν μεγαλύτερη από το επιτρπόμενο 420X150 και 16Κ . Η δική σου ήταν 50Κ. Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Μην ασχολείσαι VeCo, ζηλεύουν που τον έχουμε μεγάλο (τον post counter)... :nagger: :lol::lol::lol: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 cool thread :cool: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Μην ασχολείσαι VeCo, ζηλεύουν που τον έχουμε μεγάλο (τον post counter)... :nagger: Μη σου οτι τον έχετε ΔΙΠΛΑΣΙΟ :lol::lol: Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 έτσι έτσι πατατιάστε και αυτό το θέμα να πάει για κλείδωμα, καλά το πάτε ! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis_18 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 ρε παιδια θα ηθελα να ρωτησω καποιον απο τους "εθισμενους" ποση ωρα καθε μερα καθεται στον υπολογιστη περιπλανομενος στις σελιδες του myphone.Εγω που προσπαθησα για μια εβδομαδα περιπου να κανω καθημερινα οσο το δυνατον περισσοτερα ποστς μπορω(μου εβγαιναν περιπου 10 τη μερα) εβλεπα οτι χρειαζοταν να κλεισω τουλαχιστον 4 ωρες μπροστα στον υολογιστη.Οπως ηταν φυσικο μετα απο λιγο καιρο δεν αντεξα και τα παρατησα!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Εξαρτάται τί πόστ κάνεις. 1)Ξέρεις το θέμα και απαντάς με ολόκληρο κείμενο 2)Δεν ξέρεις το θέμα αλλά απαντάς "έτσι για το καλό", και φυσικά μονολεκτικά 3)Απλά κάνεις παράθεση ενα τεράστιο κείμενο και στην κάτω μεριά βάζεις ενα ":p" ή ενα ":confused:" Αν ακολουθήσεις την 3η περίπτωση τότε σε μια ώρα εχεις κάνει 500 πόστ! Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts