d_aramp Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Μια βοήθεια γιατί δεν μπορώ να εντοπίσω την επιλογή developer options για να ενεργοποιήσω το usb debugging Να ενημερωσω πως η rom ειναι η multilanguage miui 16.2.2.0(KHICNBK) Stable Παιζει να μην υπάρχει η συγκεκριμένη επιλογη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. July 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2015 Οι επιλογές για προγραμματιστες βρίσκονται στις πρόσθετες ρυθμίσεις. Εάν δεν εμφανίζονται πρέπει να πας ρυθμίσεις >σχετικά με το τηλέφωνο και να πατήσεις 7 φορές πάνω στην έκδοση Muiu μέχρι να σου βγάλει το μήνυμα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d_aramp Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Ευχαριστώ για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Υπάρχει κανένα flip cover για το κινητο στο skrourz με παραθυράκι για να βλέπω και να απαντάω κλήσεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Costas_v Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 καλημέρα προσωπικά δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά φίλος που το έχει τώρα αναφέρει πρόβλημα με το teathering Ανοίγει λοιπόν τα δεδομενα (και τα δοκιμαζει οκ), το ενεργοποιεί, και μια δευτερη συσκευή το βλέπει και συνδέεται. Ενω όλα φαίνονται οκ, δεν έχει όμως ιντερνετ η δευτερη συσκευη (εχει δοκιμασει ταμπλετ κλπ) υπάρχει κατι που πρεπει να κανει? καποιος με το ιδιο προβλημα ? δοκιμασα να ψαξω αλλα δεν εχω καλο σημα εδω ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 καλημέρα προσωπικά δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, αλλά φίλος που το έχει τώρα αναφέρει πρόβλημα με το teathering Ανοίγει λοιπόν τα δεδομενα (και τα δοκιμαζει οκ), το ενεργοποιεί, και μια δευτερη συσκευή το βλέπει και συνδέεται. Ενω όλα φαίνονται οκ, δεν έχει όμως ιντερνετ η δευτερη συσκευη (εχει δοκιμασει ταμπλετ κλπ) υπάρχει κατι που πρεπει να κανει? καποιος με το ιδιο προβλημα ? δοκιμασα να ψαξω αλλα δεν εχω καλο σημα εδω ευχαριστώ! Διαβάζω (αλλά δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ακόμα) ότι από το Android 4.4 (άρα και το αντίστοιχο MIUI, υποθέτω) και μετά, έχει τεθεί ένας περιορισμός στη διαθεσιμότητα δεδομένων μέσω tethering (παρουσιάζοντας τα συμπτώματα ακριβώς που αναφέρεις), για να κάνουν το... χατήρι στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Διάβαζα επίσης σε νήματα άλλων κινητών ότι το αντιμετώπισαν κάποιοι χρήστες με Vodafone, ενώ με τις άλλες εταιρίες λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα (ο φίλος σου ποιόν πάροχο έχει?) ΑΝ ισχύει τελικά, η λύση υποτίθεται ότι είναι η προσθήκη μιας εγγραφής σε μια database με ρυθμίσεις του συστήματος. Καθώς υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις (ανάλογες με το πόσο 'σχετικός' είναι κανείς, αν είναι root, άν έχει πρόχειρο υπολογιστή για σύνδεση του κινητού ή όχι κλπ), αν θέλετε να τα δείτε, κάντε μια αναζήτηση με τους όρους 'tethering' και 'tether_dun_required' (είναι το 'κλειδί' για την εγγραφή στη βάση που έλεγα) - ίσως και 'kitkat' ή '4.4', για να δείτε τις διάφορες προσεγγίσεις. Όλες συνιστούν ένα backup της βάσης (είναι σε μορφή αρχείου, άρα απλά δημιουργία ενός αντιγράφου του αρχείου) πριν τον οποιονδήποτε πειραματισμό, και θα συνιστούσα και εγώ το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Φοράω εδώ και 2 ημέρες την 5.8.27 (miui7) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και στην αυτονομία της μπαταρίας και στη διαχείριση της ram. Ας ελπίσουμε να δούμε και lollipop based v7 στα κοντά! Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Φοράω εδώ και 2 ημέρες την 5.8.27 (miui7) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και στην αυτονομία της μπαταρίας και στη διαχείριση της ram. Ας ελπίσουμε να δούμε και lollipop based v7 στα κοντά! Πως την πέρασες γιατί ένας φίλος μου προσπαθεί και του βγάζει failed? Προσπαθεί μέσω recovery update από το zip αρχείο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 (edited) Νομιζω οτι προβλημα εχει η 5.8.20. Αν την περασει δεν θα εχει προβλημα με την 5.8.27 Υπαρχει αναλυτικος οδηγος στο miui.gr αποκλειστικα για το τηλεφωνο μας. Εδω ειναι ο οδηγος http://bit.ly/1N5ysDJ Edited August 31, 2015 by yansta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Εγώ την πέρασα μέσω twrp recovery, την πρώτη φορά έβγαλε fail, την δεύτερη όλα καλά. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ονομάστηκαν και τα 2 θέματα Redmi Note και δεν παρέμεινε σε αυτό το θέμα το χαρακτηριστικό 4G στο τέλος του τίτλου. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Εχεις δικιο. Τωρα καταλαβα οτι ποσταρισα σε λαθος θρεντ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2015 Έκανε κάνεις update σε Miui 7 χωρίς 'καθαρή εγκατάσταση' και να έχει Xposed περασμένο; Πήγανε όλα καλά; Να το τολμήσω; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Γεια σας παιδια. Εχω την μανισια ρομ: MIUI 6.7.1.0(KHICNCH) stable Σκεφτηκα να περασω την multilanguage ROM.. αν το κανω αυτο καποια πραγματα οπως τα themes για παραδειγμα και ringtones κτλ θα σταματησουν να βγαινουν στα κινεζικα και θα ειναι στα αγγλικα? Επισης ξερει καποιος αν και ποτε θα βγει μανισια ρομ με lolipop? Και κατι τελευταιο, ξερει καποιος αν υπαρχει UK MIUI community? μενω στην αγγλια και γενικα προτιμω το κινητο να ειναι στα αγγλικα για ολα τα settings κτλ γιατι ετσι εχω συνηθισει οποτε αν ξερετε κανα αγγλικο γκρουπ που κυκλοφορει ROMs μονο στα αγγλικα θα ηταν πολυ καλο να περασω μια απο εκεινες. Edited September 9, 2015 by mossikukulas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanas_00 Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα στο οποίο δεν μπορώ να βρω λύση. Έχω το HM NOTE 1LTE και δεν μπορώ να απενεργοποιησω το κλείδωμα οθόνης με τα κουμπιά "volume up" και "back" τα οποία ζηταει να παταω ταυτόχρονα κάθε φορά που θέλω να ξεκλειδωσω το τηλέφωνο.. Ξερει κανείς πως βγαινει αυτή ή λειτουργεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 (edited) Η 2καρτη 4G εκδοση με τα 2GB ram εχει τον 4πυρηνο 1.2Ghz και 8GB rom και οχι τον 1.6 και 16GB οπως γραφει το Gearbest,σωστα? Εχει δυνατο ακουστικο και ηχειο τo κινητο? Edited September 17, 2015 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Η 2καρτη 4G εκδοση με τα 2GB ram εχει τον 4πυρηνο 1.2Ghz και 8GB rom και οχι τον 1.6 και 16GB οπως γραφει το Gearbest,σωστα? Εχει δυνατο ακουστικο και ηχειο τo κινητο? H 4G έκδοση έχει τον SD410 στα 1.2GHz - υποθέτω ότι αναφέρεσαι σε αυτό...; Αν το σκέφτεσαι... μην το κάνεις! Το πήρε φίλος που είχε την παλιότερη έκδοση με τον SD400 και ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος (και με το δίκιο του - παρά τον σχετικά παλιό επεξεργαστή, το τηλέφωνο δούλευε άψογα), αλλά του το έκλεψαν. Θέλησε να πάρει το ίδιο, αλλά δεν υπήρχε διαθέσιμο στοκ στα μαγαζιά εκείνες τις μέρες και παρήγγειλε αυτό με τον SD410 - νεώτερο είναι άλλωστε, καλύτερο θα ήταν! Αμ δε... Θέμα ROM μάλλον (έχει νεώτερη έκδοση MIUI από αυτήν που είχε το παλιό), αλλά το τηλέφωνο σέρνεται στην κυριολεξία (θεαματική η διαφορά με το παλιό, έχοντας δει και τα δύο), ενώ είχε και σωρεία από bugs και προβλήματα! Τελικά του περάσαμε την ελληνική MIUI (με τη βοήθεια των παιδιών εδώ που μου έδωσαν τα σχετικά links) και τα προβλήματα κάπως έστρωσαν, ακόμα όμως αναπολεί το παλιό του Redmi Note με τον 'ταπεινό' SD400... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Παιδια στην multilanguage MIUI ROM ειναι ολα στα αγγλικα η τα themes για παραδειγμα ειναι παλι στα κινεζικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Θελω να στειλω πισω το κινητο στην vickmall για να το δωσουν στην xiaomi να του αλλαξουν οθονη. Εχει το προβλημα με την κιτρινιλα. Εχει καποιος εμπειρια με την αποστολη στην Κινα? παιζει να υπαρξει καποιο προβλημα με το τελωνειο? φοβαμαι οτι αν το στειλω με αξια μεχρι 100 λιρες ας πουμε μηπως το χρεωσουν δασμους.. ενω αν το στειλω με μικρη αξια και γινει κατι μετα δεν θα μπορω να κανω claim για αποζημιωση... Ξερει καποιος να πει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Αποζημίωση από που να ζητήσεις; Από τα ΕΛΤΑ πάντως μην περιμένεις να γίνει τέτοιο πράγμα. Στείλε το συστημένο, και εάν σου ζητήσουν να δηλώσεις τιμή, θα πεις ότι είναι κινητό χαλασμένο και είναι για επιστροφή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. September 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2015 Μπορεί -νομίζω- να ζητήσει να σταλεί με κάποιο σχήμα 'ασφάλισης', δηλώνοντας και την αξία, ώστε πράγματι να μπορεί να διεκδικήσει αποζημίωση σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Δασμοί εδώ δεν πρόκειται να επιβληθούν για κάτι τέτοιο. Ίσως ακουστεί παράξενο, αλλά είναι πιθανό να κληθεί να πληρώσει δασμούς το κινέζικο μαγαζί από τη δική του πλευρά, με την παραλαβή του δέματος! Προφανώς ισχύουν και εκεί παρεμφερείς διατάξεις με τις δικές μας εδώ, οπότε αν επικοινωνήσεις μαζί τους για να κανονίσεις επιστροφή, σου το επισημαίνουν πρώτο-πρώτο, να δηλώσεις μικρή αξία για να αποφύγουν τους δασμούς! Φεύγοντας απλώς ως συστημένο (χωρίς να βάλουμε στο παιχνίδι αξίες και σχήματα αποζημίωσης), το κόστος για να πάει Κίνα (συστημένο και με tracking) είναι κάτω απο €10 για τηλέφωνο (€6 μου είχε στοιχίσει ένα τέτοιο...). Το "κόλπο" είναι ό,τι στείλεις να το στείλεις μέσα σε φάκελλο (με το σχετικό bubblewrap και ό,τι άλλο για προστασία) και όχι σαν δέμα. Αν στείλεις δέμα, ο τιμοκατάλογος των ΕΛΤΑ ξεκινάει κάπου πάνω από τα €30, ενώ επιστολή σε φάκελλο ξεκινάει από πολύ χαμηλότερα και πάει με το βάρος! Και αν αναρωτηθείτε τι... επιστολή θα είναι αυτή, έχω στείλει πίσω στην Κίνα ολόκληρο tablet με το κουτί του, μέσα σε άλλο χαρτονένιο κουτί για έξτρα προστασία, σαν... επιστολή! Είχα πάει αρχικά το (σεβαστών διαστάσεων) δέμα και μου είπαν ένα ποσό λίγο κάτω από τα €40. Μετά μου ήρθε η ιδέα, πήρα (με... 75 λεπτά από χαρτοπωλείο) ένα τεράστιο φάκελλο, έβαλα όλο το δέμα μέσα (όπως ήταν!) και αυτήν τη φορά έφυγε σαν επιστολή(!) που λόγω βάρους έφτασε τα €15 (τα οποία μάλιστα μου τα επέστρεψε το μαγαζί, καθώς το tablet ήταν μέσα στην εγγύηση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Παιδιά σε σας η αυτόματη φωτεινότητα οθόνης δουλεύει καλά; Σπάνια το έχω δει αυξομείωση και έτσι αναγκάζομαι να το έχω σχεδόν πάντα πάνω από το μισό. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Δεν έχω πρόβλημα, μια χαρά δουλεύει. Δεν ξέρω βέβαια αν χρειάζεται να κάνει τρελές αυξομειώσεις. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Συγκρίνοντας το με 2 Σάμσουνγκ που έχουν περάσει από τα χέρια μου, μου δίνει την εντύπωση ότι σχεδόν δεν δουλεύει Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Ψαξε μηπως υπαρχει καποια διαδικασια calibration. Στις αδερφης μου ο αισθητηρας εγγυτητας οταν πρωτοπηρε το κινητο ηταν κουκουρουκου αλλα με ενα calibration δουλεψε αψογα...και ακομα δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts