Jump to content

Redmi Note 4G

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγήκε καινούργια εφαρμογή ραδιόφωνο που είχε πολύ κινέζικο μέσα. Βγήκε fix στο φόρουμ της MIUI -> https://xiaomi-miui.gr/wp-content/uploads/downloads/roms/note-4g/FMRadio_Fix_dior_5.3.13.zip

Όλα καλά! Ευχαριστώ!!!

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

καλημερες, περισεψε ενα nillkin tempered σφραγισμενο, οποιος το θελει πμ.
All it takes is a swipe...

Εναλλακτικά μπορείς απλώς να κλείσεις το κινητό, να βγάλεις την κάρτα μνήμης, να την συνδέσεις σε ένα pc, να περάσεις την rom που θέλεις, να την βάλεις πάλι στο κινητό και να μπουτάρεις στην recovery.

Ευχαριστώ πολύ τον maddoctor αλλά και τον NikosChandolias για τη βοήθεια. Τελικά δεν έβλεπε το κινητό απο τον υπολογιστή (device not found) οπότε το update.zip μπήκε στην κάρτα μνήμης από το pc απευθείας, αλλά η δουλειά έγινε και η ρομ κάθησε ελπίζω κανονικά.

Το πρόβλημα όμως που εξαρχής αντιμετώπιζε το κινητό δεν λύθηκε, ή μάλλον τροποποιήθηκε!

Αρχικά, όταν το κινητό λάμβανε κλήση, μαύριζε άμεσα η οθόνη και δεν μπορούσες να δεις ποιος καλεί. Το ίδιο γινόταν και όταν προσπαθούσα να κάνω κλήση από το κινητό, οπότε με το που πατούσα την εντολή κλήσης μαύριζε η οθόνη και δεν μπορούσα ούτε να την τερματίσω (ευτυχώς άλλαξα μια ρύθμιση ώστε να τερματίζεται με το Power button).

Μετά την πρώτη αναβάθμιση που του έκανα με τον τρόπο 1, όταν το κινητό έκανε κλήση η οθόνη δούλευε κανονικά. Όταν όμως δεχόταν κλήση μαύριζε.

Τώρα, με την αναβάθμιση με τον τρόπο 2, wipe data κτλ, ευτυχώς όταν δέχεται κλήση η οθόνη δουλεύει και μπορώ να την δεχτώ-απορρίψω. Όταν όμως κάνω κλήση πάλι μαυρίζει και δεν βλέπω την εξέλιξη, μόνο ακούω τη συνέχιση της κλήσης (τουλάχιστον όμως εδώ ξέρω ποιον πήρα!!!).

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό?? (έχω την Stable_3.5.0 της miui hellas)

Edited by batatoudis

Ευχαριστώ πολύ τον maddoctor αλλά και τον NikosChandolias για τη βοήθεια. Τελικά δεν έβλεπε το κινητό απο τον υπολογιστή (device not found) οπότε το update.zip μπήκε στην κάρτα μνήμης από το pc απευθείας, αλλά η δουλειά έγινε και η ρομ κάθησε ελπίζω κανονικά.

Το πρόβλημα όμως που εξαρχής αντιμετώπιζε το κινητό δεν λύθηκε, ή μάλλον τροποποιήθηκε!

Αρχικά, όταν το κινητό λάμβανε κλήση, μαύριζε άμεσα η οθόνη και δεν μπορούσες να δεις ποιος καλεί. Το ίδιο γινόταν και όταν προσπαθούσα να κάνω κλήση από το κινητό, οπότε με το που πατούσα την εντολή κλήσης μαύριζε η οθόνη και δεν μπορούσα ούτε να την τερματίσω (ευτυχώς άλλαξα μια ρύθμιση ώστε να τερματίζεται με το Power button).

Μετά την πρώτη αναβάθμιση που του έκανα με τον τρόπο 1, όταν το κινητό έκανε κλήση η οθόνη δούλευε κανονικά. Όταν όμως δεχόταν κλήση μαύριζε.

Τώρα, με την αναβάθμιση με τον τρόπο 2, wipe data κτλ, ευτυχώς όταν δέχεται κλήση η οθόνη δουλεύει και μπορώ να την δεχτώ-απορρίψω. Όταν όμως κάνω κλήση πάλι μαυρίζει και δεν βλέπω την εξέλιξη, μόνο ακούω τη συνέχιση της κλήσης (τουλάχιστον όμως εδώ ξέρω ποιον πήρα!!!).

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό?? (έχω την Stable_3.5.0 της miui hellas)

Καλησπέρα δοκίμασε να μπεις σε engineering mode (*#*#64663#*#* στο πληκτρολόγιο κλήσεων) και να κάνεις βαθμονόμηση τον proximity sensor. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα rom. Μάλλον ο proximity κόλλησε.

ps Μηπως εχεις βαλει καποια ζελατινα ή τεμπερεδ και εχεις καλυψει τον proximity sensor ?

Ο sensor ειναι οπως το βλέπεις δεξιά από το ακουστικό

Οδηγός για αγορές από Aliexpress

Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P ,

Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express

Το ιδιο θεμα ειχε και το redmi note 4g της αδερφης μου. Εκανα calibration τον proximity sensor και διορθωθηκε.

villasg και AlexVag ευχαριστώ πολύ! Όντως το προβλημα ήταν στον proximity sensor, με μια βαθμονόμηση (ούτε κατάλαβα αν την έκανα σωστά) διορθώθηκε!

Καλησπέρα παιδιά

Πήρα το εν λόγω κινητό από το b2cbuying.com την Τετάρτη και έστειλα εμαιλ με τι να περιλαμβάνει η παραγγελία αλλά καμία απάντηση! Ούτε τους έχω πετύχει μέσα στο chat! Ξέρει κανείς τίποτα;

Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το κινητο οταν παιρνω ή με παιρνουν τηλ κλειδωνει η οθονη και δν ανοιγει μεχρι να κλεισει ο αλλος το τηλ..ουτε αμα πατησω πανω στην οθονη ουτε αμα πατησω το πλαινο κουμπι με αποτελεσμα να πρεπει να περιμενω να κλεισει ο αλλος για να ξεκλειδωσει η οθονη!! Ξερει κανεις πως μπορω να το φτιαξω??

Καλησπερα, εχω ενα προβλημα με το κινητο οταν παιρνω ή με παιρνουν τηλ κλειδωνει η οθονη και δν ανοιγει μεχρι να κλεισει ο αλλος το τηλ..ουτε αμα πατησω πανω στην οθονη ουτε αμα πατησω το πλαινο κουμπι με αποτελεσμα να πρεπει να περιμενω να κλεισει ο αλλος για να ξεκλειδωσει η οθονη!! Ξερει κανεις πως μπορω να το φτιαξω??

Διάβασε λίγα ποστ πιο πίσω, θέλει βαθμονομηση ο proximity sensor και θα φτιάξει.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλημερα σε ολη την παρεα, παρηγγειλα το κινητο κι εγω απο το b2cbuying.com. Το καλο ειναι οτι μου στειλαν φωτο απο το πακετο και με αυτα που θα περιεχει. Αλλη ομως ειναι η ερωτηση μου, μου ηρθε σημερα μειλ απο το paypal οτι οι μερες για το dispute εχουν γινει 180 απο 45, γνωριζει κανεις κατι; Εχουν περασει 32 μερες απο την παραγγελια μου και δεν θελω να χασω το δικαιωμα για dispute

Καλημερα σε ολη την παρεα, παρηγγειλα το κινητο κι εγω απο το b2cbuying.com. Το καλο ειναι οτι μου στειλαν φωτο απο το πακετο και με αυτα που θα περιεχει. Αλλη ομως ειναι η ερωτηση μου, μου ηρθε σημερα μειλ απο το paypal οτι οι μερες για το dispute εχουν γινει 180 απο 45, γνωριζει κανεις κατι; Εχουν περασει 32 μερες απο την παραγγελια μου και δεν θελω να χασω το δικαιωμα για dispute

https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/ua/upcoming-policies-full

Αυτό θέλεις.... :)

Αρα απ'οτι βλεπω οντως οι 45 μερες εχουν γινει 180. Αυτο τουλαχιστον καταλαβα. Ετσι; Τοσο το καλυτερο για μας. Ευχαριστω πολυ

Αρα απ'οτι βλεπω οντως οι 45 μερες εχουν γινει 180. Αυτο τουλαχιστον καταλαβα. Ετσι; Τοσο το καλυτερο για μας. Ευχαριστω πολυ

πότε έκανες την παραγγελία και πότε σου στείλανε φώτο?? γιατί σε εμένα δεν απαντάνε!

Τι ειναι αυτο που εμφανιστηκε στο vickamall? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-410-msm8916-1-2ghz-1gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html

Redmi note με 1GB Ram και snapdragon 410

Ps. Ρωτησα την κινεζα και μου ειπε οτι ειναι νεα εκδοση που θα ειναι διαθεσιμη απο εβδομαδα αλλα δεν ειναι το redmi note 2

Edited by AlexVag

Τι ειναι αυτο που εμφανιστηκε στο vickamall? http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-4g-fdd-lte-smartphone-snapdragon-410-msm8916-1-2ghz-1gb-8gb-5-5-inch-hd-ips-13-0mp.html

Ps. Ρωτησα την κινεζα και μου ειπε οτι ειναι νεα εκδοση που θα ειναι διαθεσιμη απο εβδομαδα αλλα δεν ειναι το redmi note 2

Εάν δεις είναι σχεδόν το ίδιο με το XIAOMI HONGMI REDMI 2, με διαφορά στην κάμερα, στις διαστάσεις (5.5 είναι το νέο, 4.7 το παλιό) και με μεγαλύτερη μπαταρία (3100 από 2200).

Dual Cameras, front camera 5.0MP, back camera 13.0MP with flashlight and auto focus - νέο

8 MP Back Camera + 2 MP Front Camera - παλιό

πότε έκανες την παραγγελία και πότε σου στείλανε φώτο?? γιατί σε εμένα δεν απαντάνε!

Παραγγελία έκανα στης 17.02, άλλα δεν είχαν στον και μου έστειλαν μέιλ με φωτο στης 05.03 και την επόμενη το έστειλαν. Απο τοτε περιμένω να αλλάξει το στάτους μου

Παραγγελία έκανα στης 17.02, άλλα δεν είχαν στον και μου έστειλαν μέιλ με φωτο στης 05.03 και την επόμενη το έστειλαν. Απο τοτε περιμένω να αλλάξει το στάτους μου

Ωχ μην μου λες τέτοια! εγώ νομίζω όταν το παρήγγειλα 17.3 έγραφε in stock!

Αυτα ειναι κακα νεα γιατι λογικα θα αργησει το redmi note 2 αφου ακομα βγαζουν εκδοσεις του 1. Ισως βγει αλλη μια εκδοση με 2GB RAM οπως στο redmi 2...

Καλησπέρα σε όλους,

Έκανα αναβάθμιση του τηλ και δημιουργήθηκε το εξής: για να ξεκλειδώσει την οθόνη απαιτεί πρώτα να σύρω και κατόπιν να βάλω το μοτίβο. Πριν την αναβάθμιση απλά έβαζα κατευθείαν το μοτίβο.

Πως μπορώ να "καταργήσω" την οθόνη με το σύρσιμο;

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια

Ωχ μην μου λες τέτοια! εγώ νομίζω όταν το παρήγγειλα 17.3 έγραφε in stock!

Κι εμένα μου έγραφε in stock, αλλά μου είχαν στείλει μήνυμα οτι δεν το είχαν και θα τους ερχόταν μετα απο δυο τρεις μέρες !

Κι εμένα μου έγραφε in stock, αλλά μου είχαν στείλει μήνυμα οτι δεν το είχαν και θα τους ερχόταν μετα απο δυο τρεις μέρες !

Εμένα δεν μου έχουν στείλει τίποτα από την Τρίτη στις 17/3 που το πήρα! Και τους έχω στείλει email!

καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους του κινητού που έχουν τσεκάρει ότι λειτουργεί το 4G (όπως διάβασα σε παλαιότερο post) αν στο εσωτερικό του κινητού τους (στο χώρο της μπαταρίας) αναγράφεται το TD - LTE ή το FDD-LTE.

Γιατί στα περισσότερα δικτυακά καταστήματα έχει φωτογραφια του κινητού όπου αναγράφεται το TD-LTE. Διάβασα στη 3η - 4η σελίδα του νήματος πως λειτουργεί κανονικά το 4G, απλά επειδή αναφέρεται πως υπάρχουν δύο εκδόσεις (μια TD και μία FDD) θα έπρεπε να αναφερθεί στην παραγγελία;

ευχαριστώ

Edited by d_aramp

Η παραγγελία έγινε.

Όταν με το καλό έρθει πια ελληνική rom περνάμε?

Την GTV 5.3.20 ?

ή την stable 3.5.0 (GTV 5.2.20)?

και ποιες είναι οι διαφορές τους?

ευχαριστώ

Παιδιά έχω παραγκειλει το κινητό για φιλο και κ λέει έχει ένα θέμα με την κάμερα.Πολλές όταν παει να την ανοίξει δεν λειτουργει και τον πετάει.

Το έχει κάποιος άλλος το προβλημα?Πως το διορθώνουμε?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note