Jump to content

skanel

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skanel

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

skanel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Φαίνεται πολύ καλός. Οι επαφές πως μπορούν να οδηγούνται σε αυτόν για κλήση και όχι στον άθλιο google? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οκ το βρήκα. φαίνεται όντως πολύ καλός. ε υ χ α ρ ι σ τ ώ π ο λ ύ
  2. Ξεκίνησα με το πρώτο redmi note. Κάθε αλλαγή τηλεφώνου που έκανα ήταν Xiaomi redmi (note ή max). Το rn9pro είναι πολύ καλό τηλέφωνο εκτός...... απο τον άθλιο dialer. Μου έρχεται να το σπάσω. Δικίμασα να εγκαταστήσω το apk του dialer αλλά δεν δουλεύει και δεν γίνεται απεγκατάσταση. Αν κάποιος έχει τρόπο να δουλέψει ο miui dialer ας το γράψει μήπως και σωθούμε! Ξέρει κάποιος αν σε επόμενη αναβάθμιση υπάρχει περίπτωση να μπει ο miui dialer;
  3. Καλησπέρα, Έχω ένα mimax 3/32 με 8.2.5.0 stable. Υπάρχει κάπου ένας όσο το δυνατόν αναλυτικός οδηγός για να κάνω root την συσκευή; Ευχαριατώ.
  4. Καλημέρα σε όλους, Στις τελευταίες εκδόσεις developer, στις επιλογές προγραμματιστή δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την επιλογή "Άμεση πρόσβαση στο σύστημα" Δυστυχώς πρέπει πρώτα να σύρω για να ξεκλειδώσω και μετά να βάλω το μοτίβο ξεκλειδώματος. Υπάρχει τρόπος να φτιαχτεί; Ευχαριστώ.
  5. κι εμένα με την 5.2.27 κάνει ακριβώς το ίδιο. Βρήκε κάποιος κάποια λύση;
  6. Καλησπέρα σε όλους, Έκανα αναβάθμιση του τηλ και δημιουργήθηκε το εξής: για να ξεκλειδώσει την οθόνη απαιτεί πρώτα να σύρω και κατόπιν να βάλω το μοτίβο. Πριν την αναβάθμιση απλά έβαζα κατευθείαν το μοτίβο. Πως μπορώ να "καταργήσω" την οθόνη με το σύρσιμο; Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια
  7. δεν ήξερα το swipe down.... ευχαριστώ πολύ
  8. Καλημέρα σε όλους, Τρέχω την 5.1.24 και έχω ένα πρόβλημα με το messenger. Όταν η εφαρμογή είναι ανοιχτή τότε οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά. Αν κάνω κλείσιμο εφαρμογών για να καθαρίσει η μνήμη, τότε παύουν να έρχονται οι ειδοποιήσεις μέχρι να ξανανοίξω την εφαμογή. Πως μπορώ να "γλυτώσω" από αυτό το πρόβλημα; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Τελικά ήταν πολύ απλό. Έγινε μέσα από το recovery σε λίγα δευτερόλεπτα.
  10. Καλησπέρα σε όλους, Πριν 3 ημέρες παρέλαβα το εκπληκτικο Note 4g. Πανηγυρίζω... Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όσους μέσω αυτού του φόρουμ μοιράζονται τις γννώσεις τους. Στο note μου πέρασα την ελληνική ρομ. 5.1.16. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το τηλ δεν είναι root. Το titanium backup και το rootchecker βγάζουν σχετικό μήνυμα. Τι κάνω λάθος; Πω μπορώ να κάνω το τηλ. root? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.
  11. Καλησπέρα σε όλους, Σε λίγες ημέρες θα παραλάβω το Note 4g σε αντικατάσταση του S4 mini. :D Το θέμα που έχω είναι ότι επιθυμώ να μεταφέρω τα δεδομένα κάποιων εφαρμογών στο νέο μου τηλέφωνο. Ακόμα καλύτερα θα είναι αν καταφέρω να μεταφέρω ρυθμίσεις συνδεσιμότητας και λογαριασμούς. Υπάρχει κάποιος τρόπος / εφαρμογή προκειμένου να το καταφέρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια.
  12. skanel

    ZTE V889S

    Καλημέρα σε όλους, Ξαναέφτασε στα χέρια μου το 889S φίλης και μου ζήτησε να της το στήσω από την αρχή. Του πέρασα αυτά που προτείνονται στο post 428 και εγκατάστησα κάποιες εφαρμογές. Είναι σχεδόν έτοιμο αλλά ριν το επιστρέψω θέλω να φτιάξω δύο πραγματάκια. 1. To noled δουλεύει κανινικά αλλά πρέπει να ενεργοποιείται μετά από κάθε επανεκίνηση. Υπάρχει κάποια λύση; 2. Στη εκκίνηση και το κλείσιμο της συσκευής "παίζει" το γραφικό της zte με τα τετραγωνάκια και την απαίσια μουσική. Μπορεί να αφαιρεθεί με κάποιον τρόπο; Ευχαριστώ πολύ.
  13. Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με απεγκατάσταση του Noled. Άσχετο.... αλλά με κάποιο τρόπο αυτό έκανε την ζημιά.
  14. Καλησπέρα σε όλους, Σε ένα s3 mini υπάρχουν ενεργές και η ελληνική και η αγγλικη στις γλώσσες εισαγωγής. Στο πληκτρολόγιο δεν εμφανίζεται πλήκτρο αλλαγής γλώσσας (ούτε σύρσιμο στην μπάρα ούτε πλήκτρο αλλαγής). Πως μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια
  15. Καλησπέρα, Μου έκαναν δώρο ένα S4 mini. Γνωρίζει κάποιος πως (αν) μπορώ να αφαιρέσω τις startup και shutdown οθόνες που έχει βάλει η Cosmote στην συσκευή; Ευχαριστώ και χρόνια πολλά.
×
×
  • Create New...