Holymage Δημοσιεύτηκε August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 3, 2014 Σε λιγες μερες θα αγορασω κινητο και θελω τις αποψεις σας, Απο Ελλαδα , οσο γινεται πιο smooth και δυνατο σε χαρακτηριστικα ,μεχρι 300 ευρω ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 G2 απο μενα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 αφού από την Ελλάδα έχουμε 4 επιλογές 1. LG G2 16 GB version 295 ευρώ (έχει όλο και ολο 10 gb αποθηκευτικού χώρου χωρίς δυνατότητα επέκτασης αν σου φτάνουν μην κοιτάς καν παρακάτω) 2. Huawei Ascend P7 315 ευρω (πάρα πολύ καλη συσκευή με άψογη ποιότητα κατασκευής) 3. Sony Xperia Z1 Compact 315 ευρω (και αυτη ειναι καλη συσκευη και αρκετα ποιοτικη και αρκετα compact) 4. LG Google Nexus 5 D821 300 eyro (υστερεί αρκετά ομος απο θέμα camera και αυτονομία και αυτό εχει περίπου 11 gb χωρίς επέκταση) αν δεν σε πειράζουν αυτα και αυτη είναι μια καλη επιλογή και εχουμε και μια επιλογή στα 300 ευρω αλλα με windows phone Nokia Lumia 1020 (εχει πολη καλη οθονη και ΑΨΟΓΗ camera και αψογη ποιοτιτα αλλα χανει παρα πολυ σε θεμα αυτονομίας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) LG G2, Sony Z1 honami και Samsung note3 neo, καλές αγορές φίλε :):) Για το note3 neo τα παιδιά στο φόρουμ γράφουν πολύ θετικά και σίγουρα μια από τις καλύτερες αγορές σε αυτά τα χρήματα... Edited August 3, 2014 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Holymage Δημ. August 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 η αληθεια ειναι οτι μου φτανουν τα 10gb , το ζ1 μου φαινεται μικρο και θελω να φυγω απο σονυ ( εχω δυο χρονια τωρα το xperia u και μου εχει βγαλει τη πιστη :P ) , στο νεξους με χαλαει η αυτονομια και τα wp με ξενιζουν , οποτε μαλλον ειμαι αναμεσα σε P7 και g2 :) το neo kalo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Δεν καθορισες όμως ιντσες και αλλά χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν(π.χ. δικαρτο). Τα λεφτά είναι πολλα για να συμβιβαστεις με τα 16gb αποθηκευτικού χώρου που προσφέρουν τόσο το g2 όσο και το νεξους 5 που είναι οι προφανείς επιλογές σε αυτην την κατηγορια . Εχεις μια εικόνα του τι μπορείς να πάρεις με τοσα απο εξωτερικο; Αν ναι και επιμένεις Ελλάδα g2 και απο εμένα με 32gb στα 360 περιπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 (edited) η αληθεια ειναι οτι μου φτανουν τα 10gb , το ζ1 μου φαινεται μικρο και θελω να φυγω απο σονυ ( εχω δυο χρονια τωρα το xperia u και μου εχει βγαλει τη πιστη :P ) , στο νεξους με χαλαει η αυτονομια και τα wp με ξενιζουν , οποτε μαλλον ειμαι αναμεσα σε P7 και g2 :) το neo kalo? αν σε βολεύουν τα 10 gb προχώρα στην αγορά (Εγω τα γέμισα σε μια μερα ενα video 10 λεπτόν απο την camera πιάνει 3 gb με οτι συνεπάγεται αυτο :lol: ) εγω θα κοίταγα πάντως το p7 η θα επερνα κάτι απο εξω πχ στα 280 εχει xiaomi mi3 64 gb (θυριο και ποιοτικό ) Edited August 3, 2014 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 ή το p7 ή το 16αρι xiaomi mi4 αφου σου φτανουν. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 ή το p7 ή το 16αρι xiaomi mi4 αφου σου φτανουν. ειναι σε stock το mi4? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Holymage Δημ. August 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Για να ειμαι ειλικρινης προτιμω απο ελλαδα :) απο p7 και g2 ποιο προτεινετε; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior147 Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Nokia Lumia 1520 μεταχειρο σε ενδιαφέρει ;; Παράθεση Huawei Honor 8 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Για να ειμαι ειλικρινης προτιμω απο ελλαδα :) απο p7 και g2 ποιο προτεινετε; :) αν παρεις 10 gb έκδοση του g2 καλυτερα το p7 αν παρεις την 32 gb εκδοση του g2 τοτε το g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Και εγώ ψηφίζω G2 που το έχω άλλωστε. Είχα μάθει να κάνω καλή διαχείριση του αποθηκευτικου χώρου από τότε που είχα iPhone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Και εγώ ψηφίζω G2 που το έχω άλλωστε. Είχα μάθει να κάνω καλή διαχείριση του αποθηκευτικου χώρου από τότε που είχα iPhone. δεν λει να έχεις θηρίο κινητό και να φοβασε να τραβήξεις ένα video............ εξαλου δεν δινεις 150 ευρω δίνεις εν 300+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 δεν λει να έχεις θηρίο κινητό και να φοβασε να τραβήξεις ένα video............ εξαλου δεν δινεις 150 ευρω δίνεις εν 300+ Εμένα δεν με πειράζει γιατί χρησιμοποιώ το Google Drive. Ανεβάζω πολλά αρχεία εκεί γιατί με βολεύει που μπορείς να τα βλέπεις από όλες τις συσκευές σου. Και κάθε Gmail έχει και 15 GB στο Drive. Δεν είναι και λίγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 στο g2 1 λεπτο video ειναι 100mb , μην τραγικοποιουμε τα πραματα. γνωμη μου ειναι πως το g2 ειναι οτι πιο εξισοροποιμενο εκει εξω , αλλα αυτο που θα σου δωσει το νεξους 5 δεν συγκρινετε... μπορει να μην εχει τελεια μπαταρια οπως το g2 η να μην εχει μια απο της κορυφαιες καμερες , αλλα η εμπειρια χρησης που 8α σου δωσει σε αποζημιωνει και δεν μπορεις να την βρεις που8ενα αλλου σε αυτα τα λεφτα , βασικα σε οσα λεφτα και να δωσεις... ( μην πεταχτει κανεις και πει στο μ8 σας παρακαλω :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Εμένα δεν με πειράζει γιατί χρησιμοποιώ το Google Drive. Ανεβάζω πολλά αρχεία εκεί γιατί με βολεύει που μπορείς να τα βλέπεις από όλες τις συσκευές σου. Και κάθε Gmail έχει και 15 GB στο Drive. Δεν είναι και λίγα. το δοκίμασα μια φορά (dropbox) δεν με βόλεψε ένα video τράβηξα 8 λεπτά πήγα να το ανεβάσω μου έφαγε 2,5 gb μου έφαγε 60% μπαταρίας και έκανε και 2 ώρες και κάτι........ το κοίταξα το σκεφτικά είδα πόσο αστείος είμαι και το παράτησα απο τοτε 3 κινητά είχα htc one 32 gb/oppo find 5 32 gb και τωρα nubia z5s mini 16 gb internal και 64 external και δεν παίζει να κατέβω κάτω απο 16........ ειδικά στο g2 δεν ειναι 16 αλλά 10,,,,,,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Ωραία όλα αυτά τα clouds αλλά κυρίως για backup, γιατι κάποια στιγμη θα σε "κρεμάσουν". Το honor 6 με το card slot φαντάζει ως ιδανικη λύση σε αυτα τα χρηματα (απο κινα) αλλά δεν ξέρω αν ο φίλος θέλει να περιμενει να το φέρουν τα σκρουτζομαγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 το δοκίμασα μια φορά (dropbox) δεν με βόλεψε ένα video τράβηξα 8 λεπτά πήγα να το ανεβάσω μου έφαγε 2,5 gb μου έφαγε 60% μπαταρίας και έκανε και 2 ώρες και κάτι........ το κοίταξα το σκεφτικά είδα πόσο αστείος είμαι και το παράτησα απο τοτε 3 κινητά είχα htc one 32 gb/oppo find 5 32 gb και τωρα nubia z5s mini 16 gb internal και 64 external και δεν παίζει να κατέβω κάτω απο 16........ ειδικά στο g2 δεν ειναι 16 αλλά 10,,,,,,,,, Το uploading μεγάλων αρχείων είναι ένα θέμα. Εγώ κυρίως ανεβάζω φωτογραφίες και pdf. Ο καθένας όπως βολεύεται. Για παράδειγμα εγώ δεν έχω πολλη μουσική, περίπου 100 τραγούδια. Είναι ανάλογα τις ανάγκες. Αν τραβας μεγάλα βίντεο ο αποθηκευτικος χώρος του G2 είναι λιγος, ίσως είναι και το μοναδικό μειονέκτημα του :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 ειναι σε stock το mi4? :confused: Ναι -> https://www.facebook.com/CooliCoolFans/posts/926102764070490 http://www.coolicool.com/xiaomi-mi4-4g-lte-snapdragon-805-quad-core-25ghz-55-inch-2560-1440-ips-screen-miui-v5-os-smartphon-g-33702 Αν και δεν νομίζω ότι είναι η LTE έκδοση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Το uploading μεγάλων αρχείων είναι ένα θέμα. Εγώ κυρίως ανεβάζω φωτογραφίες και pdf. Ο καθένας όπως βολεύεται. Για παράδειγμα εγώ δεν έχω πολλη μουσική, περίπου 100 τραγούδια. Είναι ανάλογα τις ανάγκες. Αν τραβας μεγάλα βίντεο ο αποθηκευτικος χώρος του G2 είναι λιγος, ίσως είναι και το μοναδικό μειονέκτημα του :cool: εκει ειναι θέμα τα μεγαλα αρχεια για τα μικρα τα 10 gb ειναι καλα........ και ναι είναι μοναδικό μειονέκτημα του (ίσως και ότι γεμίζει γρήγορα γρατζουνιες η πλάτη αλλα μεχρι εκει) Ναι -> https://www.facebook.com/CooliCoolFans/posts/926102764070490 http://www.coolicool.com/xiaomi-mi4-4g-lte-snapdragon-805-quad-core-25ghz-55-inch-2560-1440-ips-screen-miui-v5-os-smartphon-g-33702 Αν και δεν νομίζω ότι είναι η LTE έκδοση..... ααα μια χαρά δεν το υξερα.......... οσο για το LTE...... και να το ειχε τι να το κάνουμε εδώ έχουμε lte με σταγονόμετρο και σε ταχύτητες χειρότερες του 3g πολλές φορες.......... σε μερικά χρόνια (αν θα υπάρχει Ελλάδα) το συζητάμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 στο g2 1 λεπτο video ειναι 100mb , μην τραγικοποιουμε τα πραματα. γνωμη μου ειναι πως το g2 ειναι οτι πιο εξισοροποιμενο εκει εξω , αλλα αυτο που θα σου δωσει το νεξους 5 δεν συγκρινετε... μπορει να μην εχει τελεια μπαταρια οπως το g2 η να μην εχει μια απο της κορυφαιες καμερες , αλλα η εμπειρια χρησης που 8α σου δωσει σε αποζημιωνει και δεν μπορεις να την βρεις που8ενα αλλου σε αυτα τα λεφτα , βασικα σε οσα λεφτα και να δωσεις... ( μην πεταχτει κανεις και πει στο μ8 σας παρακαλω :) ) Να κάνω και εγώ μία ερώτηση γιατί πλησιάζει ο καιρός να αγοράσω κινητό. Το ενδεχόμενο να αγοράσω το G2 και να το περάσω custom rom ώστε να έχω καθαρό Android, θα υστερεί σε σχέση με το Nexus 5; Γιατί να το κάνω αυτό; Για την καλύτερη μπαταρία και φωτογραφική. Επίσης τι γίνεται με τα 32gb και των δύο συσκευών; Συνεχίζουν να είναι εκτός εγγύησης; Το ρωτάω αυτό γιατί άκουσα ότι κάποιοι χρήστες γκρίνιαξαν στην LG για αυτό το ζήτημα και νομίζω πως από την LG επιβεβαίωσαν ότι και αυτά θα έχουν πλέον εγγύηση. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. August 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2014 Έτσι ακούγεται... Για να είσαι σίγουρος πάρε ένα τηλέφωνο στην LG και ρώτα! Θεωρητικά είναι ισάξια τα κινητά από θέμα επιδόσεων Γτ έχουν τον ίδιο επεξεργαστή .. Αλλά για το nexus κυκλοφορούν πολύ πιο πολλές ρομς. Άλλες που επικεντρώνονται στις επιδόσεις και άλλες στην αυτονομία... Αλλά να έχεις στα υπόψιν σου ότι και στοκ το g2 δεν λαγκαρει ούτε είναι πολύ πίσω από το νεξους. Για καθημερινό κινητό έχω στοκ g2 και με βολεύει μια χαρά! Για πείραγμα έχω νεξους αν και το έχω δώσει στον αδερφό μου γτ όσο να ναι δεν είναι (g2 κυρίως λόγω αυτονομίας.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. August 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 Ναι τα ξέρω όλα αυτά για τα Nexus γιατί από το Nexus S έχω πάρει όλη τη σειρά. Κάπου λίγο τώρα τελευταία έχω μειώσει το ρυθμό που περνούσα rom (είχα βάλει και τρεις σε μία μέρα :lol: ), οπότε και λόγω της καλύτερης αυτονομίας σκέφτομαι για G2. Όσο για τον αν λαγκάρει ή όχι το ξέρω από πρώτο χέρι επειδή το έχει ένας φίλος μου και είναι μεγάλη απόλαυση να το λειτουργείς. Όσο για να πάρω τηλέφωνο στην LG, θα το κάνω όταν θα πλησιάζει ο καιρός να αγοράσω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Holymage Δημ. August 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδες , τελικα παω για g2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts