kast1727 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) Σήμερα την πέρασα στο T805 χωρίς πρόβλημα. Μόνο που εχει 3 έξτρα προγράμματα (Netflix, ένα φωτογραφιών και ένα mygalaxy) στα οποία απλώς έκανα απεγκατάστααη. Προς το παρόν πάει καλά και με καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.το νετφλιξ πως το απεγκατεστησες, γιατί εγώ δεν μπόρεσα πάρα μόνο να το απενεργοποιησω, κατά τ' άλλα νομίζω ότι είναι ελαφρώς πιο γρήγορο, πιο ζωντανό το ταμπλετ τώρα, και ναι μάλλον έχεις δίκιο για την μπαταρία κρατά κάπως περισσότερο, ευχάριστες αλλαγές βλέπω μέχρι τώρα Edited August 27, 2016 by kast1727 Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δεν το έκανα απεγκατάσταση.Απενεργοποίηση μόνο.Δεν πιάνει και ιδιαίτερο χώρο. Όταν βγει Ελληνική έκδοση το ξαναπερνάμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Δεν το έκανα απεγκατάσταση.Απενεργοποίηση μόνο.Δεν πιάνει και ιδιαίτερο χώρο. Όταν βγει Ελληνική έκδοση το ξαναπερνάμε :) Με την αναβάθμιση δεν έχουμε κάποιο θέμα να χάσουμε επαφές, προγράμματα, ρυθμίσεις... τα λέω καλά;; Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Μια χαρά τα λες.Μόνο το knox θα γράψει 0x1.Αν δεν σε χαλάει αυτό προχωράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moviehunter2009 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Μια χαρά τα λες.Μόνο το knox θα γράψει 0x1.Αν δεν σε χαλάει αυτό προχωράς. Σε μένα απαντάς;; Γιατί να γράψει το knox? Βασικά για να ξέρω ρώτησα γιατί ακόμα δεν μου έχει εμφανίσει αναβάθμιση. Edited August 28, 2016 by moviehunter2009 Παράθεση Huawei Mate 20X :D ,Honor 8 Note,Samsung A5 2016,P9 lite,Huawei P8 Max , Htc One M8 E8sw,Nubia Z9 Mini, Galaxy Tab S SM-T705, Xiaomi Mi3 ,Mediapad X1, Ascend P7 L00 ,Cube Talk 9X U65GT 9.7,iOcean X7s,Onda v975m , HTC One,HTC Sensation,M8S Amlogic S812 4K Quad Core 2G/8G,M8 Quad Core Android 4.4 2GB RAM 8GB,Tronsmart Draco AW80,Minix X5 Mini DualCore ,Minix Neo X6 Quad Core Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω odin ακόμα και official rom υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει το knox.Αν γράφω βλακείες, όπως πολύ ευγενικά είπε ο φίλος πριν, τότε και εδώ γράφει βλακείες : ΠΕΡΙ ΚΝΟΧ KAI ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SAMSUNG [*] Θέλω να περάσω μια official rom με το odin,θα γράψει το knox; Kανονικά, σε περίπτωση που φλασάρουμε μια οποιαδήποτε official rom το knox δεν πρέπει να γράψει. ΟΜΩΣ, έχει αποδειχθεί ότι αυτό δεν είναι απόλυτο και υπάρχει η πιθανότητα (μικρή αλλά υπαρκτή) να γράψει και να γίνει 0x1. Yπάρχουν αρκετές αναφορές χρηστών (οι οποίες πληθαίνουν) που ενώ έκαναν σωστά τη διαδικασία μέσω του odin, για άγνωστο λόγο, ενεργοποιήθηκε και έγραψε το knox. Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά έχουμε χάσει δια παντώς την εγγύηση μια και ως την στιγμή που γράφω δεν υπάρχει τρόπος μηδενισμού του μετρητή. Βέβαια, έχουν καταγραφεί και αναφορές χρηστών στους οποίους δεν δημιούργησαν πρόβλημα σε κάποιο service λόγω γραμμένου knox, αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι μεμονωμένες και οχι ο κανόνας. Πρίν πάρετε λοιπόν την απόφαση για flashing ας έχετε αυτή την πιθανότητα στην άκρη του μυαλού σας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Και επειδή στο δικό μου έγραψε όφειλα να σε προειδοποιήσω. Βέβαια σε μένα λήγει σύντομα η εγγύηση οπότε και δεν είχα πρόβλημα να δοκιμάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και clear cache εξαφανίστηκε το netflix και τα άλλα δύο έγιναν κανονικά απεγκατάσταση :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Αν κάνεις αναβάθμιση μέσω odin ακόμα και official rom υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει το knox.Αν γράφω βλακείες, όπως πολύ ευγενικά είπε ο φίλος πριν, τότε και εδώ γράφει βλακείες : ΠΕΡΙ ΚΝΟΧ KAI ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SAMSUNG [*] Θέλω να περάσω μια official rom με το odin,θα γράψει το knox; Kανονικά, σε περίπτωση που φλασάρουμε μια οποιαδήποτε official rom το knox δεν πρέπει να γράψει. ΟΜΩΣ, έχει αποδειχθεί ότι αυτό δεν είναι απόλυτο και υπάρχει η πιθανότητα (μικρή αλλά υπαρκτή) να γράψει και να γίνει 0x1. Yπάρχουν αρκετές αναφορές χρηστών (οι οποίες πληθαίνουν) που ενώ έκαναν σωστά τη διαδικασία μέσω του odin, για άγνωστο λόγο, ενεργοποιήθηκε και έγραψε το knox. Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά έχουμε χάσει δια παντώς την εγγύηση μια και ως την στιγμή που γράφω δεν υπάρχει τρόπος μηδενισμού του μετρητή. Βέβαια, έχουν καταγραφεί και αναφορές χρηστών στους οποίους δεν δημιούργησαν πρόβλημα σε κάποιο service λόγω γραμμένου knox, αλλά αυτές οι περιπτώσεις είναι μεμονωμένες και οχι ο κανόνας. Πρίν πάρετε λοιπόν την απόφαση για flashing ας έχετε αυτή την πιθανότητα στην άκρη του μυαλού σας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Και επειδή στο δικό μου έγραψε όφειλα να σε προειδοποιήσω. Βέβαια σε μένα λήγει σύντομα η εγγύηση οπότε και δεν είχα πρόβλημα να δοκιμάσω. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και clear cache εξαφανίστηκε το netflix και τα άλλα δύο έγιναν κανονικά απεγκατάσταση :happy: Kανονικά, σε περίπτωση που φλασάρουμε μια οποιαδήποτε official rom το knox δεν πρέπει να γράψει. ΟΜΩΣ..... Η εγκατάσταση με Odin Δεν γράφει το knox!! (Εσύ το θεωρείς Δεδομένο!!) Το ότι μπορεί να έχει γράψει σε κάποιους( πολύ μικρό ποσοστό ...απειροελάχιστο ) μπορεί να φταίνε χίλιοι λόγοι ...να φταίει το pc ,καλώδιο ...οτιδήποτε. Δεν είναι ο κανονας Ειναι σαν να περπατάς και να πέσει μια γλάστρα από κανένα μπαλκόνι... (είσαι πολύ άτυχος...Έχω φλασαρει χωρίς υπερβολή όλα αυτά τα χρόνια πάνω απο 60 + φορές Πότε δεν είχα πρόβλημα) Παντα οταν αποφασίζεις να φλασαρεις μια rom ΠΑΝΤΑ αναλαμβανεις και την ευθύνη... μπορεί να συμβεί κάτι..(να σου κολλήσει το pc ,να γίνει διακοπή ρεύματος κατά την διαδικασία...τότε το τελευταίο που θα σε νοιάζει είναιτο knox) Δεν ήθελα να προσβάλω κανένα .... Edited August 28, 2016 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaras27 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εχω την SMT 800 με Knox 2.3 και 5.0.2 στο fw . Αν περάσω τη 6 θα σβηστούν όλα με το Odin ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Βγηκε και για το SM-T700 (8.4 wifi). http://samsung-updates.com/device/?id=SM-T700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) Kανονικά, σε περίπτωση που φλασάρουμε μια οποιαδήποτε official rom το knox δεν πρέπει να γράψει. ΟΜΩΣ..... Η εγκατάσταση με Odin Δεν γράφει το knox!! (Εσύ το θεωρείς Δεδομένο!!) Το ότι μπορεί να έχει γράψει σε κάποιους( πολύ μικρό ποσοστό ...απειροελάχιστο ) μπορεί να φταίνε χίλιοι λόγοι ...να φταίει το pc ,καλώδιο ...οτιδήποτε. Δεν είναι ο κανονας Ειναι σαν να περπατάς και να πέσει μια γλάστρα από κανένα μπαλκόνι... (είσαι πολύ άτυχος...Έχω φλασαρει χωρίς υπερβολή όλα αυτά τα χρόνια πάνω απο 60 + φορές Πότε δεν είχα πρόβλημα) Παντα οταν αποφασίζεις να φλασαρεις μια rom ΠΑΝΤΑ αναλαμβανεις και την ευθύνη... μπορεί να συμβεί κάτι..(να σου κολλήσει το pc ,να γίνει διακοπή ρεύματος κατά την διαδικασία...τότε το τελευταίο που θα σε νοιάζει είναιτο knox) Δεν ήθελα να προσβάλω κανένα .... Καταρχήν θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου και να μην προσβάλλεις άλλους χρήστες. Διαγράφηκαν μηνύματα σου κι ελπίζω να μην επαναληφθεί. Δεύτερον, το knox, Ναι, μπορεί να γράψει με το odin και είναι αρκετές οι περιπτώσεις, κάποια στιγμή είχε γράψει και σε μένα αναίτια και δεν έφταιγε ούτε το καλώδιο ούτε κάτι άλλο. Σιγουριά 100% δεν υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε θα το κουβεντιάσουμε όμως εδώ γιατί η συζήτηση αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές πράγμα που με οδήγησε να γράψω τον οδηγό ώστε να μη χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και να δώσω μια καθαρότερη εικόνα στο τι συμβαίνει. Αν εσύ έχεις διαφορετική άποψη είναι δικό σου θέμα, άσε όμως τους υπόλοιπους να διαβάσουν τον οδηγό και να αποφασίσουν μόνοι τους για το τι θα κάνουν. Αν γίνει κάποια στραβή δε νομίζω να αναλάβεις εσύ το χάσιμο της εγγύησης τους. Η συζήτηση αυτή σταματά εδώ και συνεχίζουμε με τα περί της συσκευής. Edited August 31, 2016 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καταρχήν θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις σου και να μην προσβάλλεις άλλους χρήστες. Διαγράφηκαν μηνύματα σου κι ελπίζω να μην επαναληφθεί. Δεύτερον, το knox, Ναι, μπορεί να γράψει με το odin και είναι αρκετές οι περιπτώσεις, κάποια στιγμή είχε γράψει και σε μένα αναίτια και δεν έφταιγε ούτε το καλώδιο ούτε κάτι άλλο. Σιγουριά 100% δεν υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις. Δε θα το κουβεντιάσουμε όμως εδώ γιατί η συζήτηση αυτή έχει γίνει αμέτρητες φορές πράγμα που με οδήγησε να γράψω τον οδηγό ώστε να μη χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και να δώσω μια καθαρότερη εικόνα στο τι συμβαίνει. Αν εσύ έχεις διαφορετική άποψη είναι δικό σου θέμα, άσε όμως τους υπόλοιπους να διαβάσουν τον οδηγό και να αποφασίσουν μόνοι τους για το τι θα κάνουν. Αν γίνει κάποια στραβή δε νομίζω να αναλάβεις εσύ το χάσιμο της εγγύησης τους. Η συζήτηση αυτή σταματά εδώ και συνεχίζουμε με τα περί της συσκευής. Ναι θα συμφωνήσω ότι δεν χρειάζεται να συνεχιστεί αυτό . Δεν γραφω κατι διαφορετικό ,τα ίδια γράφουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Εγώ έχω φλασαρει το δικό μου 2-3 φορές με odin και δεν έχει γράψει knox. Άντε να δούμε,η 6.0.1 βγήκε για το 8.4 wifi,να έρθει πως και πως και για το lte να την περάσω γιατί με την 5.0.2 μόνο ταμπλετ δεν έχω. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Πιστεύετε θα βγει η 6.0 και για flashαρισμα μέσω twrp για εμάς που έχουμε πειραγμενο recovery; Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Γιατι, τι σε εμποδιζει να την περασεις με odin? Αν και σε λιγο θα βγουν και οι μαγειρεμενες ΜΜ για το tab S, οποτε θα σε συμβουλευα να κατσεις λιγο ακομα (οπως κι εγω) με την καστομ λολιποπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Γιατι, τι σε εμποδιζει να την περασεις με odin? Αν και σε λιγο θα βγουν και οι μαγειρεμενες ΜΜ για το tab S, οποτε θα σε συμβουλευα να κατσεις λιγο ακομα (οπως κι εγω) με την καστομ λολιποπ. Σε ευχαριστώ. Μάλλον αυτό θα κάνω και εγώ. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lzrs21lz Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Εγώ έχω φλασαρει το δικό μου 2-3 φορές με odin και δεν έχει γράψει knox. Άντε να δούμε,η 6.0.1 βγήκε για το 8.4 wifi,να έρθει πως και πως και για το lte να την περάσω γιατί με την 5.0.2 μόνο ταμπλετ δεν έχω. (Ότ-)αν έρθει η πολυαναμενόμενη για το 8.4 lte , θα χρειαστεί να κατεβάσουμε κάποιο πρόγραμμα/ εφαρμογή για να κάνει την αναβάθμιση ή θα γίνει αυτόματα από την " ενσωματωμένη " update εφαρμογή ( με τα windows 10 και το windows phone έχω ψιλομπερδευτεί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλησπερα, Μολις ειδα οτι βγηκε 6.0.1 για την Wifi εκδοση (SM-T800) Νεας Ζηλανδιας. Την περναμε κανονικα με ODIN? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλυτερα να περιμενεις μια ΜΜ για ευρωπαϊκη χωρα. Εκτος κι εχεις νεοζηλανδεζικο tab S βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 Καλυτερα να περιμενεις μια ΜΜ για ευρωπαϊκη χωρα. Εκτος κι εχεις νεοζηλανδεζικο tab S βεβαια. Χαχα. Εννοείται πως όχι. Ελληνικό εχω. Αλλά θυμάμαι πως εχω ξαναβάλει αλλης ηπειρου ρομ στο παρελθόν (αν δεν κανω λάθος την lollipop στο note 10.1 2014). Και δεν είχα κάποιο θέμα. Αργότερα έβαλα την Ελληνική οταν βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 (edited) Samsung Galaxy Tab S 8.4 (WiFi) (SM-T700) from region AUT (Switzerland) GALAXY TabS - SM-T700 Model SM-T700 Model name GALAXY TabS Country Switzerland Version Android 6.0.1 Changelist 8965223 Build date Wed, 10 Aug 2016 09:01:14 +0000 Security Patch Level 2016-08-01 Product code AUT PDA T700XXU1CPH5 CSC T700AUT1CPH5 Edited September 10, 2016 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Το lag πάντως παραμένει μπολικο στο T805 μου...γενικά δεν βλέπω κάποιες αλλαγές στην ταχύτητα, lag, stutter στο άνοιγμα εφαρμογών. Ακόμα και στην εμφάνιση δεν άλλαξαν κάτι, ούτε στις στοκ εφαρμογές. Μισές δουλειές δηλ, απλά να λέμε ότι πήραμε την 6.01...η μόνη διαφορά που βλέπω είναι στην μπαταρία, φαίνεται να γίνεται καλύτερη διαχείριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 ναι τελικά το lag και η μπαταρία είχαν μια πολύ πολύ μικρή βελτίωση, όσο για τα εικονίδια των εφαρμογών άλλαξαν και πλέον δυσκολεύομαι να τα αναγνωρίσω, ίσως βέβαια να έχουν κάνει σημαντικότερες αλλαγές σε άλλες διεργασίες του κινητού που εγώ δεν τις αντιλαμβάνομαι, πάντως στις καθημερινές εργασίες που εμένα με αφορούν δεν βλέπω την θεαματική βελτίωση που περίμενα, τώρα θα μου πείτε γιατί την περίμενες ρε φίλε την αλλαγή που μας λες, ε ξέρω κ' εγώ είχα την ελπίδα ότι θα ζωντανέψει λίγο το ψοφίμι αυτό Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εχουν βαλει τουλαχιστον resizable windows οπως στο tab S2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Εχουν βαλει τουλαχιστον resizable windows οπως στο tab S2?αν εννοείς τα προγράμματα που ανοίγουν αν γίνονται μικρά δεν έχω δει κάτι τέτοιο, μπορεί βέβαια και να μην το έχω βρει εγώ Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 Ναι αυτο εννοω. Για δοκιμασε, σε μια εφαρμογη, σε μια απο τις 2 πανω γωνιες της οθονης, να "συρεις" τη γωνια προς το κεντρο της οθονης. Κυριως απο περιεργεια ρωταω βεβαια, καθως απ οτι διαβαζω η στοκ ΜΜ εχει τα ιδια λαγκς με την στοκ λολιποπ. Με βλεπω να περιμενω μεχρι να βγουν οι καστομ ΜΜ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts