Jump to content

Lenovo A8 (A806)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.δεν ξέρω αν είναι off topic αλλά εχθες μετά από ένα μεγάλο ζόρι που έφαγε η οθόνη μαύρισε η μισή και η άλλη μισή τρεμοπαίζει .θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν 1ον η οθόνη αλλάζει,2ον μπορώ να βρω στην Ελλάδα και 3ον πόσο περίπου θα κοστίσει;αξίζει την αλλαγή ή να αρχίζω να κοιτάω για κάτι άλλο. ευχαριστώ εκ των προτέρων

1ον ναι (κομματάκι ζόρικο αν δεν το έχεις ξανακάνει)

2ον οχι

3ον π.χ.: http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-A8-LCD-Display-touch-screen-Tools-Set-Gift-100-Original-New-Glass-Panel-Digitizer-Replacement/32315722459.html

Καλησπέρα σε όλους.δεν ξέρω αν είναι off topic αλλά εχθες μετά από ένα μεγάλο ζόρι που έφαγε η οθόνη μαύρισε η μισή και η άλλη μισή τρεμοπαίζει .θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε αν 1ον η οθόνη αλλάζει,2ον μπορώ να βρω στην Ελλάδα και 3ον πόσο περίπου θα κοστίσει;αξίζει την αλλαγή ή να αρχίζω να κοιτάω για κάτι άλλο. ευχαριστώ εκ των προτέρων

Να αγοράσεις οθόνη με Capital Controls δεν παίζει. Αν το μεγάλο ζόρι δεν είναι χτύπημα που να φαίνεται, δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το μαγαζί που το πήρες. Λογικά έχεις ένα χρόνο εγγύηση.

Παύλος Meizu Pro 6 Plus :)

καλησπερα αγορασα προσφατα το κινητο και ειδα οτι το μενου ειναι μισο αγγλικο.κοιταξα ενος φιλου επισης και παρατηρησα οτι αυτος στον αριθμο εκδοσης γραφει 1447 ενω εμενα 1432...μπορω καπως να το αναβαθμισω;;και αν ναι πρεπει το κινητο να ειναι root; και κατι τελευταιο,υπαρχει τροπος να το rootαρω εγω;;βοηθηστε με σας παρακαλω :D

ευχαριστω εκ των προτερων

μπορω καπως να το αναβαθμισω;;και αν ναι πρεπει το κινητο να ειναι root;

Εχεις παλια εκδοση, πρεπει να βαλεις την 1447 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 και πρεπει να εισαι ρουτ κατεβασε αυτη την εφαρμογη για να δεις αν εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el

Εχεις παλια εκδοση, πρεπει να βαλεις την 1447 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5825033#post5825033 και πρεπει να εισαι ρουτ κατεβασε αυτη την εφαρμογη για να δεις αν εισαι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el

δεν ειναι ροοτ;;μπορω καπως να το κανω μονος μου;

101€ στο minideal

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

καλησπερα στην παρεα!!!

Χθες εκατσα και περασα την 1516 του kandilak με clean install και απο οτι εχω δει μεχρι σημερα που ασχοληθηκα ελαχιστα λογω δουλειας του περασα το antutu benchmark αλλα τελος του τεστ μ βγαζει μηνυμα σφαλματος οτι τερματιστηκε και μετα μαυριζει η οθονη και πρεπει να του πατησω να παει στην αρχικη μ οθονη τι μπορει να φταιει??? και το αλλο που ειδα ειναι οτι δεν μου συγχρονιζει το chrome ενω τις επαφες μου τις περασε κανονικα

καλησπερα στην παρεα!!!

Χθες εκατσα και περασα την 1516 του kandilak με clean install και απο οτι εχω δει μεχρι σημερα που ασχοληθηκα ελαχιστα λογω δουλειας του περασα το antutu benchmark αλλα τελος του τεστ μ βγαζει μηνυμα σφαλματος οτι τερματιστηκε και μετα μαυριζει η οθονη και πρεπει να του πατησω να παει στην αρχικη μ οθονη τι μπορει να φταιει??? και το αλλο που ειδα ειναι οτι δεν μου συγχρονιζει το chrome ενω τις επαφες μου τις περασε κανονικα

Απεγκατεστησε και μετά ξαναεγκατεστησε το Antutu. Για τον chrome δεν ξέρω γιατί δεν τον δουλεύω.

παιδια έχουμε βρεί καμια λύση για την φωτεινότητα της οθόνης που σιγά σιγά χαμηλώνει στην 1516;

Είναι τραγικά εκνευριστικό!

Είναι θέμα hardware; ειναι bug της rom;

παιδια έχουμε βρεί καμια λύση για την φωτεινότητα της οθόνης που σιγά σιγά χαμηλώνει στην 1516;

Δεν έχω τέτοιο θέμα. Περιέγραψε τι συμβαίνει. Γίνεται σε όλες τις εφαρμογές?

Μετά από πόση ώρα χαμηλώνει η φωτεινότητα? Μένει χαμηλή ακόμα και όταν αγγίζεις την οθόνη? Μήπως έχεις καμιά power saving ρυθμιση ή εφαρμογή?

Δεν έχω τέτοιο θέμα. Περιέγραψε τι συμβαίνει. Γίνεται σε όλες τις εφαρμογές?

Μετά από πόση ώρα χαμηλώνει η φωτεινότητα? Μένει χαμηλή ακόμα και όταν αγγίζεις την οθόνη? Μήπως έχεις καμιά power saving ρυθμιση ή εφαρμογή?

Το είχα αναφέρει και λίγες μέρες πριν και είχαν κι άλοι αυτο το θέμα.

Όσο χρησιμοποιείς το κινητό η φωτεινότητα της οθόνης χαμηλώνει σιγά σιγά και σταδιακά μέσα σε ορισμένα λεπτά, ανεξάρτητα εφαρμογής.

Ούτε power saving ούτε auto brightness.

Πρέπει να κατεβάσω notification bar, να χαμηλώσω φωτηνότητα ( παρόλο που είναι στο τέρμα), και μετά να την ανεβάσω τέρμα μέχρι σε λίγα λεπτά να αρχίσει πάλι τα ίδια.

Σε κάποιες εφαρμογές πάντος δεν το κάνει πχ στο Here maps (η οποία νομίζω οτι ρυθμίζει την φωτεινότητα στο full την ημέρα απο μόνη της)

Το χειρότερο και επικύνδυνο κιόλας είναι οτι χαμηλώνει στο sygic!, και στο maps αν θυμάμαι καλά.

Εκεί που οδηγεις την μέρα δλδ πρέπει να ρυθμήσεις την φωτηνότητα αλοιος δεν βλέπεις τίποτα και αποσπά την προσοχή σου

Αυτό ξεκίνησε όταν είδα ενα μεγάλο video στην εφαρμογή youtube.

Γενικά υπάρχουν κι άλλα θεματάκια και αναρωτιέμαι αν είναι θέμα rom τελικά (1516)

ΠΧ υπάρχει ένα περίεργο θέμα με το bluetooth (OBDII kai Torque)

Και δεν συνδέεται με τίποτα στο στερεοφωνικό του αυτοκινήτου (Pioneer) - Η default σύνδεση είναι με MTP αλλα και με mass storage πάλι δίνει error

Μικρό το κακό αλλα και παλι....

Αυτά μόνο να λυθούν και είμαι ευτυχισμένος!

Αν δεν το έκανες έτσι κάνε clean install μπουτάροντας στο TWRP και πάτα Wipe - Advanced wipe επέλεξε τα cache, dalvik , data, system, internal storage (θα πρέπει να έχεις κρατήσει backup αρχεία που πιθανώς χρειάζεσαι) και κάνε Swipe to wipe. Μετά πήγαινε στο home του TWRP και πάτα Reboot--Reboot recovery. Oταν ξανανοίξει το τηλέφωνο στο TWRP κάνε Install το zip της 1516 rom. Μην επαναφέρεις backup από Titanium εφαρμογών συστήματος. Ούτε να κάνεις restore τα data από προηγούμενο backup στο TWRP. Δοκίμασε τις λειτουργίες που τωρα εμφανίζουν πρόβλημα για να δεις αν συνεχίζει ή όχι η ίδια συμπεριφορά.

καλησπερα στην παρεα!!!

καποιος αλλος που να εχει το προβλημα με το chrome στον συγχρονισμο ????? kandilak εκανα αυτο που μ ειπες και δουλεψε το antutu την μια φορα μ εβγαλε 33.456 καπου εκει και μετα στο 2 τεστ χωρις να ειναι καμια εφαρμογη στο παρασκηνιο μου κατεβηκε στα 30947 γιατι τοση διαφορα τα μονα προγραμματα που εχω περασει ειναι το messenger & τo viber

Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για το κινητο οποιος γνωριζει κατα 100% ας μου απαντησει ευχαριστω προκαταβολικα :)

1. Εχει πολλες κινεζικες εφαρμογες (αν ναι μπορω να της καταργησω ευκολα)

2. Διαβασα οτι το μενου δεν το εχει πληρως στα Ελληνικα και δεν μου αρεσε αυτο :mad: κατα ποσο ειναι στα Αγγλικα?

3. Η Μπαταρια με μετρια χρηση (10 λεπτα σερφαρισμα, 10 λεπτα game και 10 λεπτα τηλεφωνο αντε και καμια φωτογραφια) ποσο κραταει?

4. Κατα την φορτιση θερμαινετε απο πισω η απο την χρηση του?

5. Γνωριζετε αν το παρω θα εχει κολλημενη προστασια οθονης η πρεπει να αγορασω εξτρα?

Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!:):):):)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καποιος αλλος που να εχει το προβλημα με το chrome στον συγχρονισμο ????? kandilak εκανα αυτο που μ ειπες και δουλεψε το antutu την μια φορα μ εβγαλε 33.456 καπου εκει και μετα στο 2 τεστ χωρις να ειναι καμια εφαρμογη στο παρασκηνιο μου κατεβηκε στα 30947 γιατι τοση διαφορα τα μονα προγραμματα που εχω περασει ειναι το messenger & τo viber
Αυτα τα ''προβληματα'' τα βγαζει επειδη εγινε root η συσκευη?

Άσε το να πέσει κάτω από το 20% μπαταρία και μετά κάνε antutu test και δες πόσο θα βγάλει.

Έχω δει τηλέφωνα να βγάζουν 40000 antutu και το κόλλημα να πηγαίνει σύννεφο. Ξεκολλήστε με τα benchmarks. Η χρήση του τηλεφώνου είναι άλλη και όχι το να τρέχουμε benchmarks.

Είχα το ίδιο πρόβλημα και έκανα το εξής :

1.clean install την rom (1516)

2.Κάποια στιγμή ζήτησε update από google store. Εκανα τις ενημερώσεις στις εφαρμογές ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ GOOGLE ,είχε γραψει ο φίλος jazzfrequency στό post #6908 της 15 Αύγ. 2015, 16:35 . Από τότε η οθόνη δουλεύει ΚΑΝΟΝΙΚΑ .Το τεστάρω 5 μέρες τώρα και δεν το ξανάκανε,οπότε πιστεύω οτι δεν είναι θέμα της ROM ή Hardware.

Edited by teo100

1. Εχει πολλες κινεζικες εφαρμογες (αν ναι μπορω να της καταργησω ευκολα)

2. Διαβασα οτι το μενου δεν το εχει πληρως στα Ελληνικα και δεν μου αρεσε αυτο :mad: κατα ποσο ειναι στα Αγγλικα?

3. Η Μπαταρια με μετρια χρηση (10 λεπτα σερφαρισμα, 10 λεπτα game και 10 λεπτα τηλεφωνο αντε και καμια φωτογραφια) ποσο κραταει?

4. Κατα την φορτιση θερμαινετε απο πισω η απο την χρηση του?

5. Γνωριζετε αν το παρω θα εχει κολλημενη προστασια οθονης η πρεπει να αγορασω εξτρα?

1. Στις τελευταιες ρομ του vickmall δεν εχει τις πολλες κινεζικες που ειχε παλια, το κινητο κατα 98% θα ερθει ρουτ αλλα θα μπορεις να τις καταργησεις.

2. Τα βασικα ειναι στα ελληνικα, στα υπομενου ειναι αρκετα αγγλικα

3.Μερα βγαζει ανετα ισως να φτασει και 2 μερες

4. Το εχω με θηκη και δεν ξερω αν και νομιζω οχι

5. Θα εχει κολλημενη και μαζι αλλη μια δωρο

ρε παιδιά προσπαθώ να περάσω το TWRP με τον οδηγο του kandilak προκειμένου να βάλω την 1516 και δεν τα καταφέρνω. Υποθέτω οτι κάτι τρέχει με τους drivers αλλα ειλικρινά έκανα κάθε βημα γράμμα-γράμμα:

Έχω εγκαταστήσει τους drivers,

Έκανα τις ρυθμίσεις στο flash tool και πατησα download,

Συνέδεσα το κινητό χωρίς μπαταρία και ακούγεται ο ήχος σύνδεσης συσκευής καπάκια ακουγεται ο ήχος αποσύνδεσης, ενώ ταυτόχρονα μου το δείχνει στο My Computer αλλά άδειο:confused:

Αν το αποσυνδέσω και του βάλω μπαταρία ανάβει και τα παντα ειναι φυσιολογικά.

Το κινητό είναι αγορασμένο απο το 1949deal και εχει κανει update στην 1447.

Εψαξα να βρώ για μεταγενέστερο οδηγό εδω στο thread αλλα δεν ειδα κάτι.. :lost:

ρε παιδιά προσπαθώ να περάσω το TWRP με τον οδηγο του kandilak προκειμένου να βάλω την 1516 και δεν τα καταφέρνω. Υποθέτω οτι κάτι τρέχει με τους drivers αλλα ειλικρινά έκανα κάθε βημα γράμμα-γράμμα:

Έχω εγκαταστήσει τους drivers,

Έκανα τις ρυθμίσεις στο flash tool και πατησα download,

Συνέδεσα το κινητό χωρίς μπαταρία και ακούγεται ο ήχος σύνδεσης συσκευής καπάκια ακουγεται ο ήχος αποσύνδεσης, ενώ ταυτόχρονα μου το δείχνει στο My Computer αλλά άδειο:confused:

Αν το αποσυνδέσω και του βάλω μπαταρία ανάβει και τα παντα ειναι φυσιολογικά.

Το κινητό είναι αγορασμένο απο το 1949deal και εχει κανει update στην 1447.

Εψαξα να βρώ για μεταγενέστερο οδηγό εδω στο thread αλλα δεν ειδα κάτι.. :lost:

Δεν χρειάζεται να κάνεις την διαδικασία από SP flash tool η οποία είναι λίγο μπελαλήδικη. Αν δεν είναι το τηλέφωνο rooted μπορείς να το κάνεις εύκολα με το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6238978# .

Μετά βάζεις το TWRP με το mobileuncle tool όπως αναφέρει στον οδηγό αναβάθμισης για rooted συσκευές.