Jump to content

looneygeorge

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About looneygeorge

  • Ημ. Γέννησης Αύγουστος 8

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

looneygeorge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με Wind στην θεση 2 βλέπω και εγώ εικονίδιο 4g+ όταν παίρνω δεδομένα από αυτη την κάρτα.
  2. Εφόσον σου γράφει 5ψηφιο, νομίζω ότι πρόκειται για κάτι κακόβουλο και αν σταλεί κάτι θα σου κοστίσει. Έχεις κατεβάσει καμία εφαρμογή αμφιλεγόμενης προέλευσης? Έχεις δοκιμάσει να τρέξεις κανένα scan με Malwarebytes ή κάποιο άλλο antivirus?
  3. Ναι υπάρχει και ο ασταθής μη επίσημος τρόπος του sideload. Η ερώτηση όμως παραμένει, έχει έρθει σε κανέναν εδώ το OTA επισήμως? Εγώ προσωπικά ρωτάω προκειμένου να καταλάβω αν είναι θέμα version συσκευής, ή (αν δεν την έχει πάρει κανεις) αν ανάγεται σε θέμα χώρας και επομένως όλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι.
  4. όλα εντάξει τελικά :yahoo:, απλώς το σημείο επαφής του NFC ειναι ΤΡΑΓΙΚΑ μικρό. Μόλις το δοκίμασα. Δουλεύει, αλλά δεν είναι κάτι φοβερό. Μπορώ να πω οτι το HDR+ του GCam είναι πολύ (αλλά πολύ όμως) καλύτερο. Αυτό που δεν δοκίμασα ακόμη και περιμένω είναι να δω αν όντως κρατάει τα δεδομένα του HDR για το post εντός της εφαρμογής, που έτσι ίσως να έχει καλύτερα αποτελέσματα.
  5. Με μεγάλη μου λύπη έχω να πω ότι μάλλον είμαι ο πρώτος εδώ μέσα που... δοκίμασε την αντοχή του τηλεφώνου σε πτώση. Έπεσε (με θήκη σιλικόνης) από ύψος 5+ μέτρα πάνω σε πέτρα όρθια. Ευτυχώς δεν φαίνεται να έχει πάθει τίποτα απολύτως ούτε οπτικά, ούτε σε επιδόσεις εκτός από ένα πολυυυ μικρό βαθούλωμα στην πλάτη (με την πλάτη έπεσε) από την πέτρα. Σχεδόν δεν το παρατήρησα! Το συμβάν συνέβη πριν από σχεδόν ένα μήνα. Σήμερα προσπάθησα να φορτησω μεσω της επισημης εφαρμογής την κάρτα του ΟΑΣΑ όμως και δεν τα καταφέρνω να την σκαναρω. Θα μπορουσε κάποιος να μου κάνει την χάρη να κάνει ένα σκαναρισμα την δική του, αν έχει, να σιγουρευτώ ότι δεν φταιει η εφαρμογή ή κάποιο update? Δεν θέλω να το πάω πριν σιγουρευτώ στο service πρώτον για την ταλαιπωρία και δεύτερον διότι από τη στιγμή που έπεσε θα χρεωθεωθω για τον έλεγχο, οπότε αν δεν φταίει το πέσιμο είναι τσάμπα λεφτά...
  6. Δεν το κόβω να έρχεται. Το σίγουρο ειναι οτι ΜΟΝΟ η έκδοση με τα 4GB Ram ανήκει στο πρόγραμμα Android One και άρα μόνο σε αυτήν ειναι σίγουρο οτι θα έχει updates. Σίγουρα για το Android P και ίσως άλλη μια και σίγουρα για άλλα 3 χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας.
  7. ΟΥΑΟΥ! 0.944 κεφάλι?:nuke: :alien: Κρίμα ρε γ@μωτο και διάβαζα πιο παλιά οτι η Nokia έχει απο τα πιο χαμηλά SAR (στα προηγούμενα μοντέλα, 6 και 8 πχ)..
  8. ρε παιδιά παντως, επειδή και εγώ ήμουν έτοιμος να το πάρω... Το SAR το έχετε κοιτάξει καθόλου? https://www.nokia.com/en_int/phones/sar Head: 0.361 W/kg over 10g Body: 1.776 W/kg over 10g Σαν πολύ δεν είναι?
  9. ρε παιδιά προσπαθώ να περάσω το TWRP με τον οδηγο του kandilak προκειμένου να βάλω την 1516 και δεν τα καταφέρνω. Υποθέτω οτι κάτι τρέχει με τους drivers αλλα ειλικρινά έκανα κάθε βημα γράμμα-γράμμα: Έχω εγκαταστήσει τους drivers, Έκανα τις ρυθμίσεις στο flash tool και πατησα download, Συνέδεσα το κινητό χωρίς μπαταρία και ακούγεται ο ήχος σύνδεσης συσκευής καπάκια ακουγεται ο ήχος αποσύνδεσης, ενώ ταυτόχρονα μου το δείχνει στο My Computer αλλά άδειο:confused: Αν το αποσυνδέσω και του βάλω μπαταρία ανάβει και τα παντα ειναι φυσιολογικά. Το κινητό είναι αγορασμένο απο το 1949deal και εχει κανει update στην 1447. Εψαξα να βρώ για μεταγενέστερο οδηγό εδω στο thread αλλα δεν ειδα κάτι.. :lost:
  10. Προέρχομαι απο Galaxy-Nexus το οποίο ακομη και σήμερα καλα κρατει με μια rom 4.4, απλώς λίγο η μόστρα, λίγο ο μικρός αδερφός που ζαχαρώνει το nexus, λίγο η αγανάκτηση του βαλε-βγαλε sim με ωθούν στην αναζήτηση νεότερου... Οι απαιτήσεις μου ειναι συγκεκριμένες: - 2 SIM - Επεξεργαστής που να μου κρατήσει οσο κρατησε ο 1,2 διπυρινος του Nexus - 2 Gb RAM τουλάχιστον - Αυτονομια. ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ!!:wacko: (οποιος εχει περασει απο Nexus ξερει τι λεω..) και επειδη πολλα εχουν δει τα ματια μου - Εγγυηση. Ολα τα υπόλοιπα καλοδεχούμενα αλλα δεν πεθαινω κιολας για 100αδες Mpixel camera. Γενικώς ψαχνω ενα ValueForMoney που θα μου κρατήσει... Οι μέχρι στιγμής επιλογές μου απ'οσα εχω δει εδω μεσα με πανε προς Lenovo μερια, οποτε ειπα να ανοιξω και εγω ενα thread να ακουσω γνωμες.
  11. ναι καλα ολα αυτά αλλα υποστηρίζουν το 240x400 του galaxy μας? αυτός είναι και ο λόγο που postαρα εδώ και οχι στο navigation. θελω να ακουσω γνώμες απο δοκιμασμένες εφαρμογές στο galaxy 3.
  12. ρε παιδιά από navigators τι χρησιμοποιείτε? θελω να το φτιάξω για αγγλια και δεν μπορω να βρω τπτ που να του καθεται καλα με το 2.2 το μαμα.:worry: μονο offline ψαχνω, μην ακουσω κανενα google nav..
  13. ρε παιδιά εγω έχω ενα C520... Προσπαθώ να μάθω με πολύυυ ψάξιμο: μπορώ να έχω destinator (όποια εκδοση και να'ναι γτ μόνο χάρτες με νοιάζουν) και να είναι και bluetooth headset παράλληλα? δλδ να μου λέει που πάω και να μιλάω και στο τηλέφωνο οπως τo miomap το μαμά?
×
×
  • Create New...