spero Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 οταν λες οτι αργει λιγο το πρωτο Boot ..ποσο λίγο εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 Αντι να κανει 1 λεπτο, θα κανει κανενα 5λεπτο, οχι πάρα πολύ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spero Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 power manager δεν εχει η 1447 DEV? είμαι σιγουρος οτι καπου εχει απαντηθει αλλα δεν το βρίσκω. Kandilak ευχαριστώ ολα κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 power manager δεν εχει η 1447 DEV? είμαι σιγουρος οτι καπου εχει απαντηθει αλλα δεν το βρίσκω. Kandilak ευχαριστώ ολα κομπλέ. Στις DEV εκδόσεις είναι ενσωματωμένο στο κύριο μενού ρυθμίσεων ως "Διαχείριση ενέργειας". Μπορείς όμως να έχεις την εφαρμογή με το interface που γνωρίζεις κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το https://www.dropbox.com/s/n8d1k0kfqe23mru/com.lenovo.powercenter.apk?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spero Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Στις DEV εκδόσεις είναι ενσωματωμένο στο κύριο μενού ρυθμίσεων ως "Διαχείριση ενέργειας". Μπορείς όμως να έχεις την εφαρμογή με το interface που γνωρίζεις κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το https://www.dropbox.com/s/n8d1k0kfqe23mru/com.lenovo.powercenter.apk?dl=0 ωραία κι αυτό. με το themecenter κατι γινεται.παω να ακολουθησω τον οδηγο αλλα αφου κανω εγκατασταση το καινουριο μου βγαζει οτι το "themecenter has stopped" .(εβαλα το themecenter απο τον λινκ που εχει στο βιντεο γτ και το μαμισιο themecenter εβγαζε το ιδιο μνμ) edit: λυθηκε. (μονο του) Edited February 8, 2015 by spero Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. February 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2015 (edited) Καλημέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα που έχει να κάνει με sms. Στέλνω ενα sms. Μου απαντάνε, αλλά η απάντηση έρχετε σε νέο sms, οχι σαν συνέχεια του προηγούμενου με αποτέλεσμα αντί να έχω 1 sms που να δείχνει ολη την συζήτηση που έχει γίνει να έχω 2. Το 1 αποτελείτε αποκλειστικα απο τα δικά μου μηνύματα και το 2ο απο τα μηνύματα αυτού που μου απαντά. Το πρόβλημα το εντόπισα στο +30. Εγώ έχω αποθηκευμένο τον αριθμό φίλου μου χωρίς +30 οπότε του στέλνω sms. Εαν ο πάροχος αυτού που μου απαντά βάλει μπροστά το +30 τότε το αναγνωρίζει σαν αλλο νουμερο οποτε το αποθηκεύει σαν ξεχωριστή συζήτηση. Εαν δεν το βάλει τότε το αποθηκεύει κανονικά σαν απάντηση στην συζήτησή μας. Πως λύνετε αυτό; Σκέφτηκα το contacts optimizer για να κάνω μαζικό edit και να βάλω ή βγάλω απο ολες μου τις επαφές το +30 αλλά το πρόβλημα ειναι οτι άλλες φορές ο πάροχος το εμφανίζει και άλλες όχι. Το αντίστοιχο πρόβλημα με τις εισερχόμενες το έλυσα βάζοντας να κάνει ταυτοποίηση με 7 digits αντι για 10 καθως και απενεργοποιησα το location.Ευτυχώς βρήκες τη λύση μόνος σου,γιατί με τέτοιο όνομα κανείς δεν θα απαντούσε.... :p:p Edited February 8, 2015 by immortal207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirmiliotis Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Καλησπέρα μαστόρια μου.Πως μπορώ να δημιουργήσω φάκελο στην κεντρική οθόνη;;;;Χαζή ερώτηση αλλά δεν μπορω να το βρω πουθενά..... πιασε ενα φακελο και μετακινησε το μεσα σε εναν αλλο:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το σήμα του στο τηλέφωνο; Ενώ δείχνει ότι έχει σήμα αν με πάρουν τηλέφωνο δείχνει ότι είναι κλειστό. Το δοκίμασα και με την 1447 και με την AOSP αλλά κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το σήμα του στο τηλέφωνο; Ενώ δείχνει ότι έχει σήμα αν με πάρουν τηλέφωνο δείχνει ότι είναι κλειστό. Το δοκίμασα και με την 1447 και με την AOSP αλλά κάνει το ίδιο πράγμα ακριβώς Μήπως είναι θέμα πάροχου κινητής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Wind είχα και πριν δεν ξέρω. Να ζητήσω αλλά sim η δεν έχει λόγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Wind είχα και πριν δεν ξέρω. Να ζητήσω αλλά sim η δεν έχει λόγο; αν είναι αρκετά παλιά καλό είναι να ζητήσεις καινούργια, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο πρόβλημα αφού δείχνει ότι έχει σήμα. Δες και στις επαφές μήπως έχεις προσθέσει κατα λάθος κάποιες σε blacκ list. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKLTD Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 οταν ειμαι στο ιντερνετ σε καποιο φορουμ κτλ και στην δημοσιευση υπαρχει βιντεακι απο youtube δεν μου το δειχνει. διορθωνεται αυτο? υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onastrom Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 αν είναι αρκετά παλιά καλό είναι να ζητήσεις καινούργια, αλλά δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με το συγκεκριμένο πρόβλημα αφού δείχνει ότι έχει σήμα. Δες και στις επαφές μήπως έχεις προσθέσει κατα λάθος κάποιες σε blacκ list. Δεν έχω κάτι σε blacklist εξάλλου από όπου και να πάρω τηλ δείχνει εκτός δικτύου. Η sim είναι καινούργια γιατί πριν 20 μέρες που ήρθε το lenovo πήγα και άλλαξα την sim από Micro σε κανονική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 οταν ειμαι στο ιντερνετ σε καποιο φορουμ κτλ και στην δημοσιευση υπαρχει βιντεακι απο youtube δεν μου το δειχνει. διορθωνεται αυτο? υπαρχει κατι που μπορω να κανω? Εγκατέστησε και χρησιμοποίησε τον Dolphin browser από το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 9, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Για internet browsers απευθυνθείτε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKLTD Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 φταει δηλαδη ο chrome.δεν το καταλαβαινω αυτο. ο περιηγητης της google δεν παιζει τα ιδια της τα βιντεο? αν δεν κανω λαθος google και youtube ειναι ενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 εχω παραγγειλει απο τις 8/1 , δυο λενοβο , απο Vickmall και τα 2 ... και τωρα βλεπω οτι το 1 μονο ειναι στο Βενιζελο , και το αλλο μου γραφει ακομα dispatced to overseas :angry: ! Το περιεργο εινα οτι και τα 2 λενε dispatched to overseas 10/1/15 ιδια ωρα . Αρα θεωρητικα ειναι στο ιδιο τσουβαλι .... Γιατι τοτε μονο το ενα ηρθε ελλαδα την παρασκευη ? Χαθηκε το 2ο ? Ξεχασανε να χτυπησουνε το tracking number για να ανανεωθει (για παραδειγμα να ηταν δεμενα με λαστιχακι και να μην ειδαν οτι και το 2ο εχει tracking number... ) ? Τεσπα θα δουμε απο μεθαυριο μαλλον που θα παω για το σιγουρακι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 αν στο power manager ενεργοποιήσεις το screen and GPU saver υπάρχει αισθητή διαφορά στην κατανάλωση; αυτό όμως που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι αν μειώνεται αισθητά και η ταχύτητα-ανταπόκριση του κινητού. προτιμώ να καταναλώνει περισσότερο παρά να γίνει αργό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoz1 Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 (edited) http://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html παιδια ειναι αξιοπιστο το μαγαζι;; επισης αξιζει η (2 φορες πανω τα λεφτα μου) διαφορα για το x2 που σκεφτομαι εγω; Edited February 9, 2015 by Nikoz1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_mos Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 http://www.to2c.com/original-lenovo-a8-a806-basic-4g-fdd-lte-wcdma-smartphone-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0m.html παιδια ειναι αξιοπιστο το μαγαζι;; επισης αξιζει η (2 φορες πανω τα λεφτα μου) διαφορα για το x2 που σκεφτομαι εγω; Το To2c ειναι αξιοπιστο, εχω παρει 2 κινητα απο εκει. Κ εννοειται οτι αν εχεις τα λεφτα, παρε το Vibe x2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerikool Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 αν στο power manager ενεργοποιήσεις το screen and GPU saver υπάρχει αισθητή διαφορά στην κατανάλωση; αυτό όμως που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι αν μειώνεται αισθητά και η ταχύτητα-ανταπόκριση του κινητού. προτιμώ να καταναλώνει περισσότερο παρά να γίνει αργό.... κανείς κάτοχος της παραπάνω γνώσης??:shifty::shifty::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 κανείς κάτοχος της παραπάνω γνώσης??:shifty::shifty::shifty: Τα έχω ενεργοποιημένα. Δεν έχω δει διαφορά σε απόδοση. Γενικά με την μπαταρία είμαι πολύ ευχαριστημένος μετά τις απενεργοποιήσεις και τα παγώματα των εφαρμογών καιρού κλπ. Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το έχω ξαναρωτήσει παλιότερα, να ρωτήσω άλλη μια φορά: Ο SuperUser στα καλά καθούμενα τώρα, την προηγούμενη φορά μετά από φόρτιση άρχισε να βγάζει μήνυμα κάθε 5'' "Android System έλαβε δικαιώματα SuperUser". Την προηγούμενη φορά απενεργοποίησα το SuperUser το ξανα-ενεργοποίησα και σταμάτησε. Τώρα βγάζει μήνυμα "Network Settings έλαβε δικαιώματα superuser". Με αναγκαστική διακοπή συνεχίζει, με επανεκκίνηση συνεχίζει, σταματάει μόνο με απενεργοποίηση SuperUser και όταν το ενεργοποιώ πάλι συνεχίζει. Απενεργοποίησα το κινητό, έβγαλα την μπαταρία το άφησα 10", το άνοιξα, ενεργοποίησα το SuperUser και μετά από 2-3 λεπτά άρχισε να βγάζει κάθε 5" "Hotspot έλαβε δικαιώματα SuperUser" ...:mad: Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω: Αν πετάξω το Superuser θα έχω κάποιο θέμα; Υ.Γ.: Την ώρα που βγάζει τα μηνύματα η μπαταρία πέφτει σαν τρελή. Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Για κατεβασε και εγκατεστησε το Supersu (chainfire) με την πράσινη δίεση, θα μπει απο πανω αντικαθιστωντας το Superuser. Μετα ανοιξε το και αν χρειάζεται update καντο (πατωντας update su binary > κανονικη) Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2015 Το έχω ξαναρωτήσει παλιότερα, να ρωτήσω άλλη μια φορά: Ο SuperUser στα καλά καθούμενα τώρα, την προηγούμενη φορά μετά από φόρτιση άρχισε να βγάζει μήνυμα κάθε 5'' "Android System έλαβε δικαιώματα SuperUser". Την προηγούμενη φορά απενεργοποίησα το SuperUser το ξανα-ενεργοποίησα και σταμάτησε. Τώρα βγάζει μήνυμα "Network Settings έλαβε δικαιώματα superuser". Με αναγκαστική διακοπή συνεχίζει, με επανεκκίνηση συνεχίζει, σταματάει μόνο με απενεργοποίηση SuperUser και όταν το ενεργοποιώ πάλι συνεχίζει. Απενεργοποίησα το κινητό, έβγαλα την μπαταρία το άφησα 10", το άνοιξα, ενεργοποίησα το SuperUser και μετά από 2-3 λεπτά άρχισε να βγάζει κάθε 5" "Hotspot έλαβε δικαιώματα SuperUser" ...:mad: Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω: Αν πετάξω το Superuser θα έχω κάποιο θέμα; Υ.Γ.: Την ώρα που βγάζει τα μηνύματα η μπαταρία πέφτει σαν τρελή. πήγαινε στις ρυθμίσεις του SuperSU και ξετσεκαρε το "Προβολή ειδοποιήσεων" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts