karsak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Το έκανα γιατί θέλω να δώσω το τηλ. στον γιό μου και ήθελα να σβήσω τα προσωπικά στοιχεία . Πιστεύω θα το έκανα αλλά μου έπεσε η μπαταρία και τώρα όταν το ανοίγω κανονικά μου βγάζει το λογότυπο lenovo kai δεν κάνει τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ωραία προχώρα στο φλασαρισμα της rom με την 2η ή την 3η μέθοδο και θα είσαι εντάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karsak Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 οκ το έκανα σε ευχαριστώ πολύ. Το πρόβλημα ήταν η κάρτα sd δεν την αναγνώριζε. Και πάλι ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akuros Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 παιδια υπαρχει τροπος απο usb (που εχει και βυσμα mini usb για κινητο) να περασουμε στο κινητο μας αρχεια κτλ (το ξερω οτι δεν υποστηριζει το on the go ) ρωταω αν υπαρχει αλλος τροπος με καποιο προγραμμα η ρυθμιση σε ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Όχι, δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλησπέρα μήπως κάποιος γνωρίζει από που μπορώ να βρω επαφή για την μπαταρία του κινητού , έσπασε καθώς πήγε να τοποθετήσει την μπαταρία στο κινητό της κόρης μου. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantskom Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Καλησπερα..εχω την 1536 εγκατεστημενη στο κινητο και εχω προβλημα με το gps...αργει πολυ να κλειδωσει και ειναι πιο αδυναμο σε σχεση με την 1508 που κλειδωνε κατευθειαν σε οποια εφαρμογη και αν ανοιγα και επιανε σημα σε χωρους που με την 1536 δεν πιανει.Καμια ιδεα που οφειλεται αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_man Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Δοκίμασε με το https://mega.nz/#F!fMRiBQJK!liawKHGrtyMLIYgvdqGUZQ Μην χρησιμοποιήσεις την έκδοση του sp flash tool που θα βρεις στο link. Χρησιμοποίησε είτε την 5.1352 είτε αυτή που σου δούλεψε πριν. τίποτα και με αυτή ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2016 Οταν λες τίποτα? Τι γίνεται. Γίνεται κανονικά το φλασαρισμα με το sp flash tool αλλά πάλι το τηλέφωνο δεν ανοίγει ή δεν γίνεται το φλασαρισμα? Νομίζω υπάρχει άλλη μια rom στο needrom που είναι επίσημη (αυτή που σου έδωσα ηταν από το vickmall) για φλασαρισμα με sp flash tool αν θες να δοκιμάσεις σαν τελευταία λύση. Απο κει και πέρα δεν έχω να προτείνω κάτι άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μιλάω γι αυτή - - > http://www.needrom.com/download/lenovo-a806/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_man Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) ναι το flasharisma εγινε κανονικά . θα δοκιμασω και αυτη που λες και ο θεος βοηθος ! ......................................... τζίφος ,φλασαρει κανονικα , το μονο που αλλαξε ειναι το αρχικο logo που μου βγαζει κινεζικα ,συνεχχιζει απλα να γραφει το logo και μετα απο λιγο επανεκινησεις Edited July 31, 2016 by makis_man Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 ναι το flasharisma εγινε κανονικά . θα δοκιμασω και αυτη που λες και ο θεος βοηθος ! ......................................... τζίφος ,φλασαρει κανονικα , το μονο που αλλαξε ειναι το αρχικο logo που μου βγαζει κινεζικα ,συνεχχιζει απλα να γραφει το logo και μετα απο λιγο επανεκινησεις Μήπως είναι θέμα μπαταρίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodysman Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα χτες ένα selfie stick για το Α806 μου κι ενώ συνδέω το βύσμα δεν δουλεύει . Στις οδηγίες του stick μου λέει να πάω στην κάμερα -> κουμπί ρυθμίσεων -> κουμπί έντασης -> κουμπί zoom . Δεν υπάρχει όμως τέτοιο μενού από ότι είδα . Γνωρίζετε αν υπάρχει αυτή η ρύθμιση ή κάποια εναλλακτική ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1971 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Θελω να φλασαρω την 1536 Multilanguage rom του kandilak και δεν το εχω ξανακανει ακολουθω τα βηματα Φλασάρισμα μέσω twrp1,2,3,4,5,6,7,8, στις οδηγιες τις 1536 ρομ αναφερει ενα βημα ακομη κάνετε Wipe cache & dalvik μετα reboot και τελειωσα. Εχω την εκδοση vibeui v2 9432 σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantis69 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Καλησπέρα και από εμένα, από εχθές παρέλαβα και εγώ το κινητό, το οποίο είναι φοβερό,από Vickmall με MIUI 8 6.7.28 Beta και για την ώρα σκέφτομαι να παραμείνω με αυτήν. Με το Play store μόνο έχω πρόβλημα καθώς στα δέκα προγράμματα που πήγα να κατεβάσω μου έβγαλε πρόβλημα για τα επτά. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη,άκυρο λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Θελω να φλασαρω την 1536 Multilanguage rom του kandilak και δεν το εχω ξανακανει ακολουθω τα βηματα Φλασάρισμα μέσω twrp1,2,3,4,5,6,7,8, στις οδηγιες τις 1536 ρομ αναφερει ενα βημα ακομη κάνετε Wipe cache & dalvik μετα reboot και τελειωσα. Εχω την εκδοση vibeui v2 9432 σας ευχαριστω Τα βήματα 12345678 που αναφέρεις είναι για αλλη rom. Στην 1536 δεν χρειάζονται. Μπορείς να τα έχεις υποψιν σου για να καταλάβεις πάνω κάτω πως δουλεύεις στο twrp αλλά αυτά που χρειάζονται να γινουν για την 1536 multilanguage είναι αυτά που περιγραφονται στις οδηγίες για την 1536 ανάλογα την μέθοδο που ακολουθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t123321 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 καλησπέρα. έχω την 1536 και παρατήρησα οτι τώρα τελευταια στο lenovo music player δεν δουλεύει το online (lyrics, songs ...) καμμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1971 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Τα βήματα 12345678 που αναφέρεις είναι για αλλη rom. Στην 1536 δεν χρειάζονται. Μπορείς να τα έχεις υποψιν σου για να καταλάβεις πάνω κάτω πως δουλεύεις στο twrp αλλά αυτά που χρειάζονται να γινουν για την 1536 multilanguage είναι αυτά που περιγραφονται στις οδηγίες για την 1536 ανάλογα την μέθοδο που ακολουθείς. Στο τελευταιο βημα Κάνετε Wipe cache & dalvik μπορεις να μου πεις πως γινεται να μην κανω καμια βλακεια ευχαριστω για την υπομονη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Στο τελευταιο βημα Κάνετε Wipe cache & dalvik μπορεις να μου πεις πως γινεται να μην κανω καμια βλακεια ευχαριστω για την υπομονη σας Για οτιδήποτε κάνεις install στο TWRP, όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του αρχείου zip, στο κάτω μέρος της οθόνης έχεις 2 επιλογές. Η μία από αυτές είναι το wipe cache & dalvik την οποία μπορείς να κάνεις άφοβα είτε χρειάζεται είτε όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1971 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Για οτιδήποτε κάνεις install στο TWRP, όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του αρχείου zip, στο κάτω μέρος της οθόνης έχεις 2 επιλογές. Η μία από αυτές είναι το wipe cache & dalvik την οποία μπορείς να κάνεις άφοβα είτε χρειάζεται είτε όχι. Ευχαριστω φιλε kandilak τα καταφερα με τις αναλυτικες οδηγιες και την υπομονη σου να μας εξηγεις ολες τις αποριες νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bootstroke Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 καλησπερα παιδες!!!μετα απο τα προβληματα με διαφημησεις κ.τλ αποφασησα να βαλω και εγω την 1536 Multilanguage rom του kandilak με τον 2ο τροπο. το κινητο παει σουπερ απλα παρατήρησα οτι δεν ερχονται οι ειδοποιησεις στο viber και στο messeger (πρεπει να μπω μεσα στην εφαρμογη για να δω τα μηνυματα) υπαρχει λυση γιαυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1971 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλησπερα μετα το χθεσινο φλασαρισμα της MULTILANGUAGE VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806 ROM με την γρήγορη Μέθοδος (dirty flash) ολες οι εφαρμογες δουλευαν ρολοι ειχε και πολυ ωραια ελληνικα σημερα το πρωι ημουν στο facebook αρχισε να μου βγαζει συνεχεια μηνυματα οτι σταματησαν να δουλευουν οι περισσοτερες εφαρμογες εκλεισα το τηλεφωνο για να μπω στο TWRP recovery να φλασαρω την κανονική μέθοδο (clean flash) απο εκεινη τη στιγμη το τηλεφωνο δεν ανταποκρινεται καθολου ειναι νεκρο οποιο κουμπι και να πατησω μονο οταν το συνδεω στον υπολογιστη ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος οτι συνδεθηκε δεν το βλεπει ομως ο υπολογιστης υπαρχει καποια λυση να το επαναφερω η αν γνωριζει καποιος τεχνικο να το στειλω για επισκευη σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Δηλαδή πατάς τα κουμπιά για να μπεις recovery και δεν μπαίνει? Αυτό που περιεγραψες μου δίνει την εντύπωση ότι έχουμε να κάνουμε με corruption στην internal του τηλεφώνου. Αν δεν μπαίνει σε recovery τότε θα πρέπει να κάνεις φλασαρισμα με το sp flash tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1971 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Δηλαδή πατάς τα κουμπιά για να μπεις recovery και δεν μπαίνει? Αυτό που περιεγραψες μου δίνει την εντύπωση ότι έχουμε να κάνουμε με corruption στην internal του τηλεφώνου. Αν δεν μπαίνει σε recovery τότε θα πρέπει να κάνεις φλασαρισμα με το sp flash tool Oχι δεν μπαινει στο recovery και δεν ανοιγει το τηλεφωνο. υπαρχει οδηγος για φλασαρισμα με το sp flash tool? θα το δει το τηλεφωνο ο υπολογιστης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Oχι δεν μπαινει στο recovery και δεν ανοιγει το τηλεφωνο. υπαρχει οδηγος για φλασαρισμα με το sp flash tool? θα το δει το τηλεφωνο ο υπολογιστης? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6426021# Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1971 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6426021#[/μπορεις να μου πεις απο που θα κατεβασω τους Lenovo drivers γιατι ο συνδεσμος δεν λειτουργει https://dl.dropboxusercont...orun_1.0.9.exe και ποια εκδοση SP flash tool θα κατεβασω σε ευχαριστω για την υπομονη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts