panagiotisky Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Απο vickmall το παράγγειλα. Εγραψαν απο μόνοι τους οτι είναι προιόν κήπου με κόστος 16$ χωρίς να τους το πώ γιατί το ξέχασα. Εαν το πάρεις καλό θα ήταν να του το πεις. Ημουν τυχερός γιατι δεν είχα θέματα με τελωνείο.... Να τσεκάρεις το κουτάκι που λέει gift silicone case,film protector. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επαναφορά έκανα μόνο και μόνο επειδή είμαι λίγο καχύποπτος.... Μην εχει περαστει κανα προγραμματάκι "ύπουλο" : P Rom τωρα δε ξερω να σου απαντήσω..... Οποια είχε μέσα.... δεν έκανα καμία τροποποιηση στο software του κινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mannolia Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Στην ίδια τιμή βρήκα αυτό. KINGZONE N3 Plus, στα 133€ (everbuying) Δεν έχει πλαστικό αλλά aluminium magnesium alloy Έχει Gorilla Glass 3. Υποστηρίζει "glove touching and wet hand touching". Είναι quad-core στα 1.5 GHz (MT6732A, στα 64-bit). Τρέχει 4G. Είναι Dual SIM, με 2 GB ram + 16 GB αποθηκευτικό χώρο. Μπαταρία 2800 mAh αφαιρούμενη. Είναι multilanguage και έχει μάλλον (δεν μπόρεσα να το επιβεβαιώσω) εγκατεστημένο το google play store, αλλά αυτό μπαίνει και αργότερα. Δεν είναι θέμα. ΔΕΝ είναι root. Έχει εργοστασιακή rom χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Είναι φυσικά unlock. Ξέρω ότι υπάρχει post για το συγκεκριμένο κινητό, αλλά εάν υπάρχει κάποια γνώμη, καλοδεχούμενη γιατι είναι καινούργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καλημέρα και καλως σας βρηκα. Ψηνομαι να αγοράσω το Α8 μιας και το δικό μου τα φτυσε. Δεν ειμαι και πολυ σχετικος με τα κινητα, σκαμπάζω λιγα πράγματα αλλα απέχω απο το να θεωρηθω γνωστης. Αυτο που ήθελα να σας ρωτήσω είναι το πως είναι να έχεις ένα κινητο αγορασμένο απο κινα και πιο συγκεκριμένα το Α8. Το αγοράζεις και ξεχνας να ασχοληθεις ξανα μαζί του ή πρέπει να είσαι ετοιμος να αντιμετωπίσεις θεματακια; Λέγοντας θεματάκια δεν εννοω απαραίτητα βλαβες, αλλα ρυθμίσεις για να πάιξει σωστα, κοντρα ρυθμίσεις γιατι η προηγουμενη ρυθμιση δεν πέτυχε κτλ κτλ. Αν χρειαζεται να ασχοληθεις ποσο συχνά πρέπει να γινεται κατι τετοιο; Έχει διαφορα αν το αγοράσω από καποιο συγκεκριμένο μαγαζι; Το έχω βρει σε τεσσερα (2lenovo vickmall aliexpress minideals). Είμαι προετοιμασμένος να ασχοληθώ άλλα θα ήθελα να ξέρω τι έχω μπροστά μου. Διαβάζοντας forum βλεπει κανεις μαζεμένα τα προβλήματα και μπορει να δημιουργηθει λάθος εντυπωση Θα ήθελα λοιπόν σε γενικές γραμμες τη γνωμη σας για αυτα τα πράγματα. Ζητω συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος αλλα επειδη είναι η πρωτη φορα που σκοπευω να δωσω "τοσα" (σε εισαγωγικα γιατι αυτα τα πράγματα είναι σχετικα) λεφτα για κινητο θα ήθελα να γνωρίζω τι μου επιφυλάσει το μέλλον. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Απο το Minideal παρτο που θα εχει το καλο firmware μεσα. Το πηρα απο το to2c.com και το firmware που ειχε, ηταν για τα μπάζα. Περασα του minideal και το τηλεφωνο δουλευει αψογα. Ουτε θεμα με +30 εχω, ουτε τιποτα. Τα πάντα λειτουργούν ρολόι! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο vickmall το παράγγειλα. Εγραψαν απο μόνοι τους οτι είναι προιόν κήπου με κόστος 16$ χωρίς να τους το πώ γιατί το ξέχασα. Εαν το πάρεις καλό θα ήταν να του το πεις. Ημουν τυχερός γιατι δεν είχα θέματα με τελωνείο.... Να τσεκάρεις το κουτάκι που λέει gift silicone case,film protector. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επαναφορά έκανα μόνο και μόνο επειδή είμαι λίγο καχύποπτος.... Μην εχει περαστει κανα προγραμματάκι "ύπουλο" : P Rom τωρα δε ξερω να σου απαντήσω..... Οποια είχε μέσα.... δεν έκανα καμία τροποποιηση στο software του κινητου Μετά την εμπειρία μου στο ΚΔ Αττικής, μπορώ να πώ με βεβαιότητα, ότι αποκλείεται να περάσει τελωνείο οτιδήποτε έρθει με ΕΛΤΑ. Μιλάμε για 70.000 πακέτα την ημέρα!!!!!! Χιλιάδες εκτελωνιστές να είχαμε, δεν φτάναν για να εκτελωνίζουν ότι έρχεται απο Κινα. Πραγματικά έπαθα ΣΟΚ με τις εισαγωγές μικροαντικειμένων που κάνουμε απο χώρες της ανατολής. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperGoofy77 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Απο το Minideal παρτο που θα εχει το καλο firmware μεσα. Το πηρα απο το to2c.com και το firmware που ειχε, ηταν για τα μπάζα. Περασα του minideal και το τηλεφωνο δουλευει αψογα. Ουτε θεμα με +30 εχω, ουτε τιποτα. Τα πάντα λειτουργούν ρολόι! Βλέπω το minideal και το vickmall έχουν την ιδια τιμη, το 2lenovo ομως είναι 20 ευρουλάκια πιο φθηνο. Έχει λάκο η φαβα από κει; Και δεν είναι το εικοσάρικο αλλα το ****το............ Αν είναι βεβαια να μπλέξεις..... Από την άλλη απ' οτι διαβαζω δεν είναι και τιποτα να αλλαζεις ρομ. Αν δεν κατσει καλη του 2lenovo βαζεις του minideal και γινεσαι.... Καλά τα λέω ή μου διαφευγει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Καποιος εχει παραλαβει απο 2lenovo, δε θυμάμαι ποιος μες στο χαος, search Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Βλέπω το minideal και το vickmall έχουν την ιδια τιμη, το 2lenovo ομως είναι 20 ευρουλάκια πιο φθηνο. Έχει λάκο η φαβα από κει; Και δεν είναι το εικοσάρικο αλλα το ****το............ Αν είναι βεβαια να μπλέξεις..... Από την άλλη απ' οτι διαβαζω δεν είναι και τιποτα να αλλαζεις ρομ. Αν δεν κατσει καλη του 2lenovo βαζεις του minideal και γινεσαι.... Καλά τα λέω ή μου διαφευγει κατι; Δεν ξερω για το 2lenovo. Θυμαμαι οτι καποιος ειχε αναφερει κατι αρνητικο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 εβαλε κανεις την 1508? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Εχω το εξής θέμα. Οταν μου έρχεται sms με link απο google maps (απο gps tracking), δεν ειναι υπογραμισμενο ολο το Link, Με αποτελεσμα να μην ανοιγει σωστα η τοποθεσια με το google maps. Καμιά βοήθεια? Μόνο με το go sms το διαβάζει σωστά, αλλά απο εκεί δεν έχω Delivery status στα sms που στέλνω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavlos_P Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 εβαλε κανεις την 1508? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5971277#post5971277 Παράθεση Παύλος Meizu Pro 6 Plus :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeiristeis Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 τι χαζος :p ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimie71 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Γεια σε ολους. Εκατσα αποψε με τον οδηγο για να φλασαρω ενα τηλεφωνο που δεν ειναι root και τρεχει VibeUI 1432. Δυστυχως κολλαω στους USB drivers και δεν μπορω να φλασαρω το TWRP. Βλεπω τη συσκευη να εμφανιζεται στο device manager ως preloader, ακουω ομως συνεχως τον ηχο συνδεσης και αποσυνδεσης. Δεν μενει σταθερα συνδεμενη δηλαδη, παρ' ολο που εχω εγκαταστησει τους USB drivers της Lenovo. Εχω δοκιμασει σε 3 PC και συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα, απο την πρωτη στιγμη που εγκαθιστω τους usb drivers της Lenovo. Εγκατασταση lenovo usb drivers, κλεισιμο τηλεφωνου, αφαιρεση μπαταριας και συνδεση στο PC. Βρισκει νεα συσκευη και την εγκαθιστα κανονικα. Στη συνεχεια ομως εμφανιζεται το preloader στις συσκευες με θαυμαστικο και η συσκευη κανει συνεχως ηχους συνδεσης και αποσυνδεσης και φυσικα εμφανιζεται και εξαφανιζεται απο τις συσκευες, με αποτελεσμα να μη μπορω να προχωρησω με το SP flash tool. Καποιος με καποια εξηγηση-λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Γεια σε ολους. Εκατσα αποψε με τον οδηγο για να φλασαρω ενα τηλεφωνο που δεν ειναι root και τρεχει VibeUI 1432. Δυστυχως κολλαω στους USB drivers και δεν μπορω να φλασαρω το TWRP. Βλεπω τη συσκευη να εμφανιζεται στο device manager ως preloader, ακουω ομως συνεχως τον ηχο συνδεσης και αποσυνδεσης. Δεν μενει σταθερα συνδεμενη δηλαδη, παρ' ολο που εχω εγκαταστησει τους USB drivers της Lenovo. Εχω δοκιμασει σε 3 PC και συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα, απο την πρωτη στιγμη που εγκαθιστω τους usb drivers της Lenovo. Εγκατασταση lenovo usb drivers, κλεισιμο τηλεφωνου, αφαιρεση μπαταριας και συνδεση στο PC. Βρισκει νεα συσκευη και την εγκαθιστα κανονικα. Στη συνεχεια ομως εμφανιζεται το preloader στις συσκευες με θαυμαστικο και η συσκευη κανει συνεχως ηχους συνδεσης και αποσυνδεσης και φυσικα εμφανιζεται και εξαφανιζεται απο τις συσκευες, με αποτελεσμα να μη μπορω να προχωρησω με το SP flash tool. Καποιος με καποια εξηγηση-λυση; Με άλλο καλώδιο USB δοκίμασες? Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα. Προτείνω να κάνεις root το τηλέφωνο με το kingo root από το PC και μετά να κάνεις τον οδηγό για rooted συσκευές. Χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένο το USB debugging και να επιστρέψεις την εγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων στο τηλέφωνο. Γκουγκλαρε για το kingo root tutorial και θα βρεις βιντεακια να πάρεις μια ιδέα πως γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 εβαλε κανεις την 1508?Ναι, την έβαλα χθες. Μου δίνει την εντύπωση ότι έχει ελαφρώς πιο γρήγορη απόκριση. Προς το παρόν, δεν έχω προλάβει να αντιληφθώ κάτι άλλο. Είχα πριν την 1443st. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Γεια σε ολους. Εκατσα αποψε με τον οδηγο για να φλασαρω ενα τηλεφωνο που δεν ειναι root και τρεχει VibeUI 1432. Δυστυχως κολλαω στους USB drivers και δεν μπορω να φλασαρω το TWRP. Βλεπω τη συσκευη να εμφανιζεται στο device manager ως preloader, ακουω ομως συνεχως τον ηχο συνδεσης και αποσυνδεσης. Δεν μενει σταθερα συνδεμενη δηλαδη, παρ' ολο που εχω εγκαταστησει τους USB drivers της Lenovo. Εχω δοκιμασει σε 3 PC και συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα, απο την πρωτη στιγμη που εγκαθιστω τους usb drivers της Lenovo. Εγκατασταση lenovo usb drivers, κλεισιμο τηλεφωνου, αφαιρεση μπαταριας και συνδεση στο PC. Βρισκει νεα συσκευη και την εγκαθιστα κανονικα. Στη συνεχεια ομως εμφανιζεται το preloader στις συσκευες με θαυμαστικο και η συσκευη κανει συνεχως ηχους συνδεσης και αποσυνδεσης και φυσικα εμφανιζεται και εξαφανιζεται απο τις συσκευες, με αποτελεσμα να μη μπορω να προχωρησω με το SP flash tool. Καποιος με καποια εξηγηση-λυση; Μικρότερο καλώδιο USB και καλύτερης ποιότητας. πάρε αυτό που έχει ο φορτιστής μαζί του. Το ίδιο θέμα είχα και εγώ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorento1 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα έχω την rom VIDEUL_V2_9432ST_806 προτείνετε να την αφήσω ή να βάλω κάποια άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasp Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Εχω το εξής θέμα. Οταν μου έρχεται sms με link απο google maps (απο gps tracking), δεν ειναι υπογραμισμενο ολο το Link, Με αποτελεσμα να μην ανοιγει σωστα η τοποθεσια με το google maps. Καμιά βοήθεια? Μόνο με το go sms το διαβάζει σωστά, αλλά απο εκεί δεν έχω Delivery status στα sms που στέλνω. Κανείς που να του έχει τύχει το ίδιο πρόβλημα? Τελικά αφού αγόρασα το Titanium Backup Pro, εκανα freeze τα προγραμματα που ειχε μεσα το lenovo και εχω βαλει το dialer+ , contacts+ και go sms pro, Και ολα μια χαρα. Edited February 22, 2015 by andreasp Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro International MIUI 8.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopmail1 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα σας. Πως μπορώ να έχω ελληνικό λεξικό-αυτόματη διόρθωση? Το τηλέφωνό μου δεν είναι rooted. Για μηνύματα χρησιμοποιώ Go SMS. Επίσης, παρόλο που έχω κάνει αυτά που προτείνονται εδώ για επιλογή του Go SMS ως προεπιλεγμένης εφαρμογής για μηνύματα, στις επαφές, όταν πατήσω το εικονίδιο του μηνύματος, μου ανοίγει την στάνταρ εφαρμογή. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scoopmail1 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Στην 1447 μπορούμε Να έχουμε ξύπνημα οθόνης με διπλό ταπ; η θέλει έξτρα εφαρμογή; Ναι έχουμε, χωρίς έξτρα app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα έχω την rom VIDEUL_V2_9432ST_806 προτείνετε να την αφήσω ή να βάλω κάποια άλλη?Να βάλεις οπωσδήποτε άλλη. Αν θέλεις την πιο εξελληνισμένη έκδοση βάλε την 1447 multilanguage, αλλιώς βάλε την νεότερη 1508st. Για το πως και που, δες το 1ο ποστ. Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derek58 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Hello, ξέρει κάποιος πως μπορώ να αλλάξω screen saver? To κινητό από μόνο του έχει 5-6 μόνο. Κάτι λουλούδια, αερόστατα κτλ. Πως μπορώ να βάλω μια δική μου φωτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisarchon Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Καλημέρα σας. Πως μπορώ να έχω ελληνικό λεξικό-αυτόματη διόρθωση? Το τηλέφωνό μου δεν είναι rooted. Για μηνύματα χρησιμοποιώ Go SMS. Επίσης, παρόλο που έχω κάνει αυτά που προτείνονται εδώ για επιλογή του Go SMS ως προεπιλεγμένης εφαρμογής για μηνύματα, στις επαφές, όταν πατήσω το εικονίδιο του μηνύματος, μου ανοίγει την στάνταρ εφαρμογή. Ευχαριστώ Βάλε το google keyboard από το Google Play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimie71 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Με άλλο καλώδιο USB δοκίμασες? Αν πάλι δεν γίνεται τίποτα. Προτείνω να κάνεις root το τηλέφωνο με το kingo root από το PC και μετά να κάνεις τον οδηγό για rooted συσκευές. Χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένο το USB debugging και να επιστρέψεις την εγκατάσταση κάποιων προγραμμάτων στο τηλέφωνο. Γκουγκλαρε για το kingo root tutorial και θα βρεις βιντεακια να πάρεις μια ιδέα πως γίνεται. Μικρότερο καλώδιο USB και καλύτερης ποιότητας. πάρε αυτό που έχει ο φορτιστής μαζί του. Το ίδιο θέμα είχα και εγώ. Δοκιμασα με 5 καλωδια, ολα κοντα, ενα ηταν καλωδιο της Lenovo. Επισης δοκιμασα με μακρυτερο καλωδιο και με 2 καλωδια που ειχα απο Samsung κινητα. Καμια διαφορα. Εκανα το τηλεφωνο root με το Kingoroot οπως με συμβουλεψατε και προχωρω τωρα στα υπολοιπα. Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim3l Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο atsima. το κινητό μου μιλάει και παλι αγγλικά. θα έπρεπε να κάνω ταχύρυθμα κινέζικα χωρις την βοηήθειά του. Ευχαριστώ και πάλι φιλαράκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimie71 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 (edited) Στο βημα 7 με το TWRP οταν επιλεξω στην οθονη που βγαζει backup, το επομενο δεν ειναι backup αλλα backup and restore. Μετα το backup and restore, δεν εμφανιζεται οθονη επιλογης για να τσεκαρω τις επιλογες. Απλα προχωρα σε backing up boot image στο οποιο κολλαει και για να βγω απο εκει, πρεπει να βγαλω την μπαταρια. Κανω κατι λαθος; Μηπως η αρχικη οθονη που βγαινω στο TWRP δεν ειναι η home; Ακυρο το προηγουμενο μηνυμα, το φλασαρισμα τελειωσε επιτυχως! Ευχαριστω ολους οσους απαντησαν στις ερωτησεις που εκανα! Edited February 23, 2015 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tselevas Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Βάλε το google keyboard από το Google Play. Εγώ εγκατέστησα το SwiftKey Keyboard + Emoji από το Google Play και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!! Ένα πληκτρολόγιο παντού με πολλές δυνατότητες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts