SupraDiN Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Όσοι έχουν στο τηλέφωνο τους την 9432 rom, μπορούν να αναφέρουν από ποιο κινεζομαγαζο παρέλαβαν μήπως καταφέρω να επικοινωνήσω να μου δώσουν κάνα link να την κατεβάσω? Μήπως ξέρει κανένας που μπορώ να την βρω? Από αυτούς που την έχουν στο τηλέφωνό τους είναι κάποιος σε θέση να την κάνει backup με το MTK Droid tools? vickmall https://mega.co.nz/#!Ol8hVLqS!Ctm5p-Sqnxtra61EeUDIlsDcTsiG0F9CI8Sq278-7rA Στο email που στείλανε αυτήν δίνουν να βάζουμε που δεν σβήνουν τίποτα για να μην κολλάει το notification center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 αυτο; αν και γράφει ότι είναι 1432 rebuild vickmall https://mega.co.nz/#!Ol8hVLqS!Ctm5p-Sqnxtra61EeUDIlsDcTsiG0F9CI8Sq278-7rA Στο email που στείλανε αυτήν δίνουν να βάζουμε που δεν σβήνουν τίποτα για να μην κολλάει το notification center. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lag7 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Γεια και απο μενα! χθες πηρα το τηλ. απο minideal εχω αυτη την εκδοση rom VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806 θα χρειαστει να βαλω την 1443? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Γεια και απο μενα! χθες πηρα το τηλ. απο minideal εχω αυτη την εκδοση rom VIBEUI_V2.0_9432_ST_A806 θα χρειαστει να βαλω την 1443? αν δεν σου έχουν βγάλει τις κινέζικες εφαρμογες που χρειάζονται (power manager, security, theme center, notification center) κράτα την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lag7 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 αν δεν σου έχουν βγάλει τις κινέζικες εφαρμογες που χρειάζονται (power manager, security, theme center, notification center) κράτα την. υπαρχουν μεσα αυτες να μντο πειραξω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 υπαρχουν μεσα αυτες να μντο πειραξω?? Δοκίμασε την όπως είναι. Μετά από καμιά βδομάδα ακολούθα τον οδηγό αναβάθμισης και βάλε την 1443. Αν δεν σ' αρέσει που δεν έχει full ελληνικά μπορείς να επιστρέψεις στην 9432 κάνοντας restore το backup που θα έχεις πάρει ακολουθώντας τον οδηγό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 ρε παιδιά διαβάζω απο την 30 σελίδα και μετά και μόνο προβλήματα με ρομ βλέπω. αξίζει το κινητό ? gps είδα ότι είναι καλό. σήμα wifi και data πως τα πάει ? μπαταρία ? πόσες ώρες οθόνη συνήθως σας βγάζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) ρε παιδιά διαβάζω απο την 30 σελίδα και μετά και μόνο προβλήματα με ρομ βλέπω. αξίζει το κινητό ? gps είδα ότι είναι καλό. σήμα wifi και data πως τα πάει ? μπαταρία ? πόσες ώρες οθόνη συνήθως σας βγάζει ? προβλήματα διαβάζεις! το που οφείλονται διαβάζεις? Για να τελειώνουμε, το τηλέφωνο αξίζει όσο δεν πάει. Τώρα αν εσύ το πάρεις "σπασμένο" ή το βάλεις κάτω και το πατάς μέχρι να "σπάσει" δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά η λάθος χρήση. GPS - Wi-Fi - Data παίρνουν 9,9 στα 10. Η μπαταρία βγάζει άνετα την μέρα. Άντε να το παραγγείλετε. Edited November 4, 2014 by kandilak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 προβλήματα διαβάζεις! το που οφείλονται διαβάζεις? Για να τελειώνουμε, το τηλέφωνο αξίζει όσο δεν πάει. Τώρα αν εσύ το πάρεις "σπασμένο" ή το βάλεις κάτω και το πατάς μέχρι να "σπάσει" δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά η λάθος χρήση. GPS - Wi-Fi - Data παίρνουν 9,9 στα 10. Η μπαταρία βγάζει άνετα την μέρα. Άντε να το παραγγείλετε. μα ναι το είπα, είδα ότι είναι της ρομ, αυτά λογικά θα φτιάξουν είτε απο την lenovo είτε απο άλλους. Δεν είδα να γράφεται κάτι άλλο, και αναρωτιόμουν αν έχει κάποια άλλα θέματα. απλά ψάχνω για όσο μεγαλύτερη απόδοση μπαταρίας γίνεται (με data ή wifi συνέχεια ανοιχτά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 μα ναι το είπα, είδα ότι είναι της ρομ, αυτά λογικά θα φτιάξουν είτε απο την lenovo είτε απο άλλους. Δεν είδα να γράφεται κάτι άλλο, και αναρωτιόμουν αν έχει κάποια άλλα θέματα. απλά ψάχνω για όσο μεγαλύτερη απόδοση μπαταρίας γίνεται (με data ή wifi συνέχεια ανοιχτά). Μ'αυτά ανοιχτά συνέχεια δεν έχω πρόβλημα.Με τα παιχνίδια εγώ το εξαντλώ! Την ROM την έχουν διορθώσει οι Κινέζοι αν και πρότειναν να μη ζητάμε να βγουν οι "Κινεζιές" τους,γιατί επηρεάζεται η λειτουργεία. Ότι δεν σ'αρέσει από αυτά,τα κάνεις Freeze μέσω Security ή τα βάζεις όλα σε έναν "φάκελλο" και ξενοιάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ηρθε και μενα σημερα απο το minideal! :yahoo::yahoo: Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες! Δεν ζητησα να μου βγαλουν τις κινεζικες εφαρμογες γιαυτο μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα, ολα λειτουργουν κανονικα. Ομορφο κινητο, λεπτο, ελαφρυ (πρεπει να ειναι 150γρ οπως γραφει στο βιβλιαρακι). Την μπαταρια δεν την ειδα και πολυ δυνατη αλλα ειναι νωρις ακομα. 33057 στο antutu. Θεωρω οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι σουπερ επιλογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Ηρθε και μενα σημερα απο το minideal! :yahoo::yahoo: Πρωτες εντυπωσεις παρα πολυ καλες! Δεν ζητησα να μου βγαλουν τις κινεζικες εφαρμογες γιαυτο μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα, ολα λειτουργουν κανονικα. Ομορφο κινητο, λεπτο, ελαφρυ (πρεπει να ειναι 150γρ οπως γραφει στο βιβλιαρακι). Την μπαταρια δεν την ειδα και πολυ δυνατη αλλα ειναι νωρις ακομα. 33057 στο antutu. Θεωρω οτι σε αυτα τα λεφτα ειναι σουπερ επιλογη! Και τώρα που το "ξελίγωσες" και το έκλεισες για φόρτιση,είπες να ποστάρεις το χαρμόσυνο γεγονός...... :p:p:p:p Καλορίζικο-καλοφόρετο-καλοτάξιδο να είναι φίλτατε! Με την 9432 είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Ευχαριστω για τις ευχες! Βασικα το απογευμα το πηρα στα χερια μου , το ανοιξα να δω αν ολα λειτουργουν οκ, το εβαλα να φορτισει και τωρα το ξελιγωνω γιατι ειμαι ανθρωπος της νυχτας!:p Ναι την 9432 γραφει οτι εχει. Επισης οι μισεες λεξεις στο μενου ειναι στα αγγλικα. Κατα τα αλλα βαλανε την ελληνικη γλωσσα! Edited November 5, 2014 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vavilas84 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλημέρα σας παίδες, εγώ το έχω με την 9432 (έτσι όπως μου το έστειλαν). Όλα λειτουργούν τέλεια αλλά δεν μπορώ να βρω πως να μου αναγνωρίζει ποιος μου στέλνει sms (εξαιτίας του +30), επειδή όμως η λύση του καντιλακ δεν γίνεται με αυτή τη ρομ, ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που αν αφαιρεί από τον αποστολέα του μηνύματος το +30 (μιας και προτιμώ να μείνω με την ρομ που έχει)? ΥΓ. Δοκίμασα να προσθέσω το +30 στην επαφή και το πρόβλημα λύθηκε στα μηνύματα, αλλά έτσι δεν τον αναγνώριζε στην εισερχόμενη κλήση. Ευχαριστώ! Μετά από έρευνα στο παραπάνω πρόβλημα του +30, που είχα στις κλήσεις και τα μηνύματα, βρήκα ότι όλο αυτό οφείλεται στην κοσμοτε. Είναι ο μόνος πάροχος που δεν βάζει το πρόθεμα +30 στις κλήσεις (συνεπώς αν βάλεις το πρόθεμα στις επαφές δεν αναγνωρίζεται η επαφή στην εισερχόμενη και αν δεν το βάλεις δεν θα αναγνωρίζεται στα μηνύματα). Με vodafone και wind λογικά (εγώ έχω μόνο κοσμοτε και δεν γνωρίζω σίγουρα) δεν θα αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα αρκεί να έχεις αποθηκευμένες τις επαφές με το πρόθεμα. Η λύση που βρήκα εγώ, αν και λίγο κουραστική, ήταν να προσθέσω σε κάθε επαφή και δεύτερο νούμερο με το +30 (έτσι ώστε κάθε επαφή να έχει το 69******** και το +3069********). Λίγο μπακάλικο αλλά τουλάχιστον η δουλειά έγινε. Αν κάποιος μάθει κάτι ποιο εύκολο για τους υπόλοιπους μπορεί να το αναφέρει. ΥΓ. Το παραπάνω αφορά την rom 9432 (για να μην ρωτάτε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μετά από έρευνα στο παραπάνω πρόβλημα του +30, που είχα στις κλήσεις και τα μηνύματα, βρήκα ότι όλο αυτό οφείλεται στην κοσμοτε. Είναι ο μόνος πάροχος που δεν βάζει το πρόθεμα +30 στις κλήσεις (συνεπώς αν βάλεις το πρόθεμα στις επαφές δεν αναγνωρίζεται η επαφή στην εισερχόμενη και αν δεν το βάλεις δεν θα αναγνωρίζεται στα μηνύματα). Με vodafone και wind λογικά (εγώ έχω μόνο κοσμοτε και δεν γνωρίζω σίγουρα) δεν θα αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα αρκεί να έχεις αποθηκευμένες τις επαφές με το πρόθεμα. Η λύση που βρήκα εγώ, αν και λίγο κουραστική, ήταν να προσθέσω σε κάθε επαφή και δεύτερο νούμερο με το +30 (έτσι ώστε κάθε επαφή να έχει το 69******** και το +3069********). Λίγο μπακάλικο αλλά τουλάχιστον η δουλειά έγινε. Αν κάποιος μάθει κάτι ποιο εύκολο για τους υπόλοιπους μπορεί να το αναφέρει. ΥΓ. Το παραπάνω αφορά την rom 9432 (για να μην ρωτάτε). έχει δοκιμάσει κανένας να βάλει 0030 αντί για +30 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Len806 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Παιδια οποιος βαλει την καινουργια ρομ εκτος απο το οτι το security δεν βγαινει με τιποτα και αν το βγαλς στο επομενο reboot ξαναβγαινει μονο του μην πατε με τιποτσ στο notification settings icon bar θα βγαλει ενα pop up μηνυμα που λεει notification center has stopped και θα πρεπει κανετε hard reset με τα 3 κουμπια μονο ετσι φευγει και παλι αν ξαναμπειτε τα ιδια καλπσυνη της σελινα να μου την στειλει αλλα ειναι τραγικη η ρομ αυτο δεν ειναι κινητο ετσι... Καλησπέρα, είμαι καινούργια στο forum και έχω το κινητό λιγότερο από ένα 24ωρο στα χέρια μου.Χθες το βράδυ έκανα το "λάθος" να πατήσω στο notification center και τωρα δεν φεύγει από την αρχική μου.Διάβασα οτι πρέπει να κάνω hard reset με τα 3 κουμπάκια και έπειτα τι πρέπει να επιλέξω το wipe data;;Είμαι λίγο άσχετη και θα ήθελα τα φώτα σας γιατί στεναχωρέθηκα που έγινε αυτό την πρώτη μέρα.Επίσης αν το κάνω reset μετά θα έχει πάλι ελληνικά και το app store ή θα γυρίσει στην κινέζικη έκδοση;Προσπάθησα να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις αλλά δεν με άφηνε. Ελπίζω να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeimg Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλημέρα και από εμένα! Κ' εγώ είμαι καινούργιο μέλος στο forum. Το κινητό το παρέλαβα πριν από 3 μέρες με aliexpress (παράδοση μέσα σε 15 μέρες!). Στο κινεζομάγαζο δεν έδωσα καμία παραγγελία και μου το στείλανε rootαρισμένο με gapps. Δεν είχε κάποιο θεματάκι αλλά εγώ βιάστηκα και έσβησα κάποιες κινέζικες εφαρμογές της Lenovo όπως το power management και κράσαρε το notification bar. Διάβασα το thread από την αρχή εδώ και 2 μέρες με προσοχή και τελικά την λύση την δίνει ο kandilak και μάλιστα πέρα του ότι έχει ασχοληθεί με αναλυτικούς οδηγούς τους έχει βάλει και στην υπογραφή του για άμεση πρόσβαση. Γι' αυτό, Len806 πιστεύω πως βιάστηκες να ποστάρεις. Δεν το λέω επιθετικά αλλά ξεκίνα το διάβασμα από την αρχή. Άλλωστε με την βοήθεια των χρηστών και το ψάξιμο θα μάθεις πολλά πράγματα, όπως κ' εγώ. Αν πάλι θες μια άμεση πρόσβαση στην λύση κάνω copy-paste για άλλη μια φορά τους οδηγούς του kandilak. Πρώτα κάνε αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5718435#post5718435 και μετά αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5700275#post5700275 Παιδιά το μόνο που μου λείπει είναι ένας κορέκτορας T9 για ελληνικά. Έχετε δοκιμάσει κάποιο αξιόπιστο για να μου προτείνετε; Σας ευχαριστώ πολύ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλησπέρα, είμαι καινούργια στο forum και έχω το κινητό λιγότερο από ένα 24ωρο στα χέρια μου.Χθες το βράδυ έκανα το "λάθος" να πατήσω στο notification center και τωρα δεν φεύγει από την αρχική μου.Διάβασα οτι πρέπει να κάνω hard reset με τα 3 κουμπάκια και έπειτα τι πρέπει να επιλέξω το wipe data;;Είμαι λίγο άσχετη και θα ήθελα τα φώτα σας γιατί στεναχωρέθηκα που έγινε αυτό την πρώτη μέρα.Επίσης αν το κάνω reset μετά θα έχει πάλι ελληνικά και το app store ή θα γυρίσει στην κινέζικη έκδοση;Προσπάθησα να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις αλλά δεν με άφηνε. Ελπίζω να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ! Δεν μπορώ να καταλάβω πως το "κόλλησες" στο Not.Center.... ΜΗΝ κάνεις τους οδηγούς που προτείνει ο Serafeigm, αλλά περίμενε να απαντήσει ο Kandilak. Δοκίμασες απλά να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 βγηκε aosp rom παιδια στο needrom http://www.needrom.com/download/a806-aosp-v1-0/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvo Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 βγηκε aosp rom παιδια στο needrom http://www.needrom.com/download/a806-aosp-v1-0/ έχει ήδη αναφερθεί παραπάνω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5732343#post5732343 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alehi Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Το πρόβλημα με το SuperSU ξαναήρθε μετά από reboot του τηλεφώνου.. Έχει κανείς καμία λύση σε αυτό? Ουσιαστικά δεν είμαι ρουτ. Ζητάει update SU binary το update αποτυνχάνει και με flasharisma συμβαίνει το ίδιο. Δοκιμασμένο πλέον και το 2.17 που ναι beta.. Δοκίμασε την UPDATE-SuperSU-v2.13 που έχω εγώ και δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα. Στο playstore βέβαια η τελευταία είναι η 2.01. Το flashara δεν έβγαλε πρόβλημα μέχρι τώρα ευχαριστώ! Η ιστορία έχει ως εξής κλείσιμο και άνοιγμα μια χαρά. Μετα του ρίχνω ένα reboot και πάλι τα ίδια το SU binary.. Έκλεισα ξανάνοιξα πάλι θέλει update... Σκέφτομαι να το ξερουτάρω μέχρι να βγει καμιά καινούρια έκδοση εξάλου έσβησα ότι δεν μου άρεσε και δεν χρησιμοποιώ κάτι που να θέλει root (μέχρι τώρα). Αν υπάρχει κάποια λύση ή καμιά ιδέα ας σφυρίξει κανένας. EDIT: Έβαλα 2.19 beta και στο πρώτο boot μετά το flasharisma τα ίδια... Edited November 5, 2014 by alehi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Καλησπέρα, είμαι καινούργια στο forum και έχω το κινητό λιγότερο από ένα 24ωρο στα χέρια μου.Χθες το βράδυ έκανα το "λάθος" να πατήσω στο notification center και τωρα δεν φεύγει από την αρχική μου.Διάβασα οτι πρέπει να κάνω hard reset με τα 3 κουμπάκια και έπειτα τι πρέπει να επιλέξω το wipe data;;Είμαι λίγο άσχετη και θα ήθελα τα φώτα σας γιατί στεναχωρέθηκα που έγινε αυτό την πρώτη μέρα.Επίσης αν το κάνω reset μετά θα έχει πάλι ελληνικά και το app store ή θα γυρίσει στην κινέζικη έκδοση;Προσπάθησα να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις αλλά δεν με άφηνε. Ελπίζω να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ! Εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Θα περιμένεις μέχρις ότου ανεβάσω μια slim έκδοση της 9432 rom χωρίς περιττές εφαρμογές μαζί με οδηγίες για το τι θα κάνεις. Ελπίζω σε καμιά ώρα να είμαι έτοιμος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ιστορία έχει ως εξής κλείσιμο και άνοιγμα μια χαρά. Μετα του ρίχνω ένα reboot και πάλι τα ίδια το SU binary.. Έκλεισα ξανάνοιξα πάλι θέλει update... Σκέφτομαι να το ξερουτάρω μέχρι να βγει καμιά καινούρια έκδοση εξάλου έσβησα ότι δεν μου άρεσε και δεν χρησιμοποιώ κάτι που να θέλει root (μέχρι τώρα). Αν υπάρχει κάποια λύση ή καμιά ιδέα ας σφυρίξει κανένας. Στο Su binary έκανες το update που ζήτάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alehi Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Θα περιμένεις μέχρις ότου ανεβάσω μια slim έκδοση της 9432 rom χωρίς περιττές εφαρμογές μαζί με οδηγίες για το τι θα κάνεις. Ελπίζω σε καμιά ώρα να είμαι έτοιμος. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο Su binary έκανες το update που ζήτάει? Γενικά επειδή δεν είμαι πλήρως εξικοιωμένος με root. Όταν λές update λές για το παραθυράκι που πετάει και σου χει επιλογές normal ή twerp. Αν εννοείς αυτό στο normal πετάει fail και ζητάει reboot (και μετά πάλι τα ίδια). Στο twerp αυτό που κάνω είναι να ξαναflasharo από την αρχή το zip της κάθε έκδοσης. Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Γενικά επειδή δεν είμαι πλήρως εξικοιωμένος με root. Όταν λές update λές για το παραθυράκι που πετάει και σου χει επιλογές normal ή twerp. Αν εννοείς αυτό στο normal πετάει fail και ζητάει reboot (και μετά πάλι τα ίδια). Στο twerp αυτό που κάνω είναι να ξαναflasharo από την αρχή το zip της κάθε έκδοσης. Κάνω κάτι λάθος?Όχι το normal θα πατήσεις , αλλά το ότι σου έβγαλε πριν για κάποιο λόγο fail δεν σημαίνει ότι θα το κάνει πάντα. Τώρα που είχες την 2.13 και σου έβγαλε το μήνυμα προσπάθησες να κάνεις update το su binary ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alehi Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 (edited) Όχι το normal θα πατήσεις , αλλά το ότι σου έβγαλε πριν για κάποιο λόγο fail δεν σημαίνει ότι θα το κάνει πάντα. Τώρα που είχες την 2.13 και σου έβγαλε το μήνυμα προσπάθησες να κάνεις update το su binary ? ναι fail έβαλα και 2.19 beta επίσης fail... Edited November 5, 2014 by alehi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts