Jump to content

Serafeimg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Serafeimg

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Serafeimg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους! Έχω την VibeUI 1508, είχα πάει να κάνω system update απευθείας και μου χάλασε το root. Το παράτησα έτσι για κανένα χρόνο. Τώρα σέρνεται σε σημείο που δεν μπορώ να κάνω κλήσεις!! Δεν ξέρω πως μπορεί να σωθεί. Μήπως αν το φλασάρω από την αρχή; Να δοκιμάσω την 1536 που έχετε στην αρχική σελίδα και με την ευκαιρία να το ξαναρουτάρω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6309206#post6309206 ή αυτή που λέτε πιο πάνω στο παλικάρι; Η εμπειρία σας τι λέει μετά από τόσο καιρό; Τα δικά σας κολλάνε; Ή έχετε βάλει μια σίγουρη έκδοση και δεν ρισκάρετε με Updates;
  2. Δουλεύει μια χαρά το Bluetooth. Καλύτερα να ανατρέξεις στις οδηγίες χρήσης της συσκευής γιατί και στο δικό μου ακουστικό έπρεπε να πατήσω πρώτα ένα κουμπί για να συνδεθεί.
  3. Παιδιά, χρόνια πολλά και καλές γιορτές! Για αποστολή SMS τι χρησιμοποιείται; Γιατί το μαμίσιο που δουλεύω δεν μου δίνει πολλούς χαρακτήρες. Έχω δοκιμάσει και μόνο με κεφαλαία.
  4. Δεν καταναλώνει περισσότερο η έχει ελάχιστες διάφορες. Στην περίπτωση σου δεν χρειάζεται το 3G. Έχει καλύτερη ποιότητα κλήσης αλλά η διαφορά είναι ανεπαίσθητη. Αν χρησιμοποιείς το δίκτυο μόνο για κλήσεις, γυρνώντας το σε 2G κερδίζεις σε κάλυψη και συμφόρηση δικτύου, οπότε το συστήνω.
  5. Ζήτα να είσαι σίγουρος.
  6. Δοκίμασε να κάνει zoom in/out με τα δάκτυλα όπως και σε μια φώτο!
  7. Εγώ! Το πρόβλημά μου ξεκίνησε από τότε που έκανα update μέσω του manager και όχι μέσω του οδηγού Kandilak. Ακόμα και αν φλασάρω τον καινούργιο SuperSU μέσω recovery πάλι το κινητό μου δεν είναι rootαρισμένο. Απ' ότι κατάλαβα αν δεν περάσω την rom από την αρχή δεν θα στρώσει αλλά το βαριέμαι. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 4G στην Ελλάδα έχουν Vodafone και Cosmote. Προς το παρόν στα περισσότερα αστικά κέντρα. Αναβαθμίζεται συνεχώς και σταδιακά. Πέρα από το κινητό που είναι εντάξει θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με τον πάροχό σου για να γίνει έλεγχος στην κάρτα sim, το πρόγραμμα χρήσης και την κάλυψη της περιοχής σου.
  8. Έχεις απόλυτο δίκαιο πως μπορούμε να το κάνουμε; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γενικά παιδιά μη τρελαίνεστε με τις κινέζικες εφαρμογές. Πέρα του ότι οι περισσότερες είναι χρήσιμες, ωραίες και λειτουργικές το κινητό αυτό έχει πολύ διαθέσιμο χώρο. Βέβαια τα application βελτιώνονται και συνεχώς αυξάνουν τις απαιτήσεις τους σε ΜΒ αλλά πιστεύω θα περάσουμε πολλά χρόνια ώστε να προκύψει πρόβλημα χωρητικότητας.
  9. Δεν είναι φωτιζόμενα, αλλά είναι 3 κουμπάκια από συνήθεια μαθαίνεις την σειρά τους και το χειρίζεσαι στο σκοτάδι. Επίσης δεν έχει και notification led. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ με την 1447ST είμαι και η μπαταρία κρατάει σίγουρα 2 με 3εις μέρες. Προσοχή να έχετε απενεργοποιημένο το smart rotation! Αλλιώς άνοιξε το power panagment να δεις τι είναι αυτό που προκαλεί την υψηλή κατανάλωση.
  10. Ακολουθείς πιστά τον οδηγό αλλά αντί της 1441 κατεβάζεις την τελευταία 1447 - ST από εδώ: www.needrom.com/download/lenovo-a808t-vibeui-2-0/ Απ' ότι είδα είναι στα σκαριά και η επόμενη οπότε αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό καλύτερα ας περιμένεις.
  11. Παιδιά με το θέμα της μπαταρίας εγώ την είχα πατήσει με το smart rotation, απενεργοποιήστε το. Επιπλέον δοκιμάστε το Power saving από τον Manager. Με αυτά τα πραγματάκια η μπαταρία μου κρατάει 2 μέρες χωρίς πολύ χρήση ενώ αν του πίνω το αίμα σίγουρα μια μέρα. Σε stand-by, Χωρίς χρήση άντε να πέσει 1-5% μετά από ώρες. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Τελικά μετά από restart και έλεγχο μέσω root checker πάλι μου λέει πως δεν είναι root και επιπλέον το SuperSU μου βγάζει ξανά update το οποίο δεν μπορεί να εγκαταστήσει. Ότι έκανε και πριν δηλαδή. Τι να δοκιμάσω άλλο; :worry:
  12. Την VIBEUI_V2.0_1447_7.48.1_ST καλύτερα για τους απλούς χρήστες. Η VIBEUI_V2.0_1447_7.39.1_DEV ενδείκνυται πιο πολύ για προγραμματιστές που είναι σε θέση να κάνουν παραμετροποιήσεις. ST=Stable DEV=Developer ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραία με την 2.37 έστρωσε! Επειδή όμως πέρα από την λύση καλό είναι να μαθαίνουμε κιόλας. Έχω τις εξής απορίες. 1)To fix permissions τι κάνει από το TWRP recovery; 2)Τι πρόβλημα είχε και δεν αναγνώρισε ότι είναι rootαρισμένο; 3)Το supersu είναι πρόγραμμα που μπορείς να διαχειρίζεται τα δικαιώματα εφαρμογών ώστε να έχουν πρόσβαση πλήρως στο σύστημα αλλά root ακριβώς πως γίνεται η συσκευή;
  13. Δεν θυμάμαι που το διάβασα. Και τι κάνει τότε; Απεγκατέστησα supersu με διαγραφή όλων των δεδομένων και το φλάσαρα ξανά μέσω TWRP αλλά και πάλι δεν έχει δικαιώματα root. Τι άλλο να κάνω;
  14. Δεν χρειάζεται να τον απεγκαταστήσεις και επειδή είναι εφαρμογή συστήματος σου προτείνω να μη το κάνεις. Μπορείς να πας από το μενού των ρυθμίσεων στις εφαρμογές, να την ανοίξεις και να αποεπιλέξεις τις ειδοποιήσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά έκανα απευθείας update και Install από 1443 σε 1447 για να δω τι θα γίνει. Ενώ μου κράτησε όλες τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές μου χάλασε TWRP recovery και root. Το φλάσαρα ξανά και πήγα για fix permissions στο recovery και ενώ μου λέει εκεί ΟΚ, όταν ανοίγω το κινητό δεν είναι root. Εγκατέστησα και το root checker για επαλήθευση και πράγματι δεν είναι. Ανοίγοντας τo superuser μου βγάζει και Update το οποίο αποτυγχάνει να εγκαταστήσει. Πήγα να εγκαταστήσω και το Mobileuncle MTK Tools αλλά για κάποιο λόγο μου βγάζει πρόβλημα χώρου ενώ δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Καμιά ιδέα με όλα αυτά;
×
×
  • Create New...