Jump to content

vavilas84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vavilas84

  1. Μετά από έρευνα στο παραπάνω πρόβλημα του +30, που είχα στις κλήσεις και τα μηνύματα, βρήκα ότι όλο αυτό οφείλεται στην κοσμοτε. Είναι ο μόνος πάροχος που δεν βάζει το πρόθεμα +30 στις κλήσεις (συνεπώς αν βάλεις το πρόθεμα στις επαφές δεν αναγνωρίζεται η επαφή στην εισερχόμενη και αν δεν το βάλεις δεν θα αναγνωρίζεται στα μηνύματα). Με vodafone και wind λογικά (εγώ έχω μόνο κοσμοτε και δεν γνωρίζω σίγουρα) δεν θα αντιμετωπίζεται αυτό το πρόβλημα αρκεί να έχεις αποθηκευμένες τις επαφές με το πρόθεμα. Η λύση που βρήκα εγώ, αν και λίγο κουραστική, ήταν να προσθέσω σε κάθε επαφή και δεύτερο νούμερο με το +30 (έτσι ώστε κάθε επαφή να έχει το 69******** και το +3069********). Λίγο μπακάλικο αλλά τουλάχιστον η δουλειά έγινε. Αν κάποιος μάθει κάτι ποιο εύκολο για τους υπόλοιπους μπορεί να το αναφέρει. ΥΓ. Το παραπάνω αφορά την rom 9432 (για να μην ρωτάτε).
  2. Τους τα ζήτησα (απεγκατάσταση κινεζιών, play store και ελληνικά) και για αυτά που το χρησιμοποιώ το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα, το μόνο θέμα που έχω είναι αυτό που ανέφερα με τα μηνύματα και το +30.
  3. Καλημέρα σας παίδες, εγώ το έχω με την 9432 (έτσι όπως μου το έστειλαν). Όλα λειτουργούν τέλεια αλλά δεν μπορώ να βρω πως να μου αναγνωρίζει ποιος μου στέλνει sms (εξαιτίας του +30), επειδή όμως η λύση του καντιλακ δεν γίνεται με αυτή τη ρομ, ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που αν αφαιρεί από τον αποστολέα του μηνύματος το +30 (μιας και προτιμώ να μείνω με την ρομ που έχει)? ΥΓ. Δοκίμασα να προσθέσω το +30 στην επαφή και το πρόβλημα λύθηκε στα μηνύματα, αλλά έτσι δεν τον αναγνώριζε στην εισερχόμενη κλήση. Ευχαριστώ!
  4. Στο τσακ το γλιτώσαμε το έμφραγμα... Μέχρι κίνα κόντεψε να φτάσει η πίεση :) Thanks man.
  5. Φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ. Ούτε που το είχα δει το αυτοκόλλητο.
  6. Παιδιά, καλημέρα σας! Σήμερα πρωί πρωί παρέλαβα το κινητό και είπα να το δοκιμάσω, αλλά δεν άνοιγε. Σκέφτηκα μήπως δεν είχε αρκετή μπαταρία και το έβαλα για φόρτιση αλλά δεν μου έβγαλε ένδειξη ότι φορτίζει, κάνει μόνο μικρές δονήσεις ανά 1 λεπτό περίπου και συνεχίζει να μην ανοίγει. Ξέρει κάποιος κάτι που μπορεί να βοηθήσει για να μην κλαίω τα λεφτά μου?
×
×
  • Create New...