Jump to content

Len806

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Len806

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Len806's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. EDGE Member σε ευχαριστώ πολύ!!!Όχι μόνο δεν κολλάει το notification center με το σπαστικό Pop up που έβγαζε συνέχεια, αλλά και η μπαταρία διαρκεί πολύ περισσότερο.Από εκεί που κρατούσε ένα δεδαπενάωρο με ανοιχτά τα δεδομένα του κινητό ή το wifi όλη μέρα, τώρα άντεξε 27ώρες και μου δείχνει 24%(8h & 47min) ακόμα.Δοκιμάστε το όσοι έχετε θέματα. :rolleyes:
  2. Ευχαριστώ EDGE Member!Προς το παρόν αντιμετώπισα το χθεσινό πρόβλημα με wipe data, οταν επιστρέψω σπίτι θα δοκιμάσω και την πρότασή σου μπας και εξοικονομήσω και ενέργεια για την μπαταρία.Από μένα που δεν έχω πολλές απαιτήσεις από το κινητό πχ. να μην κολλάει το viber,o browser και 2-3αλλες,εφαρμογές μου φαίνεται πολύ καλό το κινητό. Αν το πάρεις Androides για την κοπέλα σου δεν νομίζω να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.Το μόνο αρνητικό που βλέπω μέχρι τώρα είναι η διάρκεια της μπαταρίας, γεγονός που δεν μπορώ να το κρίνω ακόμα με σιγουριά γιατί έχω μόνο 2 μέρες το κινητό και το χρησιμοποιώ λίγο περισσότερο για να το χαρώ!!!
  3. Καλησπέρα, είμαι καινούργια στο forum και έχω το κινητό λιγότερο από ένα 24ωρο στα χέρια μου.Χθες το βράδυ έκανα το "λάθος" να πατήσω στο notification center και τωρα δεν φεύγει από την αρχική μου.Διάβασα οτι πρέπει να κάνω hard reset με τα 3 κουμπάκια και έπειτα τι πρέπει να επιλέξω το wipe data;;Είμαι λίγο άσχετη και θα ήθελα τα φώτα σας γιατί στεναχωρέθηκα που έγινε αυτό την πρώτη μέρα.Επίσης αν το κάνω reset μετά θα έχει πάλι ελληνικά και το app store ή θα γυρίσει στην κινέζικη έκδοση;Προσπάθησα να κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από τις ρυθμίσεις αλλά δεν με άφηνε. Ελπίζω να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...