koukouroukou__ Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Γεια σας παιδια..Ειχα ποσταρει και στις "Εφαρμογες" αλλα δεν ειχα ανταποκριση... Ξερετε λοιπον καμια εκδοση Total IrRemote να δουλευει ΠΛΗΡΩΣ ΧΩΡΙΣ κανενα προβλημα στο κινητο μας? Την εχει καποιος? Αν ναι, μπορει να μου την δωσει κι εμενα? ΥΓ: Σορυ παιδια αν υπαρχει ξανα η ερωτηση αλλα δεν εχω την υπομονη να ψαξω 80 σελιδες! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Loipon.. Mporw na pw oti exw paratirisei to prwto mou provlima me to 6260 meta apo enan xrono peripou leitourgias.. An kapios me piasei tilefwno kai mou afisei missed call, den mou dixnei stin othoni oti yparxei missed call otan to anoixw... mono an mpw mesa sto menu mou emfanizei to eikonidio (toxaki) panw dexia oti yparxei missed call... Ti egine? Sinevike se kanena auto? An nai ti prepei na kanw? Format will be the last option.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 καλα χαλαρωσε..πως το εχεις περιπου ενα χρονο?εγω μολις βγηκε το πηρα και ηταν σεπτεμβριος οκτωμβριος καπου εκει...κανε κανενα φορματ στο κινητο να δεις αν φτιαξει...αλλιως αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Maiden, giauto eipa PERIPOU .. to pira apo UK by the way. Format would be the last choice. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 οκ ρε συ απλα μου φανηκε υπερβολικο(15 μερες διαφορα ειχε απο αγγλια) νομιζω πως δεν υπαρχει καποια αλλη λυση εκτος απο το φορματ.απο ποτε αρχισε να γινεται αυτο μηπως εγκατεστησες κανενα προγραμμα και το επηρεαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Oxi kanena programma den mpike panw.. osa programmata evala ta evala apo tin arxi.. Ti na peis.. Xereis kanena tropo gia na anavathmisw egw monos to kinito? Osoi filoi mou exoun sonyericsson kanoun monoi tous tis anavathmiseis :( Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Oxi kanena programma den mpike panw.. osa programmata evala ta evala apo tin arxi.. Ti na peis.. Xereis kanena tropo gia na anavathmisw egw monos to kinito? Osoi filoi mou exoun sonyericsson kanoun monoi tous tis anavathmiseis :( Kalytera sth nokia file mou, xreiazesai akribo exoplismo kai software. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παιδια λιγη βοηθεια παρακαλω. Εχω κανει assign τα contacts σε διαφορα groups με το δικο τους ringtone. Οταν περνω απο εδω και περα καινουργιες επαφες αν και μου δειχνει οτι εχει γινει assigned στη κατηγορια που το εχω βαλει π.χ. office δε χτυπαει με το ringtone που εχω επιλεξει για αυτη τη κατηγορια παρα μονο αν ξαναβαλω στο group το ringtone. Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα? Ειναι bug να το παω για update? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παιδιά ξερετε αν κυκλοφορει στην Ελλαδα το 6260 μαύρο? Γιατι σκεφτομαι να το παρω απο εδω : http://www.pixmania.com/gr/gr/52291/art/nokia/6260.html?srcid=1354 σε μαύρο. Επισης ξερετε τι ισχυει με την εγγυηση αν το αγορασω απο τη Γαλλια?(εκει εχει εδρα το site που αναφερω). Στη Νοκια που τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι μαλλον ισχυει. Επιπλεον δεν εχει ελληνικο μενου. Στη Νοκια ξερετε αν θα μου βαλουν και αν θα μου κοστισει επειδη πιθανον να εχω εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Επιπλεον δεν εχει ελληνικο μενου. Στη Νοκια ξερετε αν θα μου βαλουν και αν θα μου κοστισει επειδη πιθανον να εχω εγγυηση? Θα σου βαλουν ελληνικα με κοστος , η αλλαγη γλωσσας εχει 15€ . Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Για την εγγυηση ξερετε τι παιζει τελικως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Για την εγγυηση ξερετε τι παιζει τελικως? Τι εννοεις τι παιζει;;Αν το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο την 1η Απριλιου και μετα τοτε ειναι 2ετης. Επισης ριξε και μια ματια στο τελος του manual που αναφερει τι περιπτωσεις καλυπτει. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haHa Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Για την εγγυηση ξερετε τι παιζει τελικως? Εννοω αν το παρω απο Γαλλια που σκεφτομαι ( http://www.pixmania.com/gr/gr/52291/art/nokia/6260.html?srcid=1354 ) θα μπορω να το πηγαινω για επισκευη στην Ελλαδα η θα πρεπει να το γυρναω πισω στη Γαλλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Για την εγγυηση ξερετε τι παιζει τελικως? Εννοω αν το παρω απο Γαλλια που σκεφτομαι ( http://www.pixmania.com/gr/gr/52291/art/nokia/6260.html?srcid=1354 ) θα μπορω να το πηγαινω για επισκευη στην Ελλαδα η θα πρεπει να το γυρναω πισω στη Γαλλια? αν το παρεις απο Γαλλια σε καλυπτει και στην Ελλαδα Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saradis1 Δημ. June 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2005 Για σας παιδιά.Πολύ ωραίο το Photorite SP που πρότεινε ο φίλος pan82 (αν δε κάνω λάθος). επίσης εγκατέστησα και το CamcoderPRO.v.3.7.4 αλλα δυστυχώς δεν ανοίγει (Δεν βγάζει ούτε κάτι ώς πρόβλημα,απλά δεν ανοίγει).Μήπως φταίει η έκδοση?Δεν γνωρίζω αν ειναι η τελευταία.Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sithodor Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Καλησπερα παιδια, εχω μια απορια και δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει, εδω και 5 μερες οποτε ανοιξω το μενου να παω στα μηνυματα, μου βγαζει μια 'καρτα' που γραφει: Mηνυματα. Σφαλμα συστηματος (-1) και δεν σταματαει αν δεν βγω απο τα μηνυματα, ξερει κανενας τι θα μπορουσα να κανω?Εχω ηδη κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα.. θα με βοηθουσε πολυ μια απαντηση σας. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Mηνυματα. Σφαλμα συστηματος (-1) Καταρχην καλως ηρθες φιλε μου :) To Σφαλμα συστηματος (-1) σημαινει "Unable to find the specified object" Μηπως μετακινησες/εσβησες κατι ? Μηπως περασες την εφαρμογη MsvDriveE ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sithodor Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Καλως σας βρηκα παιδια! την ειχα περασει στο παρελθον, αλλα ειχα προβληματα και ετσι την εβγαλα εξω..Θα ξανακοιταξω αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι την εβγαλα! Να βγαλω ολες τις εφαρμογες λες και να δω τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Καλησπερα παιδια, εχω μια απορια και δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει, εδω και 5 μερες οποτε ανοιξω το μενου να παω στα μηνυματα, μου βγαζει μια 'καρτα' που γραφει: Mηνυματα. Σφαλμα συστηματος (-1) και δεν σταματαει αν δεν βγω απο τα μηνυματα, ξερει κανενας τι θα μπορουσα να κανω?Εχω ηδη κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα.. θα με βοηθουσε πολυ μια απαντηση σας. Ευχαριστω Aκριβώς το ίδιο από σήμερα το μεσημέρι, μπαίνω στα μηνύματα και στα εισερχόμενα και στη δημιουργία νέου και ενώ μπαίνει κανονικά και τα βλέπω πετάει διαρκώς αυτό το μήνυμα και δε πάει ούτε μια βδομάδα που του έκανα φορμάτ σε κινητό και κάρτα και δεν έχω περάσει πολλά πράγματα μόνο τα απαραίτητα. Έσβησα και το msvdriveE nervous αλλά τίποτα πάλι το κάνει, το ξανάβαλα το ίδιο, η μόνη λύση είναι να μπάινω μέσω του mumsms στα μηνύματα που μπαίνει κανονικά και μπορώ να στείλω και κανονικά. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Kαλημερααααα!Μερικες φορες οταν τερματιζω μια κληση,μετα απο λιγο μου βγαζει το μηνυμα:Εφαρμογη Logs εκλεισε.Δεν μου κανει καποιο προβλημα παντως.Απλα θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος γιατι μπορει να συμβαινει αυτο.Μου το εκανε και το 7610. Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Kαλημερααααα!Μερικες φορες οταν τερματιζω μια κληση,μετα απο λιγο μου βγαζει το μηνυμα:Εφαρμογη Logs εκλεισε.Δεν μου κανει καποιο προβλημα παντως.Απλα θα ηθελα να μαθω αν γνωριζει καποιος γιατι μπορει να συμβαινει αυτο.Μου το εκανε και το 7610.Καποιο bug του κινητου ειναι αφου δε σου σημιουργει προβλημα εισαι οκ φανταζομαι οτι με την επομενη αναβαθμιση θα διορθωθει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Τωρα που ειπες για αναβαθμιση.Ειπα να ρωτησω προχθες στο nokia club της Πετρουπολης και μου ειπαν οτι χρειαζεται και η αποδειξη αγορας του κινητου για αναβαθμιση.Στην Καλαματα που ειχα παει το 6510 που ειχα για service καποια στιγμη,μου το εφτιαξαν χωρις αποδειξη,απλα βλεποντας το imei μου αν εχω εγγυηση.Το κολλημα ειναι οτι δεν εχω αποδειξη αγορας του 6260 γιατι το ανταλλαξα μ'ενα φιλο μου.Βεβαια εχω ολα τα αλλα χαρτια και το κουτι του.Τι κανουμε τωρα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Τωρα που ειπες για αναβαθμιση.Ειπα να ρωτησω προχθες στο nokia club της Πετρουπολης και μου ειπαν οτι χρειαζεται και η αποδειξη αγορας του κινητου για αναβαθμιση.Στην Καλαματα που ειχα παει το 6510 που ειχα για service καποια στιγμη,μου το εφτιαξαν χωρις αποδειξη,απλα βλεποντας το imei μου αν εχω εγγυηση.Το κολλημα ειναι οτι δεν εχω αποδειξη αγορας του 6260 γιατι το ανταλλαξα μ'ενα φιλο μου.Βεβαια εχω ολα τα αλλα χαρτια και το κουτι του.Τι κανουμε τωρα?Εμπλεξες! συνηθως(μην πω παντα) για να σου κανουν αναβαθμιση δωρεαν σου ζητανε τη φωτοτυπια της αποδειξης αγορας τωρα αν δε την εχεις πληρωνεις 10 ή 15 ευρω...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Φτου!Τι να κανουμε....Τεσπα αν και δεν την χρειαζομαι την αναβαθμιση θα το εχω στα υπ'οψην.Ευχαριστω seven! ;) Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mits Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Paidia geia sas! exw diabasei peri tis 30 selides s' auto to forum giati 8elw na apoktisw to 6260. Oloi parousiazete problhmata tou kinhtou kai tipota allo kai einai logiko. Genika omws a3izei na to parw? Ola ta kinita tou kosmou exoun problhmata, mhpvs auto paraexei?einai se genikes grammes kalo? uparxei kai to k750i pou fainetai kalo (an kai einai SONY ERRICSON) kai to 3230 sa lisi (alla den einai clam-shell!). THANX in advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts