Jump to content

sithodor

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

sithodor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω για την απαντηση σου. Το προβλημα μου ειναι οτι η φιλη μου μενει στην γερμανια και χρησιμοποιει γερμανικο καρτοκινητο.Εγω μενω Ελλαδα ομως,και δεν μπορω να βρω καρτες ανανεωσης εδω περα,ετσι ωστε να της στελνω εγω μοναδες.Μηπως ξερεις αν μπορω να βρω πουθενα καρτες στην ελλαδα η στο ιντερνετ?
  2. γεια χαρα σε ολους! Θα θελα να μαθω,αν ξερει κανενας, πως μπορω να αγορασω χρονο ομιλιας για καρτοκινητο στην Γερμανια, απο την Ελλαδα.Το δικτυο εκει ειναι Ε-plus. μεσω ιντερνετ φανταζομαι, αλλα δεν ξερω πως τα που να κατευθυνθω.. Αν ξερει κανενας τιποτα, θα τον ευγνωμωνω! Ευχαριστω!
  3. Καλως σας βρηκα παιδια! την ειχα περασει στο παρελθον, αλλα ειχα προβληματα και ετσι την εβγαλα εξω..Θα ξανακοιταξω αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι την εβγαλα! Να βγαλω ολες τις εφαρμογες λες και να δω τι γινεται?
  4. Καλησπερα παιδια, εχω μια απορια και δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει, εδω και 5 μερες οποτε ανοιξω το μενου να παω στα μηνυματα, μου βγαζει μια 'καρτα' που γραφει: Mηνυματα. Σφαλμα συστηματος (-1) και δεν σταματαει αν δεν βγω απο τα μηνυματα, ξερει κανενας τι θα μπορουσα να κανω?Εχω ηδη κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα.. θα με βοηθουσε πολυ μια απαντηση σας. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...