kostas123pao Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Πατάω παρατεταμένα το home button αλλά δεν ανοίγει ποιες εφαρμογές τρέχουν από πίσω.......Καμμία ιδέα; Πάτα το αριστερο κουμπι παρατεταμένα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passionate Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Είναι το δεξί κουμπί όπως το κοιτάς :D. Να αναφέρω ότι αν το κινητό είχει μια σοβαρή rom χωρίς ελλατώματα στα χρήματα που το αγοράσαμε ειναι σαν να κλέβεις ταμείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasusp Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Ναι είναι το back......Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdoman76 Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Σχετικά με τις rom να πω οτι χρησιμοποιώ εδω και 1 μηνα την RessurectionRemix με android 7.1.1. Όλα δουλευουν αψογα, εχει πλήρως ελληνικά για όποιον ενδιαφερεται, μπαταρία περίπου 4:30 ώρες οθόνη, ίσως λιγο πιο αργη από την official. Από τις αρχές Ιανουαρίου που εμφανίστηκε δίνουν update περίπου κάθε 15 μέρες. Θα συμφωνισω με τον Passionate ότι με την υποστηριξη από την συγκεκριμένη rom και με την τιμη που το πήραμε είναι σαν να κλέβεις ταμείο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Λιγο δεν ειναι το SOT ? Τι χρηση του κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verbal_Kint Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Το εκανα root με το Kingroot, επιβεβαιωση με το rootchecker, ολα καλα, το πετυχα. Δοκιμαζω να βαλω το TWRP με το Rashr (συμφωνα με τον οδηγο του Tigreos) βαζω το image σε ενα folder, το βρισκω με το Rashr, το επιλεγω, partition flashed γραφει, και μετα μου λεει αν θελω να κανω reboot to recovery. Στο Yes κανει reboot αλλα οχι στο recovery, μπαινει Android κανονικα. Δοκιμασα και με "Volume Up + Power button" αλλα παλι δεν μπαινει σε recovery. Η αντιδραση του κινητου οταν πας να κανεις "Reboot to Recovery" Nubia logo - Βlack screen - Nubia logo - Normal Boot σαν να δειχνει οτι παει να κανει boot σε κατι αλλα...δεν το βρισκει? Καμια ιδεα στο τι γινεται λαθος? Καποιος αλλος τροπος ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 ..δεν νομιζω οτι κανεις κατι λαθος στη διαδικασια που ακολουθησες. προσπαθησε να βαλεις μια αλλη εκδοση της twrp πιο παλια. επισης,δοκιμασε να το κανεις με το tool του tigreos.νομιζω,ειναι πιο ευκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikosgr Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Σχετικά με τις rom να πω οτι χρησιμοποιώ εδω και 1 μηνα την RessurectionRemix με android 7.1.1. Όλα δουλευουν αψογα, εχει πλήρως ελληνικά για όποιον ενδιαφερεται, μπαταρία περίπου 4:30 ώρες οθόνη, ίσως λιγο πιο αργη από την official. Από τις αρχές Ιανουαρίου που εμφανίστηκε δίνουν update περίπου κάθε 15 μέρες. Θα συμφωνισω με τον Passionate ότι με την υποστηριξη από την συγκεκριμένη rom και με την τιμη που το πήραμε είναι σαν να κλέβεις ταμείο. ;) Καλησπέρα σας. το κινητό το πήρα από tinideal τα Χριστούγεννα για τον γιο μου και είχε πάνω 5.1 δεν δούλευαν υπέρυθρες και τα γνωστά.. Πήρα απόφαση και μετά από διάβασμα εδώ μέσα το ρουταρα , πέρασα TWRP recovery και απο rom RessurectionRemix με android 7.1.1 νομίζω ότι δουλεύουν όλα πια .. δεν είμαι σίγουρος αλλά για να το λεει ο φίλος που την δουλεύει ένα μήνα έτσι θα είναι!!! έχω όμως 2 θεματακια και θα ήθελα την βοήθεια σας α)Θα ήθελα να μου πείτε την διαδικασία για να περάσω το playstore γιατί δεν το έχει μέσα η rom β)και μια δεύτερη ερώτηση πως κάνω εγκατάσταση το bin από την εφαρμογή supersu. (αυτό γιατι όταν πέρασα την ρομ πήγα να κάνω reboot και κάπου εκεί μου έγραψε οτι δεν μπορεί να κάνει επανεκκίνηση διότι δεν έχει εγκατασταθεί το bin ):( Ελπίζω στην βοήθεια σας και συγνώμη αν σας ζάλισα..:rolleyes: Παράθεση -------------------------------------------- Η παιδεία και το ήθος δεν αποστρατεύονται... σμιλεύονται στην ψυχή σου και με αυτά πορεύεσαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikosgr Δημ. April 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2017 (edited) ok τα κατάφερα μετά απο ψάξιμο και πέρασα το playstore και τα άλλες πρόσθετες εφαρμογές εκτός από το supersu που μου βγάζει ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί αλλά δεν ξέρω τον λόγο....:D σας ευχαριστώ!!! και αν ξέρει κάνεις για το ερώτημα μου θα του ήμουν ευγνώμων Edited April 3, 2017 by tsikosgr Παράθεση -------------------------------------------- Η παιδεία και το ήθος δεν αποστρατεύονται... σμιλεύονται στην ψυχή σου και με αυτά πορεύεσαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Verbal_Kint Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Εχει δικη της διαχειρηση root η συγκεκριμενη rom.] Πηγαινε στο "Επιλογες για προγραμματιστες" και θα βρεις τα μενου "Προσβαση Root" και "Διαχειριση προσβασεων root". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michael22 Δημ. April 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2017 Mε 100€ καλή καμερα??? Kai ομως απ οτι βλεπω εχει σενσορα IMX214 Exmor RS , δηλ ιδιο k μe (πιο ακριβα) : Xiaomi Mi4 3GB 16GB 3G OnePlus One 64GB €209 Huawei Ascend P7 Huawei Ascend P7 €182 Oppo Find 7 Sony Xperia Z2a Sony Xperia Z2 €334 OnePlus One 16GB €356 Nubia Z7 €330 Oppo Find 7a Huawei Honor 6 L02 3GB 16GB CN €293 Xiaomi Mi4 3GB 64GB 3G Vivo Xshot Elite €450 Oppo R1S Huawei Honor 6 L12 3GB 32GB CN €133 Huawei Ascend Mate7 3GB 32GB €489 OnePlus One 64GB Bamboo €479 Vivo Xshot UMi Zero €170 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Καλησπερα.Ψαχνω για μεταχειρισμενο ή σπασμενο v7 max για ανταλλακτικα.Αν καποιος εχει ας στειλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Καλημερα παιδια.Χρειαζομαι την βοηθεια σας, σβηστηκαν οι imei απο το κινητο και πλεον δεν αναγνωριζει τις sim.Εχω ενα δευτερο ιδιο, υπαρχει τροπος να παρω τα αρχεια που χρειαζονται απο αυτο και να τα περασω σε αυτο με το προβλημα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Καλημερα παιδια.Χρειαζομαι την βοηθεια σας, σβηστηκαν οι imei απο το κινητο και πλεον δεν αναγνωριζει τις sim.Εχω ενα δευτερο ιδιο, υπαρχει τροπος να παρω τα αρχεια που χρειαζονται απο αυτο και να τα περασω σε αυτο με το προβλημα;;;; Πώς έγινε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Το τηλ είχε kitkat λειτουργικό το οποίο δεν ειχε ενοποιημενο αποθηκευτικό χώρο και όταν φλασαρα την resurection remix χάθηκαν οι imei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Το τηλ είχε kitkat λειτουργικό το οποίο δεν ειχε ενοποιημενο αποθηκευτικό χώρο και όταν φλασαρα την resurection remix χάθηκαν οι imei. Ε βέβαια, τα φλασαρίσματα έχουν και τα απρόοπτά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 ..καλημερα,πηγαινε στο needrom και ανοιξε μια ρομ του tigreos,lightx ειναι. στην περιγραφη της ρομ,απο κατω,εχει διαφορους οδηγους καθως και το all in one tool by tigreos.εκει εχει και λινκ για το πως να επαναφερεις τα imei. ps...τι κινηταρα εχουμε ακομα και σημερα:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artinoss Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Σε ευχαριστω asbatey θα το επιχειρησω να δω αν θα καταφερω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Σε ευχαριστω asbatey θα το επιχειρησω να δω αν θα καταφερω κατι. καλημερα,εβγαλες ακρη τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 αξιζει παιδια στα 90Ε που το ειδα? εχει custom roms?Ανδροιδ 7?8? NFC δουλευει? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Που το ειδες φιλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Που το ειδες φιλε μου? Banggod ...... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Banggod ...... εξαντληθηκε πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Καλησπερα παιδες,μετα απο κανα χρονο ξανασχοληθηκα με το κιν και καταφερα τα το ξεμπρικαρω.Ειμαι με την 1.38.Για να παω στην 1.64 γινεται μονο με updater 1.5.7?Γιατι δεν το βρισκω πουθενα αυτο το αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolislaskos Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 Καλησπέρα... υπάρχει περίπτωση να μπώ στο μενού με τα πλαινά κουμπιά??Έχει σπάσει η οθόνη μου και καταλαβαίνετε..τουλάχιστον να σώσω τα αρχεία μου.Επίσης μπορώ να βρώ τζάμι αντικατάσταση σε κάποιο site??Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts