Jump to content

tsikosgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsikosgr

  • Ημ. Γέννησης 12/07/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

tsikosgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ok τα κατάφερα μετά απο ψάξιμο και πέρασα το playstore και τα άλλες πρόσθετες εφαρμογές εκτός από το supersu που μου βγάζει ότι δεν μπορεί να εγκατασταθεί αλλά δεν ξέρω τον λόγο....:D σας ευχαριστώ!!! και αν ξέρει κάνεις για το ερώτημα μου θα του ήμουν ευγνώμων
  2. Καλησπέρα σας. το κινητό το πήρα από tinideal τα Χριστούγεννα για τον γιο μου και είχε πάνω 5.1 δεν δούλευαν υπέρυθρες και τα γνωστά.. Πήρα απόφαση και μετά από διάβασμα εδώ μέσα το ρουταρα , πέρασα TWRP recovery και απο rom RessurectionRemix με android 7.1.1 νομίζω ότι δουλεύουν όλα πια .. δεν είμαι σίγουρος αλλά για να το λεει ο φίλος που την δουλεύει ένα μήνα έτσι θα είναι!!! έχω όμως 2 θεματακια και θα ήθελα την βοήθεια σας α)Θα ήθελα να μου πείτε την διαδικασία για να περάσω το playstore γιατί δεν το έχει μέσα η rom β)και μια δεύτερη ερώτηση πως κάνω εγκατάσταση το bin από την εφαρμογή supersu. (αυτό γιατι όταν πέρασα την ρομ πήγα να κάνω reboot και κάπου εκεί μου έγραψε οτι δεν μπορεί να κάνει επανεκκίνηση διότι δεν έχει εγκατασταθεί το bin ):( Ελπίζω στην βοήθεια σας και συγνώμη αν σας ζάλισα..:rolleyes:
  3. σας ευχαριστω πολυ και ειδικα τον daimosth !!!:w00t::w00t: για τις απλες οδηγιες που μου εδωσε!!! τα καταφερα!!! εχω 865 ελευθερα mb τωρα κατι αλλο.. μετα την εκκαθαριση της μνημης με το CWM Recovery ξανακάνουμε την αντίθετη διαδικασία για να βαλουμε την (παλια-μανισια)recovery που μετονομάσαμε σε recovery backup και την εχουμε στην επιφανεια εργασιας η το αφήνουμε έτσι όπως είναι με αυτην ??? με την διαδικασία αυτήν χανουμε καμια εγγυηση?? (ακομα δεν το εχω ρουταρει για τον φοβο της εγγυησης..) ειμαι πολυ νεος :baby: σε αυτα και επλιζω να με συγχωρεσετε αν οι ερωτησεις μου σας φαινονται αστειες.. δυστυχώς και τις ξενες σελιδες δεν μπορω να τις παρακολουθησω γιατι τα αγγλικα μου ειναι μονο για να συνεννοούμαι με αρκουδες...:lol::lol:
  4. καλησπερα επανερχομαι για να ρωτησω σχετικα με το 3 βημα της κινεζικης αναβαθμισης ειχα κανει τα 2 πρωτα και σημερα αποφάσισα να κανω και το 3.. παρατηρησα πως εκτος απο το σημα κατα την εκκίνηση που εχει αλλαξει οτι δουλευει και ακομα μια εφαρμογη!!! αυτην της λειτουργειας εξοικονόμησης ενεργειας (εχει ανοιξει και μενου μεσα στις ρυθμισεις!!!)αλλα και το εικονιδιο στην επιφανεα εργασιας δουλευει!!! αυτο δεν δουλευε οταν εκανα μονο τα 2 πρωτα βηματα της αναβάθμισης.. το προβλημα τωρα ειναι οτι εκανα επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις πριν την αναβαθμιση και μου δειχνει τωρα πως εχει μονο 425 ΜΒ απο τα 1007,,!!!! δεν ειμαι ρουταρισμενος .. υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορω να αποκτησω ξανα τα χαμενα ΜΒ?? η μήπως πρεπει να περιμενω την αναβαθμιση της wind μπας και .... να σας αναφερω οτι την πρωτη φορα που εκανα αναβαθμηση απο 2.2 σε 2.3 δεν ειχα κανει factory reset και μαλλον δεν εσβησε το παλιο προγραμμα με αποτελεσμα να εχω τοτε 650 ΜΒ (ειχα διαβασει πιο παλια απο ενα παιδι που ειχε αναφερει οτι καθε φορα που κανεις factory reset χανεις περιπου 50mb..αλλα δεν θυμαμε που το ειχα διαβασει και αν υπαρχει λυση..!!!) συγνωμη αν σας κουρασα :rolleyes::O
  5. σε ευχαριστω πολυ φιλε για την αμεση απαντηση!!! θα το δοκιμασω !!! και παλι σε ευχαριστω!!!
  6. γεια και απο μένα!!! εκανα και εγω την αναβάθμιση απο την κινεζικη σελιδα και ολα καλά παρατήρησα εκτος τον αλλον που αναφέρθηκαν και κατι ακόμα!!! πριν όταν η οθόνη έμπαινε σε κατάσταση αναμονής πατουσες τα πλαινα πλήκτρα της φωνής και ενεργοποιούνταν ξανα η οθονη.. τωρα αυτο ειναι δυνατόν μονο απο το κεντρικό πάνω κουμπί ... συνεβει και σε εσας αυτο ?? υπαρχει καποια λυση για να ξαναδουλεψει ετσι οπως πριν?? ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...