Jump to content

tolislaskos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tolislaskos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

tolislaskos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα... υπάρχει περίπτωση να μπώ στο μενού με τα πλαινά κουμπιά??Έχει σπάσει η οθόνη μου και καταλαβαίνετε..τουλάχιστον να σώσω τα αρχεία μου.Επίσης μπορώ να βρώ τζάμι αντικατάσταση σε κάποιο site??Ευχαριστώ εκ των προτέρων..
  2. Παιδια πως μπορω να σωσω ολες τις επαφες μου γρηγορα γιατι θελω να το κανω αρχικες ρυθμισεις στο κιν μου??ευχαριστω
  3. Ρε παιδιά πεις μου κάποιος πως ελευθερώνω χώρο όταν μου βγάζει ανακοίνωση ότι "ο χώρος αποθήκευσης εξαντλείται "...γιατί κάνω απεγκατασταση προγραμμάτων αλλά τίποτα..
  4. ολες οι διαδικασιες root -recovery-buckup κλπ μπορουν να γινουν αμεσα ΜΟΝΟ με το τηλ ,ή χρειαζεται οπωσδηποτε η χρηση του pc?Π.χ μπορουν τα αρχεια rom να κατεβουν στο τηλ? (Συγγνωμη για την ανιδαιοτητα μου..προσπαθω να μπω στο κολπο μπας και μπορεσω να κανω ασφαλες update..)
  5. κανω ενημερωση οποτε μου το ζηταει απο το διαδυκτιο επισημα..και μαλιστα καποια πρπαγματα τα βλεπω και στην πορεια οτι διαμορφωνονται..αλλα εξακολουθει να μου γραφει 1.29..να σου πω δεν θελω να κανω ενημερωση με αρχειο μπας και μου τυχει τιποτε και χασω εγγυησεις κλπ
  6. μα τις κανω κανονικα αλλα μου γραφει οτι ειναι ακομα η 1.29.Ειναι δυνατον?
  7. Meta ta update που μου ζηταει να κανω εδω και καιρο απο το δικτυο,συνεχιζει και μου γραφει στις πληροφοριες οτι εχω την εκδοση 1.29..ειναι νορμαλ η ετσι γραφει απλα??
  8. Ρε παιδια manual καπου??Εχω φαει το δικτυο να βρω αλλα τιποτα
  9. manual κανεις ρε παιδια?? Υπαρχουν και κλωνοι απο το συγκεκριμενο κιν?? Ξερει καποιος κατι?? Μου ηρθε προχτες και το ειδα ανοιχτο το κιν..μου ειπαν οτι το ελεγχουν πριν το στειλουν και να μην ανυσηχω ειναι γνησιο
×
×
  • Create New...