Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οντως μου εφυγε μιση ιντσα αλλα και παλι δεν με πειθει

πιστευω οτι ενα xiaomi με λιγα παραπανω λεφτα ειναι καλυτερη αγορα.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οντως μου εφυγε μιση ιντσα αλλα και παλι δεν με πειθει

πιστευω οτι ενα xiaomi με λιγα παραπανω λεφτα ειναι καλυτερη αγορα.

Σου έφυγαν επίσης το NFC, η Full HD οθόνη, το SOC, το 4K video. Τέλος, αν βρεις Xiaomi που να δέχεται ταυτόχρονα 2 κάρτες sim KAI micro SD, μας λες (BTW, εγώ έχω ένα Xiaomi που να δέχεται ταυτόχρονα 2 κάρτες sim KAI micro SD!). Τώρα αν γουστάρεις Xiaomi και όχι ZTE καλώς. Αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι "καλύτερη αγορά" στα €150+ ;)

:yinyang:

Στα 100 €, δειχνει πολυ κσλη αγορα. Σαν ποιοτητα απο οτι διαβασα ειναι πολυ καλο. Σαν ταχυτητα ποσο πιο γρηγορο ειναι σε σχεση με τον ΜΤΚ 6592 που εχω τωρα (αν θεωρησουμε οτι το λειτουργικο ειναι το ιδιο καλογραμμενο)? Αυτο που θελω ειναι να περασω απο τις 5ˊˊ στις 5.5ˊˊ αλλα τουλαχιστον να μην εχω χειροτερες επιδοσεις.
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Στα 100 €, δειχνει πολυ κσλη αγορα. Σαν ποιοτητα απο οτι διαβασα ειναι πολυ καλο. Σαν ταχυτητα ποσο πιο γρηγορο ειναι σε σχεση με τον ΜΤΚ 6592 που εχω τωρα (αν θεωρησουμε οτι το λειτουργικο ειναι το ιδιο καλογραμμενο)? Αυτο που θελω ειναι να περασω απο τις 5ˊˊ στις 5.5ˊˊ αλλα τουλαχιστον να μην εχω χειροτερες επιδοσεις.

Eίναι πιο γρήγορος ο snap

Σου έφυγαν επίσης το NFC, η Full HD οθόνη, το SOC, το 4K video. Τέλος, αν βρεις Xiaomi που να δέχεται ταυτόχρονα 2 κάρτες sim KAI micro SD, μας λες (BTW, εγώ έχω ένα Xiaomi που να δέχεται ταυτόχρονα 2 κάρτες sim KAI micro SD!). Τώρα αν γουστάρεις Xiaomi και όχι ZTE καλώς. Αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι είναι "καλύτερη αγορά" στα €150+ ;)

θες να σου πω ποιο ειναι καλο κινητο? Ενα JIAYU G3S που το εχω πανω απο 3 χρονια (και πλεον κανω δυσκολα σερφαρισμα)

εχει φαει απειρα φλασαρισματα (συνηθως για δοκιμες) και η κορη μου το εχει περασει για κουδουνιστρα και το εχει σουταρει 2-3 φορες στο τοιχο συν αλλες δεκα που μου εχει πεσει απο τραπεζι κλπ και το ρημαδιασμενο αρνειται να χαλασει. Στην χειροτερη αμα βγαλεις την μπαταρια στρωνει λες και το πηρες χθες και τα παντα δουλευουν κομπλε.

Εγω κραταω αυτα που λες αλλα μελεταω τα παραπονα χρηστων στην ευχρηστια και συγκρινω.

Διαβαζω περισσοτερα παραπονα χρηστων στα ΖΤΕ παρα στα XIAOMI και μιλαω στατιστικα σε ξενα φορουμ.

Τα νουφουσου με αφηνουν αδιαφορο αν ειναι ενα κινητο σε λιγους μηνες να με κρεμασει για Χ λογους.

Και επειδη σε 2 εως 5 μηνες μαξ θα σκασω ενα 100+ - 150 ευρω μετραω διαφορους παραμετρους στο που θα πανε.

Τωρα για το αν θα πεισω καποιον με αφηνει αδιαφορο, προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου και νομιζω αν ολοι μας μενανε σε αυτο ο κοσμος μας θα ηταν καλυτερος

μερσω για την ακροαση :)

θες να σου πω ποιο ειναι καλο κινητο? Ενα JIAYU G3S που το εχω πανω απο 3 χρονια (και πλεον κανω δυσκολα σερφαρισμα)

εχει φαει απειρα φλασαρισματα (συνηθως για δοκιμες) και η κορη μου το εχει περασει για κουδουνιστρα και το εχει σουταρει 2-3 φορες στο τοιχο συν αλλες δεκα που μου εχει πεσει απο τραπεζι κλπ και το ρημαδιασμενο αρνειται να χαλασει. Στην χειροτερη αμα βγαλεις την μπαταρια στρωνει λες και το πηρες χθες και τα παντα δουλευουν κομπλε.

Εγω κραταω αυτα που λες αλλα μελεταω τα παραπονα χρηστων στην ευχρηστια και συγκρινω.

Διαβαζω περισσοτερα παραπονα χρηστων στα ΖΤΕ παρα στα XIAOMI και μιλαω στατιστικα σε ξενα φορουμ.

Τα νουφουσου με αφηνουν αδιαφορο αν ειναι ενα κινητο σε λιγους μηνες να με κρεμασει για Χ λογους.

Και επειδη σε 2 εως 5 μηνες μαξ θα σκασω ενα 100+ - 150 ευρω μετραω διαφορους παραμετρους στο που θα πανε.

Τωρα για το αν θα πεισω καποιον με αφηνει αδιαφορο, προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου και νομιζω αν ολοι μας μενανε σε αυτο ο κοσμος μας θα ηταν καλυτερος

μερσω για την ακροαση :)

Συγκρίνεις πατάτες με ντομάτες.

Τα κινητά τα συγκρίνουμε σήμερα και όχι σε 2 ή 5 μήνες που θα αγοράσεις.

τότε θα έχουν αλλάξει πάλι οι τιμές και θα έχουν βγει άλλα μοντέλα.

Εμείς μιλάμε για τώρα.

Επίσης μιλάς γενικά για μάρκες και όχι για συγκεκριμένα μοντέλα.

Σα να λες χάλια τη Samsung επειδή είχε πρόβλημα το note 7.

Αν θες αντίστοιχης κατηγορίας Xiaomi (Snap 801) τότε θα πας στο Mi4 που έχει 45 δολλάρια παραπάνω, αλλά είναι με 16 ραμ και με 5 ίντσες.

Και να σου θυμίσω το σχόλιο σου.

"100 ευρώ για 5 ίντσες κινητό;"

Στην κατηγορία του λοιπόν (τιμή , specs) αυτή τη στιγμή, πραγματικά δεν έχει αντίπαλο.

Καλησπερα κι απο εμενα, τελικα το πηρα το κινητο και νομιζωοτι καλα εκανα, τουλαχιστον απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου. Συγκρίνοντάς το με ενα νοτε 3 νεο που εχω, τουλαχιστον εμενα μπυ φαινεται πιο "ακριβό" κινητο. Η μνημη ειναι ενιαια που αναφερθηκε απο καποιο συμφορουμιτη. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι σε σχεση με τις οτα ενημερωσεις, μου βγαζει αδυναμια συνδεσης με το σερβερ, ξερετε κατι πανω σε αυτο;

Καλησπερα κι απο εμενα, τελικα το πηρα το κινητο και νομιζωοτι καλα εκανα, τουλαχιστον απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου. Συγκρίνοντάς το με ενα νοτε 3 νεο που εχω, τουλαχιστον εμενα μπυ φαινεται πιο "ακριβό" κινητο. Η μνημη ειναι ενιαια που αναφερθηκε απο καποιο συμφορουμιτη. Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι σε σχεση με τις οτα ενημερωσεις, μου βγαζει αδυναμια συνδεσης με το σερβερ, ξερετε κατι πανω σε αυτο;

Αν έχω καταλάβει καλά η ρομ είναι λίγο πειραγμένη, γι' αυτό δεν παίρνει ΟΤΑ

• 1 month later...

αυτο που εχει το banggood παιρνει οπως ειναι OTA update ?

επισης λεει οτι εχει ελληνικα, εχει οντως ;

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

αυτο που εχει το banggood παιρνει οπως ειναι OTA update ?

επισης λεει οτι εχει ελληνικα, εχει οντως ;

Έχει ελληνικά, αλλά όχι παντού.

ΟΤΑ δεν παίρνει.

Αν δεν γίνομαι ενοχλητικός, επειδή διάβασα το νήμα αλλά δεν έχω βγάλει ακριβώς άκρη ποια ρομ πρέπει να περάσω και πως για να παίρνει ΟΤΑ αναβαθμίσεις. Θα συνεχίσει να τις παίρνει αν του περάσω gapps και ποια χρειάζονται για τη συγκεκριμένη ρομ. Το ξέρω οτι κούρασα, αλλά προσπαθώ να του βρω άλλη χρήση από βαράκι για τα χαρτιά.

υπαρχει καποια καλη ρομ για το συγκεκριμενο?φαινεται πολυ ενδιαφερουσα αγορα στα 100 ευρω
Vamos Aris

υπαρχει καποια καλη ρομ για το συγκεκριμενο?φαινεται πολυ ενδιαφερουσα αγορα στα 100 ευρω

Φιλε εγω περασα την 28.3 comborom απο το needrom μετα απο καιρο που ειχα την 3.09,αθτη ουσιαστικά ειναι η 3.89 και ειναι απλα απίστευτη! Σαν να εχω αλλο κινητό. Σε συνδυασμό που αγόρασα καινούργια μπαταρία μετα απο 2 χρονια, το κινητο πεταει και απο αυτονομία και σαν ρομ... Ουσιαστικά εχει παρα καλη διαχείριση εφαρμογών, και ενω χρησιμοποιουσα το greenify, γνωστον σε ολους, μεχρι στιγμής δεν εχει χρειαστεί... Ισα ισα που πρέπει να φανταστείς για τα notifications απο καθε εφαρμογή, να μπεις και πεις εσυ ποιες θα εμφανίζονται! Η ρομσε αυτον τον τομεα iphoneιζει δλδ. Παρα πολυ σφιχτη με τις εφαρμογές! Η μπαταρία δε, ασε. Με νορμάλ χρηση, ανετα 2 2,5 μερες! Δεν ξέρω μου αρεσει μέχρι στιγμής παρα πολυ. Και οτι bug ειχε, κατι με συγχρονισμους και λοιπα, με 28.3 που την βαζεις μετα, λυθηκαν ολα! Φτου φτου! Και εχει και καινούργια gestures,και λειτουργουν ολα οσα δουλεύουν στην stock!

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε εγω περασα την 28.3 comborom απο το needrom μετα απο καιρο που ειχα την 3.09,αθτη ουσιαστικά ειναι η 3.89 και ειναι απλα απίστευτη! Σαν να εχω αλλο κινητό. Σε συνδυασμό που αγόρασα καινούργια μπαταρία μετα απο 2 χρονια, το κινητο πεταει και απο αυτονομία και σαν ρομ... Ουσιαστικά εχει παρα καλη διαχείριση εφαρμογών, και ενω χρησιμοποιουσα το greenify, γνωστον σε ολους, μεχρι στιγμής δεν εχει χρειαστεί... Ισα ισα που πρέπει να φανταστείς για τα notifications απο καθε εφαρμογή, να μπεις και πεις εσυ ποιες θα εμφανίζονται! Η ρομσε αυτον τον τομεα iphoneιζει δλδ. Παρα πολυ σφιχτη με τις εφαρμογές! Η μπαταρία δε, ασε. Με νορμάλ χρηση, ανετα 2 2,5 μερες! Δεν ξέρω μου αρεσει μέχρι στιγμής παρα πολυ. Και οτι bug ειχε, κατι με συγχρονισμους και λοιπα, με 28.3 που την βαζεις μετα, λυθηκαν ολα! Φτου φτου! Και εχει και καινούργια gestures,και λειτουργουν ολα οσα δουλεύουν στην stock!

http://www.needrom.com/download/nubia-z7-max-nx505j/

Σημερα παρελαβα το κινητο και μετα απο προσπαθεια αναβαθμισης το μπρικαρα.Υπαρχει καποιος π μπορει να βοηθησει;ευχαριστω εκ των πρωτερων

Το κιν καταφερα να το ανοιξω.Μπαινει και σε recovery.CNCCOMMON_V3.86

1.Εχει χασει imei κ δεν συνδεεται στο ιντερνετ

2.Οταν κανω απενεργοποιηση κολλαει στο nubia logo

3.O χωρος αποθηκευσης φαινεται κανονικα στα windows

4.Εχω παρει backup απο system,nv αλλα οταν παω να κανω restore μου δειχνει internal storage(0MB) TWRP 2.8.4

5.mount sd/card failed

6.Εχω παρει και backup απο emergency tool αλλα δεν ξεκιναει η διαδηκασια backup βγαζει σφαλμα.

7.Τωρα μου κανει κ συνεχομενες επανεκιννησεις

Οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.Ευχαριστω

Η 28.3 comborom σε ποια εκδοση του android βασίζεται? Lollipop?

απευθειας λινκ γι'αυτη τη rom ?

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Παιδιά επειδή ενδιαφέρεται μια φίλη μου να το πάρει, αλλά δεν ξέρει και δεν θέλει να ασχοληθεί παραπέρα...

Αν της το πάρω από εδώ

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_93421.html?wid=4

έτσι όπως το βλέπετε, θα είναι εντάξει χωρίς να πειράξει τίποτα?

(βέβαια διαβάζω για προβλήματα τελωνείου αυτό τον καιρό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...)

Παιδιά επειδή ενδιαφέρεται μια φίλη μου να το πάρει, αλλά δεν ξέρει και δεν θέλει να ασχοληθεί παραπέρα...

Αν της το πάρω από εδώ

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_93421.html?wid=4

έτσι όπως το βλέπετε, θα είναι εντάξει χωρίς να πειράξει τίποτα?

(βέβαια διαβάζω για προβλήματα τελωνείου αυτό τον καιρό, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα...)

Μια χαρα θα ειναι. Εχει λενε και ελληνικά σε αυτην την ρομ που φοράει

Καλησπεριζω την παρέα σας. Καθαρίζοντας τα κουτιά μου βρήκα ένα Tempered glass. Δεν το πουλάω, το χαρίζω. Εάν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει pm.

OnePlus 12R