Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την δουλεύω εδώ και πολλές μέρες είναι σταθερή αλλά έχει ακόμα μερικά Bugs που θέλουνε διόρθωμα.

Για update περιμένουμε τόσο καιρό αλλά δεν έχουμε ακόμα κάποιο νέο...

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Την δουλεύω εδώ και πολλές μέρες είναι σταθερή αλλά έχει ακόμα μερικά Bugs που θέλουνε διόρθωμα.

Για update περιμένουμε τόσο καιρό αλλά δεν έχουμε ακόμα κάποιο νέο...

Με το RAM management που ακούγεται ότι έχει θέμα το 5.0, πως σου φαίνεται;

Με την Ram δεν έχει θέμα μένει 1GB ελεύθερο με το που ανοίγει,άσε που για δοκιμή το έχω φτάσει και στο 150Mb ελεύθερα αλλά δεν κολλούσε με ΤΙΠΟΤΑ.

Εσύ προφανώς αναφέρεσαι στο Memory Leak Issue που παρατηρήθηκε στην εκδοσή 5 lollipop και έχει βγάλει ήδη update fix η Google στο 5.1 ,αλλά και πάλη δεν επηρεάζει και τόσο την τελική χρήσει της συσκευής.

Σε αυτό που υπάρχει διαφορά είναι η μπαταρία στο Lollipop μου βγάζει 1 ώρα λιγότερη οθόνη σε σχέσει με πριν με το 4.4

Με την Ram δεν έχει θέμα μένει 1GB ελεύθερο με το που ανοίγει,άσε που για δοκιμή το έχω φτάσει και στο 150Mb ελεύθερα αλλά δεν κολλούσε με ΤΙΠΟΤΑ.

Εσύ προφανώς αναφέρεσαι στο Memory Leak Issue που παρατηρήθηκε στην εκδοσή 5 lollipop και έχει βγάλει ήδη update fix η Google στο 5.1 ,αλλά και πάλη δεν επηρεάζει και τόσο την τελική χρήσει της συσκευής.

Σε αυτό που υπάρχει διαφορά είναι η μπαταρία στο Lollipop μου βγάζει 1 ώρα λιγότερη οθόνη σε σχέσει με πριν με το 4.4

ναι στο memory leak αναφέρομαι...

για την οθόνη... η μία ώρα λιγότερη είναι όντως θέμα... δεν είναι καθόλου λίγο...

Και βέβαια δεν είναι λίγο ίσα ίσα είναι μεγάλη διαφορά..Ελπίζω με το επόμενο update να την έχουν διορθώσει και αυτό και μερικά Bugs. :X

Γιατί τόσο λίγο σου βγάζει...Εμένα με νορμάλ χρήση το 4.4 οθόνη είχα περίπου 6 ώρες χαλαρά φυσικά πάντα χρησιμοποιώ το Greenify.

Με το Lollipop πάω περίπου 5 ώρες οθόνη με την ίδια χρήση.

Χωρίς παιχνίδια με 4G ανοιχτά πάντα.

Γιατί τόσο λίγο σου βγάζει...Εμένα με νορμάλ χρήση το 4.4 οθόνη είχα περίπου 6 ώρες χαλαρά φυσικά πάντα χρησιμοποιώ το Greenify.

Με το Lollipop πάω περίπου 5 ώρες οθόνη με την ίδια χρήση.

Χωρίς παιχνίδια με 4G ανοιχτά πάντα.

δεν έχω greenify αλλά μαξ έχω δει 4.5 ώρες...με wifi πάντα ανοιχτό και 3g που και που...

Από την μέρα που το πήρα με 3g και wifi ανοιχτό κατά μέσο όρο είναι στις 3.5 ώρες. Διάβαζα και τα προηγούμενα ποστ που αναφέρονται ώρες οθόνης και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Έβαλα την εφαρμογή Greenify για να δοκιμάσω τώρα τι θα γένει :P

Παιδια καλημερα και χρονια πολλα.

Να σας ρωτησω κατι:εχω την 1.64 αλλα ενω εχω ενεργοποιησει τον φωτισμο του κεντρικου κουμπιου,αναβοσβηνει μονο οταν εχω αναπαντητη κληση η sms.Εννοειται πως στις ρυθμισεις καθε εφαρμογης εχω ενεργοποιησει πληρως τις ειδοποιησεις και τον φωτισμο...Αντιμετωπιζει καποιος φιλος το ιδιο προβλημα με την stock rom?βρηκε λυση?Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Να σας ρωτησω κατι:εχω την 1.64 αλλα ενω εχω ενεργοποιησει τον φωτισμο του κεντρικου κουμπιου,αναβοσβηνει μονο οταν εχω αναπαντητη κληση η sms.Εννοειται πως στις ρυθμισεις καθε εφαρμογης εχω ενεργοποιησει πληρως τις ειδοποιησεις και τον φωτισμο...Αντιμετωπιζει καποιος φιλος το ιδιο προβλημα με την stock rom?βρηκε λυση?Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

έτσι είναι, μόνο με Light Flow θα το κάνεις να δουλέψει με άλλες εφαρμογές, Facebook κτλ...

όσο για τη μπαταρία... με στοκ 1.64 και χωρίς Greenify ή κάποιο battery manager... 2 screenshots από προχθές...

http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-04-09-02-50-48_zpsyk20rgdd.png

http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-04-09-02-50-38_zpsihpuhvyd.png

Δηλαδή για να καταλάβω.... ενω σου έρχονται ειδοποιήσεις απο Facebook - Viber - Mail κτλ κανονικα (τις βλέπεις πανω στην μπάρα ειδοποησεων) ενα δεν πειράξεις το τηλεφωνο και μείνει με κλειστή οθόνη τοτε δεν σου αναβοσβήνει το κεντρικό πληκτρο οτι εχεις καινούργια ειδοποίηση?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Δηλαδή για να καταλάβω.... ενω σου έρχονται ειδοποιήσεις απο Facebook - Viber - Mail κτλ κανονικα (τις βλέπεις πανω στην μπάρα ειδοποησεων) ενα δεν πειράξεις το τηλεφωνο και μείνει με κλειστή οθόνη τοτε δεν σου αναβοσβήνει το κεντρικό πληκτρο οτι εχεις καινούργια ειδοποίηση?

Ναι και σε μένα μόνο σε αναπάντητες και μηνύματα αναβοσβήνει το λαμπάκι

Χρόνια πολλα ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.... Σε ολους τους Nubiaδες.....

Το Πάσχα πέρασε.... η Lollipop ακόμα να φανεί.....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Χρόνια πολλά σε όλους!Και ναι ακόμα περιμένουμε μια σταθερή και χωρίς Bugs Lollipop άντε να δούμε πότε....:X

Καλημέρα σας και χρόνια πολλά!!! :)

Εδώ και έναν μήνα με CM12 δεν εχω ιδιαίτερα προβλήματα αλλά η στέρηση απο τα καλούδια της συσκευής μας είναι στα κόκκινα!!!! άντε να δούμε πότε θα φανεί......... :ninja:

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες με υγεία και χαρά

να και το ZTE nubia Z9 MAX -------------> http://www.ebay.com/itm/5-5-ZTE-Nubia-Z9-Max-3GB-16GB-Nano-SIM-Octa-Core16MP-Android-5-0-4G-Smart-Phone-/291427837553?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item43da73e671 καλό !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):)

Edited by vasilhs73

έτσι είναι, μόνο με Light Flow θα το κάνεις να δουλέψει με άλλες εφαρμογές, Facebook κτλ...

όσο για τη μπαταρία... με στοκ 1.64 και χωρίς Greenify ή κάποιο battery manager... 2 screenshots από προχθές...

http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-04-09-02-50-48_zpsyk20rgdd.png

http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Mobile%20Uploads/Screenshot_2015-04-09-02-50-38_zpsihpuhvyd.png

Φίλε σ ευχαριστώ πάρα πολύ!Τώρα τουλάχιστον ανάβουν τα 2 μικρά λαμπάκια,να είσαι πάντα καλά!

την πέρασα πριν κανα μισάωρο..το κινητό πάει σφαίρα...τρομερή διαφορά!!!

Αλλα έχει αλλάξει ολόκληρο το ui και iphonizei απίστευτα :mad:

την πέρασα πριν κανα μισάωρο..το κινητό πάει σφαίρα...τρομερή διαφορά!!!

Αλλα έχει αλλάξει ολόκληρο το ui και iphonizei απίστευτα :mad:

Θα μας πειτε τι ρομ ειναι αυτη? Lollipop?Official? Πιο Nubia Ui εχει 2.8 ή 2.9 γιατί σήμερα ολοι μιλανε οτι το τηλέφωνο μας θα παρει το NUBIA UI2.9?

Ο φίλος που την έβαλε ας δώσει πληροφορίες αν λειτουργεί σωστα σε ολα κτλ....

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βλέπω σημερινή ρομ v3.08!!! :D

https://yadi.sk/d/TbXsOKpLcu3mv/3.08

Σε πιο σαιτ την είδες?

Θα μας πειτε τι ρομ ειναι αυτη? Lollipop?Official? Πιο Nubia Ui εχει 2.8 ή 2.9 γιατί σήμερα ολοι μιλανε οτι το τηλέφωνο μας θα παρει το NUBIA UI2.9?

Ο φίλος που την έβαλε ας δώσει πληροφορίες αν λειτουργεί σωστα σε ολα κτλ....

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε πιο σαιτ την είδες?

Δεν την βρήκα σε κάποιο σαιτ!!! απλά εχω αποθηκεύσει το "yadi" και την είδα....

στα κινέζικα φόρουμ βλέπω μόνο για το 2.9 ui

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]