tigreos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 (edited) Για δωσε λινκ από εκει που την κατεβασες!!!!Το wipe data είναι υποχρεωτικο και αν ναι μετα την εγκατασταση μπορεις μεσω recovery να κανεις restore το data μονο της 1.48????....όχι τιποτα άλλο να μην ξαναστεινουμε την συσκευη συνεχεια..... Και για τους πιο τολμηρούς LOLLIPOP 5.0 prerelease..... link: http://bbs.nubia.cn/thread-377271-1-1.html από ότι διαβασα αυτή η εκδοση δεν θα παρει κανενα update και καμια διορθωση σε bugs....η ολοκληρωμενη Lollipop εκδωση θα είναι με Nubia UI η οποια και θα υποστοιριχθει....... διαβαστε και μονοι σας την μεταφραση..... ''Dear little friends! Hello everyone! Thank you very much attention and support for Nubia, now nubia Z7 series phones have started nubia UI update program is based on the Android L. Some users want to be able to experience the early adopters of Android L advance in this, we offer a native version for Android L experience of early adopters who are interested junior partner experience. In particular that: 1, this version only Z7 Max Android L native early adopters experience Edition , unofficial version , does not make the appropriate push, it will not be maintained late update , only this one version, only interested in a small partner experience We will not be any problems exist in this release were collected and corrected . 2, the original version Andoird L were only voice and data services commissioning, there is great instability in nature, and did not make any third-party software adaptation , using the Android L native camera is not optimized , based on appropriate optimization will follow conduct of the nubia UI Android L . 3, since the brush across the Android version, make sure to double clear after the upgrade , double clear will clear out all the user data in advance before you upgrade the relevant backup data to the PC. 4, in addition to the known matter, because the system did not complete the test, but also there may be other unknown risks. 5, since this version will not be maintenance updates, so any problems we will not exist in this version collected and corrected. Please consider carefully whether the experience of that version. '' Όχι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά προτείνετε να γίνει wipe. Λογικά μπορείς να το κάνεις restore το data από την 1.48 στην 1.50 είναι σχεδόν ίδιες αυτές οι δυο rom. v1.50 pass: wsy8 v1.50 page Πολύ ωραία η αρχή έγινε με την LOLLIPOP :D τέλος αυτού του μήνα περιμένουμε την πρώτη LOLLIPOP με Nubia UI.Εξαίσια! Edited December 9, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Όχι δεν είναι υποχρεωτικό αλλά προτείνετε να γίνει wipe. Λογικά μπορείς να το κάνεις restore το data από την 1.48 στην 1.50 είναι σχεδόν ίδιες αυτές οι δυο rom. v1.50 pass: wsy8 v1.50 page Πολύ ωραία η αρχή έγινε με την LOLLIPOP :D τέλος αυτού του μήνα περιμένουμε την πρώτη LOLLIPOP με Nubia UI.Εξαίσια! Την κατέβασα πιο νωρίς που την είχες βάλει σε "Mega share'..... Ισχύει αυτή που κατέβασα η θα. Πρέπει να την κατεβάσω ξανά από το λινκ που έβαλες τώρα? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Την κατέβασα πιο νωρίς που την είχες βάλει σε "Mega share'..... Ισχύει αυτή που κατέβασα η θα. Πρέπει να την κατεβάσω ξανά από το λινκ που έβαλες τώρα? Εγώ εγκατέστησα αυτήν που έβαλα τώρα από τη κινέζικη σελίδα που είναι και η επίσημη το άλλο το "Mega share' το έβαλα από λάθος.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Παντως να πω την αληθεια εχω φαει μεγαλο ξενερωμα με το τηλεφωνο...... Ελληνικα δεν εχει... Ο διαχειριστης των 2 σιμ κατά την κληση σε σχεση με τους Mtk επεξεργαστες είναι Μουφα!!!! Οι επαφες εμφανιζοντε αναποδα.... Το 4g για να δουλεψει πρεπει να μπαινεις στο μενου και να του αλλαζεις ρυθμισεις κάθε φορα (σιμ1) και αυτό δεν πιανει παντα με την μια...μερικες φορες χρειαζετε να ανοιγοκλησης τα δεδομενα για να πιασει.....και αν χασει το σημα θελει παρακαλια για να το ξαναβρει (σιμ2) Το gravity BOX σχεδόν εξολοκλήρου δεν λειτουργει(ισως να εσωνε λιγο την κατασταση) Το youtube για να δουλεψει θελει να βαλεις εκδοση του 2013 Καποιες εφαρμογες όπως το ''aver viewer'' (πρόγραμμα παρακολουθησης καμερων) λογο αναλυσεις πευτη η μια οθονη πανω στην άλλη και οι αρηθμοι των καμερων το ιδιο... Η μπαταρια μιαμιση μερα με το ζορι και γενικος η συμπεριφορα του ενω δεν σου δειχνει ότι υπαρχει lag....νιώθεις ότι καποια στιγμη θα εκραγει...ότι είναι πολύ πιεσμενω....δεν είναι αναλαφρη η λειτουργια του(και δεν εχω περισσοτερες από 20 εφαρμογες περασμένες και καθολου games)!!!! Κανενα από τα παραπανω θεματα δεν τα ειχα με συσκευες mtk 8core 2g ram όπως Coolpad f1(140€) Kingzone k1 turbo(200€) Ηuawei g750 (220€) Μονο που εδώ μιλαμε για 305€ Και πανω που ελεγα ότι o Snapdragon θα κανει την διαφορα εχω ξεκινηση ηδη να κοιταζω για την επομενη αγορα μου..... Edited December 11, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 δηλαδη παιδια να ρωτησω βλεπω οτι δεν δουλευει π.χ. το 4g και οτι πρεπει να μπαινεις βγαινεις κλπ...και αυτα που αναφερει ο tsiglas ,,εγω περιμενω το τηλ.την αλλη βδομαδα να ερθει αλλα αν ειναι ετσι τοτε να πιασω να το δωσω,,δηλαδη ολες οι στοκ ρομ εχουν τετοια προβληματα???με custom δουλευει σωστα??υπαρχει καποια σωστη custom τουλαχιστον που να ειναι ενταξει και να εχει και ελληνικα??αν εχετε καποιο λινκ ποσταρετε το να κατεβασω και εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Παντως να πω την αληθεια εχω φαει μεγαλο ξενερωμα με το τηλεφωνο...... Ελληνικα δεν εχει... Ο διαχειριστης των 2 σιμ κατά την κληση σε σχεση με τους Mtk επεξεργαστες είναι Μουφα!!!! Οι επαφες εμφανιζοντε αναποδα.... Το 4g για να δουλεψει πρεπει να μπαινεις στο μενου και να του αλλαζεις ρυθμισεις κάθε φορα (σιμ1) και αυτό δεν πιανει παντα με την μια...μερικες φορες χρειαζετε να ανοιγοκλησης τα δεδομενα για να πιασει.....και αν χασει το σημα θελει παρακαλια για να το ξαναβρει (σιμ2) Το gravity BOX σχεδόν εξολοκλήρου δεν λειτουργει(ισως να εσωνε λιγο την κατασταση) Το youtube για να δουλεψει θελει να βαλεις εκδοση του 2013 Καποιες εφαρμογες όπως το ''aver viewer'' (πρόγραμμα παρακολουθησης καμερων) λογο αναλυσεις πευτη η μια οθονη πανω στην άλλη και οι αρηθμοι των καμερων το ιδιο... Η μπαταρια μιαμιση μερα με το ζορι και γενικος η συμπεριφορα του ενω δεν σου δειχνει ότι υπαρχει lag....νιώθεις ότι καποια στιγμη θα εκραγει...ότι είναι πολύ πιεσμενω....δεν είναι αναλαφρη η λειτουργια του(και δεν εχω περισσοτερες από 20 εφαρμογες περασμένες και καθολου games)!!!! Κανενα από τα παραπανω θεματα δεν τα ειχα με συσκευες mtk 8core 2g ram όπως Coolpad f1(140€) Kingzone k1 turbo(200€) Ηuawei g750 (220€) Μονο που εδώ μιλαμε για 305€ Και πανω που ελεγα ότι o Snapdragon θα κανει την διαφορα εχω ξεκινηση ηδη να κοιταζω για την επομενη αγορα μου..... Μια χαρά δουλεύει το 4G μην τα περιμένετε και όλα έτοιμα υπάρχουν λύσεις απλά πρέπει να το ψάξετε και μόνοι σας. 1)Ο διαχειριστής των SIM είναι άψογος χωρείς κανένα bug και γρήγορος,έχει όλες της απαραίτητες ρυθμίσεις που χρειαζόμαστε.Έχω δουλέψει και mtk εδώ και 2 χρόνια μπορώ να πω ότι είναι ισάξια σε αυτό το θέμα. 2)Βγάλε την κάρτα που δουλεύεις το 4G από το slot 1 και βάλτο στο slot 2 και δεν θα ξανά χρειαστεί να πας να αλλάξεις καμιά ρυθμίσει για να κλειδώσει 4G.Δουλεύει απροβλημάτιστα. 3)Το Expose και το gravity BOX δεν το έχω εγκαταστήσει γιατί απλά δεν το χρειάζομαι έχω όλες τις απαραίτητες για εμένα επιλογές από την stock Rom. 4)Το youtube την τελευταία έκδοση τρέχει άψογα στην stock v1.50. 5)Η μπαταρία κρατάει 2 μέρες,με 6 ώρες οθόνη και νορμάλ χρήση.Δεν παίζω παιχνίδια. 6)Γενικά δεν υπάρχει κάποιο LAG στην λειτουργία και ούτε δείχνει να βαραίνει στον χρόνο λόγω χρήσεις.Μάνο κάποια μικρά Bug που όσο περνάει ο καιρός τα διορθώνουν τίποτα σημαντικό. 7)Ήξερες από την αρχή πριν το αγοράσεις ότι δεν υπήρχε διαθέσιμη stock ROM στα Ελληνικά αν δεν το ήθελες γιατί προχώρησες στην αγορά του... Επίσης αν έπαιρνες κάποιο mtk δεν θα είχε την ποιότητα κατασκευής όπως το Nubia Z7 Max που σου δίνει την αίσθηση ακριβής συσκευής (τα πλαστικά του είναι τα καλύτερα που έχω πιάσει στα χέρια μου) όπως επίσης και του κλάσεις ανώτερου Snapdragon σε σχέσει με όλα τα mtk που έχουν προβλήματα με μικρόφωνα,GPS,ηχεία κ.λ.π. Όπως επίσης της αναβαθμίσεις που παίρνουμε βλέπεις ότι ήδη βγάλανε δοκιμαστική Lollipop και σε ένα μήνα θα είναι έτοιμη και με Nubia UI. Τα mtk θα κοιτάν με κιάλια την Lollipop γιατί πολύ απλά είναι από τα τελευταία που περνούν αναβαθμίσεις λόγο του ότι η άθλια mtk κρατά κλειστούς τους source codes με το έτσι θέλω με αποτέλεσμα να την πληρώνουν οι πελάτες τους. Και καταλήγω το κινητό δεν είναι τέλειο έχει ακόμα περιθώρια βελτιώσεις όσο αναφορά το firmware αλλά είναι από της καλύτερες συσκευές που έπιασα στα χέρια μου,με μεγάλη υποστήριξη από την ZTE (σε ένα μηνά περνούμε Lollipop) και αξίζει με το παραπάνω τα 280 ευρό που κάνει (τράβηξα 4K βίντεο και μου έπεσαν τα δόντια τρομερή ποιότητα και το έβαλα να παίξει σε μεγάλη 26'' οθόνη υπολογιστή έπαθα πλάκα). Άποψη μου: θα το ξανά αγόραζα χωρίς δεύτερη σκέψη. Edited December 11, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcstefan7 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Το youtube πάντα δούλευε το πρόβλημα ειναι στο playstore framework. όποιος θέλει ας μ πει να του ανεβάσω το framework που χρησιμοποιώ που δουλεύει!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 υπαρχει καμια custom με ελληνικα που να δουλευει σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Καταρχάς είμαι με την 1.48... Λοιπόν το 4g τις περισσότερες φορές λειτουργεί σωστά... Απλά ότι αφορά την δική μου χρήση θέλω να έχω το 4g κλειστό και να το ανοίγω μόνο όταν είναι να ανοίξω τα δεδομένα.... Αυτό το κάνω για 2 λόγους... Πρώτα γιατί έχω παρατηρήσει μεγάλη αστάθεια του σήματος με ανοιχτό το 4G που έχω την αίσθηση ότι επηρεάζει και την ποιότητα του GSM σήματος.... Οπότε ότι αφορά την σιμ1 θα πρέπει κάθε φορά να το σεταρο... Ότι αφορά την σιμ2 εκεί μέσα σε 2μερες παρατήρησα ότι με ενεργοποιημενω το 4g όταν δεν έχει κάπου καθόλου σήμα το σήμα αργεί να επανέλθει έστω και αν κλείσω το 4g και μάλιστα 2 φορές χρειάστηκε reboot για να στρώσει.... Ότι αφορά το gravity boχ λειτουργίες όπως "strip unicode" για να έχεις 160 χαρακτήρες στα SMS, η λειτουργία που κλείνει τον ήχο κατά το δυναμομα - χαμηλωμα της έντασης, λειτουργία να μένουν τα φωτιζομενα πλήκτρα αναμμένα όση ώρα είναι ανοιχτή η οθόνη, advanced power menu τουλάχιστον σε εμένα δεν λειτουργούν... Το θέμα με το YouTube το έλυσα σήμερα αλλάζοντας στο build. Prop την γραμμή με την έκδοση του τηλεφώνου από 4.4.2 σε 5.0...και αναβαθμησα στην τελευταία μια χαρα Ότι αφορά τον dailer δεν υπάρχει η επιλογή (η δεν την έχω βρει εγώ) να με ρωτάει με πια σιμ θα πραγματοποιήσω κλήση από τις επαφές.... Θα πρέπει να μπω στην επαφή να την ανοίξω και να πατήσω τον διακόπτη σιμ1 ή σιμ2 και μετά να κάνω κλήση... Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο τραγικό όσο το ανάποδο όνομα - επίθετο που μετά από 3 update ακόμα δεν το έχουν φτιάξει.... Αυτό που θα περίμενα εγώ είναι μεγαλύτερο ενδιαφέρον από devs ώστε να έχουμε custom roms με Ελληνικά και δυνατότητα επίλυσης bugs όπως αυτό του 4g αλλά και των επαφών όπως ίσως και κάποιες AOASP στοκ Android roms που να λειτουργούν όλα (double tap κτλ)... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) υπαρχει καμια custom με ελληνικα που να δουλευει σωστα; Η CM11 έχει Ελληνικά και δουλεύει μια χαρά αλλά σαν την official δεν έχει.Η στοκ ρομ έχει πολλά έξτρα καλούδια και δεν την αλλάζεις εύκολα εξάλλου οι περισσότεροι ξέρουν αγγλικά οπότε πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής. Ότι αφορά τον dailer δεν υπάρχει η επιλογή (η δεν την έχω βρει εγώ) να με ρωτάει με πια σιμ θα πραγματοποιήσω κλήση από τις επαφές.... Θα πρέπει να μπω στην επαφή να την ανοίξω και να πατήσω τον διακόπτη σιμ1 ή σιμ2 και μετά να κάνω κλήση... Πας contacts----->More---->Setting default contact card απο εκεί μπορείς να επιλέξεις ποια επαφή θες με ποια κάρτα sim θες να κάνεις κλήσεις. Αυτό που θα περίμενα εγώ είναι μεγαλύτερο ενδιαφέρον από devs ώστε να έχουμε custom roms με Ελληνικά και δυνατότητα επίλυσης bugs όπως αυτό του 4g αλλά και των επαφών όπως ίσως και κάποιες AOASP στοκ Android roms που να λειτουργούν όλα (double tap κτλ)... Σε αυτό συμφωνώ και εγώ... Edited December 11, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Η CM11 έχει Ελληνικά και δουλεύει μια χαρά αλλά σαν την official δεν έχει.Η στοκ ρομ έχει πολλά έξτρα καλούδια και δεν την αλλάζεις εύκολα εξάλλου οι περισσότεροι ξέρουν αγγλικά οπότε πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος αλλαγής. Ναι αυτό είναι αλήθεια άλλωστε η C11 δεν έχει "Double tap".... Ας ελπίσουμε ότι η Lollipop θα διορθώσει κάποια θέματα της 4.4.2 Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 απο που την κατεβασατε την cm11?? δωστε ενα λινκ παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 απο που την κατεβασατε την cm11?? δωστε ενα λινκ παιδια. http://www.needrom.com/category/zte/nubia-z7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) Ληθηκε και το πρόβλημα με τις επαφες....To προβλημμα βασικα ηταν ότι όταν καταχωρούσες η εκανες restore μια επαφη με 2 ονόματα π.χ. Αντώνης Ρεμος το Αντώνης το εβαζε σαν ονομα και το Ρεμος σαν επιθετο και εχει αυτή την βλακοδη μορφη με το κομμα.....αν όμως με καποιο τροπο το ''Αντώνης Ρεμος''ηταν το ''ονομα'' και το επιθετο ηταν κενο???? Κατεβάζετε από playstore το ''contact editor free'' κανεται εγκατασταση και μεσα από τις επαφες μια μια κανεται ''edit'' και την ανοίγεται με το ''contact editor free'' και κανεται Copy paste από το ''επιθετο'' και συμπληρώνεται με κενο διπλα στο ''ονομα'' και save....ειμαστε ετοιμοι.....μονο λιγο προσωχη που θα αποθηκευεται γιατι σας δεινει την επιλογή μεχρι και στο gmail....οποτε αν θελεται να αποθηκευσεται στην συσκευη επιλέγεται ''local'' Μπορειτε να κρατησετε το πρόγραμμα ώστε κάθε φορα που περναται μια καινουρια επαφη να την αποθηκευεται με αυτό....μονο ηχους και φωτο επαφων (γιατι νομιζω τις βαζει αλλειωμενες)θα περναται με το στοκ προγραμμα Edited December 12, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Ληθηκε και το πρόβλημα με τις επαφες....To προβλημμα βασικα ηταν ότι όταν καταχωρούσες η εκανες restore μια επαφη με 2 ονόματα π.χ. Αντώνης Ρεμος το Αντώνης το εβαζε σαν ονομα και το Ρεμος σαν επιθετο και εχει αυτή την βλακοδη μορφη με το κομμα.....αν όμως με καποιο τροπο το ''Αντώνης Ρεμος''ηταν το ''ονομα'' και το επιθετο ηταν κενο???? Κατεβάζετε από playstore το ''contact editor free'' κανεται εγκατασταση και μεσα από τις επαφες μια μια κανεται ''edit'' και την ανοίγεται με το ''contact editor free'' και κανεται Copy paste από το ''επιθετο'' και συμπληρώνεται με κενο διπλα στο ''ονομα'' και save....ειμαστε ετοιμοι.....μονο λιγο προσωχη που θα αποθηκευεται γιατι σας δεινει την επιλογή μεχρι και στο gmail....οποτε αν θελεται να αποθηκευσεται στην συσκευη επιλέγεται ''local'' Μπορειτε να κρατησετε το πρόγραμμα ώστε κάθε φορα που περναται μια καινουρια επαφη να την αποθηκευεται με αυτό....μονο ηχους και φωτο επαφων (γιατι νομιζω τις βαζει αλλειωμενες)θα περναται με το στοκ προγραμμα ΤΟ ίδιο πράγμα έκανα και εγώ μέσα από το Gmail μου πας επάνω αριστερά και επιλέγεις επαφές και κάνεις αυτήν την διαδικασία που περιέγραψες από τον υπολογιστή και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις όλα αυτά το προγράμματα που είπες :p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 (edited) ΤΟ ίδιο πράγμα έκανα και εγώ μέσα από το Gmail μου πας επάνω αριστερά και επιλέγεις επαφές και κάνεις αυτήν την διαδικασία που περιέγραψες από τον υπολογιστή και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις όλα αυτά το προγράμματα που είπες :p. Ένα πρόγραμμα είναι και με αυτό δεν χρειάζεσαι pc ουτε να έχεις τις επαφές στο Gmail τις αλλάζεις κατευθείαν στο τηλέφωνο και αποθηκευης στην συσκευή.... Χώρια ότι περνάς οποιαδήποτε καινούργια και είσαι έτοιμος.... Anyway.... Από χθες εχω βάλει την https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.androidiani.com%2Fforum%2Fzte-nubia-z7%2F423861-rom-1-38-mod-bb72-zte-nubia-z7-max.html Είναι custom 1.48 έχει Ελληνικα όπως η 1.29(στο 60% περίπου) είναι ρουτ με gapps έχει αλλάξει τα τους διακόπτες εναλλαγής σιμ με ενα πιο εύχρηστο εικονίδιο, έχει βάλει και ένα mod ώστε αν θες να σε ρωτάει παντα με πια σιμ θα καλέσει(δεν τρελάθηκα) , έχει προσθέσει μέσα στο κεντρικό μενού επιλογή reboot (απλο, recovery, fastboot), έχει μεγαλωση τις φώτο των επαφων(πάρα πολύ ωραίο) όπως και τις φώτο των κλήσεων (και εδω πολύ ωραίο) Γενικώς τρέχει πάρα πολύ καλά χωρίς κανενα πρόβλημα...εννοείτε ότι για τις επαφες και το 4g στην σιμ1 δεν εχει αλλαξει κατι..... Edited December 12, 2014 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
current93 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπερα, το κινητο κατα γενικη ομολογια μια χαρα.Εχοντας περασει cυstom rom 1.48. το μονο που με προβληματιζει ειναι η ποιοτητα φωτογραφιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Καλησπερα, το κινητο κατα γενικη ομολογια μια χαρα.Εχοντας περασει cυstom rom 1.48. το μονο που με προβληματιζει ειναι η ποιοτητα φωτογραφιας. Πέρνα την v1.50 μεγάλη διαφορά σε θέμα ποιότητας φωτογραφίας και εστιάσης του φακού. V1.50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Πέρνα την v1.50 μεγάλη διαφορά σε θέμα ποιότητας φωτογραφίας και εστιάσης του φακού. V1.50 εγω εχω ακομα την μουλτιλανγκ του to2c,μπορω να περασω την v 1.50 και πως θα το κανω αυτο?Κατεβαζοντας το αρχειο απο το Μεγκα το Avg το χαρακτηρισε οτι εχει ιο,τι λετε για αυτο? Edited December 14, 2014 by daydream59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 εγω εχω ακομα την μουλτιλανγκ του to2c,μπορω να περασω την v 1.50 και πως θα το κανω αυτο?Κατεβαζοντας το αρχειο αποτπ Μεγκα το Avg το χαρακτηρισε οτι εχει ιο,τιλετε για αυτο? Μπορείς να την περάσεις: 1)κατεβάζεις την ROM v1.50 από την σελίδα που σου έδωσα παραπάνω και αφού τελειώσει το κατέβασμα βάζεις το zip αρχείο που μόλις κατέβασες στον εσωτερικό χώρο αποθηκεύσεις του κινητού. 2)Κλείνεις το κινητό,μετά κρατώντας πατημένα συνεχώς το volume+ και το Power μπαίνεις στην recovery εκεί κάνεις wipe data/factory reset μετά wipe cache μετά πας install zip from sdcard και επιλέγουμε το zip της ROM και την εγκαθιστούμε... Προσοχή : πριν κάνεις την διαδικασία θα πρέπει να κάνεις backup ότι χρειάζεσαι. Η Rom είναι στα Αγγλικά και στα κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Μπορείς να την περάσεις: 1)κατεβάζεις την ROM v1.50 από την σελίδα που σου έδωσα παραπάνω και αφού τελειώσει το κατέβασμα βάζεις το zip αρχείο που μόλις κατέβασες στον εσωτερικό χώρο αποθηκεύσεις του κινητού. 2)Κλείνεις το κινητό,μετά κρατώντας πατημένα συνεχώς το volume+ και το Power μπαίνεις στην recovery εκεί κάνεις wipe data/factory reset μετά wipe cache μετά πας install zip from sdcard και επιλέγουμε το zip της ROM και την εγκαθιστούμε... Προσοχή : πριν κάνεις την διαδικασία θα πρέπει να κάνεις backup ότι χρειάζεσαι. Η Rom είναι στα Αγγλικά και στα κινέζικα. Γιατιτην χαρακτηριζει ιο το αντιβαιρους>?Ειναι ασφαλης να την ανοιξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 (edited) Ναι είναι φυσιολογικό αυτό δεν έχει ιό ούτε κάτι άλλο.Επίσης δεν χρειάζεται να την ανοίξεις όπως είναι το ZIP το βάζεις στον εσωτερικό χώρο αποθηκεύσεις του κινητού. Καλό είναι αν είσαι πρωτάρης (και δεν το έχεις το άθλημα)να μην προβείς σε αλλαγή της Rom γιατί μάλλον θα κάνεις κάποια ζημιά. Edited December 14, 2014 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoslalos Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπερα παιδια. Ειμαι κατοχος του jiayu g4s και σκεφτομαι να παρω το nubia . Απλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με ρομς κτλ κτλ...θα πρεπει να αλλαξω ρομ μετα την αγορα? Τα αξιζει τα χρηματα του? Παράθεση Sent from Meizu Pro5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Καλησπερα παιδια. Ειμαι κατοχος του jiayu g4s και σκεφτομαι να παρω το nubia . Απλα επειδη ειμαι λιγο ασχετος με ρομς κτλ κτλ...θα πρεπει να αλλαξω ρομ μετα την αγορα? Τα αξιζει τα χρηματα του? Άμα διαβάσεις τις 2 προηγούμενες σελίδες θα σου απαντηθούν τα ερωτήματα σου.Για εμένα αξίζει τα λεφτά του και θα το ξανά αγόραζα. Άμα γνωρίζεις βασικά αγγλικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα είτε σου έρθει με την ελληνική είτε την Αγγλική rom. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 καλησπερα παιδια μου ηρθε το τηλ. απο το to2c και ειναι multilanguge και ελληνικα..και λεει μεσα πληροφοριες nubia ui v.9.5.0 ...4.4.2 android.....αριθμος εκδοσης :nx505 JMB_A.....kernel:3.4.0-perf-g288a0d1...nubia@swlab-1t037#1....και εχει και εφαρμογη για το to2c........Τελικα ποια ρομ φοραει δεν εχω καταλαβει ,,φοραει stock η custom??και αν ειναι custom ποια ειναι??την εχει κανεις αλλος να μου πει αν πηγαινει καλα η custom??ειναι και ρουταρισμενο απο οτι ειδα....ρωταω αν ειναι να την αφησω η αλλιως να βαλω την stock,,,,και αν βαλω την stock την τελευταια θελει ολα full wipes?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts