Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 530

Alex_tz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμάστε πρώτα να ξαναπεράσετε τα Windows μέσω του Windows Phone Recovery Tool και δείτε αν ξανακάνει το ίδιο

Ευχαριστώ πολύ!

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 246
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο site της MSFT φαίνεται ότι θα πάρει Windows 10 Mobile αλλά μπορεί να είναι και "τυποποιημένο"

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

• 2 weeks later...
Θα παρει τελικα το εργαλειο windows 10? Ειναι κριμα να το αφησουν.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Κατά 90% ναι... Μπορεί να χρειαστεί να γίνει η αναβάθμιση μέσω υπολογιστή αλλά λογικά θα την πάρει...
Powerd by OnePlus 7 Pro

• 2 months later...
Παιδιά μια βοήθεια.Προσπαθώ να βάλω στο τηλέφωνο 2η κάρτα sim που είναι μόνο data (vodafone 4sharing) αλλα δεν τα καταφέρνω .καποιος γνώστης να με βοηθήσει;

Παιδιά μια βοήθεια.Προσπαθώ να βάλω στο τηλέφωνο 2η κάρτα sim που είναι μόνο data (vodafone 4sharing) αλλα δεν τα καταφέρνω .καποιος γνώστης να με βοηθήσει;

Πρεπει να βαλεις τα σωστα apn.Και θα παιζει κανονικα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• 1 month later...
Γειά σας παιδιά. Καινούρια στο forum και ήρθα με απορίες. Μετά από επαναφορά του τηλεφώνου μου Lumia530 dual sim όταν το συνδέω με τον υπολογιστή αντί για το εικονίδιο του Lumia, εμφανίζεται εικονίδιο φωτογραφικής μηχανής. Οταν επιλέγω αποστολή προς: για να στείλω αρχεία φωτό ή μουσικής δεν εμφανίζεται ο προορισμός (το τηλέφωνο). Ετσι δεν μπορώ να στείλω αρχεία στο τηλέφωνό μου. Σημείωση: έχουν γίνει όλες οι ενημερώσεις. Το δοκίμασα σε άλλον υπολογιστή και λειτουργεί σωστά. Ετσι βγήκε το συμπέρασμα πως φταίει ο υπολογιστής αν και παλαιότερα δεν το είχα αυτό το θέμα σε αυτόν τον υπολογιστή. Τι μπορεί να του λείπει και δεν "συνεργάζεται"? υποθέτω κάποιος οδηγός? και ποιος? Τα φώτα σας παιδιά!

• 2 weeks later...

Πηρα στα χερια μου το lumia 530 της κοπελας μου και βλεπω εχει την εκδοση windows 8.1 update 1.

Την update 2 δεν την παιρνει;

Edited by ampalos95
Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Πηρα στα χερια μου το lumia 530 της κοπελας μου και βλεπω εχει την εκδοση windows 8.1 update 1.

Την denim δεν την παιρνει;

Αν εννοείς το Update 2 του L640, όχι και δεν μπορεί ούτε σε Windows 10 Mobile να αναβαθμιστεί.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Αν εννοείς το Update 2 του L640, όχι και δεν μπορεί ούτε σε Windows 10 Mobile να αναβαθμιστεί.

Μάλιστα.

Άρα δεν υπάρχει άλλη ενημέρωση και μένει έτσι όπως είναι.

Ευχαριστώ

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Χαίρεται και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες ! Όταν βάζω ρύθμιση στην οθόνη κλειδώματος να δείχνει τον καιρό έχω πάντα μια μπλε εικόνα (ηλιοφάνεια). Δεν μου αλλάζει η εικόνα σύμφωνα με αυτό που δείχνει το live tile στην εφαρμογή καιρού της msn που έχω . Η τοποθεσία είναι ενεργοποιημένη. Όταν επιλεγώ την εικόνα bing τότε αλλάζει κανονικά. Ξέρει κάνεις γιατί?

Ευχαριστώ.

παιδια καλησπερα. μολις αγορασα το κινητο για δευτερο, για ωρα αναγκης (30 ευρουλακια δεν ηταν και ασχημη φαση). προσπαθω και ωρα μεσω ινσαιντερ να βαλω τα δεκαρια και δεν. ενω στο ινσαιντερ λεει να παω να κατεβασω ενημερωση γιατι υπαρχει και ετοιμαζεται, ποτε δεν τη βρισκει. μηπως ουτε μεσω ινσαιντερ μπορει πλεον να τα παρει? ή πρεπει να βαλω καρτα sd? (ουτε σιμ δεν του εχω βαλει μηπως φτιαιει αυτο?)

αν ουτε μεσω ινσαιντερ τα παιρνει, αν το στησω οπως θελω, μετα τον ιουνη το χιαρ ντραιβ δεν θα λειτουργει καθολου ή θα λειτουργει απλα οπως ειναι? ευχαριστω

παιδια καλησπερα. μολις αγορασα το κινητο για δευτερο, για ωρα αναγκης (30 ευρουλακια δεν ηταν και ασχημη φαση). προσπαθω και ωρα μεσω ινσαιντερ να βαλω τα δεκαρια και δεν. ενω στο ινσαιντερ λεει να παω να κατεβασω ενημερωση γιατι υπαρχει και ετοιμαζεται, ποτε δεν τη βρισκει. μηπως ουτε μεσω ινσαιντερ μπορει πλεον να τα παρει? ή πρεπει να βαλω καρτα sd? (ουτε σιμ δεν του εχω βαλει μηπως φτιαιει αυτο?)

αν ουτε μεσω ινσαιντερ τα παιρνει, αν το στησω οπως θελω, μετα τον ιουνη το χιαρ ντραιβ δεν θα λειτουργει καθολου ή θα λειτουργει απλα οπως ειναι? ευχαριστω

Στο 530 θέλει κάρτα μνήμης οπωσδήποτε, γιατί είναι παραδόξως το μόνο με 4GB εσωτερικής μνήμης! Τα υπόλοιπα έχουν απο 8GB και πάνω!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• 5 weeks later...

Καλησπέρα . Για hard reset να βγάλω κάρτα sim και κάρτα μνήμης; Πως μπορώ να δώ οτι όλες οι επαφές μου ειναι αποθηκευμένες στη sim;

Καλή Ανάσταση!

Edited by vaggoshr

Καλησπέρα . Για hard reset να βγάλω κάρτα sim και κάρτα μνήμης; Πως μπορώ να δώ οτι όλες οι επαφές μου ειναι αποθηκευμένες στη sim;

Καλή Ανάσταση!

Χρόνια πολλά. Οι επαφές δεν αποθηκεύονται στην κάρτα SIM αλλά συγχρονίζονται με τον microsoft λογαριασμό σου. Μπες από κάποιον υπολογιστή στη σελίδα people.live.com με τον λογαριασμό σου και λογικά θα βρίσκονται όλες οι επαφές σου εκεί.

Δεν είναι αναγκαίο να αφαιρέσεις την κάρτα SIM και την κάρτα μνήμης αλλά δεν είναι και κακό να το κάνεις. Εγώ προσωπικά, την κάρτα μνήμης την αφαιρώ από όσες συσκευές χρειάζονται να τις κάνω hard reset για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσω κάποιο από τα δεδομένα τους.

Καλή Ανάσταση!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Χρόνια πολλά. Οι επαφές δεν αποθηκεύονται στην κάρτα SIM αλλά συγχρονίζονται με τον microsoft λογαριασμό σου. Μπες από κάποιον υπολογιστή στη σελίδα people.live.com με τον λογαριασμό σου και λογικά θα βρίσκονται όλες οι επαφές σου εκεί.

Δεν είναι αναγκαίο να αφαιρέσεις την κάρτα SIM και την κάρτα μνήμης αλλά δεν είναι και κακό να το κάνεις. Εγώ προσωπικά, την κάρτα μνήμης την αφαιρώ από όσες συσκευές χρειάζονται να τις κάνω hard reset για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσω κάποιο από τα δεδομένα τους.

Καλή Ανάσταση!

Ευχαριστώ. Οπότε μετά με συγχρονισμό θα περάσουν πάλι στη συσκευή. Το ίδιο θα γίνει και με τις εφαρμογές φαντάζομαι;

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικα 10αρια πηρε αυτο;

Όχι. Και απο αυτά που διαβάζω δεν θα πάρει λόγω χαμηλής μνήμης ram. Υπήρχαν κάτι φήμες οτι θα επαιρναν τροποποιημένα μέσω pc...

Ευχαριστώ. Οπότε μετά με συγχρονισμό θα περάσουν πάλι στη συσκευή. Το ίδιο θα γίνει και με τις εφαρμογές φαντάζομαι;

Ακριβώς! Μόλις εισάγεις τον Microsoft λογαριασμό σου μετά το hard reset θα περάσουν πάλι οι επαφές στην συσκευή σου.

Για τις εφαρμογές, κατά την διάρκεια που σετάρεις τη συσκευή σου μετά το reset, θα σε ρωτήσει εαν θέλεις να επαναφέρεις κάποιο προϋπάρχον αντίγραφο ασφαλείας. Εαν επιλέξεις κάποιο, θα σου περάσει και τις εφαρμογές που ήταν εγκαταστημένες στη συσκευή σου την στιγμή που έγινε το αντίγραφο.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.