UnReaL Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 @ xraysr0x χαλάρωσε φίλε.... Εγω πλάκα κάνω.... Αν και ξέχασα να βάλω smilies.... (και τα δικά μου έτσι είναι, αλλά μια και τα έχω κοντά κομμένα δεν είναι πολύ σγουρά. Το καλό είναι ότι είναι αρκετά αδιάβροχα, και δεν έχεις πρόβλημα στην παραλία.... :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Παιδιά το ΣΑΠΟΥΝΙ rulz.Την πλάκα εννοώ.Είναι το καλύτερο.Ότι μαλλί και να έχεις το ισιώνει.Είναι τέλειο.Και όποις δεν με πιστεύει θα στείλω photo να δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Παιδιά το ΣΑΠΟΥΝΙ rulz.Την πλάκα εννοώ.Είναι το καλύτερο.Ότι μαλλί και να έχεις το ισιώνει.Είναι τέλειο.Και όποις δεν με πιστεύει θα στείλω photo να δει. ΣΑΠΟΥΝΙ στα μαλλια ??? Ki αυτό είναι υγιεινό ? :blink: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Κατι τετοια διαβαζω και λεω ευτυχως που μου πεφτουν τα μαλια και δεν χρειαζομαι κατι. :p Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x ΣΑΠΟΥΝΙ στα μαλλια ??? Ki αυτό είναι υγιεινό ? :blink: Όχι, πιο υγιεινό είναι το φρουκτίς και το στούντιο εφ-εξ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον sallax Όχι, πιο υγιεινό είναι το φρουκτίς και το στούντιο εφ-εξ... :lol: Ούτε και αυτά είναι υγιεινά ...Νεράκι του θεού και είσαι πάντα καθαρός ! :p Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Μια πληροφορία, τα μαλιά του xraysr0x μιάζουν πολύ με τα μαλια του παιδιού στην υπογραφή του (από το Dragonball πρέπει να είναι)... Σοβαρά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL Μια πληροφορία, τα μαλιά του xraysr0x μιάζουν πολύ με τα μαλια του παιδιού στην υπογραφή του (από το Dragonball πρέπει να είναι)... Σοβαρά.... Δεύτερη πληροφορία...δεν είναι παιδί ...είναι ο παιδικός μου ήρωας και ονομάζεται χαρακτήρας κινούμενων σχεδίων...και 2ο....Δεν είναι ωραία έτσι ? :cool: P.S Eίναι απο το Dragonball GT ! :) Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον UnReaL @ xraysr0x χαλάρωσε φίλε.... Εγω πλάκα κάνω.... Αν και ξέχασα να βάλω smilies.... (και τα δικά μου έτσι είναι, αλλά μια και τα έχω κοντά κομμένα δεν είναι πολύ σγουρά. Το καλό είναι ότι είναι αρκετά αδιάβροχα, και δεν έχεις πρόβλημα στην παραλία.... :) ) ναι εσενα ειδικα ειναι πολυ x-treme φαση ειδικα με το νεο σου look: πετιναρι style ειναι αψογα φιλε μου Unreal δεν παιζονται :) και μην σ'απασχολει το θεμα παραλια μεχρι να ξαναπας στην παραλια δεν θα σε νοιαζουν καθολου τα μαλλια Δεν θα εχεις πρωτα απ'ολα Με την ψηλη θα σε κουρεμενος :D :lol: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον NeverMind Εγω λιγο ζελε βαζω αλλα τελευταια πολυ τριχα πεφτει ρε παιδια...Μηπως να το κοψω κι αυτό? Μια απο τα ιδια φιλε, και βαζω πολυ σπανια ζελε, και μαλιστα εναν καινουριο, χωρις οινοπνευμα!!! Βεβαια, εχω ακομα μαλλι, δεν φαινεται καθολου φαλακρα, αλλα παλια ειχα εξαιρετικα πολυ μαλλι!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill_viper Nai auto gia th seira fructis to exw akousei ki egw. Vevaia to exw diapistwsei kai me to sampouan tous alla kai me to fructis psit pou xrhsimopoiousa!Pleon ta stamathsa giati se kana xronaki den 8a eixa mallia!! tetia akouo k skiazome, lete na pathoun tpt ta panemorfa malia mou? :'( xrisimopio sampouan fructis edo k 2 xronia, ostoso d pefti oute mia trixa akoma k an trabao ta malia mou :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Dj kourampies xrisimopio sampouan fructis edo k 2 xronia, ostoso d pefti oute mia trixa akoma k an trabao ta malia mou :rolleyes: Όταν τα λούνεις δεν πέφτουν τρίχες ? Εάν ναί τότε εγώ συστήνω να αλλάξετε το σαμπουάν σας...τώρα εάν το προιόν αυτό δεν επηρεάζει τις τρίχες του κεφαλιού σου τότε ίσως τα αποδυναμώνει ή είναι πολύ δυνατα! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Ρε γμτ, μου βάζετε ιδέες τωρα... :confused: εδώ και 6 περίπου μήνες που χρησιμοποιώ fructise έχω δει βελτίωση ,μπορώ να πω,στα μαλλιά μου...να ανησυχω δηλ.;;; :worry: Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2003 Μιλώντας για τρίχες, εγώ λέω να το αφήσω το gel. ΚΟύρεψα λίγο το μαλλί (έχω ακόμη αρκετά) κ λέω να το αφήνω τελείως χύμα στο κύμα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johnnypatras Ρε γμτ, μου βάζετε ιδέες τωρα... :confused: εδώ και 6 περίπου μήνες που χρησιμοποιώ fructise έχω δει βελτίωση ,μπορώ να πω,στα μαλλιά μου...να ανησυχω δηλ.;;; :worry: E άμα έχεις δεί βελτίωση δεν υπάρχει πρόβλημα...Οι φήμες όμως άλλα λένε... :whistle: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον johnnypatras Ρε γμτ, μου βάζετε ιδέες τωρα... :confused: εδώ και 6 περίπου μήνες που χρησιμοποιώ fructise έχω δει βελτίωση ,μπορώ να πω,στα μαλλιά μου...να ανησυχω δηλ.;;; :worry: Kι εγω αυτον εβαζα. Αυτον με την μαυρη γραμμη..(extra hold) Και λουζομουνα και καθε ημερα, αλλα καποια στιγμη παρατησα το x-treme look... :'( Eαν θελω τα μαλλια μου τουλαχιστο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2003 τελικα η καλυτερη λυση ειναι το ξυρισμενο κεφαλι ή κουρεμα με την ψιλη!!!!!! :rolleyes: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 To κακό με το ξυρισμένο κεφάλι είναι ότι θέλει κάθε τρεις και λίγο ξύρισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Ρε παιδιά προτείνετε τπτ και για σαμπουάν...Πιστεύω είναι και αυτό πολύ σημαντικό για τα μαλλιά! Δεν μπορώ να βρώ τπτ καλό... Η μήπως πρέπει να ανοίξει νέο post? Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. September 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2003 Wirelessly posted (EricssonT39/R202) Αρχικό μήνυμα από τον/την SuRfeRCy Το gel ειναι το καλιτερο για να φτιαξεις τα μαλια σου οπως ακριβως εσι θελεις Και αντιθετα με το κερι το gel καθαριζει πιο εφκοπλα και πιο γρηγορα Ta kalitera gel pou eho hrisimopiisei einai to FREEZE tis L'OREAL kai to HARD tis GARNIER.afto pou les gia to keri einai analoga poio hrisimopoieis.to keri tis GARNIER pou einai sto prasino strogilo koutaki einai to dinatotero alla fevgei poli diskola.to kainourgio ARCHITECT WAX tis L'OREAL omos einai poli dinato kai fevgei epi topou akoma kai horis sapouni!me tosa gel pou pairno gia dokimi eho ftiaxei mia mikri sillogi ;-) Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον dimangelid Wirelessly posted (EricssonT39/R202) Ta kalitera gel pou eho hrisimopiisei einai to FREEZE tis L'OREAL kai to HARD tis GARNIER.afto pou les gia to keri einai analoga poio hrisimopoieis.to keri tis GARNIER pou einai sto prasino strogilo koutaki einai to dinatotero alla fevgei poli diskola.to kainourgio ARCHITECT WAX tis L'OREAL omos einai poli dinato kai fevgei epi topou akoma kai horis sapouni!me tosa gel pou pairno gia dokimi eho ftiaxei mia mikri sillogi ;-) Και αυτό βέβαια εξαρτάται απο τον τύπο των μαλλιών σου και πώς θές να τα φτιάξεις...άμα τα θές extreme δεν θα πάρεις το μαλακό που φεύγει πιο γρήγορα! :D Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον rebel2000 Ρε παιδιά προτείνετε τπτ και για σαμπουάν...Πιστεύω είναι και αυτό πολύ σημαντικό για τα μαλλιά! Δεν μπορώ να βρώ τπτ καλό... εγω φιλε μου χρησιμοποιω WASH & GO - For all types of hair Προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενος :cool: Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Head&shoulders menthol. Pali gia trixes leme :p Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Head&shoulders menthol. Pali gia trixes leme :p Πολυ ωραίο το menthol...υπάρχει και το citrus-κιτρόμηλο :D Βέβαια και το fructis είναι ωραίο λόγω της ωραίας μυρωδιάς! :rolleyes: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2003 Εγώ fructis για σαμπουάν από αυτό που λέτε ότι πέφτουν τα μαλλιά! Αν και το αλλάζω συχνά... Κάθε φορά παίρνω και από άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts