speed_fire08 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 δυστυχως λουζομαι σχεδον καθε μερα. οποτε δεν θα εχει αποτελεσμα. το ιδιο κανω κ με το πιστολακι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Eγώ πιο μικρή ειχα αυτο το πρόβλημα κ εβαζα ενα παιδικο το jonsohn ειναι υγρο κ το βαζεις στα μαλλι μετα το μπανιο κ ειναι καλο κανει δουλεια κ σε μεγαλους δεν εχει σχεση που ειναι παιδικο!! Το περίεργο είναι ότι στρώνουν μετά από 2-3 μέρες όταν λαδώνουν κάπως.Γι'αυτό θέλω ένα προϊόν που να "λαδώνει" τα μαλλιά γιατί τώρα που τα μακραίνω δε μπορώ να βγώ από το σπίτι μετά το μπάνιο:cry: Και το ζελέ δε κάνει δουλειά πλέον γιατί τα μαλλιά μου μεγάλωσαν.Θα ψάξω στο σούπερ μάρκετ για αυτό το jonsohn. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 δυστυχως λουζομαι σχεδον καθε μερα. οποτε δεν θα εχει αποτελεσμα. το ιδιο κανω κ με το πιστολακι... Μασια και παλι μασια θα δεις διαφορα:wink:!! Το περίεργο είναι ότι στρώνουν μετά από 2-3 μέρες όταν λαδώνουν κάπως.Γι'αυτό θέλω ένα προϊόν που να "λαδώνει" τα μαλλιά γιατί τώρα που τα μακραίνω δε μπορώ να βγώ από το σπίτι μετά το μπάνιο:cry: Και το ζελέ δε κάνει δουλειά πλέον γιατί τα μαλλιά μου μεγάλωσαν.Θα ψάξω στο σούπερ μάρκετ για αυτό το jonsohn. Περιμενε λιγο γιατι δεν καταλαβα δεν ηθελες κατι γιατι δεν ηταν μαλακα??Αυτο που σου λεω ειναι για να τα κανει πιο μαλακα με την εννοια να τα ξεμπερδευει,αν θελεις δοκιμασε το φθηνο ειναι ειναι για παιδια και εχει κιτρινο μπουκαλακι!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 πινκ να ρωτήσω με τι ασχολείσαι? :p Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 πινκ να ρωτήσω με τι ασχολείσαι? :p Ναι..!!Μαρεσει παρα πολυ η κομμωτική αν ρωτας για τις πληροφοριες που γνωρίζω.. Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 Μασια και παλι μασια θα δεις διαφορα:wink:!! μονο που η υπερβολικη-συχνη χρηση της μασιας τα καιει:O Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 μονο που η υπερβολικη-συχνη χρηση της μασιας τα καιει:O μαλλί καλό μόνο καυτό:p Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 ουτε καν καυτο....με ψαλιδα :p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 να κάνω μια ερώτηση? με αυτά και αυτά που διάβασα εδώ μέσα έχω μια απορία.. τα αγοράκια κάθε πότε λούζεστε? μιά φορά τον μήνα ?!?! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2007 ουτε καν καυτο....με ψαλιδα :p μονο που η υπερβολικη-συχνη χρηση της μασιας τα καιει:O Koιτα οπως ειχα πει και σε πιο παλια ποστ σαυτο το θεμα δεν κανει να την χρησιμοποιουμε και καθε μερα για τους λογους που αναφερεις!! Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinkrose Δημ. November 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2007 Ξεφυγαμε λιγο...Γιατι ομως εγινε αυτη η ερωτηση??Τι σχεση εχει το ποτε κανουν μπανιο τα μαλλια τους?? Παράθεση Nokia 5610[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 να κάνω μια ερώτηση που βασικά δεν ξέρω που αλλόυ να την έκανα. Τελευταία παρατήρησα πως βγάζω άσπρες τρίχες στα φρύδια, την περασμένη εβδομάδα είχα μια την έβγαλα τώρα έχω 3 κάτασπρες ..ξέρει κανείς τον λόγο που μπορεί να συμβαινει αυτό? λέτε να ασπρίσει όλο το φρύδι? είμαι μόλις 26 χρόνων, λέτε να είναι απο στρες/άνχος? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 να κάνω μια ερώτηση που βασικά δεν ξέρω που αλλόυ να την έκανα. Τελευταία παρατήρησα πως βγάζω άσπρες τρίχες στα φρύδια, την περασμένη εβδομάδα είχα μια την έβγαλα τώρα έχω 3 κάτασπρες ..ξέρει κανείς τον λόγο που μπορεί να συμβαινει αυτό? λέτε να ασπρίσει όλο το φρύδι? είμαι μόλις 26 χρόνων, λέτε να είναι απο στρες/άνχος? σκέψου να ασπρίσει μόνο το ένα φρύδι:lol: Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefa Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Εγω παιδια αφηνω το μαλλι να μεγαλωσει και εχει περασει λιγο το αυτι,το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω πυκνο μαλλι και φοβαμαι οτι στο τελος θα μεινω χωρις μαλλι ,ξερετε κανα σαμπουαν/αφρο ή κατι αλλο που να τα δυναμωνει ή να τα πυκνωνει ??:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 εχει δοκιμασει κανεισ κρεμα μαλλιων σε σπρευ που δεν θελει ξεβγαλμα μετα;; πηρα ενα μπουκαλακι(150Ml)..σημερα το εβαλα πρωτη μερα,και το μονο που μπορω να πω ως τωρα πως μυριζει υπεροχα αλλα δεν κραταει και πολυ :( Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. December 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2007 χελπ!! Εδώ κ 2-3 μέρες έχω παρατηρήσει κάτι στα μαλλιά μου. 3-4 τρίχες με ψαλίδα και μερικές άλλες (τις πιο μακριές κάπως χοντρές). Πρέπει αν ανησυχώ; Τι μπορώ να κάνω; Χρησιμοποιώ μασιά για τα μαλλιά (1 ή 2 φορές την εβδομάδα) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naf1213 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 εχει δοκιμασει κανεισ κρεμα μαλλιων σε σπρευ που δεν θελει ξεβγαλμα μετα;; πηρα ενα μπουκαλακι(150Ml)..σημερα το εβαλα πρωτη μερα,και το μονο που μπορω να πω ως τωρα πως μυριζει υπεροχα αλλα δεν κραταει και πολυ :( Σε σπρει? Εχω δοκιμασει κρεμα χωρις ξεβγαλμα αλλα σε μπουκαλακι... Βαραινε τα μαλλια λιγο..Αυτες παντως χωρις ξεβγαλμα δεν κανουν τιποτα στην τριχα, οπως και τα conditioner, μασκα 2 φορες τη βδομαδα ειναι το καλυτερο. χελπ!! Εδώ κ 2-3 μέρες έχω παρατηρήσει κάτι στα μαλλιά μου. 3-4 τρίχες με ψαλίδα και μερικές άλλες (τις πιο μακριές κάπως χοντρές). Πρέπει αν ανησυχώ; Τι μπορώ να κάνω; Χρησιμοποιώ μασιά για τα μαλλιά (1 ή 2 φορές την εβδομάδα) Να ανησυχεις οχι. Πηγαινε κοψε τις ακρες.Η μασια το εκανε αυτο. Θα τα καψεις ομως, μονο 2 φορες το μηνα να το χρησιμοποιεις αλλιως θα καταστρεψεις την τριχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Να ανησυχεις οχι. Πηγαινε κοψε τις ακρες.Η μασια το εκανε αυτο. Θα τα καψεις ομως, μονο 2 φορες το μηνα να το χρησιμοποιεις αλλιως θα καταστρεψεις την τριχα. Και με τι θα ισιώνει η φράτζα;:confused: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naf1213 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Και με τι θα ισιώνει η φράτζα;:confused: Επειδη ειναι αγορι, φανταστηκα οτι δεν θα ειχε φρατζα να ισιωσει.:confused: Με βουρτσα και πιστολακι αν δεν θελει να τα καψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Επειδη ειναι αγορι, φανταστηκα οτι δεν θα ειχε φρατζα να ισιωσει.:confused: Με βουρτσα και πιστολακι αν δεν θελει να τα καψει. Τι είναι;:confused: Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbap96 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Επειδη ειναι αγορι, φανταστηκα οτι δεν θα ειχε φρατζα να ισιωσει.:confused: Με βουρτσα και πιστολακι αν δεν θελει να τα καψει. Δν κάνει τόσο καλό ίσιωμα όσο η μασιά..:( Πες ότι καίγονται πολλές τρίχες. Πως θα φαίνεται αν τα ισιώνω τότε κάθε μέρα; Τι είναι;:confused: δν απαντώ σε υποκείμενα.... πάλι τσακομό θες εσύ...:) Παράθεση Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι άλλοι άνθρωποι. Γνώμες κάποιου άλλου είναι οι σκέψεις τους, μίμηση οι ζωές τους, αντιγραφή τα πάθη τους. http://matiapouklaine.blogspot.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 hahaha Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 Σε σπρει? Εχω δοκιμασει κρεμα χωρις ξεβγαλμα αλλα σε μπουκαλακι... Βαραινε τα μαλλια λιγο..Αυτες παντως χωρις ξεβγαλμα δεν κανουν τιποτα στην τριχα, οπως και τα conditioner, μασκα 2 φορες τη βδομαδα ειναι το καλυτερο.ναι!!σε σπρευ.σε μπουκαλακι ειχα, αλλα οντως βαραινει τα μαλλια. μετα απο μερες χρησης να πω πως ειναι πολυ καλυτερο απο το "μπουκαλακι" καθως δεν βαραινει τα μαλλια καθολου,δεν λιπαινει το μαλλι και μυριζει και ωραια(αλλα οπως ηδη ειπα,για λιγο:() :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 Ξέρει κανείς Nicolas στη χαριλάου πού ακριβώς είναι?(διεύθυνση ,τηλέφωνο).Έψαξα χρυσό οδηγό και δε το βρήκα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 παπαναστασιου.αριθμο δεν θυμαμαι,αλλα ειναι μετα το γυραδικο 157(συνεπως μετα απο παπαναστασιου 157).αν ερθεις με λεωφορειο θα κατεβεις στο χαριλαου και θα περασεις απεναντι.δεν χρειαζεται να περπατησεις καν:) ααα!και δεν χρειαζεται ραντεβου Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts