bill_viper Δημοσιεύτηκε September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 18, 2003 Kalispera se olous!!Kairos na ginoume ligo katines!!Xexexe!! :) :D :p Eseis ti xrisimopoieite gia ta na ftiaksete ta mallia sas kai giati? Opoios 8elei mporei na grapsei kai poio gel xrhsimopoiei me to opoio einai apolita euxaristimenos ktl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Το gel ειναι το καλιτερο για να φτιαξεις τα μαλια σου οπως ακριβως εσι θελεις Και αντιθετα με το κερι το gel καθαριζει πιο εφκοπλα και πιο γρηγορα Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 ομοίως. ξυπνάς, ρίχνεις λίγο νερό, σκουπίζες, gel και είσαι οκ. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Gel. Έχω αφήσει αρκετό μαλλί με κάπως πιο μακριά τα μπροστά τα όποια σηκώνω με gel. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Βρε κοίτα να δεις, όλοι τους περιποίηση... :) Χύμα εγώ, μακρύ μαλλί, free στον άνεμο :lol: Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον florinaperis Βρε κοίτα να δεις, όλοι τους περιποίηση... :) Χύμα εγώ, μακρύ μαλλί, free στον άνεμο :lol: έτσι είναι πέρη, αν δεν τους καεί πρώτα απ'το πολύ ζελέ δεν καταλαβαίνουν :lol: :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Gel, και εγώ αν και σκεύτομε να το γυρίσω στον ΑΦΡΟ. φαίνετε καλύτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GrieveR Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Asta ta mallakia sou,anakatwmena he he :p Pali kala pantws poy yparxoun tosa proionta styling shmera :) ...,kapote xrhsimopoiouse o kosmos mprigiantinh :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Λακ δεν έβαλες, αυτό χρησιμοποιώ! Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Studio FX wet look gel....... :D :D :D Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Gillette...oti kalytero gia th karafla!!! :D :p pffff me trixes tha asxoliomaste!? :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Organics Aqua Spray!!! Όλ τα άλλα είναι απλά υποκατάστατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Ολα ! ΚΕΡΙ , ΖΕΛΕ , Σκληρό ζελέ (glue) , μαλακό Ζελέ (gum) , κερί - ζελέ , κερί σε stick , spray κτλ Γενικώς ότι φαντάζεστε και κυκλοφορεί το έχω δοκιμάσει ! Και πολλές φορές για να φτιάξω ένα μαλλί βάζω 2 η και 3 προίοντα μαζί Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Σου έχει μείνει μαλλί ή το έχεις κάψει όλο;;; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 18, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Steeve_Mary Λακ δεν έβαλες, αυτό χρησιμοποιώ! Nai,exeis dikio!Gi'auto kai simplirwsa opoios epi8imei na vazei kai to proion h' kai thn onomasia tou. Egw me th seira mou xrhsimopoiw gel kai sigekrimena Fructis Psit.Einai idaniko gia athmelhto look!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Wirelessly posted (Nokia3510i/1.0 (04.44) Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Gia na pw k proion l'oreal studio fx extra dunato (swlhnario). Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reginald Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Για εμάς που δεν έχουμε μαλλί η που κατα καιρούς αφήνουμε λίγο και δεν χρειαζόμαστε όλα αυτά γιατι δεν έχει επιλογή "Τιποτά"???? :D Παράθεση Επιτρέπεται 1 εικόνα όχι μεγαλύτερη από 420 X 150 pixels και όχι μεγαλύτερη από 16K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Εγώ προσωπικά τα έχω δοκιμάσει όλα και βρήκα ότι ο καλλύτερος τρόπος είναι το gel...Λόγοϊ : Καθαρίζει εύκολα , γίνονται γρήγορα τα μαλλιά :rolleyes: Λοιπόν ακούστε πώς γίνετε... Πρώτα βάζω το gel FIX MAX της ΛΟΡΕΑΛ λόγω του ότι έχει δυνατό κράτημα...αφού απλωθεί βάζω απο πάνω το BONDAGE της σειράς SEBASTIAN....είναι το δυνατότερο gel που έχω δεί...μέσα σε 5 λεπτά τα φτιάχνω και είναι σποντέξ extreme μαλλί !!! και για τελείωμα περνάτε μία λάκα απο πάνω για να κρατήσει όλη την ημέρα μήν σας τα πειράξουν οι φίλοι σας ή ο άνεμος και χαλάσει..... :cool: Και στο τέλος γίνεται ΠΕΤΡΑ! :p Την νύχτα πάω σπίτι...τους βάζω νερό και είναι πεντακάθαρα ! :lol: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον xraysr0x Και στο τέλος γίνεται ΠΕΤΡΑ! :p Xαααχααχαχαχχχχχχχ........Ετσι θα μπορουμε να κουτουλαμε και το κεφαλι μας σε κανενα τοιχο χωρις προβλημα..... :p :p :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Εγω λιγο ζελε βαζω αλλα τελευταια πολυ τριχα πεφτει ρε παιδια...Μηπως να το κοψω κι αυτό? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 18, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2003 Παιδιά αυτό που χρησιμοποιώ εγώ δεν θα το πιστεύψετε.ΣΑΠΟΥΝΙ :D για τα χέρια (με μεγάλο βαθμό ph όμως γιατί αν είναι μικρός ο βαθμός θα είναι πολύ όξινο το σαπούνι και δεν κάνει καλό στα μαλλιά).Αύριο που θα φτιάξω τα μαλλιά μου θα σας στείλω photo.Είναι το καλύτερο.Το μαλλί κάθετα όρθιο χωρίς καμία δυσκολία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Το Καλύτερο OUT OF BED! Καμιά φορά και κερί όμως κολλάει πολύ βρε παιδί μου στα χέρια!Σα να έχει λάδι είναι! τα έχω δοκιμάσει περίπου όλα! Το out of bed είναι πολύ καλό γιατί δίνεις γρήγορα(αν το καταλάβεις πως πρέπει να το χρησιμοποιείς βέβαια) μορφή στα μαλλιά σου χωρίς να χρειάζεται να τα βρέχεις και να γίνεται μ**νί η μπλούζα σου με τα νερά! Λούζεται πανεύκολα δεν αφήνει τίποτα στα μαλλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Παιδιά αυτό που χρησιμοποιώ εγώ δεν θα το πιστεύψετε.ΣΑΠΟΥΝΙ :D για τα χέρια (με μεγάλο βαθμό ph όμως γιατί αν είναι μικρός ο βαθμός θα είναι πολύ όξινο το σαπούνι και δεν κάνει καλό στα μαλλιά).Αύριο που θα φτιάξω τα μαλλιά μου θα σας στείλω photo.Είναι το καλύτερο.Το μαλλί κάθετα όρθιο χωρίς καμία δυσκολία. Sovara?Kai meta ta mallia mirizoun LUX??? :D :alien: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Wellaflex + A-Head (LOREAL).. αυτά! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. September 19, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 To glue απο την σειρα Loreal Professionel το χει δοκιμάσει κανεις?Ο ορισμός τηε πέτρας....Μυρίζει κυριολεκτικά σαν κόλα και μετα απο 5 δευτερολεπτα γίνεται πέτρα ακόμα και στα χέρια σου.Πωλείται μόνο σε ορισμένα κομμωτήρια Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts