johnygrg_29 Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 καλησπερα μεσα στο σκ που μας περασε η συσκευη εκανε απο μονη της 2 επανεκινησεις ενω ηταν σε κατασταση αδρανειας χωρις εγω να το πειραζω καθολου,τι να κανω ?το παρακολουθω και μετα αν ξαναγινει factory reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2015 καλησπερα μεσα στο σκ που μας περασε η συσκευη εκανε απο μονη της 2 επανεκινησεις ενω ηταν σε κατασταση αδρανειας χωρις εγω να το πειραζω καθολου,τι να κανω ?το παρακολουθω και μετα αν ξαναγινει factory reset ? Ναι. Και μετά σέρβις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 καλησπερα μεσα στο σκ που μας περασε η συσκευη εκανε απο μονη της 2 επανεκινησεις ενω ηταν σε κατασταση αδρανειας χωρις εγω να το πειραζω καθολου,τι να κανω ?το παρακολουθω και μετα αν ξαναγινει factory reset ? Έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnygrg_29 Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις; Ναι ολα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GNIK13 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Μου εκλεινε συνεχεια και το εστειλα για επισκευη. Το μονο που του εκαναν ηταν αναβαθμιση λογισμικου. Οσο διαστημα το ειχαν λεει ( 3 μερες ) δεν τους εκλεισε καμια φορα. Το κινητο συνεχιζει να κλεινει τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Μου εκλεινε συνεχεια και το εστειλα για επισκευη. Το μονο που του εκαναν ηταν αναβαθμιση λογισμικου. Οσο διαστημα το ειχαν λεει ( 3 μερες ) δεν τους εκλεισε καμια φορα. Το κινητο συνεχιζει να κλεινει τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα. Ότι δηλαδή το είχαν 3 μέρες στο σέρβις και το παρατηρούσαν συνεχώς αν κλείσει ή όχι. Θα το παράτησαν σε καμία γωνία και δεν θα κατάλαβαν τίποτα. Καθώς όταν κλείνει και ξανανοίξει δεν ζητάει pin. Η Procordia τελευταία δεν μας τα λέει καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ότι δηλαδή το είχαν 3 μέρες στο σέρβις και το παρατηρούσαν συνεχώς αν κλείσει ή όχι. Θα το παράτησαν σε καμία γωνία και δεν θα κατάλαβαν τίποτα. Καθώς όταν κλείνει και ξανανοίξει δεν ζητάει pin. Η Procordia τελευταία δεν μας τα λέει καλά. Δυστυχώς μαγαζιά και σέρβις έχουν κατά καιρούς τα πάνω και τα κάτω τους. Πάντως έχει αρχίσει και με απογοητεύει η procordia ενώ αντίθετα έχει ανέβει στην εκτίμησή μου η arvato και η omnitech για την αντιμετώπιση των χρηστών του ζ3. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 (edited) Καλησπέρα ( ΑΝ και το έγραψα στο επίσημο thread) καλο είναι να του δούνε και εδώ όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δοκιμάστε να τραβήξετε βίντεο 3840χ2160 .Εαν δεν κλείσει μετά από 30 δευτερόλεπτα τότε δεν έχετε θέμα μπαταριας. Πάμε παρακάτω Εδώ και καιρο αντιμετώπιζα το ξαφνικό κλείσιμο σχεδόν καθημερινά.Και ιδίως όταν τραβούσα βίντεο σε full hd.Μετα από λήψη 8 δευτερολ το κινητό έκανε επανεκκινήσεις.Στο πρώτο που πήγε το μυαλό μου ήταν ότι η μπαταρια παρέδωσε πνευμα . Οι φόβοι μου επιβεβαιωθηκαν όταν έβαλα την μπαταρια σε φίλου με g3 . Επικοινώνησα με την procordia τους είπα πως έχει η κατάσταση και κλασικά φταίει το λειτουργικό να κάνετε hard reset και αν συνεχίσει να το στείλετε στο service.(υποψην είμαι ηλεκτρονικός με εμπειρία στην επισκευή κινητών) Πάμε παρακάτω.Ζητησα να μου στείλουν μπαταρια μιας και δεν καλύπτεται από την εγγύηση (6 μήνες η μπαταρια- 2 χρονια το τηλ) Το τηλ μου είναι 8 μηνών. 16 gb gold Ιταλικό Τεσπα δεν είχαν απόθεμα.Οποτε αγόρασα μέσω skroutz από το κατάστημα mobilehellas την γνήσια Μπαταρία LG BL-53YH 3000mAh D855 G3 original BULK Κωδικός: BALGBL53YHbulk Σήμερα την παρέλαβα και διαπίστωσα ότι ενώ ο κωδικός είναι ίδιος LG BL-53YH η διαφορα όμως είναι ότι αντί για 3000 mAh είναι 2940 mAh Επικοινώνησα μαζι τους και μου λένε ότι αυτά πλέον τους προμηθεύει η LG .. Επίσης περίεργο είναι ότι σήμερα εξαφανίστηκε από το site τους η συγκεκριμένη μπαταρια.Και αντ αυτού έχουν μια συμβατή κινεζικη http://www.mobilehellas.co...00mah-oem.html To G3 πλέον δουλεύει άψογα και για να μην πω ότι κρατάει και πολύ περισσότερο από την προηγουμενη ακόμα και όταν ήταν καινούργια. Τι λέτε να την στείλω πίσω η όχι? Edited August 7, 2015 by elias26 Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 προσφατα με ενα προγραμμα μετρησης δυνατοτητων του τηλ.στις πληροφοριες μπαταριας εγραφε αυτο που ανεφερες ποιο πανω,δηλ.max3000 και σαν σημειωση καπως εγραφε 2940.το τηλ.το εχω καινουργιο 5 ημερες. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Φιλε μου δεν πρεπει να ειναι ιδια η μπαταρια ..καλυτερα να το διαπιστωσεις ο ιδιος...μου φαινεται να ςιναι μουφα η μπαταρια Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Καλησπέρα ( ΑΝ και το έγραψα στο επίσημο thread) καλο είναι να του δούνε και εδώ όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δοκιμάστε να τραβήξετε βίντεο 3840χ2160 .Εαν δεν κλείσει μετά από 30 δευτερόλεπτα τότε δεν έχετε θέμα μπαταριας. Πάμε παρακάτω Εδώ και καιρο αντιμετώπιζα το ξαφνικό κλείσιμο σχεδόν καθημερινά.Και ιδίως όταν τραβούσα βίντεο σε full hd.Μετα από λήψη 8 δευτερολ το κινητό έκανε επανεκκινήσεις.Στο πρώτο που πήγε το μυαλό μου ήταν ότι η μπαταρια παρέδωσε πνευμα . Οι φόβοι μου επιβεβαιωθηκαν όταν έβαλα την μπαταρια σε φίλου με g3 . Επικοινώνησα με την procordia τους είπα πως έχει η κατάσταση και κλασικά φταίει το λειτουργικό να κάνετε hard reset και αν συνεχίσει να το στείλετε στο service.(υποψην είμαι ηλεκτρονικός με εμπειρία στην επισκευή κινητών) Πάμε παρακάτω.Ζητησα να μου στείλουν μπαταρια μιας και δεν καλύπτεται από την εγγύηση (6 μήνες η μπαταρια- 2 χρονια το τηλ) Το τηλ μου είναι 8 μηνών. 16 gb gold Ιταλικό Τεσπα δεν είχαν απόθεμα.Οποτε αγόρασα μέσω skroutz από το κατάστημα mobilehellas την γνήσια Μπαταρία LG BL-53YH 3000mAh D855 G3 original BULK Κωδικός: BALGBL53YHbulk Σήμερα την παρέλαβα και διαπίστωσα ότι ενώ ο κωδικός είναι ίδιος LG BL-53YH η διαφορα όμως είναι ότι αντί για 3000 mAh είναι 2940 mAh Επικοινώνησα μαζι τους και μου λένε ότι αυτά πλέον τους προμηθεύει η LG .. Επίσης περίεργο είναι ότι σήμερα εξαφανίστηκε από το site τους η συγκεκριμένη μπαταρια.Και αντ αυτού έχουν μια συμβατή κινεζικη http://www.mobilehellas.co...00mah-oem.html To G3 πλέον δουλεύει άψογα και για να μην πω ότι κρατάει και πολύ περισσότερο από την προηγουμενη ακόμα και όταν ήταν καινούργια. Τι λέτε να την στείλω πίσω η όχι? 'Eχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στα 8 sec κάνει επανεκκίνηση,άντε να δούμε πόσα ακόμα προβλήματα θα βγάλει αυτό το κινητό και πριν πέσετε να με φάτε θα έλεγα ότι στα 280 ευρώ που έχει τώρα δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή παρόλο τις ρωγμές,της υπερθερμάνσεις,της κιτρινίλες στην οθόνη και τις ξεκάρφωτες επανεκκινήσεις. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Καλησπέρα ( ΑΝ και το έγραψα στο επίσημο thread) καλο είναι να του δούνε και εδώ όσοι έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δοκιμάστε να τραβήξετε βίντεο 3840χ2160 .Εαν δεν κλείσει μετά από 30 δευτερόλεπτα τότε δεν έχετε θέμα μπαταριας. Πάμε παρακάτω Εδώ και καιρο αντιμετώπιζα το ξαφνικό κλείσιμο σχεδόν καθημερινά.Και ιδίως όταν τραβούσα βίντεο σε full hd.Μετα από λήψη 8 δευτερολ το κινητό έκανε επανεκκινήσεις.Στο πρώτο που πήγε το μυαλό μου ήταν ότι η μπαταρια παρέδωσε πνευμα . Οι φόβοι μου επιβεβαιωθηκαν όταν έβαλα την μπαταρια σε φίλου με g3 . Επικοινώνησα με την procordia τους είπα πως έχει η κατάσταση και κλασικά φταίει το λειτουργικό να κάνετε hard reset και αν συνεχίσει να το στείλετε στο service.(υποψην είμαι ηλεκτρονικός με εμπειρία στην επισκευή κινητών) Πάμε παρακάτω.Ζητησα να μου στείλουν μπαταρια μιας και δεν καλύπτεται από την εγγύηση (6 μήνες η μπαταρια- 2 χρονια το τηλ) Το τηλ μου είναι 8 μηνών. 16 gb gold Ιταλικό Τεσπα δεν είχαν απόθεμα.Οποτε αγόρασα μέσω skroutz από το κατάστημα mobilehellas την γνήσια Μπαταρία LG BL-53YH 3000mAh D855 G3 original BULK Κωδικός: BALGBL53YHbulk Σήμερα την παρέλαβα και διαπίστωσα ότι ενώ ο κωδικός είναι ίδιος LG BL-53YH η διαφορα όμως είναι ότι αντί για 3000 mAh είναι 2940 mAh Επικοινώνησα μαζι τους και μου λένε ότι αυτά πλέον τους προμηθεύει η LG .. Επίσης περίεργο είναι ότι σήμερα εξαφανίστηκε από το site τους η συγκεκριμένη μπαταρια.Και αντ αυτού έχουν μια συμβατή κινεζικη http://www.mobilehellas.co...00mah-oem.html To G3 πλέον δουλεύει άψογα και για να μην πω ότι κρατάει και πολύ περισσότερο από την προηγουμενη ακόμα και όταν ήταν καινούργια. Τι λέτε να την στείλω πίσω η όχι? Μηπως ειναι το min που μπορει να δωσει τα 2940; Γιατι στη δικα μου μπαταρια λεει μεν 3000mah αλλα λεει απο κατω min 2940mah. Παντα μιλαμε για εργοστασιακη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Όχι σε αντθεση με την μπαταρία που είχε το κινητό ή καινούργια αναγράφει από μπροστά 2940 Ημερομηνία παραγωγής 2015 Η μπαταρία πάντως λειτουργεί σωστά.Και είναι γνησια.Σκέπτομαι όμως μήπως πλέον η lg σιωπηλά βγάζει πλέον μπαταρίες με 2940 Για να διόρθωση το πρόβλημα ? Από το μεσημέρι με βαριά χρήση του κινητού δεν είχα καμία έως τώρα επαννεκινηση. Κάθε μέρα μπορεί να είχα και 3 επαννεκινησεις Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Μηπως απλα αλλαξε το labeling και γραφει απλα τα ελαχιστα mah? Αμα λειτουργει σωστα και ειναι και εργοστασιακη, μην σε νοιαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Χτες το βράδυ φλάσαρα την lamhoang 2.3 και από κει και μετά έχω απανωτά reboot της συσκευής μόλις το βγάλω από την πρίζα,μόλις πάει δηλαδή κάτω από το 97-98%.Επίσης δεν βρίσκω το batterystats.bin με ότι rom και να δοκίμασα και με battery calibration μήπως και το ξαναγράψει.Είναι μπαταρία η software άραγε:blink: Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Χτες το βράδυ φλάσαρα την lamhoang 2.3 και από κει και μετά έχω απανωτά reboot της συσκευής μόλις το βγάλω από την πρίζα,μόλις πάει δηλαδή κάτω από το 97-98%.Επίσης δεν βρίσκω το batterystats.bin με ότι rom και να δοκίμασα και με battery calibration μήπως και το ξαναγράψει.Είναι μπαταρία η software άραγε:blink: Η μπαταρία είναι φίλε μου μάλλον Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Η μπαταρία είναι φίλε μου μάλλον Eυχαριστώ αν και είμαι σε εγγύηση παράγγειλα άλλη ελπίζω από Δευτέρα να την έχω. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgtfeargr Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Έχω αγοράσει το LG G3 16GB από τέλη Φλεβάρη. Ενώ μέχρι πρότινος ήταν μια χαρά το τελευταίο καιρό κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις μόνο του. Για να σταματήσει δε τις επανεκκινήσεις πρέπει να το βάλω να φορτίζει. Πολλές φορές στις επανεκκινήσεις η ένδειξη της μπαταρίας ανεβοκατεβαίνει. Δηλαδή εκεί που είναι πχ. στο 60 πάει αμέσως στο 20 και ξανά γυρνάει στο 60 μετά από κάποια επανεκκίνηση. Αν και έκανα επαναφορά εργοστασιακών το πρόβλημα δε λύθηκε. Οι επανεκκινήσεις πολλές φορές ξεκινάνε όταν το κινητό τραβάει πολύ ενέργεια, πχ. χρήση 4G, εγγραφή βίντεο UHD. Άλλες φορές οι επανεκκινήσεις ξεκινάνε όταν το αποσυνδέω από το ρεύμα και σταματάνε όταν το συνδέω πάλι πίσω στο ρεύμα. Ακόμα και όταν το γύρισα σε ασφαλή λειτουργία, για να κάνω επαν. εργοστασιακών ρυθμίσεων, έκανε 2 φορές επανεκκίνηση ενώ ήταν στην ασφαλή λειτουργία. Να πω ότι όλον αυτό το καιρό χρησιμοποιούσα αρκετά έναν κινέζικο φορτιστή αυτοκινήτου, έναν φορτιστή ρεύματος που δεν ήταν της LG, όπως και power bank. Απ'ότι φαίνεται η μπαταρία πεθαίνει. Μακάρι να είναι αυτό και μάλλον τις επόμενες μέρες θα αγοράσω καινούργια μπαταρία LG. Καμία ιδέα μήπως να δοκιμάσω κάτι άλλο; Ευχαριστώ ΥΓ. Εννοείται ότι οι υπόλοιποι φορτιστές θα πεταχτούν Edited August 10, 2015 by dgtfeargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Η Mπαταρια εχει χαλασει!!!και ο φορτιστης που ειχες δεν ειχε την αναλογη ταση Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thkios Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 εμενα μου κανει συνεχεια restart το πηρα 2 φορεσ φια σερβισ και παλι το ιδιο . επισης ανεβαζει τρελλες θερμοκρασιες και δεν μπορω να το βαλω στο αυτι μου να μιλησω ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε μου εγω εχω το δικο του φορτηστη και μου κανει ολα αυτα και οταν ειμαι ιντερνετ η facebook η παιζω κανενα παιχνιδακι τα ιδια πραγματα κανει ανεβαζει θερμοκρασια και κανει συνεχεια επανεκκινηση και σταματα μολισ του βαλω το φορτηστη. αν δεν ειμαι σπιτι σταματα μονο οταν βγαλω την παταρια. οταν το κανει αυτο μπορει η μπαταρια να ειναι 100% μετα απο 3-5 επανεκκινησεισ πανει στο 20% ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eυχαριστώ αν και είμαι σε εγγύηση παράγγειλα άλλη ελπίζω από Δευτέρα να την έχω. φιλε μου εμενα η αντιπροσωπια μου αλλαξε μπαταρια και τα ιδια πραγματα θα τουσ το παρω πισω παλι για 3 φορες και θα απετησω νεο κινητο αλλα αν μου δωσουν το ιδιο μοντελο αστα να πανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgtfeargr Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 (edited) Υπάρχει κάποιος που άλλαξε μπαταρία και αυτό το πρόβλημα ή κάποιο παρόμοιο ΔΕΝ λύθηκε; Edited August 11, 2015 by dgtfeargr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω αγοράσει το LG G3 16GB από τέλη Φλεβάρη. Ενώ μέχρι πρότινος ήταν μια χαρά το τελευταίο καιρό κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις μόνο του. Για να σταματήσει δε τις επανεκκινήσεις πρέπει να το βάλω να φορτίζει. Πολλές φορές στις επανεκκινήσεις η ένδειξη της μπαταρίας ανεβοκατεβαίνει. Δηλαδή εκεί που είναι πχ. στο 60 πάει αμέσως στο 20 και ξανά γυρνάει στο 60 μετά από κάποια επανεκκίνηση. Αν και έκανα επαναφορά εργοστασιακών το πρόβλημα δε λύθηκε. Οι επανεκκινήσεις πολλές φορές ξεκινάνε όταν το κινητό τραβάει πολύ ενέργεια, πχ. χρήση 4G, εγγραφή βίντεο UHD. Άλλες φορές οι επανεκκινήσεις ξεκινάνε όταν το αποσυνδέω από το ρεύμα και σταματάνε όταν το συνδέω πάλι πίσω στο ρεύμα. Ακόμα και όταν το γύρισα σε ασφαλή λειτουργία, για να κάνω επαν. εργοστασιακών ρυθμίσεων, έκανε 2 φορές επανεκκίνηση ενώ ήταν στην ασφαλή λειτουργία. Να πω ότι όλον αυτό το καιρό χρησιμοποιούσα αρκετά έναν κινέζικο φορτιστή αυτοκινήτου, έναν φορτιστή ρεύματος που δεν ήταν της LG, όπως και power bank. Απ'ότι φαίνεται η μπαταρία πεθαίνει. Μακάρι να είναι αυτό και μάλλον τις επόμενες μέρες θα αγοράσω καινούργια μπαταρία LG. Καμία ιδέα μήπως να δοκιμάσω κάτι άλλο; Ευχαριστώ ΥΓ. Εννοείται ότι οι υπόλοιποι φορτιστές θα πεταχτούν αν εισαι ρουταρισμενος κατεβασε το batery calibresion η καπως ετσι,και κανε ενα καλυμπραρισμα την μπαταρια. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Τελικά ήταν η μπαταρία που έφταιγε για τις συνεχόμενες επανεκκινήσεις, επίσης δεν έχω δει ακόμα ξεκάρφωτα reboot όπως και υψηλές θερμοκρασίες άνευ λόγου που είχα πριν και κάτι τελευταίο βλέπω αρκετά μεγάλη διαφορά στην αυτονομία της συσκευής της τάξεως του 20 με 25%+ με την ίδια rom (crach rom 2.1) οθόνη δηλαδή γύρω στις 4 μισή ώρες. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 παιδιά ας γινει sticky.Νομιζω ότι το πρόβλημα με τις επανεκκινήσεις είναι καθαρά θέμα ελατωματικης μπαταριας.Και εγώ είχα θέμα και από ότι διάβασα με τον από πάνω με την αλλαγη μπαταριας λύθηκε το πρόβλημα . Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 πάντως πολλές ελαττωματικές μπαταρίες. θεωρώ η lg θα έπρεπε να τις κάνει δωρεάν αντικατάσταση ...πέρα του 6μηνου. προσωπικά έχω 4 φίλους που είχαν θέμα με μπαταρία! υ.γ. δεν κάνουμε μία επικοινωνία με την αντιπροσωπεία? να το δει το θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts