sYn Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Χθες ήρθε η συσκευή και πέρασα κατευθείαν του cuoco92. Το μόνο που δε μου έχει αρέσει είναι η αρκετά ελλιπής μετάφραση (αν και αναφέρει ότι είναι πλήρης σε ιταλικά και γερμανικά). Μόλις διαβάσω ότι μειώθηκαν αρκετά τα bugs στην CM12 ίσως τη δοκιμάσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Χθες ήρθε η συσκευή και πέρασα κατευθείαν του cuoco92. Το μόνο που δε μου έχει αρέσει είναι η αρκετά ελλιπής μετάφραση (αν και αναφέρει ότι είναι πλήρης σε ιταλικά και γερμανικά). Μόλις διαβάσω ότι μειώθηκαν αρκετά τα bugs στην CM12 ίσως τη δοκιμάσω.. Γνώμη μου, εαν μπορείς να δουλέψεις το τηλέφωνο στα αγγλικά καν' το. Η ελληνική μετάφραση έγινε αυτόματα και δεν την τσέκαρε κανείς οπότε λογικό να είναι χάλια μαύρα. Δεν νομίζω οτι θα βρεις πουθενά της προκοπής ελληνική μετάφραση, για τις smartdigi roms δεν εχω άποψη, μια ζωή αγγλικά το είχα το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλημερα σας,εχω βαλει την τελευταια clean v5.8.0.1 και ενω δειχνουν ολα αψογα νομιζω οτι εχω θεμα με το ιντερνετ.οπως με το WiFi πχ το οποιο βλεπει κανονικα τα δικτυα αλλα δν συνδεεται περιμενη IP συνεχεια εις τον αιωνα,τον αιωνων...μεχρι να κανω επαννεκινηση του κινητου αμεσως τοτε συνδεεται κανονικα στο δικτυο πριν βαλω τα pin απο τα sim.Επισης στα δεδομενα με παροχο wind ενω δειχνει οτι εχει Η η 3g το ιντερνετ σερνεται πραγματικα.και ειναι δοκιμασμενο σε νομους θεσνικης και δραμας.την ROM την εχω απο τοτε που την ανεβασε ο smartdigi πιο πριν ειχα την clean ν5 βασισμενη στην 1.72.δν ειχα ποτε προβλημα με την ν5. Επισης απο το play store πηγα να περασω το godfire αλλα δν ειναι συμβατη η συσκευη μας.με cosmote τα δεδομενα λειτουργουν ταχυτατα οπως πριν με την ν5.αν μπορει ο smartdigi να δωσει μια απαντηση τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλημερα σας,εχω βαλει την τελευταια clean v5.8.0.1 και ενω δειχνουν ολα αψογα νομιζω οτι εχω θεμα με το ιντερνετ.οπως με το WiFi πχ το οποιο βλεπει κανονικα τα δικτυα αλλα δν συνδεεται περιμενη IP συνεχεια εις τον αιωνα,τον αιωνων...μεχρι να κανω επαννεκινηση του κινητου αμεσως τοτε συνδεεται κανονικα στο δικτυο πριν βαλω τα pin απο τα sim.Επισης στα δεδομενα με παροχο wind ενω δειχνει οτι εχει Η η 3g το ιντερνετ σερνεται πραγματικα.και ειναι δοκιμασμενο σε νομους θεσνικης και δραμας.την ROM την εχω απο τοτε που την ανεβασε ο smartdigi πιο πριν ειχα την clean ν5 βασισμενη στην 1.72.δν ειχα ποτε προβλημα με την ν5. Επισης απο το play store πηγα να περασω το godfire αλλα δν ειναι συμβατη η συσκευη μας.με cosmote τα δεδομενα λειτουργουν ταχυτατα οπως πριν με την ν5.αν μπορει ο smartdigi να δωσει μια απαντηση τι γινεται? Για playstore περασε την τελευταια που λεει fix core sync στο σχετικο θεμα needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πιστευω την τελευταια εχω περαση.οποιος εχει την τελευταια ας δοκιμαση να εγκαταστηση απο το playstore το godfire:rise of prometheus ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Device not support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Πιστευω την τελευταια εχω περαση.οποιος εχει την τελευταια ας δοκιμαση να εγκαταστηση απο το playstore το godfire:rise of Prometheus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsge Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) παιδια μολις παρελαβα και συγχρονισα τις επαφες με gmail αλλα μου τις δειχνει με ονομα οχι επωνυμο, πως αλλαζει; Edited February 16, 2015 by konsge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πιστευω την τελευταια εχω περαση.οποιος εχει την τελευταια ας δοκιμαση να εγκαταστηση απο το playstore το godfire:rise of prometheus ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Device not support ή βάλε την 5 με 1.72 ή την 5.8.6 με 1.80 για να δουλεψει ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια μολις παρελαβα και συγχρονισα τις επαφες με gmail αλλα μου τις δειχνει με ονομα οχι επωνυμο, πως αλλαζει; με όχι multilang rom έτσι τις δείχνει αφού αναγνωρίζει πρώτα αγγλικά γράμματα, δεν αλλάζει σε αγγλική ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα σας,εχω βαλει την τελευταια clean v5.8.0.1 και ενω δειχνουν ολα αψογα νομιζω οτι εχω θεμα με το ιντερνετ.οπως με το WiFi πχ το οποιο βλεπει κανονικα τα δικτυα αλλα δν συνδεεται περιμενη IP συνεχεια εις τον αιωνα,τον αιωνων...μεχρι να κανω επαννεκινηση του κινητου αμεσως τοτε συνδεεται κανονικα στο δικτυο πριν βαλω τα pin απο τα sim.Επισης στα δεδομενα με παροχο wind ενω δειχνει οτι εχει Η η 3g το ιντερνετ σερνεται πραγματικα.και ειναι δοκιμασμενο σε νομους θεσνικης και δραμας.την ROM την εχω απο τοτε που την ανεβασε ο smartdigi πιο πριν ειχα την clean ν5 βασισμενη στην 1.72.δν ειχα ποτε προβλημα με την ν5. Επισης απο το play store πηγα να περασω το godfire αλλα δν ειναι συμβατη η συσκευη μας.με cosmote τα δεδομενα λειτουργουν ταχυτατα οπως πριν με την ν5.αν μπορει ο smartdigi να δωσει μια απαντηση τι γινεται? επείδη οι beta είναι beta βάλε την 5 ή την 5.8.6 είναι οι πιο σταθερές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ? Με την 5.8.1 m/l παίζουν σωστά α. το theme manager (δεν παίζει στην 5.2.1 που έχω τώρα) και β. η αριθμομηχανή (μπερδεύει τα κόμματα και τις τελείες στις πράξεις με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ 3d party calculator που έχει διαφημίσεις)?? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 παιδια μολις παρελαβα και συγχρονισα τις επαφες με gmail αλλα μου τις δειχνει με ονομα οχι επωνυμο, πως αλλαζει; γ'εμισε ο χώρο των μηνυμάτων σου https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358543820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stabilos81 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 καλησπέρα σε όλους..αγόρασα σήμερα αυτό το απίστευτο τηλέφωνο αυτή την κόμπρα που σε χτυπάει με την ταχύτητα της εκει που δεν το περιμένεις...το τηλέφωνο είναι ταχύτατο τα έχετε αναφέρει και εσείς...έχω καραμπερδευτεί με τις rom..το δικό μου φοράει κάποια 1.72 με ελληνικά επάνω και στο Ota update μου βγάζει 1.76...μπορεί κάποιος να μου πει ποια rom εχω επακριβώς και αν κάνοντας update θα χασω δεδομένα? είστε πολύ καλή παρέα εδω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsge Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Λοιπον παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, προσπαθω να κανω το τηλ ροοτ για να ριξω μια ρομ απο smartdigi τρεχω το towelroot κανω make it rain κανονικα, αλλα στην συνεχεια που τρεχω το supersu και ενω λεει εγκατασταθηκε με επιτυχια δεν κανει update binary ουτε με κανονικη διαδικασια ουτε με cwm, εχω δοκιμασει και τα βηματα http://nubiaforums.com/showthread.php?tid=102 και ολη τη διαδικασια του αλλα τιποτα. Φυσικα τσεκαρω με rootchecker μηπως εχει γινει ροοτ αλλα οχι. Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Λοιπον παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα, προσπαθω να κανω το τηλ ροοτ για να ριξω μια ρομ απο smartdigi τρεχω το towelroot κανω make it rain κανονικα, αλλα στην συνεχεια που τρεχω το supersu και ενω λεει εγκατασταθηκε με επιτυχια δεν κανει update binary ουτε με κανονικη διαδικασια ουτε με cwm, εχω δοκιμασει και τα βηματα http://nubiaforums.com/showthread.php?tid=102 και ολη τη διαδικασια του αλλα τιποτα. Φυσικα τσεκαρω με rootchecker μηπως εχει γινει ροοτ αλλα οχι. Καμια ιδεα? Και εγώ δεν έχω καταφέρει να κάνω root με άλλο τρόπο παρά με το KingRoot. Κατέβασε το apk στο κινητό σου και τρέξε την εφαρμογή. Θα σου κάνει root και θα σου περάσει το Kinguser για διαχείριση εφαρμογών root. Δυστυχως δεν έχω καταφέρει να κάνω κάποιο άλλο πρόγραμμα για superuser να παίξει σωστά οπότε αναγκαστικά έχω το Kinguser. Άκυρο, νόμιζα ότι πόσταρα στο θέμα του Z5S. (Δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσεις πάντως) Edited February 18, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ? Με την 5.8.1 m/l παίζουν σωστά α. το theme manager (δεν παίζει στην 5.2.1 που έχω τώρα) και β. η αριθμομηχανή (μπερδεύει τα κόμματα και τις τελείες στις πράξεις με αποτέλεσμα να χρησιμοποιώ 3d party calculator που έχει διαφημίσεις)?? Ευχαριστώ. Smartdigi μήπως μπορείς να μου απαντήσεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Smartdigi μήπως μπορείς να μου απαντήσεις ??? Στην 5.8.1 με το multilang framework όπως την 5.2.1 παίζει σταθερά ναι το theme manager παίζει η αριθμομηχανλη δεν αλλάζει είναι της nubia ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην 5.8.1 με το multilang framework όπως την 5.2.1 παίζει σταθερά ναι το theme manager παίζει η αριθμομηχανλη δεν αλλάζει είναι της nubia εάν θε εγκατέστησε την αριθμομηχανή του androi L δουλεύει κανονικά http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2828047&d=1404266150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sthatzi Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Στην 5.8.1 με το multilang framework όπως την 5.2.1 παίζει σταθερά ναι το theme manager παίζει η αριθμομηχανλη δεν αλλάζει είναι της nubia ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εάν θε εγκατέστησε την αριθμομηχανή του androi L δουλεύει κανονικά http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2828047&d=1404266150 Σ' ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anger1 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Τα φώτα σας........!!!!!!!!Εχω το συγκεκριμένο κινητό και με την τελευταία rom nx507j_cncommon_v1.82 και ενω το δικτυο λειτουργούσε σφαιρα εδω και 2 μερες μου εχει σπασει τα νευρα να κολλάει και να μη μπορω να σερφαρω κανονικά.Με ένα terminal που εκανα ping στο router έχει απίστευτα κολλήματα σε σημείο που σταματαει για 25-30sec!!Ενω με ένα samsung στο ιδιο router το ping πήγαινε σφαίρα χωρίς κανενα κόλλημα!!!!Εχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει???Εχω φάει 2 μερόνυχτα και για να μή το σπάσω παρακαλώ μια βοήθεια!!!!!Παίζει να είναι η έκδοση της rom ???Ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Τα φώτα σας........!!!!!!!!Εχω το συγκεκριμένο κινητό και με την τελευταία rom nx507j_cncommon_v1.82 και ενω το δικτυο λειτουργούσε σφαιρα εδω και 2 μερες μου εχει σπασει τα νευρα να κολλάει και να μη μπορω να σερφαρω κανονικά.Με ένα terminal που εκανα ping στο router έχει απίστευτα κολλήματα σε σημείο που σταματαει για 25-30sec!!Ενω με ένα samsung στο ιδιο router το ping πήγαινε σφαίρα χωρίς κανενα κόλλημα!!!!Εχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει???Εχω φάει 2 μερόνυχτα και για να μή το σπάσω παρακαλώ μια βοήθεια!!!!!Παίζει να είναι η έκδοση της rom ???Ευχαριστω!!!!! Η 1.82 έχει τρομερά bugs, ακριβώς για αυτό το λόγο δεν περάσαμε τις εκδόσεις μας στην 1.82. Μέχρι 1.80 παίζει αξιόπιστα. Ξαναβάλε την 1.80 και θα είσαι οκ. Κάνουνε πειράματα οι κινέζοι του χαμού για ασιατικά δίκτυα...για αυτο λένε και beta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anger1 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Να είσαι καλά,ευχαριστώ.Θα τη δοκιμάσω και θα δώ.Πάντως πληροφοριακά με δοκιμή στο wifi με static ip έπαιξε καλύτερα και πιό σταθερά,αλλα καλύτερα θα δοκιμάσω την 1.80! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stabilos81 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 φέρνω το κινιτό κοντά στο αυτί όταν με παίρνουνε ή παίρνω εγώ και μαυρίζει η οθόνη...του παίρνει ώρα να ξεκολλήσει..καμιά ιδέα?όταν μιλάω ανοικτή ακρόαση κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 φέρνω το κινιτό κοντά στο αυτί όταν με παίρνουνε ή παίρνω εγώ και μαυρίζει η οθόνη...του παίρνει ώρα να ξεκολλήσει..καμιά ιδέα?όταν μιλάω ανοικτή ακρόαση κανένα πρόβλημα... Αφού λειτουργεί o proximity sensor δεν υπάρχει πρόβλημα hardware. Μήπως είναι θέμα της ρομ σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stabilos81 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Αφού λειτουργεί o proximity sensor δεν υπάρχει πρόβλημα hardware. Μήπως είναι θέμα της ρομ σου; πήγα λοιπόν σήμερα να περάσω νέα rom.. πέρασα την cyanogenmod την 5.0.2... το τηλέφωνο έχει φάει soft brick είναι κολλημένο στη οθόνη και ότι και αν έκανα μέσω recovery τίποτα.. πριν την φάει με το σφυρί να τελειώνουμε υπάρχει κάποιος να με καθοδηγήσει πως ξεκλειδώνω bootloader? τεχνικός δεν είμαι τεχνικός έγινα για τις εταιρείες της πλάκας που για να βγάλουν μια rom Κάνουν κάνα χρόνο και κατεβάζουμε custom... κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 πήγα λοιπόν σήμερα να περάσω νέα rom.. πέρασα την cyanogenmod την 5.0.2... το τηλέφωνο έχει φάει soft brick είναι κολλημένο στη οθόνη και ότι και αν έκανα μέσω recovery τίποτα.. πριν την φάει με το σφυρί να τελειώνουμε υπάρχει κάποιος να με καθοδηγήσει πως ξεκλειδώνω bootloader? τεχνικός δεν είμαι τεχνικός έγινα για τις εταιρείες της πλάκας που για να βγάλουν μια rom Κάνουν κάνα χρόνο και κατεβάζουμε custom... κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Δεν ρώταγες πρώτα ? Cyanogen ever δεν πρόκειτε να δουλέψει στο κινητό αυτό χωρίς bugs. Μόνο μαμα και custom μαμα rom να βάζεις. Ακολούθησε από την αρχή τις οδηγίες root+recovery http://forum.xda-developers.com/zte-z7/general/zte-nubia-z7-mini-root-recovery-google-t2846520 και πέρνα αυτή την rom και θα δουλέψει http://www.needrom.com/wp-content/uploads/2014/12/Nubia-Z7-mini-Official-1.76-beta-untouched.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stabilos81 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 μπορεί να είμαι άσχετος αλλά δεν είμαι από τους τυπους που τα περιμένουν όλα έτοιμα... αλλά τι σχέση έχει το root με την περίπτωση μου που είμαι κολλημένος σε recovery και πάλι δεν μπορώ να το επαναφέρω γιατί με το reboot ξανακολλάει εκεί? 75 σελίδες στο xda και διαβάζω άσχετες ερωτήσεις ... κοντά είναι το σφυρί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 μπορεί να είμαι άσχετος αλλά δεν είμαι από τους τυπους που τα περιμένουν όλα έτοιμα... αλλά τι σχέση έχει το root με την περίπτωση μου που είμαι κολλημένος σε recovery και πάλι δεν μπορώ να το επαναφέρω γιατί με το reboot ξανακολλάει εκεί? 75 σελίδες στο xda και διαβάζω άσχετες ερωτήσεις ... κοντά είναι το σφυρί... ποιο recovery έχεις βάλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts