karlito13 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Παιδιά ισχύει το N στο 1339 για 10 gb με 2 ευρώ; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Όντως. Αλλά για 4 μέρες μόνο... Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) αυτό τι είναι; ισχύει όλες τις μέρες;εν τω μεταξύ στο 1.5γιγα σου κόβει την ταχύτητα άρα ζήτημα να χρησιμοποιήσεις απερίσπαστος τα 6 από τα 10. Edited April 27, 2017 by loyros Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλά ε, μιλάμε πολύ μπροστά η vodafone. Το ενεργοποίησα, και μου πήρε 2€. Δηλαδή δεν τρώει καθόλου από αυτά, παρά από τα δωρεάν ΜΒ που δίνει το φοιτητικό... Στην ουσία έχασα τα 2€. :lol::lol::lol: Προσοχή όποιος το ενεργοποιήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pablo521 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 μεχρι ποτε μπορουμε να την ενεργοποιησουμε ?την προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Mark το ανεφερα στο προηγουμενο ποστ οτι ειναι 2 ευρω,αλλα δεν ηξερα αν ειναι για καρτοκινητα,ες πηγες και το ενεργοποιησες ρε αθεοφοβε; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλά ε, μιλάμε πολύ μπροστά η vodafone. Το ενεργοποίησα, και μου πήρε 2€. Δηλαδή δεν τρώει καθόλου από αυτά, παρά από τα δωρεάν ΜΒ που δίνει το φοιτητικό... Στην ουσία έχασα τα 2€. :lol::lol::lol: Προσοχή όποιος το ενεργοποιήσει... μιλα αμεσα με το chat η την εξυπ.πελατων .....μαλλον τους ξεφυγε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Καλά ε, μιλάμε πολύ μπροστά η vodafone. Το ενεργοποίησα, και μου πήρε 2€. Δηλαδή δεν τρώει καθόλου από αυτά, παρά από τα δωρεάν ΜΒ που δίνει το φοιτητικό... Στην ουσία έχασα τα 2€. :lol::lol::lol: Προσοχή όποιος το ενεργοποιήσει... Εφόσον το πάνε έτσι και τα άλλα λείγουν σε 4 μέρες. Βάλε YouTube 1080p να τα φας όλα. Ελπίζω μετά από αυτα που λείγουν 1/5 να μην τρώει από τα άλλα που λείγουν 26/05 Στάλθηκε από το NOTE 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Το θέμα είναι ότι λήγουν την ίδια στιγμή με τα υπόλοιπα. Μπα, εκτός του ότι βαριέμαι να μιλήσω στο τσατ, από τη στιγμή που δε μου ήρθε κάποια ενημέρωση και το δοκίμασα μόνος μου, εγώ φταίω που μου τα έφαγε. Εξάλλου για δοκιμή το έκανα. Το νούμερο το έχω παροπλισμένο έτσι κι αλλιώς. Απλά το έβαλα στο mi-fi με σκοπό να κατεβάσω κάτι να φτάσει τα 1,5 gb να δω τι θα κάνει. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 από τι προσφορες ειναι αυτα τα τοσα γκιγκα; Απο το φοιτητικο που δεν τα τρως; Να χα και γω τοσα! Τα εχω φαει σε αρκετο βαθμο και εχω 1520μβ ενω απο λεπτα ομιλιας κοντα στα 10 χιλιαρικα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Το θέμα είναι ότι λήγουν την ίδια στιγμή με τα υπόλοιπα. Μπα, εκτός του ότι βαριέμαι να μιλήσω στο τσατ, από τη στιγμή που δε μου ήρθε κάποια ενημέρωση και το δοκίμασα μόνος μου, εγώ φταίω που μου τα έφαγε. Εξάλλου για δοκιμή το έκανα. Το νούμερο το έχω παροπλισμένο έτσι κι αλλιώς. Απλά το έβαλα στο mi-fi με σκοπό να κατεβάσω κάτι να φτάσει τα 1,5 gb να δω τι θα κάνει. Sent from my Moto X Play Συνεχιζει να τρωει απο τα Mb που δινει καθε 1η του μηνα; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Όχι. Επίσημα το Android δεν υποστηρίζει βίντεο κλήση. Μερικοί κατασκευαστές το ενσωμάτωναν στα μοντέλα τους από μόνοι τους (Sony, Samsung). Δεν ξέρω αν υποστηρίζεται στα τελευταία μοντέλα, όπως και δε γνωρίζω τι γίνεται με τα Apple. Sent from my Moto X Play S7 edge το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Συνεχιζει να τρωει απο τα Mb που δινει καθε 1η του μηνα; Ναι, κανονικά....:lol: Τελικά έχει ανακοινώσει ότι τα δίνει και στα καρτοκινητά ή μήπως προορίζεται μόνο για συμβόλαια; Άραγε τα συμβόλαια έχουν όριο 1,5GB ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Ναι, κανονικά....:lol: Τελικά έχει ανακοινώσει ότι τα δίνει και στα καρτοκινητά ή μήπως προορίζεται μόνο για συμβόλαια; Άραγε τα συμβόλαια έχουν όριο 1,5GB ή όχι; Τα συμβόλαιο δεν έχουν αυτό τον περιορισμό! Πάντως ρώτα τους στο CU γιατί γίνεται αυτό διότι πιθανότατα οφείλεται σε σφάλμα που δεν ξέρουν και οι ίδιοι, και το πιο πιθανό είναι να σου κάνουν πίστωση τα 2€ που έδωσες! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Eχμ, όχι δεν θα τους ρωτήσω. Είναι τυπικά η τελευταία χρονιά που ισχύει το φοιτητικό, και για ευνόητους λόγους ίσως είναι καλή ιδέα να αποφύγω κάποια τέτοια επικοινωνία για κάτι που δεν έχει μεγάλη σημασία. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως προορίζεται μόνο για συμβόλαια η συγκεκριμένη παροχή, και από λάθος του συστήματός τους ενεργοποιείται σε καρτοκινητά. Κάτι που συνηγορεί στο παράλογο του όγκου των δεδομένων (10 ενώ μπορείς να ξοδέψεις max. 6). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 10 μπορείς να ξοδέψεις, αλλά τα υπόλοιπα 4 με ταχύητες 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 καλησπερα επειδη ειμαι νεος στο φοιτητικο πακετο....η ανανεωση των 600mb γινεται καθε 1η του μηνα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 καλησπερα επειδη ειμαι νεος στο φοιτητικο πακετο....η ανανεωση των 600mb γινεται καθε 1η του μηνα? ευχαριστω Ναι φίλε κάθε 1η του μήνα χωρίς καμία προϋπόθεση ανανέωσης! Κάθε μήνα χωρίς να κάνεις τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Ναι φίλε κάθε 1η του μήνα χωρίς καμία προϋπόθεση ανανέωσης! Κάθε μήνα χωρίς να κάνεις τίποτα! Έτσι ακριβώς, βέβαια αυτό το είχε πάντα στο CU student απλά το έπραξε και η κοσμοτε κάπου τον περασμένο Σεπτέμβρη. Άργησε πολύ αλλά τον έκανε. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Belschri Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Αν βγάλετε εσείς άκρη για την χρήση των καρτοκινητών στο εξωτερικό πείτε μου: κοιτάξετε περίπτωση Β και μετά Γ . http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40476&dateFrom=&dateUntil= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 εγώ καταλαβαίνω ότι αν δεν πάρεις το πακέτο με τα 8 ευρώ ισχύουν οι πολύ ακριβές χρεώσεις που ισχύουν και στο εσωτερικο. (0.65 το λεπτό και 0.19 το μήνυμα) Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos1986 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Παίδες γεια χαρά!!! Έχω ένα νούμερο φοιτητικό το οποίο όμως το ξέρουν πάρα πολύ και θέλω να αλλάξω...Μπορώ το νέο νούμερο να το κάνω φοιτητικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Καλημέρα το πακέτο surf & mail με αυτόματη ανανέωση για 1100 my είναι για μια φορά τον μήνα;δεν μπορω να το ενεργοποιήσω δεύτερη; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Όχι, δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί δεύτερη φορά πρώτου λήξει ημερολογιακά το πρώτο. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Παίδες γεια χαρά!!! Έχω ένα νούμερο φοιτητικό το οποίο όμως το ξέρουν πάρα πολύ και θέλω να αλλάξω...Μπορώ το νέο νούμερο να το κάνω φοιτητικό? Υπάρχει η δυνατότητα αρκεί να: 1) ισχύει το πάσο ακόμα και 2) να είσαι ο κάτοχος της γραμμής και στο τωρινο νούμερο αλλά και στο άλλο που θα πας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts