JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 καλησπερα τα 600mb δωρο το μηνα χωρις ανανεωση ισχυουν ακομα? ευχαριστω ναι τα 600 λεπτα προς cu και 600mb internet αποδιδονται καθε 1 πρωτη του μηνα σε καθε φοιτητικο cu χωρις προυποθεση ανανεωσης , το ιδιο πρεπει να εκανε και το whats up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 ναι τα 600 λεπτα προς cu και 600mb internet αποδιδονται καθε 1 πρωτη του μηνα σε καθε φοιτητικο cu χωρις προυποθεση ανανεωσης , το ιδιο πρεπει να εκανε και το whats up. Το κάνει (το ίδιο: χωρις προυποθεση ανανεωσης) από τέλη 2016. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Πάντως εμένα συνεχίζει και μου παίρνει στο φοιτητικό μου μέρα με την μέρα παράταση η ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου! Αυτή την στιγμή έχω 4€ μέσα και μου γράφει ότι θα λήξουν στις 07/09/2017!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Πάντως εμένα συνεχίζει και μου παίρνει στο φοιτητικό μου μέρα με την μέρα παράταση η ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου! Αυτή την στιγμή έχω 4€ μέσα και μου γράφει ότι θα λήξουν στις 07/09/2017!!!! :) Κλασικά και μένα με 4,01€ πήγε σήμερα 12/9 λήξη. Το περίεργο είναι σε καθένα με φοιτητικό ή λήξη κάθε μέρα αλλάζει πολύ περίεργο για το πως είναι ρυθμισμένο το σύστημα τους Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Κλασικά και μένα με 4,01€ πήγε σήμερα 12/9 λήξη. Το περίεργο είναι σε καθένα με φοιτητικό ή λήξη κάθε μέρα αλλάζει πολύ περίεργο για το πως είναι ρυθμισμένο το σύστημα τους Εσυ ποτέ το έκανες φοιτητικό; Εγω το έκανα πέρυσι και στον αδελφό μου και σε άλλους φίλους μου που το έκαναν φέτος έχουν το ίδιο θέμα με τα αλλά παιδιά που τους λήγει το χρηματικό υπόλοιπο σε ένα 3μηνο και δεν παίρνει και παράταση μέχρι να ξανά-ανανεώσουν!:blink::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Εγώ το έκανα πριν ένα μήνα και ανανέωσα 2/2 και λέει λήξη 3/5 ,αν πάρω το ρίσκο και περάσει η 3/5 λέτε να τα χάσω τα χρήματα ή θα πάρω παράταση; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Εσυ ποτέ το έκανες φοιτητικό; Εγω το έκανα πέρυσι και στον αδελφό μου και σε άλλους φίλους μου που το έκαναν φέτος έχουν το ίδιο θέμα με τα αλλά παιδιά που τους λήγει το χρηματικό υπόλοιπο σε ένα 3μηνο και δεν παίρνει και παράταση μέχρι να ξανά-ανανεώσουν!:blink::wacko: εμενα πριν μια βδομαδα εκλεισε 3 χρονια το φοιτητικο. Ισως να εχουμε προνομιακη μεταχειριση οι παλιοι τι να πω Εγώ το έκανα πριν ένα μήνα και ανανέωσα 2/2 και λέει λήξη 3/5 ,αν πάρω το ρίσκο και περάσει η 3/5 λέτε να τα χάσω τα χρήματα ή θα πάρω παράταση; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro εγω στη θεση σου δε θα εκανα τετοιες δοκιμες. Σε οσους παιζει ανανεωση απο μονη της γινεται παντα 6 μηνες μπροστα παντα και αλλαζει καθε λιγες μερες ασχετα μεντην ανανεωση οποτε προφανως σε σενα δεν ισχυει αυτο Edited March 13, 2017 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Εγώ το έκανα πριν ένα μήνα και ανανέωσα 2/2 και λέει λήξη 3/5 ,αν πάρω το ρίσκο και περάσει η 3/5 λέτε να τα χάσω τα χρήματα ή θα πάρω παράταση; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Πειραματίσου μόνο εαν έχεις πολύ μικρό υπόλοιπο και δεν σε νοιάζει η το χάσεις αν και πιστεύω πως και αν το χάσεις τελικά και το αναφέρεις στο chat του CU και τους πει ενώ έπρεπε να λήγει σε 6 μήνες το χρηματικό μου υπόλοιπο ή τέλος πάντων να ανανεώνεται μόνο του αυτόματα πιστεύω θα στα πιστώνουν πίσω αυτά που έχασες!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Πειραματίσου μόνο εαν έχεις πολύ μικρό υπόλοιπο και δεν σε νοιάζει η το χάσεις αν και πιστεύω πως και αν το χάσεις τελικά και το αναφέρεις στο chat του CU και τους πει ενώ έπρεπε να λήγει σε 6 μήνες το χρηματικό μου υπόλοιπο ή τέλος πάντων να ανανεώνεται μόνο του αυτόματα πιστεύω θα στα πιστώνουν πίσω αυτά που έχασες!;) Έχω 7 ευρώ θέλω από περίεργος να το αφήσω και αν χαθούν θα τους πω πως θα έπρεπε να λήγει μετά από 6 μήνες και έκρινε στο 3μηνο,μήπως μου το φτιάξουν κιόλας . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Έχω 7 ευρώ θέλω από περίεργος να το αφήσω και αν χαθούν θα τους πω πως θα έπρεπε να λήγει μετά από 6 μήνες και έκρινε στο 3μηνο,μήπως μου το φτιάξουν κιόλας . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Απλά το υπόλοιπο λήγει στο τρίμηνο κανονικά δεν υπάρχει κάποια διαφορετική μεταχείριση για τα φοιτητικά ανακοινώσιμη, το ότι γίνεται άτυπα έτσι και δε λήγουν ποτέ το διαπιστώσαμε οι περισσότεροι τυχαία και διαδόθηκε. Αλλά κανονικά θα έπρεπε και σε μας να λήγει μετά από τρεις μήνες, σε μας είναι το λάθος ουσιαστικά σε σένα αν ακολουθηθεί το τρίμηνο είναι και το επίσημο που η εταιρεία ανακοινώνει "Για όλες τις νέες συνδέσεις που πραγματοποιούν ανανέωση από την 01/09/2015, η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου τους θα είναι 90 ημέρες" και ίσως όσες έχουν ενεργοποιηθεί μετά από αυτή την ημερομηνία να βρίσκονται στο καθεστώς της τρίμηνης λήξης. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2645 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παιδιά θύμηστε μου σχετικά με την ανανέωση των 10€. Πόσα ΜΒ παίρνω δώρο λόγω της ανανέωσης και για πόσο χρονικό διάστημα και τι πρέπει να έχω ενεργοποιημένο για να πάρω τα δωρεάν ΜΒ; Η ανανέωση θα γίνει μέσω PayPal από το site. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Παιδιά θύμηστε μου σχετικά με την ανανέωση των 10€. Πόσα ΜΒ παίρνω δώρο λόγω της ανανέωσης και για πόσο χρονικό διάστημα και τι πρέπει να έχω ενεργοποιημένο για να πάρω τα δωρεάν ΜΒ; Η ανανέωση θα γίνει μέσω PayPal από το site. Ευχαριστώ πολύ. 500ΜΒ από το just surf bonus για ένα μήνα οπως πάντα και άλλα 500mb με online/κατάστημα ανανέωση για 15 ημέρες. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis/ Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 "Για όλες τις νέες συνδέσεις που πραγματοποιούν ανανέωση από την 01/09/2015, η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου τους θα είναι 90 ημέρες" και ίσως όσες έχουν ενεργοποιηθεί μετά από αυτή την ημερομηνία να βρίσκονται στο καθεστώς της τρίμηνης λήξης. http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2645 Όλη η ουσία είναι εδώ, εγώ που μετασχηματισα το CU μου σε φοιτητικο στις 27/4/2013 λογικά θα απειριζεται η διάρκεια του χρηματικού μου υπολοίπου. Μένει να το τσεκάρω λοιπόν και να σας πω οοοοοταν βάλω κάρτα. Έχω 8899' λεπτά προς cu για την ιστορία. Επικές καταστάσεις χαχα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 500ΜΒ από το just surf bonus για ένα μήνα οπως πάντα και άλλα 500mb με online/κατάστημα ανανέωση για 15 ημέρες. https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis/ Εαν ξαναβάλει κάποιος και 2η κάρτα 10€ μέσα στον μήνα θα τα ξανά πάρει και τα 2 bonus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εαν ξαναβάλει κάποιος και 2η κάρτα 10€ μέσα στον μήνα θα τα ξανά πάρει και τα 2 bonus? Κάποιος;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Τώρα, με το Just Surf Bonus, κερδίζεις δωρεάν MB για από το κινητό: 500ΜΒ για κάθε ανανέωση από 10€ 1GB για ανανέωση από 20€ Αν δεν το έχεις ήδη, ενεργοποίησε το εδώ! Tip: Κάνε ανανέωση 10€ μέσω πιστωτικής, χρεωστικής, paypal ή σε κατάστημα, και πάρε επιπλέον 500ΜΒ για 15 μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εαν ξαναβάλει κάποιος και 2η κάρτα 10€ μέσα στον μήνα θα τα ξανά πάρει και τα 2 bonus? Κάποιος;;;; https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis/ δε το έβαλα τυχαία το link έχει αναλυτικά από κάτω Όροι και προϋποθέσεις Με κάθε κάρτα των 10€ παίρνεις 500ΜΒ για 30 μέρες ή1GB με κάθε κάρτα των 20€ Για επιπλέον ΜΒ, κάνε την πρώτη ανανέωση του μήνα με χρεωστική/πιστωτική/Paypal ή σε κατάστημα και λάβε επιπλέον 500ΜΒ για 15 μέρες Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Κάποιος;;;; Ναι,κανονικα. Δε νομιζω να εχει αλλαξει κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis/ δε το έβαλα τυχαία το link έχει αναλυτικά από κάτω Όροι και προϋποθέσεις Με κάθε κάρτα των 10€ παίρνεις 500ΜΒ για 30 μέρες ή1GB με κάθε κάρτα των 20€ Για επιπλέον ΜΒ, κάνε την πρώτη ανανέωση του μήνα με χρεωστική/πιστωτική/Paypal ή σε κατάστημα και λάβε επιπλέον 500ΜΒ για 15 μέρες Άρα και με 2η 10€ κάρτα μεσα στον μήνα παίρνεις αλλο 1GB; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Άρα και με 2η 10€ κάρτα μεσα στον μήνα παίρνεις αλλο 1GB; Ε δοκίμασε και πες μας. Λέει με κάθε κάρτα οπότε μάλλον ναι Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Καλησπέρα. Στο δικό μου φοιτητικό έγινε και κουλό. Είχα χρόνο προς όλους, προς cu και πάνω από 2gb internet. Μόλις έκανα ενημέρωση την εφαρμογή μου έφαγε όλο τον χρόνο προς cu και 1,3 gb άπο τα data. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο αυτό; Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Καλησπέρα. Στο δικό μου φοιτητικό έγινε και κουλό. Είχα χρόνο προς όλους, προς cu και πάνω από 2gb internet. Μόλις έκανα ενημέρωση την εφαρμογή μου έφαγε όλο τον χρόνο προς cu και 1,3 gb άπο τα data. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο αυτό; Κόλλησε το app. Επανεκκίνησε το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το έκανα και τίποτα. Πέρασα και την εφαρμογή Vodafone gr και σε εκείνη δεν υπάρχουν τίποτα. Τα έχει χάσει Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Το έκανα και τίποτα. Πέρασα και την εφαρμογή Vodafone gr και σε εκείνη δεν υπάρχουν τίποτα. Τα έχει χάσει chat.......και λύνεται. Υ.Γ.: Αααα και με το παραπάνω. Ενημέρωσέ μας τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Μέχρι της 9 Είναι το live chat οπότε αύριο θα μάθουμε Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts