spiliot Δημ. Χθες στς 02:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:03 μμ 2 ώρες πριν, Vasileios said: Εγώ πήγα σε δυο καταστήματα και είχει καταργηθει η 8ευρη από τα μηχανήματα. Όταν λες είχε καταργηθεί εννοείς δεν έδινε έτοιμη επιλογή; Γιατί αν είναι έτσι ποτέ δεν έδινε απ'όσο θυμάμαι, πάταγες ελεύθερο πόσο και έβαζες 8. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. Χθες στς 02:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:33 μμ Πράγματι επικοινώνησα με το vodafone chat και μου είπαν ότι το υπόλοιπο θα λήγει στους δύο μήνες και ότι το sms είναι σωστό. Της έστειλα βέβαια τις φωτογραφίες και του app cu όπου λήγει το υπόλοιπο μου 30/03 και μου είπε ότι αν αποσυνδεθείς και η συνδεθείς θα διορθωθεί. Μου έστειλε και αυτόν τον σύνδεσμο https://www.vodafonecu.gr/oroi-xrisis/#?panel=note-20 Φυσικά τις είπα ευχαριστώ παρόλη την δυσμενή αυτή εξέλιξη. 1 1 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 02:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:43 μμ (edited) δεν ισχυει, τουλαχιστον σε εμενα αποσυνδεθηκα και επανασυνδεθηκα και λεει μαιο 2025 πηρα τηλεφωνο στο 1252 και λεει μαιο 2025 μπηκα απο υπολογιστη και φθλλομετρητη και λεει μαιο 2025 .....θα πω καμμια βαρια κουβεντα Edited Χθες στς 02:43 μμ by HEO 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 30 minutes ago, HEO said: δεν ισχυει, τουλαχιστον σε εμενα αποσυνδεθηκα και επανασυνδεθηκα και λεει μαιο 2025 πηρα τηλεφωνο στο 1252 και λεει μαιο 2025 μπηκα απο υπολογιστη και φθλλομετρητη και λεει μαιο 2025 .....θα πω καμμια βαρια κουβεντα Ευτυχώς το έκανες, δεν υπήρχε περίπτωση να αποσυνδεθώ για να συνδεθώ πάλι . 1 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 12 minutes ago, Inevar said: Ευτυχώς το έκανες, δεν υπήρχε περίπτωση να αποσυνδεθώ για να συνδεθώ πάλι . εκανα και επανεκκινηση το κινητο, και βεβαια δεν αλλαξε τιποτα οι ανθρωποι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, οτι κανουν τωρα το ειχαν κανει και πριν 2 χρονια αλλα ελεγε η εφαρμογη αλλα συνεβαιναν στην πραγματικοτητα τα "ρολογια" δεν πρεπει να πηγαινουν πισω σε καμμια περιπτωση, ειναι τελειως αντιιδεολογικο και σαν επιχειρηση δειχνει διαλυση και μπαχαλο 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 10 minutes ago, HEO said: εκανα και επανεκκινηση το κινητο, και βεβαια δεν αλλαξε τιποτα οι ανθρωποι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, οτι κανουν τωρα το ειχαν κανει και πριν 2 χρονια αλλα ελεγε η εφαρμογη αλλα συνεβαιναν στην πραγματικοτητα τα "ρολογια" δεν πρεπει να πηγαινουν πισω σε καμμια περιπτωση, ειναι τελειως αντιιδεολογικο και σαν επιχειρηση δειχνει διαλυση και μπαχαλο Γιατί τι έγινε τότε; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 5 minutes ago, eridion25 said: Γιατί τι έγινε τότε; παλια στα φοιτιτικα δεν εβαζες καρτα, ανανεωνοταν μονο του καθε μηνα για ενα εξαμηνο ε αποφασισαν να το κοψουν αυτο και ενω η εφαρμογη ελεγε οπως τωρα παραδειγμα το υπολοιπο ληγει μαιο 2025 στειλαν μηνυμα σε ολους βαλε καρτα γιατι θα χασεις το υπολοιπο σου, καποιοι το αγνοησαν και εχασαν το υπολοιπο τους το ιδιο ακριβως σεναριο, λες και εχουν καποιο playbook 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Όπως φαίνεται η βονταφον δεν θέλει νουμερα να κάθονται. Το ελάχιστο 13ε/2μηνο θέλει. 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Όπως φαίνεται η βονταφον δεν θέλει νουμερα να κάθονται. Το ελάχιστο 13ε/2μηνο θέλει. Είναι σοβαρή εταιρία δεν είναι σαν κάτι άλλες... 😉😋😋😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 4 ώρες πριν, spiliot said: Όταν λες είχε καταργηθεί εννοείς δεν έδινε έτοιμη επιλογή; Γιατί αν είναι έτσι ποτέ δεν έδινε απ'όσο θυμάμαι, πάταγες ελεύθερο πόσο και έβαζες 8. Προφανώς εννοεί λοιπόν ότι δε σου επιτρέπει να κάνεις ανανέωση ούτε συμπληρώνοντας 8€. Θα πεταχτω αύριο σε κατάστημα που έχω κοντά να τσεκαρω κι εγώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν ερωτηση οποιος γνωριζει.Σκεφτομαι να κανω 3 ετη ανανεωση της καρτας νεων,στη vodafone πως το περναμε?εννοω,αντιλαμβανονται οτι ειναι 3ετης?μεχρι τωρα εκανα καθε χρονο 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 41 minutes ago, blade_ said: ερωτηση οποιος γνωριζει.Σκεφτομαι να κανω 3 ετη ανανεωση της καρτας νεων,στη vodafone πως το περναμε?εννοω,αντιλαμβανονται οτι ειναι 3ετης?μεχρι τωρα εκανα καθε χρονο Μια φορά δικαιούσαι την καρτα νέων ανά αριθμό - τουλάχιστον αυτό έγινε στη δική μου περίπτωση. Μου έληξε η ετήσια, αγόρασα καινούργια, πήγα να τη δηλώσω, μου έβγαζε σφάλμα στην αποστολή του SMS, επικοινωνησα με τη vf και μου είπαν ότι είχε ήδη ενεργοποιηθεί τον προηγουμενο χρόνο. 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 1 ώρα πριν, ParafronGR said: Μια φορά δικαιούσαι την καρτα νέων ανά αριθμό - τουλάχιστον αυτό έγινε στη δική μου περίπτωση. Μου έληξε η ετήσια, αγόρασα καινούργια, πήγα να τη δηλώσω, μου έβγαζε σφάλμα στην αποστολή του SMS, επικοινωνησα με τη vf και μου είπαν ότι είχε ήδη ενεργοποιηθεί τον προηγουμενο χρόνο. Κάθε χρόνο βγάζω κάρτα και την ανανεώνω. Πρέπει να την δηλώσεις όταν σου έχει έρθει το μήνυμα ότι έληξε η κάρτα νέων, από την βοντα. Η οποία λήγει όταν την έχεις δηλώσει στην βοντα όχι η ημερομηνία που έχει η κάρτα 1 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts