elephant Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Σε ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 (edited) Μετά το 5€ που έβαλα, μισοτιμης και σε εμένα το xclusive 6. Αλλά για έναν περίεργο λόγο με πέταξε από το myCU και δεν με αφήνει να συνδεθώ λέγοντας πως δίνω λάθος στοιχεία. Edited May 29, 2018 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Μετά το 5€ που έβαλα, μισοτιμης και σε εμένα το xclusive 6. Αλλά για έναν περίεργο λόγο με πέταξε από το myCU και δεν με αφήνει να συνδεθώ λέγοντας πως δίνω λάθος στοιχεία. κανε μια επανεκινηση στο κινητο σου και ξανα δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 κανε μια επανεκινηση στο κινητο σου και ξανα δοκιμασε Μια χαρά όλα , έχει ήδη διορθωθεί . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 <<RESTART EINAI NA BPIΣKEIΣ AΦOPMEΣ ΓIA NA ΓIOPTAZEIΣ!ΣHMEPA ΣBHNEIΣ KEPAKIA ME TO CU!CU HAPPY BIRTHDAY ΔΩPO:300 SMS ΠPOΣ CU AYTOMATA ΓIA 1 EBΔOMAΔA.XPONIA ΠOΛΛA!>> Το δώρο γενεθλίων άργησε έναν μήνα αλλά ήρθε, θα μπερδεύτηκαν φαίνεται. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 <<RESTART EINAI NA BPIΣKEIΣ AΦOPMEΣ ΓIA NA ΓIOPTAZEIΣ!ΣHMEPA ΣBHNEIΣ KEPAKIA ME TO CU!CU HAPPY BIRTHDAY ΔΩPO:300 SMS ΠPOΣ CU AYTOMATA ΓIA 1 EBΔOMAΔA.XPONIA ΠOΛΛA!>> Το δώρο γενεθλίων άργησε έναν μήνα αλλά ήρθε, θα μπερδεύτηκαν φαίνεται. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Καλοφάγωτα! :p Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. May 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2018 <<RESTART EINAI NA BPIΣKEIΣ AΦOPMEΣ ΓIA NA ΓIOPTAZEIΣ!ΣHMEPA ΣBHNEIΣ KEPAKIA ME TO CU!CU HAPPY BIRTHDAY ΔΩPO:300 SMS ΠPOΣ CU AYTOMATA ΓIA 1 EBΔOMAΔA.XPONIA ΠOΛΛA!>> Το δώρο γενεθλίων άργησε έναν μήνα αλλά ήρθε, θα μπερδεύτηκαν φαίνεται. Σοβαρό δώρο Άλεξ. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Παίδες καλησπέρα! Σας ήρθε το μήνυμα οτι μπήκαν τα 600 λεπτά και τα 600 mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ναι μου ήρθε πρωί πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Ομοίως, μου ήρθε στις 11:10 . Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Παίδες καλησπέρα! Σας ήρθε το μήνυμα οτι μπήκαν τα 600 λεπτά και τα 600 mb? ναι και εμένα μου ήρθε στις 9:17! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas765 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Το πακέτο με τα 3€ αντί για 6€ ισχύει ακόμα? Γιατί σε εμένα δεν μου ήρθε ακόμα τίποτα . Δεν ξέρω αν φταίει το οτι εχω κάτω του 1€ υπολοιπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verigas Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Παιδες τα φωτα σας λιγο Σε φοιτητικο vodafone ως γνωστον σου δινουν 600' προς CU και 600 mb βαλεις δε βαλεις καρτα.Για ποσο καιρο ισχυει αυτο?Ποτε σου κλειδωνουν τον αριθμο?Πρεπει να εχεις υπολοιπο μεσα? Εμενα με ενδιαφερουν ποιο πολυ τα data διοτι θα χρησημοποιηθει σε gps tracker Eυχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Τα πολύ παλιά φοιτητικά vodafone δεν λήγουν ποτέ. Στα καινούρια μπαίνει φραγή στους 4 μήνες. Οπότε αρκεί να ανοίξεις ένα online account για να το παρακολουθείς και να βάζεις 5 ευρώ κάθε 4 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verigas Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Σε ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελευταια απορια Στην ιδια συσκευη βαζω 2 διαφορετικες καρτες sim vodafone.Στη μια μπαινει κανονικα με 4G στην αλλη οχι Διορθωνετε μονο σε καταστημα vodafone η μπορω να στειλω sms και να ενεργοποιηθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Στείλε 4GΝΑΙ στο 1285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Εκτός αν εννοεί πως είναι dual SIM και τις χρησιμοποιεί ταυτόχρονα, και δεν μπορεί να έχει 4G και στις 2. Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Εκτός αν εννοεί πως είναι dual SIM και τις χρησιμοποιεί ταυτόχρονα, και δεν μπορεί να έχει 4G και στις 2. Sent from my SM-G930F Το s9 έχει κανονικα 4g και στις 2 sim με τις δοκιμές που είδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Ταυτόχρονα; Dual active είναι; Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 Έχει επιλεκτική επιλογή 4g, όταν έχει η μία 4g η άλλη γραμμή έχει 3g, το ίδιο ισχύει και στο s8, s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Ταυτόχρονα; Dual active είναι; Sent from my SM-G930F Dual και dual volte παρακαλω... Μόνο στο s9 s9+ note8... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verigas Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Εκτός αν εννοεί πως είναι dual SIM και τις χρησιμοποιεί ταυτόχρονα Sent from my SM-G930F Οχι δεν ειναι dual sim.Θα δοκιμασω με την εντολη 4GNAI Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 παιδια εχω και εγω ενα φοιτητικο της βονταφονε. εδω και καιρο μου τρωει λεφτα χωρις να καταλαβαινω πως και γιατι?? αν ξερει καποιος κατι ας με ενημερωσει!! το ειχα αγορασει οποτε δεν ειναι στο δικο ονομα για να παρω την εξυπηρέτηση πελατων!! αλλα αν δεν υπαρχει καποια λυση στο τελος θα το κανω και ας μου κλεισουν το νουμερο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verigas Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 παιδια εχω και εγω ενα φοιτητικο της βονταφονε. εδω και καιρο μου τρωει λεφτα χωρις να καταλαβαινω πως και γιατι?? αν ξερει καποιος κατι ας με ενημερωσει!! το ειχα αγορασει οποτε δεν ειναι στο δικο ονομα για να παρω την εξυπηρέτηση πελατων!! αλλα αν δεν υπαρχει καποια λυση στο τελος θα το κανω και ας μου κλεισουν το νουμερο!! Μηπως δεν εχει sms το πακετο σου και χρεωνεσε σε καθε μηνυμα? Καθε ποτε σου τρωει λεφτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. June 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2018 Μηπως δεν εχει sms το πακετο σου και χρεωνεσε σε καθε μηνυμα? Καθε ποτε σου τρωει λεφτα? δεν στελνω ποτε sms !! viber και τετοια που ξοδεύουν mb!! τα τρωει οποτε θελει δεν ξερω προχθες εφαγε 8 ευρω σε μια μερα επαθα πλακα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts