Kopan0s Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Εννοεις οτι θα το αλλαζει μονη της ή αυτοματα η κοταφον ή οτι θα παμε σε καταστημα οι ιδιοι ναχαχαχαχα ?? Είχα διαβάσει ότι σε μερικούς που έληξε το πάσο τους έστελναν μήνυμα για να πάρουν κάπου τηλέφωνο και να το αλλάξουν με μια αναζήτηση είδα ότι έχει αναφερθεί κι εδω παλαιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Παιδιά καλησπέρα, άμα τελειώσει κάνεις μια σχολή, το φοιτητικό πακέτο λήγει εκεί ή το έχεις για μια ζωή από τότε που έκανε κάποιος όταν ήταν φοιτητής; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Παιδιά καλησπέρα, άμα τελειώσει κάνεις μια σχολή, το φοιτητικό πακέτο λήγει εκεί ή το έχεις για μια ζωή από τότε που έκανε κάποιος όταν ήταν φοιτητής; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μη σε νοιαζει μια, δεν στο κοβουν. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Μη σε νοιαζει μια, δεν στο κοβουν. Μου το χεπει και υπαλληλος στο καταστημα αυτο , ακριβως τα ιδια λογια συνοδευομενα με : μη τα σκαλιζεις τωρα αν θα το κοψουνε ή οχι :lol: Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Εγω δεν προκειται να κανω φοιτητικο cu,θα το κραταω για εισερχομενες επειδη οι δικοι μου εχουν... Αν τους το κοψουν και αρχισουν τα special μονοι τους θα τους αλλαξω δικτυο.Μαλλον η Vodafone,μαζεψε κοσμο και τωρα με τη φορητοτητα που εγινε χρεωσιμη τους κραταει. Και να αλλάξεις δίκτυο τι θα γίνει ;θα χάσεις κ το σπέσιαλ μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Μου το χεπει και υπαλληλος στο καταστημα αυτο , ακριβως τα ιδια λογια συνοδευομενα με : μη τα σκαλιζεις τωρα αν θα το κοψουνε ή οχι :lol: Χαχα ωραίος! Να ξέρεις όμως δεν κόβεται εύκολα! Όσους ξέρω κανένας δεν έχει πρόβλημα! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 Μη σε νοιαζει μια, δεν στο κοβουν.Άμα είναι έτσι, πολύ ωραία. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Παιδιά καλησπέρα, άμα τελειώσει κάνεις μια σχολή, το φοιτητικό πακέτο λήγει εκεί ή το έχεις για μια ζωή από τότε που έκανε κάποιος όταν ήταν φοιτητής; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να διακόπτουν φοιτητικά που έχει λήξει το πάσο, αλλά μάλλον έχουν ξεκινήσει από αυτους που το ενεργοποίησαν πριν 5 χρόνια, οπότε έχει καιρό αν το ενεργοποίησες πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να διακόπτουν φοιτητικά που έχει λήξει το πάσο, αλλά μάλλον έχουν ξεκινήσει από αυτους που το ενεργοποίησαν πριν 5 χρόνια, οπότε έχει καιρό αν το ενεργοποίησες πρόσφατα. Εγω ξέρω τρεις περιπτώσεις που τα σταμάτησαν χωρίς να εχει λήξει η πενταετία Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Εγω ξέρω τρεις περιπτώσεις που τα σταμάτησαν χωρίς να εχει λήξει η πενταετία Κι εγώ το ίδιο βεβαία δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που το πάσο ήταν από μεταπτυχιακό για 1 χρόνο μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Καλύτερο από αντίστοιχο άλλης εταιρίας κινητής (με ΑΝΕΚ) για φοιτητές που ταξιδεύουν από/προς Κρήτη: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7316057#post7316057 Για πλοία της BSF Και για 30 μέρες ισχύ του 1GB.. .. Αχρείαστο να'ναι το 1GB....Αλλά πολύ καλή "κίνηση" του cu around για φοιτητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Στο φοιτητικό της vodafone(CU) κάθε μήνα δεν ανανεώνεται και ο χρόνος λήξης του υπολοίπου σου , άσχετα αν το ανανεώνεις? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Στα περισσότερα έτσι γίνεται, αλλά έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις πιο καινούριων αριθμών στους οποίους δεν συμβαίνει αυτό. Sent from my XT1068 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Στα περισσότερα έτσι γίνεται, αλλά έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις πιο καινούριων αριθμών στους οποίους δεν συμβαίνει αυτό. Sent from my XT1068 Μάλλον πρέπει να ανήκω σε αυτούς ,γιατί το νούμερο είναι CU και έγινε φοιτητικό στις 22/5/2017. Δυστυχώς άλλαξε μάλλον το σύστημα. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Στο φοιτητικό της vodafone(CU) κάθε μήνα δεν ανανεώνεται και ο χρόνος λήξης του υπολοίπου σου , άσχετα αν το ανανεώνεις? Εμένα δόξα τω Θεώ ανανεώνεται από μόνο του. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Μάλλον πρέπει να ανήκω σε αυτούς ,γιατί το νούμερο είναι CU και έγινε φοιτητικό στις 22/5/2017. Δυστυχώς άλλαξε μάλλον το σύστημα. Ακριβώς: Άλλαξε και δε σου δείχνει κάθε βδομάδα (στο περίπου) την νέα λήξη (για 6 μήνες) από Δεκέμβρη 2016. Όσοι το έκαναν φοιτητικό ως Νοέμβρη 2016 τους μεταφέρει τη λήξη υπολοίπου € κατά 6 μήνες κάθε νέα βδομάδα που μπαίνει σε μια (τυχαία ? ?) μέρα της βδομάδας. Αλλά πρακτικά δεν έχει διαφορά, πέρα από το ότι σου μηδενίζει το υπόλοιπο στο 3μηνο, ακόμα και 0€ υπόλοιπο να σου μηδενίσει. Και εγγύηση δικτύου μπορείς να "πάρεις" (παρότι >3μηνο) και όλες τις κατά καιρούς προσφορές πχ Onstage κλπ. Και πιθανόν να μην σε αφορά το 12-13μηνο κατάργησης ιδιοκτησίας, όπως τα "παλιά": Θα ενημερώσω το Γενάρη-Φλεβάρη 2018 για αυτό. Και θα δούμε ΑΝ μας αφορά όσους το κάναμε φοιτητικό μετά το Δεκέμβρη 2016 το 4μηνο, όταν και ΑΝ εφαρμοστεί πρακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopan0s Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Οι CU Free Running Days είναι εδώ και σου δίνουν 1GB ΔΩΡΟ από Παρασκευή 6/10 έως Κυριακή 8/10 για να μοιραστείς με τους φίλους σου την εμπειρία του Red Bull Art of Motion! Στείλε τώρα Redbull στο 1252 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 CU Free Running Days και έχεις φτερά! ΔΩΡΕΑΝ 1GB από Παρασκευή 6/10 έως Κυριακή 8/10! Για εγγραφή στείλε RedBull με δωρεάν SMS στο 1252 Όροι και προϋποθέσεις Για εγγραφή στείλε Redbull με δωρεάν SMS στο 1252 από τις 4/10 έως και 8/10 στις 23:59 Τα δωρεάν ΜΒ ισχύουν για χρήση από Παρασκευή 06/10, στις 00:01 έως Κυριακή 08/9, στις 23:59 Για το υπόλοιπο σου θα ενημερωθείς μέσω SMS στο 80% και στο 100% της χρήσης Προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα συγκεκριμένα MB Μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μια φορά Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας τους τελευταίους δύο μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Σήμερα φίλος,πήγε στη vodafone για παραλαβή πάσου, και του έδωσαν και φοιτητικό νούμερο.Όταν είπε ότι δεν έχει χρήματα, του το έδωσαν δωρεάν! Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Σήμερα φίλος,πήγε στη vodafone για παραλαβή πάσου, και του έδωσαν και φοιτητικό νούμερο.Όταν είπε ότι δεν έχει χρήματα, του το έδωσαν δωρεάν! Μα έτσι (χωρίς ούτε 0€) γίνεται στην παραλαβή πάσων από κατάστημα Voda εδώ κ χρόνια. Άλλαξε κάτι φέτος κ ζητάνε € να στο δώσουν το νούμερο CU φοιτητικό; Πόσα €; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Το πάσο πάντα δωρεάν.Λέω για το νούμερο CU.Πίστευα ότι ζητάνε 30 ευρώ... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Ποτέ δεν ζητούσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. October 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2017 Το πάσο πάντα δωρεάν.Λέω για το νούμερο CU.Πίστευα ότι ζητάνε 30 ευρώ... Αυτό είναι για την φορητότητα όχι για νέο νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaccki Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλησπέρα παιδιά! Μια σύντομη ερώτηση που πιθανότατα να έχει ήδη απαντηθεί στο πλήθος των σελίδων: Μεταφορά φοιτητικού cu σε άλλο όνομα (μη φοιτητή προφανώς) γίνεται? Υπόψη ότι το πάσο δεν είναι πλέον ενεργό όντας παλιός αριθμός. Και αν ναι πως? Πρέπει να πάνε και οι 2 με τις ταυτότητες σε κάποιο κατάστημα Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Θα πάτε και οι δύο σε ένα κατάστημα Vodafone. Η μεταφορά θα γίνει κανονικά και το φοιτητικό δεν θα χαθεί. Αλλά μην ενημερώσετε το κατάστημα ότι είναι φοιτητικό. Δεν χρειάζεται να το ξέρουν. Και μπορεί να είναι αρνητικό το γεγονός αν τους ενημερώσεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts