Vasileios Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Θα έχει πολλούς συμμαθητές.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Θα έχει πολλούς συμμαθητές.... Εννοείς "συμμαθητές" γιατι το καλυτερο ειναι ότι δεν πάει καν σε αυτη την σχολή Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Αν αγοράσω κάποιο πακέτο με MB όταν περάσει ο μήνας χάνονται η μεταφέρονται όπως τα δωρεάν MB που μας δίνουν κάθε μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Αν αγοράσω κάποιο πακέτο με MB όταν περάσει ο μήνας χάνονται η μεταφέρονται όπως τα δωρεάν MB που μας δίνουν κάθε μήνα; Εαν ξανά βάλεις το ίδιο πακέτο που αγόρασες ναι θα μεταφερθούν αλλιώς όχι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black3539 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Εαν ξανά βάλεις το ίδιο πακέτο που αγόρασες ναι θα μεταφερθούν αλλιώς όχι! Και πριν λήξει επίσης Παράθεση Windows 10 Mobile 4 Life Αν και δεν υπάρχουν Apps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Τα χρήματα που έχω μέσα δεν "λήγουν" πότε σωστά; Αν δεν βάλω κάρτα εννοώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Τα χρήματα που έχω μέσα δεν "λήγουν" πότε σωστά; Αν δεν βάλω κάρτα εννοώ. Έτσι είναι, επιβεβαιωνω διότι έχω φοιτητικό και μεταφέρεται κάθε φορά η λήξη. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 τελικα μονο φοιτητες μπορουν να εχουν το φοιτητικο cu? μπορω να βρω αλλα δε θελω να ειναι στο ονομα αλλου.. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 τελικα μονο φοιτητες μπορουν να εχουν το φοιτητικο cu? μπορω να βρω αλλα δε θελω να ειναι στο ονομα αλλου.. Μπορεις και με μεταπτυχιακο.Αν κανεις μεταπτυχιακο εστω και εξ αποστασεως σε πανεπιστημιο εξωτερικου με γραφεια εδω γινεται. Αλλα σε καταστημα δυσκολα,απο promotion πιο ευκολα γινεται. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Σε λίγες ημέρες πλησιάζει η αλλαγή της αξίας των φοιτητικών πακέτων....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Είχα στο νούμερο μέσα € 18,00 και δεν έκανα ανανέωση με 10άρα κάρτα, απλά χτες αγόρασα το xclusive 5 πακέτο. Από αυτό που είδα είναι ότι έχασα ~ 2Gb (νομίζω είναι από το surf) από το σύνολο που είχα, και στις πληροφορίες βλέπω ότι πλέον έχω 5.090Mb (391,2Mb με λήξη 27/9, και 4.699,7Mb με λήξη 1/9). Αυτά τα 4.699,7Mb γνωρίζετε αν στις 1/9 όντως τα χάσω, ή θα μου δοθούν για τον μήνα Σεπτέμβριο Mb τα οποία θα προστεθούν στα υπάρχοντα και έτσι θα ανανεωθούν; Μου προτείνετε να βάλω ακόμη και σήμερα κάρτα; Ευχαριστώ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Όχι δεν θα χαθούν. Θα ανανεωθούν αυτόματα για 1 μήνα την πρώτη Σεπτέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πότε αλλάζουν οι τιμές των πακέτων; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Πότε αλλάζουν οι τιμές των πακέτων; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Από 07/09/2017 μεταβάλλονται τα παρακάτω εμπορικά διαθέσιμα πακέτα για τους συνδρομητές Vodafone CU που είναι εγγεγραμμένοι στην Φοιτητική Προσφορά και την προσφορά CU Special, ως εξής : Το πακέτο Student Xclusive 5 που προσφέρει 1.000’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 200ΜΒ Internet για 30 μέρες με χρέωση 5,04€, μετονομάζεται σε Student Xclusive 6 και θα παρέχει πλέον 1.000’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 400ΜΒ για 30 μέρες με χρέωση 6€. Το πακέτο Student Xclusive 7 που προσφέρει 1.200’ λεπτά ομιλίας, 100 μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 600ΜΒ Internet για 30 μέρες με χρέωση 7,06€, μετονομάζεται σε Student Xclusive 8 και θα παρέχει πλέον 1.200’ λεπτά ομιλίας, 100 μηνύματα προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 1024ΜΒ για 30 μέρες με χρέωση 8€. Διευκρινίζεται ότι η προσφορά με την οποία παρέχονται 1.200 SMS ισχύει έως 30/09/2017. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Όσοι είχαν το πακέτο με τα 4 ευρώ αντί 5,θα πάνε στα 6; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Όσοι είχαν το πακέτο με τα 4 ευρώ αντί 5,θα πάνε στα 6; Αντε ντε... Και γω με 4€ το αγόραζα, για να δούμε... Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Τα νέα πακέτα φοιτητικών θα ισχύουν σε καθεστώς περιαγωγής τουλάχιστον; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Τα νέα πακέτα φοιτητικών θα ισχύουν σε καθεστώς περιαγωγής τουλάχιστον; Αφού δεν έχει γραφτεί κάτι επίσημα, όχι δεν θα ισχύουν. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ένας λόγος παραπάνω να εγκαταλείψω το φοιτητικό. Κατ εμέ γίνεται ασύμφορο με τα αντίστοιχα φοιτητικά της Wind και της Cosmote Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Ένας λόγος παραπάνω να εγκαταλείψω το φοιτητικό. Κατ εμέ γίνεται ασύμφορο με τα αντίστοιχα φοιτητικά της Wind και της Cosmote Whats Up/Cu τις ιδιες τιμες εχουν πλεον.Κανουν τις ιδιες αλλαγες. Η Wind αστη,μονο με τις 25 μερες ειναι σε αλλη κατηγορια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Όχι δεν θα χαθούν. Θα ανανεωθούν αυτόματα για 1 μήνα την πρώτη Σεπτέμβρη. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Τα νέα πακέτα φοιτητικών θα ισχύουν σε καθεστώς περιαγωγής τουλάχιστον; Αφού δεν έχει γραφτεί κάτι επίσημα, όχι δεν θα ισχύουν. Σύμφωνα με παλιότερο post μέλους που μένει στη Σκωτία, το φοιτητικό που έχει λειτουργεί κανονικά σε περιαγωγή. Ίσως και ανεπίσημα να συνεχίσει και με τα καινούρια πακέτα. Από βδομάδα ανεβαίνω Εδιμβούργο/Λονδίνο και ελπίζω να ισχύει, και να μπορώ να χρησιμοποιώ κανονικά το νούμερό μου σα να είμαι στην Ελλάδα. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Σήμερα στην πράξη ισχύουν στην Ε.Ε. Επισήμως όμως όχι. Κάποια μέρα λοιπόν μπορεί να εφαρμοστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos_s Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Σήμερα στην πράξη ισχύουν στην Ε.Ε. Επισήμως όμως όχι. Κάποια μέρα λοιπόν μπορεί να εφαρμοστεί.Εγώ που έχω μιλήσει με εκπρόσωπο της vf μου είπε πως το φοιτητικό θα λειτουργεί κανονικά απλά δεν θα μπορείς να καταναλώνεις τα φοιτητικά πακέτα Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Εγώ την μαρτυρία μου λέω μια και βρίσκομαι σε Roaming. Από κει και πέρα ο καθένας έχει την άποψη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Εγώ που έχω μιλήσει με εκπρόσωπο της vf μου είπε πως το φοιτητικό θα λειτουργεί κανονικά απλά δεν θα μπορείς να καταναλώνεις τα φοιτητικά πακέτα Sent from my SM-G935F using Tapatalk αυτό είναι γνωστό και είναι η επίσημη ανακοίνωση από vodafone, απλά όσοι έχουν ταξιδέψει έξω επιβεβαιώνουν ότι καταναλώνουν κανονικά το υπόλοιπο τους από τα φοιτητικά πακέτα οπότε αυτό συζητάμε το ανεπίσημο... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts