jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Όχι Mark σε αυτό έχεις δίκιο.Σε ερώτηση που έκανα πάντως μου είπαν είναι 6μηνο στα φοιτητικά,τους είπα εμένα λήγει 3μηνο και μου είπαν προώθησαν το αίτημα στο τεχνικό τμήμα και θα με πάρουν τηλέφωνο.Παντως το πρόβλημα φενεται να είναι σε γραμμές που είναι από φορητότητα όπως εμένα ενός φίλου και του Jimmi.Οσα έχω δει "μαμά" φοιτητικά λήγουν 6μηνο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δεδομένο: "Μαμά" φοιτητικό 2017: Λήγει 3μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Έχεις δει εσυ κάποιο μαμά φοιτητικό να λήγει 3μηνο;εγώ κανένα προς το παρών. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Έχεις δει εσυ κάποιο μαμά φοιτητικό να λήγει 3μηνο;εγώ κανένα προς το παρών. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Στο'γραψα. Δε λέω "μαμα" φοιτητικό 2016. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 και γιατι να μην βαλει καποιος 5€ να μην ληξει?να σταματησουμε και εμεις να ασχολουμαστε ληγει δεν ληγει?Δεν εχω καταλαβαει το νοημα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 και γιατι να μην βαλει καποιος 5€ να μην ληξει?να σταματησουμε και εμεις να ασχολουμαστε ληγει δεν ληγει?Δεν εχω καταλαβαει το νοημα. Σωστόοοοοοςςςςς.........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Στο'γραψα. Δε λέω "μαμα" φοιτητικό 2016. Δεν έχει σχέση ποτέ έγινε φοιτητικό μάλλον.Σχεση έχει αν ήταν πάντα φοιτητικό και αν ήρθε από άλλη εταιρεία ή και από απλό Cu σε φοιτητικό. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δεν έχει σχέση ποτέ έγινε φοιτητικό μάλλον.Σχεση έχει αν ήταν πάντα φοιτητικό και αν ήρθε από άλλη εταιρεία ή και από απλό Cu σε φοιτητικό. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Άποψη του "Λιακόπουλου" ότι απ'το 2020 και μετά θα φανεί ακριβώς τι συμβαίνει με τα "προνομιακά"/φοιτητικά 2017 και εντεύθεν. Απλά το λέω......Κοιμηθείτε άφοβα το βράδυ όσοι έχετε "προνομιακό" 4 ετίας....{εν έτει 2017!!!}}... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Άποψη του "Λιακόπουλου" ότι απ'το 2020 και μετά θα φανεί ακριβώς τι συμβαίνει με τα "προνομιακά"/φοιτητικά 2017 και εντεύθεν. Απλά το λέω......Κοιμηθείτε άφοβα το βράδυ όσοι έχετε "προνομιακό" 4 ετίας....{εν έτει 2017!!!}}... Φαγώθηκες, με τα φοιτητικά 2017. Ωαραία λοιπόν, το δικό μου, φοιτητικό 2016 (6 Δεκεμβρίου έγινε η μετατροπή του, από απλό CU σε φοιτητικό), λήγει κανονικότατα 3μηνο, κι'ας έχει παρέλθει το πρώτο τρίμηνο του τζαμπέ πακέτου. Με το τελευταίο, προφανώς εννοείς ότι θα τα κόβουν νωρίτερα? Πάντως, δε μπορούν να τα κόψουν πριν από τη λήξη του πάσου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Όποτε έχω δίκιο, όσα έχουν γίνει από φορητότητα σε φοιτητικό λήγουν στο 3μηνο ενώ όλα τα μαμά λήγουν 6μηνο άσχετα αν είναι φοιτητικό 2016 ή 2017 ή 3065. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) μ'αρεσει παντως η λογικη που εχουν ορισμενοι: " ... "κατι" παιζει στην ταδε καρτοκινητη...δεν ξερω ή δεν σας λεω τι...αλλα θα το δειτε...μεχρι τελος του χρονου...του 2020...του 2050. Κατι θα αλλαξει στα πακετα,στις εταιριες,καποια εταιρια θα κλεισει ως τοτε...εγω εχω πιασει το νοημα...εχω βρει πως λειτουργουνε (αλλα δεν σας το λεω,μην κοιμαστε,βρειτε το μονοι σας σαν ενεργοι πολιτες..." σαν την Πυθια ενα πραγμα...και οταν γινει κατι τελικα (που στατιστικα σε τετοιο βαθος χρονου ολο και κατι γινεται), θα ακουμε: "Ειδατε? Τα λεγα εγω..να εδω στο ταδε ποστ (φανταζομαι οτι καθε προφητικο ποστ ειναι κι ενας σελιδοδικτης)...να με ακουτε...κατι ηξερα και τα ελεγα..." Στα του θεματος,ουτως ή αλλως καποια στιγμή μόνο και μόνο για τα πακέτα ομιλίας προς όλους,θα υποχρεωθείτε να βάλετε ευρώ μέσα στο τρίμηνο. Εκτός αν μιλάτε μόνο σε cu και με τους υπόλοιπους συνεννοείστε με αναπάντητες (ή σήματα καπνού). Edited April 5, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ε, εντάξει. Όταν κάνεις τόσες πολλές προβλέψεις(εκ του ασφαλούς θα έλεγα, όταν έχεις ορίζοντα 3-4ετίας), στατιστικά δεν αποκλείεται να πετύχεις έστω και μία. Αναρωτιέμαι τι περίπου θυμίζει αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Όποτε έχω δίκιο, όσα έχουν γίνει από φορητότητα σε φοιτητικό λήγουν στο 3μηνο ενώ όλα τα μαμά λήγουν 6μηνο άσχετα αν είναι φοιτητικό 2016 ή 2017 ή 3065. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ακυρο συμπερασμα, εμενα και τα δυο δικα μου και δυο φιλων που δε ληγουν ποτε ανανεωνονται καθε λιγο για 6μηνες εχουν ερθει απο φορητοτητα στη vodafone Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Θέλω να ταξιδέψω στο εξωτερικό για κάποιες μέρες. Τι με συμβουλεύεται να πάρω στο φοιτητικό μου για roaming; Υπάρχει κάτι να με συμφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ανάλογα τις ανάγκες σου. Τι χρήση χρειάζεσαι; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Κυρίως δεδομένα θα με ενδιέφεραν για να μπορώ να κυκλοφορώ με τους χάρτες αλλά όποιο κόλπο ευπρόσδεκτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Κυρίως δεδομένα θα με ενδιέφεραν για να μπορώ να κυκλοφορώ με τους χάρτες αλλά όποιο κόλπο ευπρόσδεκτο! Εγώ το 14 και 15 που βγήκα εξωτερικό είχα offline χάρτη από τα Here Maps και για ομιλία πήγα με τις απλές χρεώσεις, χωρίς κάποιο πακέτο. Τότε έβγαινε χρέωση για 10' εισερχόμενης κλήσης περίπου 1€ (λογικά η χρέωση θα έχει αλλάξει από τότε). Και το κινητό θέλεις μια φορά να είσαι σε κάποιο Wifi να βρει το στίγμα σου και τις επόμενες φορές θα σε βρίσκει σχετικά γρήγορα. Σημεία που ξέρεις από τώρα ότι θα θες να τα ψάξεις, τα αποθηκεύεις από τώρα στα αγαπημένα σου και ξεμπερδεύεις. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Σήμερα μου ανανεώθηκε για 3ήμερο φορά δωρεάν το exclusive 5 Τώρα σε περίπου ένα μήνα τι πρέπει να κάνω για να βάλω κάρτα και να ανανεώσω για να μην χάσω το υπόλοιπο των προηγούμενων μηνών; Δηλαδή ποτέ να βάλω κάρτα, ποτέ να κάνω ανανέωση του exclusive 5? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Για να είσαι σίγουρος, ανανέωσε 1 μέρα πριν τη λήξη του πακέτου και ενεργοποίησέ το. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, στέλνουν μήνυμα 2 24ωρα πριν (περίπου) λήξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Για να είσαι σίγουρος, ανανέωσε 1 μέρα πριν τη λήξη του πακέτου και ενεργοποίησέ το. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, στέλνουν μήνυμα 2 24ωρα πριν (περίπου) λήξει Σ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 Σχετικά με τη λήξη που συζητούσαμε, στο δικό μου που μέχρι εχθές έλεγε 26/9, άλλαξε σήμερα. [ATTACH]66681[/ATTACH] Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Σε "μαμά" φοιτητικό (με την παραλαβή του πάσου) που δεν έχει βάλει ποτέ του κάρτα, σήμερα Μ.Τετάρτη 12/4/2017 παρατάθηκε η λήξη υπολοίπου για άλλους 6 μήνες: http://i68.tinypic.com/2dtvk8m.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Το καλό πράγμα αργεί να γίνει..... Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Το καλό πράγμα αργεί να γίνει..... Sent from my Moto X Play Έχεις δίκιο: http://i67.tinypic.com/2lbol8h.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trtr Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Το φοιτητικό μου CU φαίνεται σε κατάστημα Vodafone ότι έχει λήξει αλλά η εταιρεία δε μου το έχει κόψει όπως σε όλους. Θέλω να ανταλλάξω τα προνόμοια του φοιτητικού CU με ένα άλλο νούμερο CU που έχω αλλά φοβάμαι ότι θα μου ζητήσουν πάσο και επειδή πλέον δεν είναι σε ισχύ μη μου κόψουν τελείως το φοιτητικό! Τι με συμβουλεύεται να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Να εγκαταλείψεις την ιδέα του να το ανταλλάξεις με κάποιο άλλο νούμερο, να μην ρωτάς σχετικά με τη λήξη δεν εταιρεία, και να εκμεταλλευτείς τα προνόμια του φοιτητικού όσο διαρκεί ακόμα. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts