jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Στο δικό μου που το έχω 3,5 χρόνια και μεταφέρεται η ημερομηνία λήξης, μάλλον δεν ισχύει αυτό το μοτίβο. Είναι ακόμη στις 26/9 και είμαι σίγουρος πως ήταν έτσι πριν τη δευτέρα. OK. Μήπως τα "βήματα" (26/9/2017 μετά 3/10/2017 μετά 10/10/2017, μετά 17/10/2017) κλπ αλλάζουν σε κάποιους (λίγους σαν εσένα, νομίζω, απ'ό,τι έχω δει) άλλες μέρες της βδομάδας; Μήπως αυτές οι "άλλες μέρες της βδομάδας", όπου αλλάζει στα παραπάνω "βήματα" συμβαίνουν στα πολύ παλιά φοιτητικά CU; Νομίζω ότι οι περισσότεροι (φοιτητικά CU απ'το 2015 τουλάχιστον) ακολουθούν το μοτίβο που προανέφερα. Ας το ελέγξουν όσοι ενδιαφέρονται πάντως, και ας μας πουν. Edited April 5, 2017 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Jimmy το έγινε με το δικό σου;πήρε παράταση;έγινε 6μηνο; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Αν δεν έχεις άλλα. Αν τα έχεις φάει όλα όσα σου δίνει δώρο, τότε ναι. Απλά κλείνεις δεδομένα αν δεν θέλεις να επιβαρυνθείς, ή αγοράζεις πακέτο αν τα χρειάζεσαι. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αν είχες βάλει το Exclusive 5 μετά τις 5 του προηγούμενου μήνα (πχ 23/3/2017) και σου τελείωσαν τα 200ΜΒ, θα έχεις ακόμα τα 600ΜΒ επί πόσοι μήνες (- όσα ΜΒ έφαγες) από την κάθε πρωτομηνιά (αυτή τη στιγμή 1/4/2017). Μόνο αν έχεις φάει και τα τελευταία (600 επί....ΜΒ) θα έχεις ξεμείνει από ΜΒ: Το sms στέλνεται κλασσικά όταν λήγουν τα 200ΜΒ απ'το Exclusive 5 κι ας έχεις από αλλού ΜΒ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Jimmi τι έγινε με το φοιτητικό σου;ανανεώθηκε στο 6μηνο;εμένα μου το κοιτάει το τεχνικό τμήμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Jimmi τι έγινε με το φοιτητικό σου;ανανεώθηκε στο 6μηνο;εμένα μου το κοιτάει το τεχνικό τμήμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Την άλλη βδομάδα θα σου πω. Δεν απασχολεί το "θέμα" (ούτε ενδιαφέρει) τους "πολλούς" (όπως φαίνεται). Όπως μου φαίνεται: "Κάτι" άλλαξε στο φοιτητικό CU με το νέο έτος: Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε ως τα τέλη αυτού του έτους (με τις νέες εγγραφές κυρίως φοιτητών το Σεπτέμβρη/Οκτώβρη) για να μάθουμε το τι ακριβώς: Όχι μόνο για το θέμα του 6μήνου, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μιλάς με γρίφους γέροντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μιλάς με γρίφους γέροντα "Αν καταλάβαινες, θα στα'λεγα". Ως "τότε", μείνε σε "όσα ξέρεις" (και σε μάθανε)......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 "Αν καταλάβαινες, θα στα'λεγα". Ως "τότε", μείνε σε "όσα ξέρεις" (και σε μάθανε)......:lol: με μάθανε πολλά οι "ειδικοί".;) μ έχουν ταΐσει πολύ σανό:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 με μάθανε πολλά οι "ειδικοί".;) μ έχουν ταΐσει πολύ σανό:shifty: ++++++++++ Είσαι σε καλό δρόμο......:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Μιλάς με γρίφους γέροντα Όπως μου φαίνεται: "Κάτι" άλλαξε στο φοιτητικό CU με το νέο έτος: Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε ως τα τέλη αυτού του έτους (με τις νέες εγγραφές κυρίως φοιτητών το Σεπτέμβρη/Οκτώβρη) για να μάθουμε το τι ακριβώς: Όχι μόνο για το θέμα του 6μήνου, έτσι; Με το νέο έτος η κατοχή φοιτητικού θα λογαριάζεται ως τεκμήριο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ξεκολληστε, το μαγαζί του γείτονα άρπαξε φωτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Με το νέο έτος η κατοχή φοιτητικού θα λογαριάζεται ως τεκμήριο μου φαίνεται. Αν νομίζεις ότι λέω ό,τι να'ναι, ΟΚ...Δεν έχω λόγο ν'αλλάξω κανένα. Το αποτέλεσμα θα δείξει. Σε μένα ως τώρα εχει "δείξει". Εξ'ου και συνεχίζω στον ίδιο δρόμο (Ασχέτως "καρτοκινητής" κλπ , αφορμές είναι αυτά για "πρακτική"). Αν σε σένα δεν έχει "δείξει", συνέχισε όσπου να δείξει. Αααα, ξανά: Και το αποτέλεσμα θα δείξει. Δεκτόν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το θέμα είναι πως μιλάς για το φοιτητικό, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως αλλαγή τα τελευταία χρόνια, πλην της προσθήκης κάποιων mb στα πακέτα πρόσφατα(το οποίο δεν είναι επιβαρυντικό αν ρωτήσεις οποιονδήποτε). Αρχίζει να γίνεται αστείο από ένα σημείο και έπειτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Το θέμα είναι πως μιλάς για το φοιτητικό, το οποίο δεν έχει καμία απολύτως αλλαγή τα τελευταία χρόνια, πλην της προσθήκης κάποιων mb στα πακέτα πρόσφατα(το οποίο δεν είναι επιβαρυντικό αν ρωτήσεις οποιονδήποτε). Αρχίζει να γίνεται αστείο από ένα σημείο και έπειτα. Μείνε σε ό,τι ξέρεις. Δεν έχω κανένα λόγο. Τα ξαναλέμε για το θέμα με παράθεση σε ανύποπτο χρόνο....Έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 (edited) Αφού εσύ ξέρεις λοιπόν παραπάνω, και αφού κάνουμε την συγκεκριμένη κουβέντα στο παρόν, μπορείς να πεις "μου φαίνεται ότι άλλαξε αυτό"(ποιο δηλαδή; ) και όχι : Όπως μου φαίνεται: "Κάτι" άλλαξε στο φοιτητικό CU με το νέο έτος: Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε ως τα τέλη αυτού του έτους (με τις νέες εγγραφές κυρίως φοιτητών το Σεπτέμβρη/Οκτώβρη) για να μάθουμε το τι ακριβώς: Όχι μόνο για το θέμα του 6μήνου, έτσι; Ένα σωρό υποννοούμενα και δήθεν βαρυσήμαντες εκφράσεις χωρίς νόημα και ουσία μηδέν. :lol: Edited April 5, 2017 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Αφού εσύ ξέρεις λοιπόν παραπάνω, και αφού κάνουμε την συγκεκριμένη κουβέντα στο παρόν, μπορείς να πεις "μου φαίνεται ότι άλλαξε αυτό"(ποιο δηλαδή; ) και όχι : Ένα σωρό υποννοούμενα και δήθεν βαρυσήμαντες εκφράσεις χωρίς νόημα και ουσία μηδέν. :lol: :lol::p:D Ό,τι δώσεις, θα πάρεις: Τπτ συγκεκριμένο δλδ. Ανέμενε παράθεση στο απώτερο μέλλον. Ας το λήξουμε εδώ, επαναλαμβάνοντας τι και πως το είπα: "Κάτι" άλλαξε στο φοιτητικό CU με το νέο έτος: Ίσως χρειαστεί να περιμένουμε ως τα τέλη αυτού του έτους (με τις νέες εγγραφές κυρίως φοιτητών το Σεπτέμβρη/Οκτώβρη) για να μάθουμε το τι ακριβώς: Όχι μόνο για το θέμα του 6μήνου, έτσι; Ως νέο έτος =2017.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Ανέμενε παράθεση στο απώτερο μέλλον. Τώρα με κρατάς σε αγωνία. Θα είναι η πρώτη μου σκέψη μόλις ανοίγω τα μάτια μου το πρωί και η τελευταία πριν τα κλείσω το βράδυ. Αναμένω.... :rotfl: Ας το λήξουμε εδώ, επαναλαμβάνοντας τι και πως το είπα Μια από τα ίδια δηλαδή. http://4.bp.blogspot.com/_pZAhECM5nXw/SLTuaCzpGlI/AAAAAAAABIQ/ZQ5aseuNf-0/s1600/Liakopoulos3d.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Βασικά ο διάλογος δεν έχει νόημα. Τα πράγματα είναι απλά: 1. Η ημερομηνία λήξης για τα φοιτητικά πακέτα είναι προς το παρόν 6μηνη 2. Για τα υπόλοιπα πακέτα είναι 3μηνη. 3. Αν κάποιος θέλει να τη βγάζει τσάμπα και για απεριόριστο χρόνο, ας πάει αλλού (που δεν δίνουν ούτως ή άλλως κάτι αντίστοιχο). 4. Πάρτε το χαμπάρι ότι κανείς δεν θα σας δώσει απεριόριστες προσφορές και δεν είναι και υποχρεωμένος άλλωστε. Θες να κάνεις χρήση; ΠΛΗΡΩΣΕ. Το να διυλίζουμε τον κώνωπα και να μιλάμε με υπονοούμενα είναι άνευ ουσίας. Αλίμονο αν οι εταιρίες βασιζόντουσαν σε χρήστες που θέλουν να παίρνουν τσάμπα ευκαιριακές προσφορές μην έχοντας κάνει ανανέωση τα τελευταία 2 χρόνια ή που θέλουν το υπόλοιπό τους να λήγει στα 5 χρόνια ή που θέλουν τα πάντα τσάμπα και ταυτόχρονα και δίκτυο σούπερ-ντούπερ-ουάου γρήγορο. Τόσα posts και σε όλα γκρίνια, μιζέρια και υπονοούμενα για να θεωρηθούμε σκεπτόμενοι (και καλά) καταναλωτές;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Βασικά ο διάλογος δεν έχει νόημα. Τα πράγματα είναι απλά: 1. Η ημερομηνία λήξης για τα φοιτητικά πακέτα είναι προς το παρόν 6μηνη 2. Για τα υπόλοιπα πακέτα είναι 3μηνη. 3. Αν κάποιος θέλει να τη βγάζει τσάμπα και για απεριόριστο χρόνο, ας πάει αλλού (που δεν δίνουν ούτως ή άλλως κάτι αντίστοιχο). 4. Πάρτε το χαμπάρι ότι κανείς δεν θα σας δώσει απεριόριστες προσφορές και δεν είναι και υποχρεωμένος άλλωστε. Θες να κάνεις χρήση; ΠΛΗΡΩΣΕ. Το να διυλίζουμε τον κώνωπα και να μιλάμε με υπονοούμενα είναι άνευ ουσίας. Αλίμονο αν οι εταιρίες βασιζόντουσαν σε χρήστες που θέλουν να παίρνουν τσάμπα ευκαιριακές προσφορές μην έχοντας κάνει ανανέωση τα τελευταία 2 χρόνια ή που θέλουν το υπόλοιπό τους να λήγει στα 5 χρόνια ή που θέλουν τα πάντα τσάμπα και ταυτόχρονα και δίκτυο σούπερ-ντούπερ-ουάου γρήγορο. Τόσα posts και σε όλα γκρίνια, μιζέρια και υπονοούμενα για να θεωρηθούμε σκεπτόμενοι (και καλά) καταναλωτές;:wacko: Όπως ακριβώς τα λες, με μια μικρή προσθήκη, κατά τη γνώμη μου. Το 1. εντελώς άτυπα. Δεν αναφέρεται πουθενά ως έξτρα παροχή μόνο στα φοιτητικά και κανείς δεν μπορεί να το διεκδικήσει αν δεν του το δώσει. Όπως επίσης αν το κόψει αύριο (π.χ. επειδή κάποιος το έψαχνε πολύ και τους ρώταγε συνέχεια, λέμε τώρα υποθετικά), κανείς δεν θα μπορεί να πει το παραμικρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δεν είναι καθόλου άτυπο το πρώτο το γνωρίζουν στην Vodafone ότι τα φοιτητικά είναι 6μηνα,έχω κάνει αίτηση για διορθώσω από το τεχνικό τμήμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Δεν είναι καθόλου άτυπο το πρώτο το γνωρίζουν στην Vodafone ότι τα φοιτητικά είναι 6μηνα,έχω κάνει αίτηση για διορθώσω από το τεχνικό τμήμα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Και για να'μαστε συγκεκριμένοι (όπως απαιτούν οι συμφορουμίτες), πες μας και την απάντηση όταν την έχεις. 2017 το'κανες φοιτητικό, έτσι; Το κρατάμε αυτό. Για το ΑΝ "κάποιος ρώταγε συνέχεια..:lol::lol: και του το 'κόψαν" έχει πάρα πολύ πλάκα.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και που το γράφει βρε παίδες ότι είναι 6μηνη η λήξη του φοιτητικού; Χώρια που δεν λήγει ούτε κάν στο 6μηνο, παίρνει συνεχώς παράταση. Αυτό το λέει πουθενά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Και που το γράφει βρε παίδες ότι είναι 6μηνη η λήξη του φοιτητικού; Χώρια που δεν λήγει ούτε κάν στο 6μηνο, παίρνει συνεχώς παράταση. Αυτό το λέει πουθενά; :lol::lol::lol::p:D Γνωστήν η απάντηση......!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. April 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2017 Όχι Mark σε αυτό έχεις δίκιο.Σε ερώτηση που έκανα πάντως μου είπαν είναι 6μηνο στα φοιτητικά,τους είπα εμένα λήγει 3μηνο και μου είπαν προώθησαν το αίτημα στο τεχνικό τμήμα και θα με πάρουν τηλέφωνο.Παντως το πρόβλημα φενεται να είναι σε γραμμές που είναι από φορητότητα όπως εμένα ενός φίλου και του Jimmi.Οσα έχω δει "μαμά" φοιτητικά λήγουν 6μηνο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts