Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα τα 600mb δωρο το μηνα χωρις ανανεωση ισχυουν ακομα?

ευχαριστω

ναι τα 600 λεπτα προς cu και 600mb internet αποδιδονται καθε 1 πρωτη του μηνα σε καθε φοιτητικο cu χωρις προυποθεση ανανεωσης , το ιδιο πρεπει να εκανε και το whats up.

ναι τα 600 λεπτα προς cu και 600mb internet αποδιδονται καθε 1 πρωτη του μηνα σε καθε φοιτητικο cu χωρις προυποθεση ανανεωσης , το ιδιο πρεπει να εκανε και το whats up.

Το κάνει (το ίδιο: χωρις προυποθεση ανανεωσης) από τέλη 2016.

Πάντως εμένα συνεχίζει και μου παίρνει στο φοιτητικό μου μέρα με την μέρα παράταση η ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου! Αυτή την στιγμή έχω 4€ μέσα και μου γράφει ότι θα λήξουν στις 07/09/2017!!!! :)

Πάντως εμένα συνεχίζει και μου παίρνει στο φοιτητικό μου μέρα με την μέρα παράταση η ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου! Αυτή την στιγμή έχω 4€ μέσα και μου γράφει ότι θα λήξουν στις 07/09/2017!!!! :)

Κλασικά και μένα με 4,01€ πήγε σήμερα 12/9 λήξη. Το περίεργο είναι σε καθένα με φοιτητικό ή λήξη κάθε μέρα αλλάζει πολύ περίεργο για το πως είναι ρυθμισμένο το σύστημα τους

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Κλασικά και μένα με 4,01€ πήγε σήμερα 12/9 λήξη. Το περίεργο είναι σε καθένα με φοιτητικό ή λήξη κάθε μέρα αλλάζει πολύ περίεργο για το πως είναι ρυθμισμένο το σύστημα τους

Εσυ ποτέ το έκανες φοιτητικό;

Εγω το έκανα πέρυσι και στον αδελφό μου και σε άλλους φίλους μου που το έκαναν φέτος έχουν το ίδιο θέμα με τα αλλά παιδιά που τους λήγει το χρηματικό υπόλοιπο σε ένα 3μηνο και δεν παίρνει και παράταση μέχρι να ξανά-ανανεώσουν!:blink::wacko:

Εγώ το έκανα πριν ένα μήνα και ανανέωσα 2/2 και λέει λήξη 3/5 ,αν πάρω το ρίσκο και περάσει η 3/5 λέτε να τα χάσω τα χρήματα ή θα πάρω παράταση;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Εσυ ποτέ το έκανες φοιτητικό;

Εγω το έκανα πέρυσι και στον αδελφό μου και σε άλλους φίλους μου που το έκαναν φέτος έχουν το ίδιο θέμα με τα αλλά παιδιά που τους λήγει το χρηματικό υπόλοιπο σε ένα 3μηνο και δεν παίρνει και παράταση μέχρι να ξανά-ανανεώσουν!:blink::wacko:

εμενα πριν μια βδομαδα εκλεισε 3 χρονια το φοιτητικο. Ισως να εχουμε προνομιακη μεταχειριση οι παλιοι τι να πω

Εγώ το έκανα πριν ένα μήνα και ανανέωσα 2/2 και λέει λήξη 3/5 ,αν πάρω το ρίσκο και περάσει η 3/5 λέτε να τα χάσω τα χρήματα ή θα πάρω παράταση;

εγω στη θεση σου δε θα εκανα τετοιες δοκιμες. Σε οσους παιζει ανανεωση απο μονη της γινεται παντα 6 μηνες μπροστα παντα και αλλαζει καθε λιγες μερες ασχετα μεντην ανανεωση οποτε προφανως σε σενα δεν ισχυει αυτο

Edited by pan82

George Bernard Shaw

Πειραματίσου μόνο εαν έχεις πολύ μικρό υπόλοιπο και δεν σε νοιάζει η το χάσεις αν και πιστεύω πως και αν το χάσεις τελικά και το αναφέρεις στο chat του CU και τους πει ενώ έπρεπε να λήγει σε 6 μήνες το χρηματικό μου υπόλοιπο ή τέλος πάντων να ανανεώνεται μόνο του αυτόματα πιστεύω θα στα πιστώνουν πίσω αυτά που έχασες!;)

Πειραματίσου μόνο εαν έχεις πολύ μικρό υπόλοιπο και δεν σε νοιάζει η το χάσεις αν και πιστεύω πως και αν το χάσεις τελικά και το αναφέρεις στο chat του CU και τους πει ενώ έπρεπε να λήγει σε 6 μήνες το χρηματικό μου υπόλοιπο ή τέλος πάντων να ανανεώνεται μόνο του αυτόματα πιστεύω θα στα πιστώνουν πίσω αυτά που έχασες!;)

Έχω 7 ευρώ θέλω από περίεργος να το αφήσω και αν χαθούν θα τους πω πως θα έπρεπε να λήγει μετά από 6 μήνες και έκρινε στο 3μηνο,μήπως μου το φτιάξουν κιόλας .

Έχω 7 ευρώ θέλω από περίεργος να το αφήσω και αν χαθούν θα τους πω πως θα έπρεπε να λήγει μετά από 6 μήνες και έκρινε στο 3μηνο,μήπως μου το φτιάξουν κιόλας .

Απλά το υπόλοιπο λήγει στο τρίμηνο κανονικά δεν υπάρχει κάποια διαφορετική μεταχείριση για τα φοιτητικά ανακοινώσιμη, το ότι γίνεται άτυπα έτσι και δε λήγουν ποτέ το διαπιστώσαμε οι περισσότεροι τυχαία και διαδόθηκε. Αλλά κανονικά θα έπρεπε και σε μας να λήγει μετά από τρεις μήνες, σε μας είναι το λάθος ουσιαστικά σε σένα αν ακολουθηθεί το τρίμηνο είναι και το επίσημο που η εταιρεία ανακοινώνει

"Για όλες τις νέες συνδέσεις που πραγματοποιούν ανανέωση από την 01/09/2015, η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου τους θα είναι 90 ημέρες" και ίσως όσες έχουν ενεργοποιηθεί μετά από αυτή την ημερομηνία να βρίσκονται στο καθεστώς της τρίμηνης λήξης.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2645

George Bernard Shaw

Παιδιά θύμηστε μου σχετικά με την ανανέωση των 10€. Πόσα ΜΒ παίρνω δώρο λόγω της ανανέωσης και για πόσο χρονικό διάστημα και τι πρέπει να έχω ενεργοποιημένο για να πάρω τα δωρεάν ΜΒ;

Η ανανέωση θα γίνει μέσω PayPal από το site.

Ευχαριστώ​ πολύ.

Παιδιά θύμηστε μου σχετικά με την ανανέωση των 10€. Πόσα ΜΒ παίρνω δώρο λόγω της ανανέωσης και για πόσο χρονικό διάστημα και τι πρέπει να έχω ενεργοποιημένο για να πάρω τα δωρεάν ΜΒ;

Η ανανέωση θα γίνει μέσω PayPal από το site.

Ευχαριστώ​ πολύ.

500ΜΒ από το just surf bonus για ένα μήνα οπως πάντα και άλλα 500mb με online/κατάστημα ανανέωση για 15 ημέρες.

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis/

George Bernard Shaw

"Για όλες τις νέες συνδέσεις που πραγματοποιούν ανανέωση από την 01/09/2015, η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου τους θα είναι 90 ημέρες" και ίσως όσες έχουν ενεργοποιηθεί μετά από αυτή την ημερομηνία να βρίσκονται στο καθεστώς της τρίμηνης λήξης.

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2645

Όλη η ουσία είναι εδώ, εγώ που μετασχηματισα το CU μου σε φοιτητικο στις 27/4/2013 λογικά θα απειριζεται η διάρκεια του χρηματικού μου υπολοίπου.

Μένει να το τσεκάρω λοιπόν και να σας πω οοοοοταν βάλω κάρτα. Έχω 8899' λεπτά προς cu για την ιστορία. Επικές καταστάσεις χαχα.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

500ΜΒ από το just surf bonus για ένα μήνα οπως πάντα και άλλα 500mb με online/κατάστημα ανανέωση για 15 ημέρες.

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis/

Εαν ξαναβάλει κάποιος και 2η κάρτα 10€ μέσα στον μήνα θα τα ξανά πάρει και τα 2 bonus?

Τώρα, με το Just Surf Bonus, κερδίζεις δωρεάν MB για από το κινητό:

500ΜΒ για κάθε ανανέωση από 10€

1GB για ανανέωση από 20€

Αν δεν το έχεις ήδη, ενεργοποίησε το εδώ!

Tip: Κάνε ανανέωση 10€ μέσω πιστωτικής, χρεωστικής, paypal ή σε κατάστημα, και πάρε επιπλέον 500ΜΒ για 15 μέρες!

Εαν ξαναβάλει κάποιος και 2η κάρτα 10€ μέσα στον μήνα θα τα ξανά πάρει και τα 2 bonus?

Κάποιος;;;;

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis/ δε το έβαλα τυχαία το link έχει αναλυτικά από κάτω

Όροι και προϋποθέσεις

Με κάθε κάρτα των 10€ παίρνεις 500ΜΒ για 30 μέρες ή1GB με κάθε κάρτα των 20€

Για επιπλέον ΜΒ, κάνε την πρώτη ανανέωση του μήνα με χρεωστική/πιστωτική/Paypal ή σε κατάστημα και λάβε επιπλέον 500ΜΒ για 15 μέρες

George Bernard Shaw

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/bonus-ananeosis/ δε το έβαλα τυχαία το link έχει αναλυτικά από κάτω

Όροι και προϋποθέσεις

Με κάθε κάρτα των 10€ παίρνεις 500ΜΒ για 30 μέρες ή1GB με κάθε κάρτα των 20€

Για επιπλέον ΜΒ, κάνε την πρώτη ανανέωση του μήνα με χρεωστική/πιστωτική/Paypal ή σε κατάστημα και λάβε επιπλέον 500ΜΒ για 15 μέρες

Άρα και με 2η 10€ κάρτα μεσα στον μήνα παίρνεις αλλο 1GB;

Άρα και με 2η 10€ κάρτα μεσα στον μήνα παίρνεις αλλο 1GB;

Ε δοκίμασε και πες μας. Λέει με κάθε κάρτα οπότε μάλλον ναι

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Καλησπέρα. Στο δικό μου φοιτητικό έγινε και κουλό. Είχα χρόνο προς όλους, προς cu και πάνω από 2gb internet. Μόλις έκανα ενημέρωση την εφαρμογή μου έφαγε όλο τον χρόνο προς cu και 1,3 gb άπο τα data. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο αυτό;
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς...

Καλησπέρα. Στο δικό μου φοιτητικό έγινε και κουλό. Είχα χρόνο προς όλους, προς cu και πάνω από 2gb internet. Μόλις έκανα ενημέρωση την εφαρμογή μου έφαγε όλο τον χρόνο προς cu και 1,3 gb άπο τα data. Έχει τύχει και σε κανέναν άλλο αυτό;

Κόλλησε το app.

Επανεκκίνησε το κινητό.

Το έκανα και τίποτα. Πέρασα και την εφαρμογή Vodafone gr και σε εκείνη δεν υπάρχουν τίποτα. Τα έχει χάσει

Το έκανα και τίποτα. Πέρασα και την εφαρμογή Vodafone gr και σε εκείνη δεν υπάρχουν τίποτα. Τα έχει χάσει

chat.......και λύνεται.

Υ.Γ.: Αααα και με το παραπάνω.

Ενημέρωσέ μας τι έγινε.

Μέχρι της 9 Είναι το live chat οπότε αύριο θα μάθουμε