vtag Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 ευχαριστω jimmys Mark και Vasileios για τις απαντησεις σας.Οποτε μια 10ευρω που εχω βαλει πρεπει να καταναλωθει μεσα σε 90 ημερες,θα ερθει καποιο μνμα οτι ληγον τα χρηματα που εχω σε καρτα; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Στα φοιτητικά ο χρόνος είναι λήξης του υπολοίπου είναι όπως παλιά δηλαδή 6 μήνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Guys, επειδή όταν ήμουν βονταφον είχα κάνει και εγώ αυτό από την ευρωπαϊκή κάρτα νέων, πρώτα ξοδεύονται τα 10 ευρώ της καρτας και μετά τα 10 της προσφοράς. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Στα φοιτητικά ο χρόνος είναι λήξης του υπολοίπου είναι όπως παλιά δηλαδή 6 μήνες! Στα φοιτητικά από πάντα το υπόλοιπο δε λήγει ποτέ, ανανεώνεται αυτόματα ακόμα και αν κανεις να βάλεις κάρτα 1,5 χρόνο (και παραπάνω δηλαδή αλλά μέχρι τόσο το εχω φτάσει εγώ) Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) Guys, επειδή όταν ήμουν βονταφον είχα κάνει και εγώ αυτό από την ευρωπαϊκή κάρτα νέων, πρώτα ξοδεύονται τα 10 ευρώ της καρτας και μετά τα 10 της προσφοράς. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk εισαι σιγουρος; γιατι ειδα πως τα αλλα παιδια γραφουν το αντιστροφο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited February 16, 2017 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 (edited) εισαι σιγουρος;γτ ειδα πως τα αλλα παιδια γραφουν το αντιστροφο. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Δεν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος από πάνω μην μπερδεύεσαι! Edited February 16, 2017 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Στα φοιτητικά ο χρόνος είναι λήξης του υπολοίπου είναι όπως παλιά δηλαδή 6 μήνες! Στα φοιτητικά από πάντα το υπόλοιπο δε λήγει ποτέ, ανανεώνεται αυτόματα ακόμα και αν κανεις να βάλεις κάρτα 1,5 χρόνο (και παραπάνω δηλαδή αλλά μέχρι τόσο το εχω φτάσει εγώ) Δλδ στο φοιτητικό CU αν έχεις πχ 15€ την 1/3 και δεν έχεις ανανεώσει ως 1/3 το επόμενο έτος, πάλι 15€ θα'χεις, αν δεν τα χρησιμοποιήσεις τα 15€; Είναι σίγουρο αυτό; Ήξερα ότι "ανανεώνει" κάθε 1 του μηνός, αλλά αυτό είναι πραγματική ανανέωση; Δλδ παρατείνει τη λήξη για άλλο 1 τρίμηνο; Πχ αυτή τη στιγμή τί σας γράφει όσοι έχετε καιρό να ανανεώσετε; "Λήξη υπολοίπου 1 Μαΐου" ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Δλδ στο φοιτητικό CU αν έχεις πχ 15€ την 1/3 και δεν έχεις ανανεώσει ως 1/3 το επόμενο έτος, πάλι 15€ θα'χεις, αν δεν τα χρησιμοποιήσεις τα 15€; Είναι σίγουρο αυτό; Ήξερα ότι "ανανεώνει" κάθε 1 του μηνός, αλλά αυτό είναι πραγματική ανανέωση; Δλδ παρατείνει τη λήξη για άλλο 1 τρίμηνο; Πχ αυτή τη στιγμή τί σας γράφει όσοι έχετε καιρό να ανανεώσετε; "Λήξη υπολοίπου 1 Μαΐου" ? ? Σιγουρότατο, δε ξέρω πως και γιατί το θέμα είναι ότι δε λήγει ποτέ ακόμα και μετά από 1+ χρόνο χωρίς κάρτα το υπόλοιπο παρέμενε και κάθε φορά έγραφε ότι λήγει σε 6 περίπου μήνες. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Σιγουρότατο, δε ξέρω πως και γιατί το θέμα είναι ότι δε λήγει ποτέ ακόμα και μετά από 1+ χρόνο χωρίς κάρτα το υπόλοιπο παρέμενε και κάθε φορά έγραφε ότι λήγει σε 6 περίπου μήνες. Τί λήξη υπολοίπου σου γράφει εσένα τώρα; Έχεις (αυτή τη στιγμή) πάρα πολλούς μήνες να ανανεώσεις; Για 6 μήνες πρέπει να σου γράφει 1/8/2017.. Έτσι σου γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 εμενα ληξη υπολοιπου μου γρεφει 3/5/2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 To δικό μου γράφει 13/8/2017. Τελευταία ανανέωση 26/8/2016. Δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς. Είχα την εντύπωση πως κάθε μήνα παρατείνεται κατά 30 ημέρες η διάρκεια. Είναι λίγο μπέρδεμα, γιατί και να βάλεις κάρτα τώρα το 3μηνο είναι έτσι κι αλλιώς μικροτερο από την ισχύ του υπολοίπου. Το σημαντικό είναι πως δεν λήγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Δλδ στο φοιτητικό CU αν έχεις πχ 15€ την 1/3 και δεν έχεις ανανεώσει ως 1/3 το επόμενο έτος, πάλι 15€ θα'χεις, αν δεν τα χρησιμοποιήσεις τα 15€; Είναι σίγουρο αυτό; Ήξερα ότι "ανανεώνει" κάθε 1 του μηνός, αλλά αυτό είναι πραγματική ανανέωση; Δλδ παρατείνει τη λήξη για άλλο 1 τρίμηνο; Πχ αυτή τη στιγμή τί σας γράφει όσοι έχετε καιρό να ανανεώσετε; "Λήξη υπολοίπου 1 Μαΐου" ? ? Εμένα πάντως, που έχω να ανανεώσω από τις 18/12/2016, μου γράφει ημερομηνία λήξης υπολοίπου, στις 18/3/2017, δηλαδή κανονικά, 3 μήνες από την τελευταία ανανέωση! Είχα κάνει δύο φορές αίτημα στο τεχνικό τμήμα να το ελέγξουν και μου είπαν (και τις δύο φορές), ότι όλα τα καρτοκινητά έχουν πλέον τρίμηνη διάρκεια ισχύος χρηματικού υπολοίπου, ενώ δεν εξαιρούνται ούτε τα φοιτητικά. Μόνο σε μένα το κάνουν αυτό? Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί μου το κάνουν. Μήπως επειδή μετέτρεψα υπάρχον νούμερο CU σε φοιτητικό και δεν πήρα καινούργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 στο δικο μου που ειναι φορητοτητα φοιτητικο γραφει 23/5 και στου αδερφου μου που ειναι εξ αρχης γραφει 10/8/2017 και εκανε ανανεωση τον προηγουμενο μηνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εγώ που έχω το Φοιτητικό CU εδώ και 3,5 χρόνια, έκανα ανανέωση τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2016 και το υπόλοιπο λήγει 16/8/17. :lol: Αλλά θα αυξηθεί η ημερομηνία αυτόματα πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 μηπως και εμας που γραφει 3μηνο να αυξηθει αυτοματα; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Εγώ που έχω το Φοιτητικό CU εδώ και 3,5 χρόνια, έκανα ανανέωση τελευταία φορά τον Ιούλιο του 2016 και το υπόλοιπο λήγει 16/8/17. :lol: Αλλά θα αυξηθεί η ημερομηνία αυτόματα πάλι. Μαμα φοιτητικό έχεις ή από μετατροπή CU σε φοιτητικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Κι εγω τελευταία ανανέωση 18/1 και λήγει 16/8 και είχα απλό CU και το μετέτρεψαν σε φοιτητικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Μαμα φοιτητικό έχεις ή από μετατροπή CU σε φοιτητικό; Από καρτοκινητό Vodafone σε καρτοκινητό CU και μετά μετατροπή σε φοιτητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 καλημερα,μιλησα στο chat τους ειπα εχω φοιτητικο και πως ληγει στο 3μηνο,μου ειπαν πως θα επρεπε να ληγει στο 6μηνο και στειλανε αιτημα στο τεχνικο τμημα να το διορθωσουνε. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Μήπως είναι πολύ νέος ο αριθμός σου σαν φοιτητικός; Αν ναι, είναι λογικό. Μήνα με το μήνα θα παίρνει παράταση. Αν το έκανες τώρα και έβαλες κάρτα θα έχει 3 μήνες. Τον επόμενο θα πάει ένα παραπάνω, κ.ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 ναι ειναι καινουριος!α δεν το ηξερα ,ρωτησα στο chat και μου ειπε θα το φτιαξουν να ειναι 6 μηνες. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Μήπως είναι πολύ νέος ο αριθμός σου σαν φοιτητικός; Αν ναι, είναι λογικό. Μήνα με το μήνα θα παίρνει παράταση. Αν το έκανες τώρα και έβαλες κάρτα θα έχει 3 μήνες. Τον επόμενο θα πάει ένα παραπάνω, κ.ο.κ. Σε μένα πάντως, όπως είπα και χθες, δεν έχει πάρει καμία φορά παράταση, την 1η του μήνα! Στις 18 Δεκεμβρίου ανανέωσα, στις 18 Μαρτίου λήγει. Άραγε, αν δεν ανανεώσω μέχρι τις 18 Μαρτίου, λέτε να χαθεί το υπόλοιπό μου, ή θα πάρει παράταση την τελευταία στιγμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Περίμενε να δεις μόλις έρθει ο Μάρτης πως θα συμπεριφερθεί. Ότι και να λέμε, το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι κάτι που το δίνει στα φοιτητικά χωρίς να αναφέρεται κάπου. Ούτε ξέρουμε ακριβώς πως γίνεται, απλά εμπειρικά βλέποντας πως πάει σε όσους έχουν καιρό αριθμό με τέτοια ιδιότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Σε μένα πάντως, όπως είπα και χθες, δεν έχει πάρει καμία φορά παράταση, την 1η του μήνα! Στις 18 Δεκεμβρίου ανανέωσα, στις 18 Μαρτίου λήγει. Άραγε, αν δεν ανανεώσω μέχρι τις 18 Μαρτίου, λέτε να χαθεί το υπόλοιπό μου, ή θα πάρει παράταση την τελευταία στιγμή? Εσύ πότε το έκανες φοιτητικό; Πρόσφατα , όπως λέει ο Μαρκ; Δηλαδή : Χρόνια με τα χρόνια όσο περνάει η ιδιότητα του φοιτητικού στο CU επεκτείνεται ακόμα περισσότερο και από 6μηνο ή και 12μηνο ή και παραπάνω από την τελευταία κάρτα; Εσένα Μαρκ από την αρχή που έβαλες (τότε το 2016) κάρτα την ίδια ημερομηνία λήξης έγραφε; Ή όσο μπαίνει νέος μήνας (1 του μηνός με ανανέωση και δώρα 600 + 600) μεταφέρεται/επεκτείνεται ακόμα πιο πέρα η λήξη υπολοίπου χωρίς να βάζεις κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gm87 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Εσύ πότε το έκανες φοιτητικό; Πρόσφατα , όπως λέει ο Μαρκ; Δηλαδή : Χρόνια με τα χρόνια όσο περνάει η ιδιότητα του φοιτητικού στο CU επεκτείνεται ακόμα περισσότερο και από 6μηνο ή και 12μηνο ή και παραπάνω από την τελευταία κάρτα; Εσένα Μαρκ από την αρχή που έβαλες (τότε το 2016) κάρτα την ίδια ημερομηνία λήξης έγραφε; Ή όσο μπαίνει νέος μήνας (1 του μηνός με ανανέωση και δώρα 600 + 600) μεταφέρεται/επεκτείνεται ακόμα πιο πέρα η λήξη υπολοίπου χωρίς να βάζεις κάρτα; Στις 6 Δεκεμβρίου το έκανα φοιτητικό και 12 μέρες αργότερα, έβαλα κάρτα των 10€. Το πρόβλημα είναι, ότι κάθε 1η του μήνα, ενώ παίρνω κανονικά τα δώρα (600'+600 MB), δεν παίρνει καμία παράταση το χρηματικό μου υπόλοιπο. Μία φίλη μου που δουλεύει σε κατάστημα Vodafone, μου είπαι ότι λογικά, τις τελευταίες μέρες πριν τη λήξη του υπολοίπου, θα πάρει παράταση για άλλους τρεις μήνες, αν και εγώ το βλέπω πολύ χλωμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Δεν τα παρακολουθώ. Είχα διαπιστώσει χρόνια τώρα πως λειτουργεί έτσι. Είχα να βάλω κάρτα πάνω από χρόνο, και σίγουρα δεν έληγε καν κοντά στον Αύγουστο που ανανέωσα(αλλά πολύ αργότερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts