Mark_K Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Το φοιτητικό CU, ανεπίσημα μεν, είναι το μοναδικό καρτοκινητό που όσο φέρει αυτήν την ιδιότητα δεν λήγει ποτέ. Κάθε μήνα που παίρνεις τα δώρα μεταθέτει τη λήξη του υπολοίπου σου κατά ένα μήνα. Έτσι πρακτικά δεν λήγει. Και όσο δεν λήγει το υπόλοιπο, το λογικό είναι να μην λήγει και το νούμερο(φαντάζομαι αν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο όλο και κάπoια ειδοποίηση θα ερχόταν). Το δικό μου για παράδειγμα έκανε ανανέωση 26 Αυγούστου, και το υπόλοιπο λήγει 22 Μαΐου του 2017, πράγμα φυσιολογικά ασύμβατο με την 3μηνη διάρκεια της ανανέωσης. Και από όσο βλέπω δεν υπάρχει πουθενά είτε στην εφαρμογή είτε στο site ημερομηνία λήξης της σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Το φοιτητικό CU, ανεπίσημα μεν, είναι το μοναδικό καρτοκινητό που όσο φέρει αυτήν την ιδιότητα δεν λήγει ποτέ. Κάθε μήνα που παίρνεις τα δώρα μεταθέτει τη λήξη του υπολοίπου σου κατά ένα μήνα. Έτσι πρακτικά δεν λήγει. Και όσο δεν λήγει το υπόλοιπο, το λογικό είναι να μην λήγει και το νούμερο(φαντάζομαι αν ήταν να γίνει κάτι τέτοιο όλο και κάπoια ειδοποίηση θα ερχόταν). Το δικό μου για παράδειγμα έκανε ανανέωση 26 Αυγούστου, και το υπόλοιπο λήγει 22 Μαΐου του 2017, πράγμα φυσιολογικά ασύμβατο με την 3μηνη διάρκεια της ανανέωσης. Και από όσο βλέπω δεν υπάρχει πουθενά είτε στην εφαρμογή είτε στο site ημερομηνία λήξης της σύνδεσης. Δηλαδή ούτε 5€ να μην βάλω λόγω του χρόνου; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Αν θες να είσαι σίγουρος μόνο. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα έχει κάποιο θέμα. Το μοναδικό είναι πως δεν αναφέρεται πουθενά ημερομηνία λήξης του αριθμού ώστε να είσαι 100% βέβαιος. Νόμιζα πως στην εφαρμογή το έγραφε αλλά πουθενά δεν λέει πότε λήγει. Μονάχα το υπόλοιπο. Το λογικό είναι να συμπαρασύρει το υπόλοιπο και τη λήξη του αριθμού. Ψάχνω να βρω παλιότερη έκδοση της εφαρμογής μπας και λέει κάτι και αν βρω θα ενημερώσω. edit: τελικά δεν το γράφει πουθενά. Στο site της Vodafone λέει το εξής : Σε κάθε περίπτωση η διάρκεια λήξης της κάρτας SIM είναι ίδια και εφόσον έχει ενεργοποιηθεί, η διάρκεια είναι 12 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Μετά το πέρας των 12 μηνών, αν δεν πραγματοποιηθεί μία νέα ανανέωση χρόνου ομιλίας για τις επόμενες 30 ημέρες, τότε η Vodafone διατηρεί το δικαίωμα αποσύνδεσης του προσωπικού τηλεφωνικού αριθμού του συνδρομητή από το δίκτυο. H διάρκεια ισχύος της κάρτας SIM και δεν μεταφέρεται αθροιστικά σε άλλη κάρτα συνδιαλέξεων. Νομίζω πως έχει τύχει να το αφήσω και χρόνο χωρίς κάποια επίπτωση, αλλά δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Αν θες καλού κακού βάλε 5€. Edited November 23, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Για να ακούσεις την ημερομηνία λήξης καλείς 1252 και πατάς 12 . Αυτή είναι η ημερομηνία λήξης του χρηματικού υπολοίπου . Ο αριθμός λήγει 6 μήνες αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Βασίλειε το θέμα μας είναι πως η λήξη του αριθμού στο φοιτητικό κάθε μήνα παίρνει ένα μήνα παράταση, ακόμα και χωρίς ανανέωση. Το λογικό είναι πως όσο δε λήγει το υπόλοιπο δεν πρέπει να ανησυχούμε, αλλά δεδομένου ότι στους όρους λέει πως σε κάθε περίπτωση ο αριθμός λήγει 13 μήνες μετά την ανανέωση, και στην εφαρμογή αναφέρει κανονικά πότε έγινε η τελευταία(και φυσικά δεν μεταφέρεται όπως η λήξη) ίσως μια ελάχιστη ανανέωση για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο δεν βλάπτει... edit: Οι λέξεις "κάθε περίπτωση" είναι το μόνο που με ανησυχεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ο γυιός μου το έχει 3 χρόνια χωρίς ούτε ένα ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ο γυιός μου το έχει 3 χρόνια χωρίς ούτε ένα ευρώ. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161123/3bff206ede52c25de6d72c119edcb981.png Εμένα τα υπόλοιπά μου και η ημερομηνία λήξης φαίνονται στην φωτογραφία. Βασίλειε ο γιος σου όμως παίρνει τα bonus κάθε μήνα; Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Εγω θυμαμαι η διαρκεια της προσφορας είναι 4+2χρονια. Το αντιλαμβανομαι οτι εχω για εξι χρονια αυτη την προσφορα και ας εχει ληξει το πασο.εχει κάποιος την προσφορα για εξι Χρόνια; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Υπάρχει κανένας που να του έχει μείνει το φοιτητικό για πάνω από δέκα χρόνια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 καταρχήν δέν υπήρχαν φοιτητικά πριν δέκα χρόνια... κατα δεύτερον και εγώ έχω να βάλω πάνω από δύο χρόνια χρήματα στό φοιτητικό, τρώω αυτά που έχω και τα δώρα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Υπάρχει κανένας που να του έχει μείνει το φοιτητικό για πάνω από δέκα χρόνια? Μόλις 4 χρόνια υπάρχει η υπηρεσία Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ο παππούς μου έχει φοιτητικό από την κατοχή και δεν του το έχουν διακόψει ακόμα. Οπότε σταματήστε να ρωτάτε πότε το διακόπτουν. Η απάντηση για την ώρα είναι ποτέ. Πολλοί έχουμε - έχουνε ακόμα και 4 χρόνια σχεδόν μετά που τελείωσε το πάσο τους. Κάποιο κέρδος έχουν και οι εταιρίες από αυτό και με το να εμφανίζουν ότι έχουν μεγαλύτερο μερίδιο συνδρομητών. Φαντάζομαι όταν αρχίσουν να διακόπτουν θα ενημερώσουν όλοι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ο παππούς μου έχει φοιτητικό από την κατοχή και δεν του το έχουν διακόψει ακόμα. Οπότε σταματήστε να ρωτάτε πότε το διακόπτουν. Η απάντηση για την ώρα είναι ποτέ. Πολλοί έχουμε - έχουνε ακόμα και 4 χρόνια σχεδόν μετά που τελείωσε το πάσο τους. Κάποιο κέρδος έχουν και οι εταιρίες από αυτό και με το να εμφανίζουν ότι έχουν μεγαλύτερο μερίδιο συνδρομητών. Φαντάζομαι όταν αρχίσουν να διακόπτουν θα ενημερώσουν όλοι εδώ Ακριβώς! Αρχικά ήταν να λήγει όταν έληγε το πάσο γιαυτό και ζητούσαν ημερομηνία λήξης αλλά μετά άλλαξε σιωπηρά και δεν λήγει ποτέ μέχρι νεωτέρας... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ο παππούς μου έχει φοιτητικό από την κατοχή και δεν του το έχουν διακόψει ακόμα. Οπότε σταματήστε να ρωτάτε πότε το διακόπτουν. Η απάντηση για την ώρα είναι ποτέ. Πολλοί έχουμε - έχουνε ακόμα και 4 χρόνια σχεδόν μετά που τελείωσε το πάσο τους. Κάποιο κέρδος έχουν και οι εταιρίες από αυτό και με το να εμφανίζουν ότι έχουν μεγαλύτερο μερίδιο συνδρομητών. Φαντάζομαι όταν αρχίσουν να διακόπτουν θα ενημερώσουν όλοι εδώΚλαίω.... Να σαι καλά φίλε! Έχεις χιούμορ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ο παππούς μου έχει φοιτητικό από την κατοχή και δεν του το έχουν διακόψει ακόμα. Οπότε σταματήστε να ρωτάτε πότε το διακόπτουν. Η απάντηση για την ώρα είναι ποτέ. Πολλοί έχουμε - έχουνε ακόμα και 4 χρόνια σχεδόν μετά που τελείωσε το πάσο τους. Κάποιο κέρδος έχουν και οι εταιρίες από αυτό και με το να εμφανίζουν ότι έχουν μεγαλύτερο μερίδιο συνδρομητών. Φαντάζομαι όταν αρχίσουν να διακόπτουν θα ενημερώσουν όλοι εδώ Όταν κάποιος κάνει τώρα φοιτητικό πακέτο δεν μπορεί να γνωρίζει πότε ξεκίνησε η υπηρεσία, ούτε τι γινότανε τα προηγούμενα χρόνια, αφού δεν είχε ξανασχοληθεί στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Έχεις δίκιο. Για αυτό είναι το myphone και το συγκεκριμένο θέμα. 80 σελίδες το θέμα δεν υπάρχει ούτε μια που να μην έχει συζητηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Είναι ωραίο που σου δίνει κάθε χρόνο που κλείνεις στο CU και ενα διαφορετικό δωράκι! Ας πούμε για τον 1ο χρόνο μου είχε δώσει κάποια sms προς CU! Το έχετε παρατηρήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Είναι ωραίο που σου δίνει κάθε χρόνο που κλείνεις στο CU και ενα διαφορετικό δωράκι! Ας πούμε για τον 1ο χρόνο μου είχε δώσει κάποια sms προς CU! Το έχετε παρατηρήσει? ως δωρο για τα γενεθλια μου το ελαβα αλλα τελικα δεν ητανε εκεινη την ημερα !! ( τραγικο!) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 ως δωρο για τα γενεθλια μου το ελαβα αλλα τελικα δεν ητανε εκεινη την ημερα !! ( τραγικο!) . Για τα "γενέθλια" που έκανες πρώτη φορά εγγραφή στο CU είναι. Εδώ κ 2 χρόνια το καθιέρωσαν από το 2015. Όχι για τα δικά σου γενέθλια. Δεν ξέρω αν είναι για την ενεργοποίηση ή την ταυτοποίηση. Έχω CU απ΄το 2003.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Για τα "γενέθλια" που έκανες πρώτη φορά εγγραφή στο CU είναι. Εδώ κ 2 χρόνια το καθιέρωσαν από το 2015. Όχι για τα δικά σου γενέθλια. Δεν ξέρω αν είναι για την ενεργοποίηση ή την ταυτοποίηση. Έχω CU απ΄το 2003.:) άρα για την εγγραφή μου στο my account όταν την είχα κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Αλλαξα πριν λιγες μερες απο το Talk 2 Vodafone 300 στο Cu Combo 600(και τα δύο με χειροκίνητη ανανέωση). Προς μεγάλη μου (αρχικη...)χαρά από το παλιό πακέτο μεταφέρθηκαν τα λεπτά ομιλίας προς όλους που είχα στοκάρει από το bonus online ανανέωσης κ μεταφέρθηκαν με νέα ημ/νια λήξης. ΑΛΛΑ, για κάποιο λόγο καταναλώνει ΠΡΩΤΑ αυτά και όχι τα "αγορασμένα" προς όλους που παίρνεις.... τσατσιά της βονταφον; Έχει συμβει και σε άλλους; Να είναι έτσι η προτεραιότητα σε αυτό το πακέτο;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eidikos33 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 τελικα χρειαζεται να ανανεωνεις την καρτα οπως γινεται στο whatsup για να μην χαθει ο αριθμος η το υπολοιπο της καρτας σου? επισης αμα δεν βαζεις ποτε καρτα συνεχιζεις να παιρνεις την εντελως δωρεαν προσφορα των mb και των λεπτων προς cu? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Χρειάζεται μια ανανέωση το χρόνο (5€ και άνω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Αλλαξα πριν λιγες μερες απο το Talk 2 Vodafone 300 στο Cu Combo 600(και τα δύο με χειροκίνητη ανανέωση). Προς μεγάλη μου (αρχικη...)χαρά από το παλιό πακέτο μεταφέρθηκαν τα λεπτά ομιλίας προς όλους που είχα στοκάρει από το bonus online ανανέωσης κ μεταφέρθηκαν με νέα ημ/νια λήξης. ΑΛΛΑ, για κάποιο λόγο καταναλώνει ΠΡΩΤΑ αυτά και όχι τα "αγορασμένα" προς όλους που παίρνεις.... τσατσιά της βονταφον; Έχει συμβει και σε άλλους; Να είναι έτσι η προτεραιότητα σε αυτό το πακέτο;:( Και για πιο λόγο σε φοιτητικό πακέτο να αγοράσεις αυτό το πανάκριβο πακέτο; τι παραπάνω σου δίνει ; κατά τα άλλα τρώει πρώτα απο τα vodafone ή τα cu αν καλέσεις vodafone αριθμό. Από τα προς όλους τρώει μόνο αν καλέσεις άλλο δίκτυο, όσο τουλάχιστον έχεις λεπτά προς cu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 Το φοιτητικό όταν στο ενεργοποιήσουν τους 3 πρώτους μήνες σου δίνει δωρεάν το πακέτο students pack 3 έτσι δεν είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts