Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ππυ το είδες αυτό το ευχάριστο νέο;;;

Sent from my L200 using Tapatalk

http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40441&dateFrom=&dateUntil=

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/1fb340bcbdcbe7e107fd3e05f3da305e.jpg

Edited by scream

Μου ηρθε μηνυμα για αλλαγη στα πακετα στα πακέτα στις 7/11.να ενημερωθω απο το Vodafone.fr
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Μου ηρθε μηνυμα για αλλαγη στα πακετα στα πακέτα στις 7/11.να ενημερωθω απο το Vodafone.fr

vodafone.gr θα ηθελες να γραψεις και οχι france , ρωτησα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπανε οτι οι παροχες του vodafone cu στα φοιτητικα προγραμματα δεν θα αλλαξουνε τιμες και ουτε παροχες .

σωστός, μόλις η κοσμοτε έβαλε τζαμπα ίντερνετ και χρόνο ομιλίας στα φοιτητικά.... έκαναν ολοταχώς πισω.....

και ο Άγιος φοβερα θελει..... :D

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλημέρα σε όλους.

Εχτές ολοκληρώθηκε η μεταφορά ενός παλιότερου νούμερου F2G που είχα σε φοιτητικό CU.

Το κατάλαβα γιατί η κάρτα της Wind δεν αναγνωρίζονταν πλέον οπότε έβαλα την κάρτα της Voda, που μου είχαν δώσει.

Το θέμα είναι ότι όταν προσπαθώ να καλέσω τη CU κάρτα μου βγάζει μήνυμα ότι "ο χρήστης έχει ενεργοποιήσει τη φραγή εισερχομένων κλήσεων". Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και από τις σχετικές ρυθμίσεις του Android δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

Να τονίσω ότι δεν έκανα κάποια ανανέωση, οπότε έχει μηδενικό υπόλοιπο. Μήπως απαιτείται κάποια επιπλέον ενέργεια για να ενεργοποιηθεί πλήρως το φοιτητικό CU;

Ευχαριστώ.

Απαιτείται να κάνεις την πρώτη εξερχόμενη κλήση η οποία μπορεί να γίνει και δωρεάν στο 1252

Ακριβώς. Πριν μια βδομάδα που έκανα κι εγώ ένα νούμερο φορητότητα, ακόμα και μετά την κλήση στο 1252 το έλεγε για λίγο, και μετά από 5 λεπτά ενεργοποιήθηκε. Λίγο υπομονή.

Sent from my XT1562

Απαιτείται να κάνεις την πρώτη εξερχόμενη κλήση η οποία μπορεί να γίνει και δωρεάν στο 1252

Αυτό ήταν. Απλά δεν μου το είχαν πει. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

Αυτό ήταν. Απλά δεν μου το είχαν πει. Ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

Το γράφει μέσα στις οδηγίες του πακέτου της sim πολλά χρόνια τώρα. :devil:

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Το γράφει μέσα στις οδηγίες του πακέτου της sim πολλά χρόνια τώρα. :devil:

Δεν μου δώσανε κανένα πακέτο. Μόνο το πλαστικό φορέα της Sim (που μοιάζει με πιστωτική κάρτα)

Δεν μου δώσανε κανένα πακέτο. Μόνο το πλαστικό φορέα της Sim (που μοιάζει με πιστωτική κάρτα)

My bad then. :oops:

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

vodafone.gr θα ηθελες να γραψεις και οχι france , ρωτησα στην εξυπηρετηση πελατων και μου ειπανε οτι οι παροχες του vodafone cu στα φοιτητικα προγραμματα δεν θα αλλαξουνε τιμες και ουτε παροχες .

Nαι .gr ηθελα να γραψω.Γιατι τοτε μου το στειλαν το μηνυμα????

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Ενδεχομένως να είχε προγραμματιστεί να πάει το sms σε όλα τα καρτοκινητά, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα για διαχωρισμό των φοιτητικών και τον απλών. Άλλωστε και το φοιτητικό, CU είναι στην ουσία του που έχει πρόσβαση σε επιπλέον πακέτα.

• 3 weeks later...

Υπάρχει τρόπος να βάλω στο νούμερο πχ 50 ευρώ και να τραβάει το σύστημα ασ πούμε τα 5 ευρώ και να ενεργοποιεί αυτόματα το πρόγραμμα το φοιτητικό των 1000 λεπτών προς όλους?

κάπου διάβασα ότι γίνεται αλλά ....μάλλον δεν.

Αυτόματα από όσο ξέρω δεν γίνεται να ενεργοποιείται το φοιτητικό. Αν πρόκειται για άλλο άτομο που δεν έχει τη δυνατότητα να το ενεργοποιεί, μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό του οποίου θα έχεις τους κωδικούς και θα το ενεργοποιείς κάθε μήνα. Και στην ανάγκη βάζε μία υπενθύμιση μία μέρα πριν λήξει το παλαιό.

Sent from my XT1524

• 2 weeks later...

Καλησπερα σας πηγα να παρω το φοιτητικο μου πασο απο ενα καταστημα της vodafone και μου εδωσαν ενα πακετο καρτοκινητης student exclusive 5 φοιτητικη προσφορα 600 mb 600 λεπτα προς cu

ποσο καιρο διαρκουν αυτα τα τζαμπε εντελως προγραμματα? και καθε ποτε πρεπει να βαζω καρτα γενικα στην cu?

Καλησπερα σας πηγα να παρω το φοιτητικο μου πασο απο ενα καταστημα της vodafone και μου εδωσαν ενα πακετο καρτοκινητης student exclusive 5 φοιτητικη προσφορα 600 mb 600 λεπτα προς cu

ποσο καιρο διαρκουν αυτα τα τζαμπε εντελως προγραμματα? και καθε ποτε πρεπει να βαζω καρτα γενικα στην cu?

κάθε μήνα θα παίρνεις χωρίς να βάζεις κάρτα εξακόσια λεπτά προς cu και 600 mb internet . όσο για τα πακέτα τα φοιτητικά ισχύουν κανονικά, τυπικά μέχρι να λήξει το πάσο σου αλλά ακόμα και σε εμένα που έχει λήξει το πάσο μου δεν έχουν κοπεί οι φοιτητικές πρόσφορες.

τι πρεπει να κανω για να εχω τον αριθμο μου απο whatsup καρτοκινητο στο cu? επιβαρυνομαι με ματι? τι διαδικασια χρειαζεται?

τι πρεπει να κανω για να εχω τον αριθμο μου απο whatsup καρτοκινητο στο cu? επιβαρυνομαι με ματι? τι διαδικασια χρειαζεται?

http://www.vodafone.gr/portal/client/contactfrm/portabilityRequest.action

0€

Για να κάνεις ένα (υπάρχουν)νούμερο φοιτητικό, εξυπακούεται πως πρέπει να είναι ήδη CU. Αν είναι what's up πρέπει να κάνεις φορητότητα σε CU.

Επειδή ενδέχεται να σου ζητήσουν χρήματα για αυτό σε κατάστημα, δες εδώ πως μπορεί να γίνει δωρεάν.

Από εκεί και πέρα αν έχεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά(φοιτητική ταυτότητα/πάσο) το CU νούμερο το μετατρέπεις σε φοιτητικό.

εχω εναν αριθμο ηδη vodafone cu φοιτητικο αν κανω φορητοτητα θα χαθει το φοιτητικο στο cu λογω της φορητοτητας? ο αριθμος που θελω να γινει cu ειναι whats up

Σου απάντησα και στο pm που μου έστειλες.

Σκέτη φορητότητα δεν έχει θέμα. Φορητότητα και μετατροπή σε φοιτητικό, αν καταλαβαίνω καλά, μάλλον ναι συνεπάγεται κατάργηση του υπάρχοντος φοιτητικού.

Η ευρωπαϊκή καρτα νεων ισχύει και για το φοιτητικό?? Κάπου διάβασα ότι γίνεται. Το έχει επιβεβαιώσει κανείς?

Η ευρωπαϊκή καρτα νεων ισχύει και για το φοιτητικό?? Κάπου διάβασα ότι γίνεται. Το έχει επιβεβαιώσει κανείς?

Ισχυει κανονικά.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Μονο ενα νουμερο μπορει να εχει τη φοιτητικη προσφορα. Για να μεταφερεις το πασο σε αλλο νουμερο πρεπει πρωτα να καταργηθει απο το παλιο και χανονται τυχον υπολοιπα προσφορας. Επισης, αν τυχον γινει αλλαγη του πασο απο το παλιο νουμερο σε καινουριο τοτε το παλιο νουμερο δεν μπορει να ξαναδεχτει το πασο αν ποτε το ξαναχρειαστεις.

Sent from my Nexus 6P