Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δσν βλέπω στα δικά μου να έχει αλλάξει κάτι....

Sent from my L200 using Tapatalk

Φοβάμαι πως θα δεις μόλις τελειώσουν οι 30 μέρες απ την τελευταία προσθήκη MB πέραν των 600 του μήνα...

τωρα που το λες και εγώ το φοβάμαι, αλλα δεν μπορούμε να κάνουμε κατι.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Καλησπέρα. Ενώ τόσα χρόνια, τα δωρεάν λεπτά και ΜΒ του φοιτητικού προσθέτονταν στον επόμενο μήνα κάθε πρώτη του μηνός και ανανεώνονταν, σήμερα ξαφνικά μου έληξαν όλα τα ΜΒ πέραν του Σεπτέμβρη. Τα λεπτά παραμένουν όσα ήταν, 7000κάτι, και σε άλλο φοιτητικό CU στην οικογένεια και τα ΜΒ παραμένουν γύρω στα 8GB που μαζεύονταν μήνα μήνα. Έχετε πάρει πρέφα αν άλλαξε κάτι; Στο τσάτ του cu δεν έβγαλα άκρη η κοπέλα είναι άσχετη

άρα 600 mb από την φοιτητική προσφορά βλέπεις μόνο? όχι παραπάνω? δες το στο Vodafone.gr με τους κωδικούς σου στο my account.

Θα γράφει κάτι περισσότερο στο Vodafone.gr συγκριτικά με την εφαρμογή;

Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν τα χρησιμοποιώ συνέχεια τα mb από το cu, παρά μόνο τα λεπτά ομιλίας. Για αυτό και δε θυμάμαι ακριβώς πόσα είχα. Αυτή τη στιγμή μου δείχνει πως έχω αυτά :

http://s22.postimg.org/p3mratioh/Screenshot_20160926_100647.png

Sent from my XT1562

άρα 600 mb από την φοιτητική προσφορά βλέπεις μόνο? όχι παραπάνω? δες το στο Vodafone.gr με τους κωδικούς σου στο my account.

Ναι , έληξαν κάτι χιλιάδες κι έμειναν 600ΜΒ.

Τι να πω, θα δούμε από 1η οκτώβρη τι συμβαίνει

αμα εκοψε τον αθροισμο στα πακετα η vodafone την βαψαμε.. δεν μιλαω τοσο πολυ για μπονους αλλα για τα πακετα που αγοραζουμε .. εκει θα πειραζει περισσοτερο ! ,

αμα εκοψε τον αθροισμο στα πακετα η vodafone την βαψαμε.. δεν μιλαω τοσο πολυ για μπονους αλλα για τα πακετα που αγοραζουμε .. εκει θα πειραζει περισσοτερο ! ,

Μάλλον μόνο στα δωρεάν, όχι στα πακέτα

αν έχω καταλάβει καλα, τα δωρεάν mb θα ισχύουν για 25 μέρες, δηλαδή πέντε η έξι μέρες τον μηνα θα είμαστε ακαλυπτοι...... σωστά;;

Αν δεν υπάρχουν άλλα αγορασμένα, μάλλον πρέπει να παίξουμε μπάλα με το πάρε νά'χεις.

Στείλτε με sms Ν στο 1252 και θα πάρετε δωρεάν 1GB για 4 μέρες μεταξύ 29/9 και 2/10.

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Έκανες ανανέωση μια μέρα πριν την λήξη (ή την ημέρα της λήξης) ;

Σου άθροισε να λεπτά αλλά τα ΜΒ δεν αθροίστηκαν αν κατάλαβα καλά ;

Αν ισχύει αυτό τότε προφανώς είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα και μπορείς να καλέσεις στο 13830 για να το δουν ;)

Στο φοιτητικό ισχύει διαφορετικό καθεστώς από τα απλά CU. Κάθε μήνα(μέχρι τώρα), παίρνεις 600' προς CU και 600mb χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάποια ανανέωση. Εμένα μπήκαν σήμερα και προς στιγμήν χάρηκα, γιατί έλεγε το sms ότι έχουν ισχύ 30 ημέρες. Μετά θυμήθηκα πως από 1/11 θα εφαρμοστεί το 28ήμερο.

Sent from my XT1562

πάντως σε τρια φοιτητικά που τσέκαρα δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι.....

Και σε εμένα φοιτητικό που μπήκαν σήμερα τα δωράκια του μήνα 600 λεπτά προς cu και 600Mb έχουν ημερομηνία λήξης 1/11/2016 που σημάνει ότι είνα 30 μέρες ακόμα και δεν άλλαξε κάτι.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/c43510e7aa16b95798e4c356f584e2c9.jpg

Παιδιά τον άλλο μήνα θα δούμε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Vodafone από 1/11 όλα τα bonus αποκτούν πλέον ισχύ 28 ημερών αντί για 30. Μένει να δούμε αν θα εφαρμοστεί και στις δωρεάν παροχές του φοιτητικού.

Παιδιά τον άλλο μήνα θα δούμε. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Vodafone από 1/11 όλα τα bonus αποκτούν πλέον ισχύ 28 ημερών αντί για 30. Μένει να δούμε αν θα εφαρμοστεί και στις δωρεάν παροχές του φοιτητικού.

Ας το εφαρμοσουν 28ημερες. Ολοι WhatsUp μετα. Οτι και μαζεψαν κοσμο θελουν προφανως να τον διωξουν.

Edited by manosn2
ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Αυτό είναι κουβέντα που πάει περισσότερο στο γενικό θέμα των καρτοκινητών της vodafone. Αλλά αν μιλάμε ειδικότερα για το φοιτητικό CU εξαρτάται.

Αν, όπως συμβαίνει με αρκετούς που ξέρω που έχουν πάρει φοιτητικό, έχουν πάρει ήδη και αντίστοιχο what's up και ενδεχομένως το έχουν δώσει αλλού, δεν πιστεύω να αλλάξουν.

Αν έχεις φοιτητικό CU γενικά συμφέρει. Έστω και με 28 ημέρες, κανείς άλλος δεν δίνει 600+600 χωρίς προϋπόθεση να βάλεις κάρτα. Και επιπρόσθετα να μην λήγει ποτέ πρακτικά το χρηματικό υπόλοιπο που έχεις μέσα.

οκ, θα κάνουμε υπομονή μέχρι τον άλλο μήνα....

στο φινάλε τζάμπα ειναι.....

τρεις μέρες τον μήνα χωρίς ίντερνετ.... :p

Edited by HEO

Έκανες ανανέωση μια μέρα πριν την λήξη (ή την ημέρα της λήξης) ;

Σου άθροισε να λεπτά αλλά τα ΜΒ δεν αθροίστηκαν αν κατάλαβα καλά ;

Αν ισχύει αυτό τότε προφανώς είναι κάποιο τεχνικό πρόβλημα και μπορείς να καλέσεις στο 13830 για να το δουν ;)

Δεν ασχολήθηκα, σιγά μην τους πληρώσω κι όλας για να βγάζω άκρη στο τηλέφωνο. Σήμερα ευτυχώς αθροίστηκαν τα νέα με τα παλιά του Σεπτέμβρη. Για να δούμε στην πορεία τι θα γίνει

Γνωριζει κανεις αν οι 28 μερες θα εφαρμοστουν και στο φοιτητικό ;

κανείς δσν ξέρει ατο 100%......υποθέτουμε πως ναι.....

Γνωριζει κανεις αν οι 28 μερες θα εφαρμοστουν και στο φοιτητικό ;

Πριν ένα μήνα που είχα ρωτήσει στην εξυπηρέτηση μου είπαν πως θα πανε 28 μέρες...Για να δουμε

Επιβεβαιώνω ότι ακόμα τα 600+600 δώρο ισχύουν για 30 μέρες καθώς και ότι ακόμα αθροίζονται με τα προηγούμενα.

Επίσης να πω για όσους τυχόν ενδιαφέριε και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι, ότι πλέον και το what's up φοιτητικό δίνει 600 προς wu + 600mb κάθε μήνα χωρίς καμία προϋπόθεση ανανέωσης.

Λεπτομέρειες θα βρείτε στο αντίστοιχο θρεντ.

Έτσι κι αλλιώς μετά την 1/11 θα ίσχυε το 28ήμερο. Πλέον μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι δεν θα ισχύσει καθόλου, καθώς με νεότερη ανακοίνωση η Vodafone το πήρε πίσω. Λήξη συναγερμού.. :)

Sent from my XT1562

ππυ το είδες αυτό το ευχάριστο νέο;;;