Vasileios Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Η ανακοίνωση λέει ότι όταν τελειώσει το internet ανανεώνεται αυτόματα και ας μην έχουν περάσει οι 30 ημέρες Αυτό δεν εφαρμόστηκε ποτέ Έγινε σχετική συζήτηση στο forum του cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 ναι εγώ το επιβεβαιωσα όμως για εκείνη την περίοδο ισχυσε η ανακοίνωση όπως φανερώνουν και τα ποστ από άλλους συμφορουμητες οπότε αστο μην ψαχνεις κάτι δεν έχει νόημα θα μας διαψεύσουν από μόνα τους τα γεγονότα. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Είναι απλό πλέον όλα 28 ημέρες και τα ΜΒ!!!Μήπως αντί για 12 φορές δίνει πλέον περισσότερες (κάθε 28 ημέρες)ώστε να συνεχίσουν να συνεχίσουν να ανανεώνονται;;Πολυ δυσκολο..... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Δεν είναι "πλέον" . Θα εϊναι στο μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Κάποιο κατάστημα που να δίνουν φοιτητικό νούμερο χωρίς να εισαι πλέον φοιτητής υπάρχει; inbox plz :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Κάποιο κατάστημα που να δίνουν φοιτητικό νούμερο χωρίς να εισαι πλέον φοιτητής υπάρχει; inbox plz :) Ψάξε αγγελίες Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Πρώτη φορά μου πίστωνουν τα δωράκια του μήνα χωρίς να με ειδοποιήσουν με sms πάντα μα πάντα μου έστελναν,τι έγινε άλλαξε κάτι και κόψανε τα sms; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Πρώτη φορά μου πίστωνουν τα δωράκια του μήνα χωρίς να με ειδοποιήσουν με sms πάντα μα πάντα μου έστελναν,τι έγινε άλλαξε κάτι και κόψανε τα sms; Πριν από 1 λεπτό μου ήρθε το SMS. Συνήθως το έστελναν μετά τις 11 το πρωί. Τώρα πήγε σχεδόν 12. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Έχω το φοιτητικό και κάνοντας ανανέωση μια μέρα πριν λήξει κάθε μήνα έχω συγκεντρώσει περίπου 5000' προς όλους και 5000' προς cu. Σε περίπτωση που δεν κάνω ανανέωση στη λήξη του μηνός, τι θα συμβεί; Θα χάσω όλο το χρόνο που έχω συγκεντρώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 χαχα ρε φίλε τα δώρα τ μήνα μπαίνουν χωρίς να κάνεις τίποτα...έχω να κάμω ανανέωση από Πέρσυ κ έχω 5800 λεπτά προς cu Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 χαχα ρε φίλε τα δώρα τ μήνα μπαίνουν χωρίς να κάνεις τίποτα...έχω να κάμω ανανέωση από Πέρσυ κ έχω 5800 λεπτά προς cu το ερώτημα το βάζω κυρίως για το χρόνο προς όλους. Απόρησα διότι φίλος μου είπε ότι δεν ανανέωσε και ωστόσο καλεί κανονικά προς όλους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 δεν σου βάζει λεπτά προς όλους τα 600' για cu και τα 600 mb είναι τα φοιτητικά που μπαίνουν χωρίς καμία προϋπόθεση Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 δεν σου βάζει λεπτά προς όλους τα 600' για cu και τα 600 mb είναι τα φοιτητικά που μπαίνουν χωρίς καμία προϋπόθεση έτσι έλεγα κι εγώ. Έλα όμως που ο άλλος χωρίς ανανέωση καλεί κανονικά... Τι να συμβαίνει; Μήπως δεν διαγράφεται ο χρόνος που έχει μαζευτεί προς όλους; (σημείωση: μου είπε ότι του έχει λήξει ο τρίτος μήνας του αρχικού τριμήνου. Έλαβε σχετική ειδοποίηση αλλά όμως καλεί κανονικά όπως είπα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Έχω το φοιτητικό και κάνοντας ανανέωση μια μέρα πριν λήξει κάθε μήνα έχω συγκεντρώσει περίπου 5000' προς όλους και 5000' προς cu. Σε περίπτωση που δεν κάνω ανανέωση στη λήξη του μηνός, τι θα συμβεί; Θα χάσω όλο το χρόνο που έχω συγκεντρώσει; Τα δώρα τα παίρνεις κάθε μήνα, όπως και να 'χει. Εγώ έχω συγκεντρώσει 7977 λεπτά προς CU και το "ταιζω" με κάρτα 1 φορά το χρόνο, αν και δε λήγει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Το 1gb πήγε μέχρι 30/9 πάντως. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 έτσι έλεγα κι εγώ. Έλα όμως που ο άλλος χωρίς ανανέωση καλεί κανονικά... Τι να συμβαίνει; Μήπως δεν διαγράφεται ο χρόνος που έχει μαζευτεί προς όλους; (σημείωση: μου είπε ότι του έχει λήξει ο τρίτος μήνας του αρχικού τριμήνου. Έλαβε σχετική ειδοποίηση αλλά όμως καλεί κανονικά όπως είπα) Εμενα παντως μετα την ανανεωση ειχε τα mb και προς cu οτι ληγουν 1/10 και τα προς ολους οτι ληγουν 2/9.εκανα ανανεωση βεβαια αλλα δεν νομιζω οτι αυριο θα υπηρχαν αυτα τα λεπτα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karatzes Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 ... τα 600' για cu και τα 600 mb είναι τα φοιτητικά που μπαίνουν χωρίς καμία προϋπόθεση Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ένα φοιτητικό CU, κάνοντας μεταφορά ένα νούμερο F2G. Ρώτησα σήμερα σε 3 μαγαζιά της Voda στην Καλαμαριά και καθένας έλεγε το κοντό και το μακρύ του. Το πιο αισχρό που άκουσα είναι ότι δεν ισχύουν πια οι μεταφορές καρτοκινητών από τη μια εταιρία στην άλλη, αλλά (ειδικά μόνο για εμένα φυσικά) θα με βόλευαν κάνοντας όμως συμβόλαιο για 2 μήνες και μετά θα μου το κάνουν CU... Έφυγα βέβαια τρέχοντας και δεν ξαναπατάω εκεί. Θα ήθελα αν μπορείτε να με ενημερώσετε σε ένα σημείο που με ενδιαφέρει: Τα 600 ΜΒ που αναφέρονται, μπαίνουν κάθε μήνα στο λογαριασμό; Χωρίς να χρειάζεται να γίνει ανανέωση πρώτα; Δηλ. αν για ένα χρόνο δεν βάλω ούτε ευρώ για ανανέωση, τα ΜΒ θα μπαίνουν κανονικά κάθε μήνα; Και αν μπορείτε να μου πείτε πόσο θα στοιχίσει συνολικά η μεταφορά και ενεργοποίηση του φοιτητικού. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ένα φοιτητικό CU, κάνοντας μεταφορά ένα νούμερο F2G. Ρώτησα σήμερα σε 3 μαγαζιά της Voda στην Καλαμαριά και καθένας έλεγε το κοντό και το μακρύ του. Το πιο αισχρό που άκουσα είναι ότι δεν ισχύουν πια οι μεταφορές καρτοκινητών από τη μια εταιρία στην άλλη, αλλά (ειδικά μόνο για εμένα φυσικά) θα με βόλευαν κάνοντας όμως συμβόλαιο για 2 μήνες και μετά θα μου το κάνουν CU... Έφυγα βέβαια τρέχοντας και δεν ξαναπατάω εκεί. Θα ήθελα αν μπορείτε να με ενημερώσετε σε ένα σημείο που με ενδιαφέρει: Τα 600 ΜΒ που αναφέρονται, μπαίνουν κάθε μήνα στο λογαριασμό; Χωρίς να χρειάζεται να γίνει ανανέωση πρώτα; Δηλ. αν για ένα χρόνο δεν βάλω ούτε ευρώ για ανανέωση, τα ΜΒ θα μπαίνουν κανονικά κάθε μήνα; Και αν μπορείτε να μου πείτε πόσο θα στοιχίσει συνολικά η μεταφορά και ενεργοποίηση του φοιτητικού. Ευχαριστώ Καλησπέρα!Μέχρι τώρα το ΜΒ μεταφέρονται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ανανέωση.Μπορείς να κάνεις αίτημα φορητότητας του καρτοκινητού και μετά να το κάνεις φοιτητικό στέλνοντας τα δικαιολογιτικά στο chat του cu!http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ela-sto-cu/ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω ένα φοιτητικό CU, κάνοντας μεταφορά ένα νούμερο F2G. Ρώτησα σήμερα σε 3 μαγαζιά της Voda στην Καλαμαριά και καθένας έλεγε το κοντό και το μακρύ του. Το πιο αισχρό που άκουσα είναι ότι δεν ισχύουν πια οι μεταφορές καρτοκινητών από τη μια εταιρία στην άλλη, αλλά (ειδικά μόνο για εμένα φυσικά) θα με βόλευαν κάνοντας όμως συμβόλαιο για 2 μήνες και μετά θα μου το κάνουν CU... Έφυγα βέβαια τρέχοντας και δεν ξαναπατάω εκεί. Θα ήθελα αν μπορείτε να με ενημερώσετε σε ένα σημείο που με ενδιαφέρει: Τα 600 ΜΒ που αναφέρονται, μπαίνουν κάθε μήνα στο λογαριασμό; Χωρίς να χρειάζεται να γίνει ανανέωση πρώτα; Δηλ. αν για ένα χρόνο δεν βάλω ούτε ευρώ για ανανέωση, τα ΜΒ θα μπαίνουν κανονικά κάθε μήνα; Και αν μπορείτε να μου πείτε πόσο θα στοιχίσει συνολικά η μεταφορά και ενεργοποίηση του φοιτητικού. Ευχαριστώ Κάθε 1η του μήνα μπαίνουν αυτόματα 600' προς CU και 600ΜΒ. Δεν υπάρχει η προϋπόθεση ανανέωσης τον προηγούμενο μήνα, όπως έχει η Cosmote. Αυτά μπαίνουν για όσο υπάρχει το νούμερο. Για να κάνεις φοιτητικό πακέτο δεν θεωρώ πως θα πρέπει να σου κοστίσει πάνω από 5€ σε περίπτωση που σου χρεώσουν την κάρτα sim, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι σχετικά πρόσφατα. Αν δεις ότι δεν βγάζεις άκρη με τα καταστήματα και σου ζητάει ο καθένας ότι του κατέβει εκείνη τη στιγμή στο κεφάλι υπάρχει η επιλογή να δεις αν μπορείς να εξυπηρετηθείς μέσω τηλεφωνικής εξυπηρέτησης ή μέσω του site του CU. Εφόσον έχεις CU νούμερο, μιλάς με εξυπηρέτηση πελατών μέσω skype/fb/viber/whatsapp και καταχωρούν την φοιτητική σου ταυτότητα και μετατρέπουν το νούμερο σε φοιτητικό. Αν νιώθεις ότι θες μια έξτρα εξασφάλιση, επικοινώνισε τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών ή βρες το κατάστημα που δεν θα σου ζητήσει τα χίλια μύρια για να σου κάνει το φοιτητικό πακέτο. Κι εγώ κέντρο Θεσσαλονίκης δεν κατάφερα να κάνω το νούμερο μου φοιτητικό (κάποτε) και το είχα κάνει στο κατάστημα Τούμπας. Edit: Έχει και το site του CU chat, οπότε ίσως μπορείς να εξυπηρετηθείς και από εκεί. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Εγω που δεν ειμαι φοιτητης μπορω να μεταβιβασω τον αριθμο μου (τωρα σε RED1 αλλα θα το κανω καρτα τον αλλο μηνα λογω οικονομικων δυσκολιων) σε καποιο γνωστο μου φοιτητη και μετα να το γυρισει αυτο σε φοιτητικο; Αν υποθεσουμε οτι αυτος χρησιμοποιει φοιτητικο αλλης εταιρειας για τον εαυτο του; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Εγω που δεν ειμαι φοιτητης μπορω να μεταβιβασω τον αριθμο μου (τωρα σε RED1 αλλα θα το κανω καρτα τον αλλο μηνα λογω οικονομικων δυσκολιων) σε καποιο γνωστο μου φοιτητη και μετα να το γυρισει αυτο σε φοιτητικο; Αν υποθεσουμε οτι αυτος χρησιμοποιει φοιτητικο αλλης εταιρειας για τον εαυτο του; Ναι, αλλά θα περαστεί ο αριθμός σου στο όνομα του. Sent from my A0001 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ναι, αλλά θα περαστεί ο αριθμός σου στο όνομα του. Sent from my A0001 using Tapatalk ναι το ξερω.. και αν μετα προκυψει οποιοδηποτε θεμα και κοπει η επαφη με αυτο το ατομο χανεις τη διαχειριση του αριθμου.. Ξερουμε τι ισχυ εχουν τελικα αυτα τα καρτοκινητα;;; Αλλος μου ειπε 7 χρονια, αλλος λεει οτι ελεγχονται τα πασα αν εληξαν.. τι ισχυει; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 ναι το ξερω.. και αν μετα προκυψει οποιοδηποτε θεμα και κοπει η επαφη με αυτο το ατομο χανεις τη διαχειριση του αριθμου.. Ξερουμε τι ισχυ εχουν τελικα αυτα τα καρτοκινητα;;; Αλλος μου ειπε 7 χρονια, αλλος λεει οτι ελεγχονται τα πασα αν εληξαν.. τι ισχυει; Το 2ο ειναι λογικα,αλλα αμα πας βεβαιωση σπουδων δεν υπαρχει κινδυνος διακοπης λογου πασο.Για εμενα αξιζει αρκει το ατομο να ειναι καποιος συγγενης.Ετσι εχω κανει εγω με συγγενη για φοιτητικο σε αλλη εταιρεια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Το 2ο ειναι λογικα,αλλα αμα πας βεβαιωση σπουδων δεν υπαρχει κινδυνος διακοπης λογου πασο.Για εμενα αξιζει αρκει το ατομο να ειναι καποιος συγγενης.Ετσι εχω κανει εγω με συγγενη για φοιτητικο σε αλλη εταιρεια. α αυτο για τη βεβαιωση σπουδων δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να κανει τη διαφορα. το γραφουν καπου; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 α αυτο για τη βεβαιωση σπουδων δεν το ειχα σκεφτει οτι μπορει να κανει τη διαφορα. το γραφουν καπου; Πρεπει να δωσεις το φοιτητικο πασο ή τη βεβαιωση σπουδων για να παρεις φοιτητικο νουμερο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts