Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι μπορείς και δεύτερη και τρίτη.

Εξάλλου όλοι εδώ αυτό κάνουμε

το ενεργοποιούμε μια μέρα πριν για να μεταφερθούν τα υπόλοιπα.

Όταν λες το ενεργοποιούμε μια μέρα πριν;

Μόλις πάρω το CU με τα στοιχεία μου και μετά το κάνω φοιτητικό με τα στοιχεία της αδερφής μου θα έχει ισχύ για 6 χρόνια;

Τα 4GB internet με 4,74€ (university mobile internet) τον μήνα μπορούν να χρεισιμοποιηθουν στο φοιτητικό νούμερο CU;

Τα 600mb και 600 λεπτά προς CU μπαίνουν αυτόματα κάθε μήνα χωρίς χρέωση;

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βρήκα και αυτό. Ισχύει;

VODAFONE cu, προνομιακό πακέτο με μοναδικές προσφορές: 3000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 1800 λεπτά προς Vodafone και 4000 mb εντελώς δωρεάν για 3 μήνες μόνο με την ενεργοποίηση της sim, από τον τέταρτο μήνα με 4 . e πακέτο, παραμένουν τα υπόλοιπα της αρχικής προσφοράς και βάζετε χιλιάδες λεπτά και Mb. Δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά με αντικαταβολη., τιμή 30€ , 07:00-24:00

Edited by CjGeorgio
Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Το τελευταίο είναι αγγελία. Όπως έχει ειπωθεί, από ότι θυμάμαι, δεν είναι ότι καλύτερο να πάρεις νούμερο που είναι σε όνομα άλλου.

Τα 4gb είναι συμβόλαιο, και μπορείς να το πάρεις μόνο αν είσαι φοιτητής, και είναι ανεξάρτητο από το CU.

Υπήρχε παλιά ένα πακέτο που έδινε παράλληλα με το φοιτητικό CU, για το οποίο πλήρωνες 10€ και σου έδινε μια κάρτα sim και ένα usb 3G modem. Αυτό ήταν συνδεδεμένο με το φοιτητικό cu και αγόραζες πακέτα από το υπόλοιπο που είχες σε αυτό. Στην ουσία σου δίνει το πακέτο των 5gb με 7€ αντί για 40€ που έχει στο απλό καρτοinternet(και με 5€ 2gb). Εγώ το έχω αυτό από παλιά και λειτουργεί ακόμη, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω διαθέσιμο πλέον στη σελίδα του CU.

Sent from my XT1562

Το τελευταίο είναι αγγελία. Όπως έχει ειπωθεί, από ότι θυμάμαι, δεν είναι ότι καλύτερο να πάρεις νούμερο που είναι σε όνομα άλλου.

Τα 4gb είναι συμβόλαιο, και μπορείς να το πάρεις μόνο αν είσαι φοιτητής, και είναι ανεξάρτητο από το CU.

Υπήρχε παλιά ένα πακέτο που έδινε παράλληλα με το φοιτητικό CU, για το οποίο πλήρωνες 10€ και σου έδινε μια κάρτα sim και ένα usb 3G modem. Αυτό ήταν συνδεδεμένο με το φοιτητικό cu και αγόραζες πακέτα από το υπόλοιπο που είχες σε αυτό. Στην ουσία σου δίνει το πακέτο των 5gb με 7€ αντί για 40€ που έχει στο απλό καρτοinternet(και με 5€ 2gb). Εγώ το έχω αυτό από παλιά και λειτουργεί ακόμη, αλλά δυστυχώς δεν το βλέπω διαθέσιμο πλέον στη σελίδα του CU.

Sent from my XT1562

Πες έχω μια κάρτα CU τότε και την κάνω φοιτητικό με την ταυτότητα της αδερφής μου. Θα μπορέσω μετά να έχω στάνταρ σαν σύνδεση τα 4GB στο κινητό και να με τραβάει αυτόματα το ποσό 4,74€;

Η αυτό το πρόγραμμα είναι μια κάρτα που έχει μόνο ίντερνετ και δεν μπορεί να έχει αριθμό τηλεφώνου;

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Να κάνω μια ερώτηση.

Γνώρισα έναν που με λέει ότι μπορεί να με δώσει αριθμό vodafone φοιτητικό με 30€.

Θα είναι σε όνομα άλλου και θα ισχύει για 6 χρόνια. Με 5€ έχει 1000 λεπτά προς όλους και 1.2GB internet. Με άλλα 5€ έχεις άλλα τόσα και οι 3 πρώτοι μήνες αν κατάλαβα έχω μεταφορά υπολοίπου χρόνου και δεν τους πληρώνω για ενεργοποίηση πακέτου.

Τα λέω σωστά έτσι είναι;

Είμαι Ημαθία και έχω Wind.

Το σήμα δεν είναι καλό και σκέφτομαι να το κάνω φοιτητικό.

για 6 χρόνια?

φοιτητησ σε ιατρική σχολή είναι αυτός που έχει το πάσο?

Η σύμβαση της voda πρεπει να ειναι μέχρι το 2022 για αυτό και τα 6 χρόνια!! Εμένα δεν ισχύει το πάσο, αλλά έχω κανονικά φοιτητικό πακέτο.

VODAFONE και υπουργείου Παιδείας ; Το φοιτητικό πάσο θα το παραλάβεις από κατάστημα της πρώτης. Δεν θυμάμαι ακριβώς.

Αυτό έχει να κάνει καθαρά με το πάσο, και δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με τη διάρκεια της σύνδεσης. Εξάλλου υπάρχουν και άλλοι φοιτητές που δεν έχουν πάσο και με τη φοιτητική τους ταυτότητα μπορούν να αποκτήσουν φοιτητικό αριθμό CU. Π.χ. φοιτητές από το ΕΑΠ.

Από το 2012 η φοιτητική ταυτότητα μοιράζεται δωρεάν από την vodafone με απόφαση της ΕΔΕΤ (Εθνικού Δικτύου Έρευνας & Τεχνολογίας). Είχα διαβάσει κάπου πως μέχρι το 2022 (δηλαδή για 10 χρόνια) θα είναι διανομέας η Voda οπότε και τα φοιτητικά νούμερα θα ισχύουν και μέχρι τότε.

Με το φοιτητικό πάσο εννοούσα την φοιτητική ταυτότητα.

Η φοιτητική μου ταυτότητα δεν ειναι ενεργή, έχει λήξει από πέρυσι το καλοκαίρι αλλά εξακολουθώ να έχω το φοιτητικό πρόγραμμα. Εξακολουθώ να ειναι φοιτητής αλλά δεν έχω τα φοιτητικά προνόμια, όπως η έκπτωση σε ΚΤΕΛ και καράβια κλπ κλπ.

Στο παράδειγμα που έδωσα στο προηγούμενο μήνυμα, εννοώ ότι υπάρχει κατηγορία φοιτητών(ΕΑΠ) που έχουν απλές ταυτότητες που δεν έχουν την ισχύ του πάσου (δεν μπορείς π.χ. να πάρεις μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορείο). Τέτοια ταυτότητα έχω κι εγώ και η ημερομηνία της δικιάς μου είναι από 2013-2017. Πιθανώς να μην κοπεί άμεσα το 2017, αλλά να το αφήνουν μέχρι τα 6 χρόνια. Απλά πιστεύω πως είναι σύμπτωση που συμπίπτει με την σύμβαση της Vodafone για την διανομή των πάσων. Επίσης φοιτητικά νούμερα δίνουν και οι άλλες 2 εταιρείες που δεν έχουν σχέση με τη διανομή, και που όπως φαίνεται και εκεί παρατηρείται το φαινόμενο μετά το τέλος των σπουδών να αργούν να κοπούν οι φοιτητικές παροχές.

για 6 χρόνια?

φοιτητησ σε ιατρική σχολή είναι αυτός που έχει το πάσο?

Ν+2 αδερφέ όπου ν τα χρόνια της σχολής

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Ν+2 αδερφέ όπου ν τα χρόνια της σχολής

πάντως εμένα που πέρυσι τον Αύγουστο μου τελείωσε το πάσο έχω κανονικά την φοιτητική προσφορά ακόμα τον επόμενο μήνα κλείνω 1 χρόνο από τότε!

Στο παράδειγμα που έδωσα στο προηγούμενο μήνυμα, εννοώ ότι υπάρχει κατηγορία φοιτητών(ΕΑΠ) που έχουν απλές ταυτότητες που δεν έχουν την ισχύ του πάσου (δεν μπορείς π.χ. να πάρεις μειωμένο εισιτήριο σε λεωφορείο). Τέτοια ταυτότητα έχω κι εγώ και η ημερομηνία της δικιάς μου είναι από 2013-2017. Πιθανώς να μην κοπεί άμεσα το 2017, αλλά να το αφήνουν μέχρι τα 6 χρόνια. Απλά πιστεύω πως είναι σύμπτωση που συμπίπτει με την σύμβαση της Vodafone για την διανομή των πάσων. Επίσης φοιτητικά νούμερα δίνουν και οι άλλες 2 εταιρείες που δεν έχουν σχέση με τη διανομή, και που όπως φαίνεται και εκεί παρατηρείται το φαινόμενο μετά το τέλος των σπουδών να αργούν να κοπούν οι φοιτητικές παροχές.

οι φοιτητές του εαπ έχουν μεν την απλη ταυτότητα του εαπ αλλα μπορουν να βγαλουν κανονικά την φοιτητική ταυτοτητα που έχουν ολοι....

σε καθε περίπτωση ομως δεν εχουν έκπτωση στις συγκοινωνίες.....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Δεν ξέρω τι εννοείς ότι μπορούν να βγάλουν την φοιτητική ταυτότητα που έχουν όλοι. Από τότε που ήμουν εγώ μας είχαν δώσει μια φοιτητική ταυτότητα, η οποία έχει χρήση στις εξετάσεις και σε όποια επιχείρηση παρέχει έκπτωση και αναγνωρίζει φοιτητές του ΕΑΠ σαν διακαιούχους για την έκπτωση(π.χ. ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κλπ). Από εκεί και πέρα είναι καιρό τώρα αίτημα των φοιτητών να τους παρέχεται πάσο όπως και στους υπόλοιπους "κανονικούς" φοιτητές. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πολύ πρόσφατα.

άλλο πάσο άλλο ακαδημαϊκή ταυτότητα παιδιά μπορεί να είναι ένα σε μορφή αλλά κατά περίπτωση διαφέρει
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

• 2 weeks later...
Ξέρω πολλούς φοιτητές που έχουν 2, 3 και 4 νούμερα φοιτητικο cu σε ονόματα συγγενων και φίλων με ένα πάσο. Πως γίνεται αυτό βρε παιδιά. Έχω ένα νούμερο απλό αχρησημοποιητο στο συρτάρι και σκέφτομαι να το ενεργοποίησω και να πάω στην Vodafone να μου το κάνει φοιτητικο με το πάσο απλά δεν θέλω να χαθεί το προηγούμενο που έχω. Μπορεί να γίνει αυτό?

Δεν ξέρω τι εννοείς ότι μπορούν να βγάλουν την φοιτητική ταυτότητα που έχουν όλοι. Από τότε που ήμουν εγώ μας είχαν δώσει μια φοιτητική ταυτότητα, η οποία έχει χρήση στις εξετάσεις και σε όποια επιχείρηση παρέχει έκπτωση και αναγνωρίζει φοιτητές του ΕΑΠ σαν διακαιούχους για την έκπτωση(π.χ. ακτοπλοϊκά εισιτήρια, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας κλπ). Από εκεί και πέρα είναι καιρό τώρα αίτημα των φοιτητών να τους παρέχεται πάσο όπως και στους υπόλοιπους "κανονικούς" φοιτητές. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι πολύ πρόσφατα.

έχει αλλάξει, ισχύει ότι έγραψα πιο πανω.....

Sent from my L200 using Tapatalk

Edited by HEO

έχει αλλάξει, ισχύει ότι έγραψα πιο πανω.....

Για εξήγησε τι εννοείς. Γιατί μια φίλη που σπουδάζει ακόμη Την ρώτησα και δεν έχει ιδέα.

Sent from my XT1524

δεν παρακολουθεί το study.eap.gr;;;.... έχει βγει ανακοίνωση με οδηγίες εδω και μήνες.....

Ενεργοποιησα αυτον τον μηνα το φοιτητικο student xclusive 5 .Στην ληξη 25/8 πρεπει να κανω ανανεωση

η ισχυει για 3 μηνες και μετα βαζω τα 5,04ευρω για ανανεωση.

Ευχαριστω

δεν παρακολουθεί το study.eap.gr;;;.... έχει βγει ανακοίνωση με οδηγίες εδω και μήνες.....

Μπήκα και είδα στα νέα του ΕΑΠ. Όντως, μπορείς να κάνεις αίτηση για ακαδημαϊκή ταυτότητα που ωστόσο δεν είναι πάσο. Το είπα στη γνωστή μου. Ίσως είναι ένας τρόπος να πάρεις και άλλο φοιτητικό...

Ενεργοποιησα αυτον τον μηνα το φοιτητικο student xclusive 5 .Στην ληξη 25/8 πρεπει να κανω ανανεωση

η ισχυει για 3 μηνες και μετα βαζω τα 5,04ευρω για ανανεωση.

Ευχαριστω

Αν ενεργοποίησες το πακέτο(πλήρωσες δηλαδή) έχει ημερομηνία λήξης(αυτήν που αναφέρεις). Αν μέχρι τότε σου έχουν μείνει αρκετά λεπτά και ενεργοποιήσεις άλλο ένα πριν τη λήξη του, θα αθροιστούν και θα λήγουν όλα μαζί ένα μήνα μετά.

Αν εννοείς ότι τώρα έκανες φοιτητικό το νούμερό σου και σου έδωσε δωρεάν το πακέτο των 5€, τότε λογικά θα στο δίνει και άλλους 2 μήνες.

Ξέρω πολλούς φοιτητές που έχουν 2, 3 και 4 νούμερα φοιτητικο cu σε ονόματα συγγενων και φίλων με ένα πάσο. Πως γίνεται αυτό βρε παιδιά. Έχω ένα νούμερο απλό αχρησημοποιητο στο συρτάρι και σκέφτομαι να το ενεργοποίησω και να πάω στην Vodafone να μου το κάνει φοιτητικο με το πάσο απλά δεν θέλω να χαθεί το προηγούμενο που έχω. Μπορεί να γίνει αυτό?

Έχω φίλο που είχε για κάνα εξάμηνο τρία cu, απλά πήγαινε στο κατάστημα και του έδιναν αριθμό. Από προχθές του κοψανε το ένα. Μάλλον άρχισαν να τα τσεκαρουν.

Η φοιτητική του ΕΑΠ δεν έχει θέση πάσο.

Sent from my OP3

Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερώτηση να κάνω για το εν λόγω πακέτο. Έχω παρατηρήσει ότι μου τρώει σφαίρα τα mb, προχθές ανοίγω τα δεδομένα για 4 λεπτά για να δω τα mail μου (μόνο να δω ποιος μου έστειλε, όχι να τα διαβάσω) και 2 λεπτά που είδα τις κάμερες του σπιτιού. Με το έτσι έφυγαν 450 mb. ΠΡιν που είχα cosmote πάγιο (plus 65) με 4g+ δεν καταναλώνονταν έτσι γρήγορα. Συσκευή έχω την ίδια για καιρό(lg flex2) Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό?