Mark_K Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Να είσαι φοιτητής και να έχεις βεβαίωση σπουδών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 και τι διαρκεια εχει ? τελειωνει καποτε η φοιτητικη προσφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 κάνεις δεν γνωρίζει αν τελειώνει..... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetaraxias1984 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 οκ σας ευχαριστω ,τριτη απογευμα εφυγα για vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Να είσαι φοιτητής και να έχεις βεβαίωση σπουδών. Και η βεβαιωση σπουδων και το κινητο πρεπει να ειναι στο ιδιο ονομα? Συγγνωμη δεν ειχα διαβασει πιο πανω Edited January 17, 2016 by Teo010 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ane1989 Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Δηλαδή έγινε στο όνομα του αδερφού σου κ μετά το περάσανε φοιτητικό; ναι στο ονομα του αδερφου μου,δικα μου στοιχεια δεν εδωσα καθολου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα 600mb και 600' προς CU θα τα παίρνεις κάθε μήνα. Τα 1000 προς όλους για άλλους 2 μήνες ακόμη. ολα αυτα χωρις να βαλω καρτα?επισης τα mb αν δεν τα καταναλωσω πανε στον επομενο μηνα ή χανονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 χωρίς κάρτα, τζάμπα :) ναι πάνε στο επόμενο μηνα;) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 ναι στο ονομα του αδερφου μου,δικα μου στοιχεια δεν εδωσα καθολου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ολα αυτα χωρις να βαλω καρτα?επισης τα mb αν δεν τα καταναλωσω πανε στον επομενο μηνα ή χανονται? Τα δώρα του CU (600' προς CU + 600ΜΒ) πάνε στον επόμενο μήνα... Επίσης, αν αγοράσεις πάλι το ίδιο πακέτο που ήδη είχες (π.χ. το 5€ που θα γίνει μετά 4€), κρατάς όλο τον υπόλοιπο χρόνο ομιλίας που είχες και τα ΜΒ και μεταφέρονται στον επόμενο μήνα, μαζί με τα καινούργια που αγόρασες! Π.χ. κάποια στιγμή είχα φτάσει να έχω 4000 λεπτά και 2GB δεδομένα, επειδή αγόραζα ξανά το πακέτο των 4€, πριν να λήξει (τις τελευταίες 1-2 μέρες που έληγε)... :lol: Εγώ τους πρώτους 3 μήνες, είχα το πακέτο των 5€ δωρεάν (1000' + 200ΜΒ) και από τον 4ο μήνα και μετά στο δίνουν με 4€ κόστος... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 κάνεις δεν γνωρίζει αν τελειώνει..... Απο οτι εχω καταλαβει δεν τελειωνει ποτε.Ισως αν ποτε πας σε κανενα μαγαζι και βρεθει καννενας εργατικος υπαλληλος θα στο κοψουνε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 κάνεις δεν γνωρίζει αν τελειώνει..... Μέχρι μια μέρα να αποφασίσει η Vodafone χωρίς καμία προειδοποίηση ότι τα κόβει!:mad::mad: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iron7 Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Γίνεται μεταφορά με τον ίδιο αριθμό από συμβόλαιο wind σε φοιτητικό Vodafone? Υπάρχει πάσο σε άλλο όνομα που δεν έχει φοιτητικό cu. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Γίνεται μεταφορά με τον ίδιο αριθμό από συμβόλαιο wind σε φοιτητικό Vodafone? Υπάρχει πάσο σε άλλο όνομα που δεν έχει φοιτητικό cu. ναι αλλά θα πρέπει το νούμερο να είναι στα ίδια στοιχεία με το πάσο πριν κάνεις φορητοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Γίνεται κανονικά μεταφορά σε CU . Μετά, με το πάσο θα το κάνεις φοιτητικό . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Αν κάνει κάποιος τη φορητότητα σε vodafone και σκοπεύει να το κάνει άμεσα φοιτητικό, πως πρέπει να το χειριστεί; Ενεργοποιεί πρώτα τη νέα sim βάζοντας πχ 5 ευρώ και μετά στέλνει το πάσο για να γίνει φοιτητικό ή μήπως γίνεται να στείλει το πάσο και μετά να κάνει την ενεργοποίηση; Πως συμφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2016 Νομίζω πρέπει να είναι ενεργοποιημένο. Όταν είχα κάνει το δικό μου, μέσα σε λίγα λεπτά έγινε φοιτητικό μιλώντας με εξυπηρέτηση μέσω Skype, και αφού τους έστειλα τα δικαιολογητικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Οπότε μάλλον πρέπει πρώτα να βάλω πχ 10 ευρώ και να κάνω την ενεργοποίηση; Και μετά τους μιλάω με chat και στέλνω το πάσο. Σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Η ενεργοποίηση δε γίνεται με μια εξερχόμενη κλήση; ακόμα και στο 1252 που σου λέει το υπόλοιπο; Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και θέλει ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κάνεις φορητότητα το νούμερό σου σε κανονικό CU και την ίδια μέρα ζητάς να σου το κάνουν φοιτητικό δίνοντας στα στοιχεία του πάσου κτλ. Για τους πρώτους 3 μήνες σου δίνουν δώρο το μικρό πακέτο (1000λεπτά προς όλους, 600ΜΒ και 600λεπτά προς CU). Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 Κάνεις φορητότητα το νούμερό σου σε κανονικό CU και την ίδια μέρα ζητάς να σου το κάνουν φοιτητικό δίνοντας στα στοιχεία του πάσου κτλ. Για τους πρώτους 3 μήνες σου δίνουν δώρο το μικρό πακέτο (1000λεπτά προς όλους, 600ΜΒ και 600λεπτά προς CU). την έκανα τη φορητότητα και ως σήμερα το βράδυ θα ολοκληρωθεί. Πριν ή μετά την αλλαγή της γραμμής απόψε να ζητήσω να γίνει φοιτητικό; (το πάσο είναι στο όνομά μου και το κινητό στο όνομα του πατέρα μου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 την έκανα τη φορητότητα και ως σήμερα το βράδυ θα ολοκληρωθεί. Πριν ή μετά την αλλαγή της γραμμής απόψε να ζητήσω να γίνει φοιτητικό; (το πάσο είναι στο όνομά μου και το κινητό στο όνομα του πατέρα μου). Αφού ολοκληρωθεί η φορητότητα και ενεργοποιηθεί η γραμμή σαν VF να το ζητήσεις μετά. Μπορείς να το κάνεις και online μέσω skype ή να τους στείλεις mail. Αν θες να σου στείλω με PM το mail (για να μην γίνει spammed).. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iron7 Δημ. January 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2016 την έκανα τη φορητότητα και ως σήμερα το βράδυ θα ολοκληρωθεί. Πριν ή μετά την αλλαγή της γραμμής απόψε να ζητήσω να γίνει φοιτητικό; (το πάσο είναι στο όνομά μου και το κινητό στο όνομα του πατέρα μου). Την έκανες σε κατάστημα τόσο γρήγορα; Σου ζήτησαν τα 20 ευρώ;= Από συμβόλαιο ή από κάρτα πήγες σε CU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 (edited) Σε όλα τα καταστήματα που ρώτησα ζήταγαν τα 20 ευρώ. Και δεν ήξεραν το χρόνο που θα χρειαζόταν. Γι αυτό την έκανα τηλεφωνικά την παραγγελία. Τελικά σήμερα το βράδυ ολοκληρώθηκε. Έκανε δηλαδή συνολικά 3-4 εργάσιμες. Δεν παίζει ρόλο τι σύνδεση είχες νομίζω. Edited January 28, 2016 by fonzi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2016 Αφού ολοκληρωθεί η φορητότητα και ενεργοποιηθεί η γραμμή σαν VF να το ζητήσεις μετά. Μπορείς να το κάνεις και online μέσω skype ή να τους στείλεις mail. Αν θες να σου στείλω με PM το mail (για να μην γίνει spammed).. Παναγιώτη έχουμε κανένα νεο? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efkola Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλες/όλους! Χρησιμοποιώ απροβλημάτιστα το φοιτητικό cu εδώ και 3 χρόνια περίπου έχοντας πάρει τον αριθμό ενός πρώην φίλου ο οποίος δεν το ήθελε και μου το έδωσε.Σήμερα που μπήκα στο site της vodafone για να ενεργοποιήσω το students exclusive 7 δε με άφησε να το κάνω και όταν έστειλα από το κινητό ''97'' στο 1252 μου εστάλη αμέσως απάντηση ''CU INFO:Δεν επιτρέπεται η ενεργοποίηση του πακέτου student xclusive 7''. Aυτό σημαίνει ότι έληξε το πάσο του παιδιού(με το οποίο δεν έχουμε επαφές για να τον ρωτήσω) και έτσι όμορφα και ωραία πάπαλα το φοιτητικό ή υπάρχει κάποια ελπίδα να το διατηρήσω κάνοντας κάτι;; Αν έχει κάποια σημασία, προχθές μου ήρθε μήνυμα από τη Vodafone ότι στις 31 Ιανουαρίου και ώρα 23.59 λήγει το student X clusive 7 και για να μην ξεμείνετε, στείλτε 97 στο 1252.Δε θυμάμαι να μου έχουν ξαναστειλει τέτοια ειδοποίηση, απλά εγώ έμπαινα κ έβλεπα πότε λήγει για να ανανεώσω έγκαιρα κ να μη χαθούν τα εναπομείναντα λεπτά και MB.Τώρα που έληγε το φοιτητικό έχει λογική να μου έστειλαν να ανανεώσω το φοιτητικό πακέτο; Ευχαριστώ προκαταβολικά Edited January 31, 2016 by efkola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Καλημέρα σε όλες/όλους! Χρησιμοποιώ απροβλημάτιστα το φοιτητικό cu εδώ και 3 χρόνια περίπου έχοντας πάρει τον αριθμό ενός πρώην φίλου ο οποίος δεν το ήθελε και μου το έδωσε.Σήμερα που μπήκα στο site της vodafone για να ενεργοποιήσω το students exclusive 7 δε με άφησε να το κάνω και όταν έστειλα από το κινητό ''97'' στο 1252 μου εστάλη αμέσως απάντηση ''CU INFO:Δεν επιτρέπεται η ενεργοποίηση του πακέτου student xclusive 7''. Aυτό σημαίνει ότι έληξε το πάσο του παιδιού(με το οποίο δεν έχουμε επαφές για να τον ρωτήσω) και έτσι όμορφα και ωραία πάπαλα το φοιτητικό ή υπάρχει κάποια ελπίδα να το διατηρήσω κάνοντας κάτι;; Ευχαριστώ προκαταβολικά μην μας λες τετοια τωρα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts