Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα annonaki. πάντως πιο ακριβό από ότι καινούργιο :P φίλος που αγόρασε καμιά 7κινητά από κίνα, μου πρότεινε το vickmall. στα 244 ευρώ το έχει νομίζω. Σαβατοκύριακο είχε πέσει στα 241. Μιλάω πάντα για το 4G 3GB:):)

Γι'αυτό σε ρωτάω. Θεωρώ πως δεν αξίζει να το πάρεις μεταχειρισμένο καθώς δεν θα το βρεις κάτω από 220. Εμένα μου ζήτησαν προχθές 180 ευρώ το mi3 (το έχει η γυναίκα.......). Άρα πας σε καινούργιο με 240+ και είσαι κομπλέ. Πάντως η συσκευή ακόμα και τώρα 1 χρόνο σχεδόν από την πρώτη κυκλοφορία τα σπάει και στα 240 είναι εξαιρετικό vfm.

Γι'αυτό σε ρωτάω. Θεωρώ πως δεν αξίζει να το πάρεις μεταχειρισμένο καθώς δεν θα το βρεις κάτω από 220. Εμένα μου ζήτησαν προχθές 180 ευρώ το mi3 (το έχει η γυναίκα.......). Άρα πας σε καινούργιο με 240+ και είσαι κομπλέ. Πάντως η συσκευή ακόμα και τώρα 1 χρόνο σχεδόν από την πρώτη κυκλοφορία τα σπάει και στα 240 είναι εξαιρετικό vfm.

δεν σου λέω πόσο το πουλάνε το μεταχειρισμένο γιατί θα με βρίζεις μετά :lol: απλά λέω να πάρω και το miband μαζί, σαν πακέτο. και μάλλον για vickmall μια και το έριξε στα 240 ευρώ. :)

Με κάτι τιμές πάντως που βλέπω στο insomnia σε 1-2 μεταχειρισμένα mi4 (300 το 3G κτλπ ) , αγοράζεις καινούργιο και σου μένει και το 50ρικο στη τσέπη σου.

Με κάτι τιμές πάντως που βλέπω στο insomnia σε 1-2 μεταχειρισμένα mi4 (300 το 3G κτλπ ) , αγοράζεις καινούργιο και σου μένει και το 50ρικο στη τσέπη σου.

Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να κοστολογούμε βάσει αξίας τότε μια χαρά είναι οι τιμές. Κακώς ή πολύ κακώς πολλοί δεν θέλουν ή δεν ξέρουν πως να αγοράσουν από Κίνα. Κοιτάνε τις παραεισαγωγές στο skroutz οπότε τα 300 είναι καλά. Μια χαρά θα έλεγα. Τώρα το βλέπω το mi4 3 16 (4g) το δίνουν 399:blink::X:wacko:

Εγώ πάντως το διαμάντι μου δεν το πουλάω. Όταν με το καλό κυκλοφορήσει το mi5, περάσει κανά 9μηνο να ψηθεί και να πέσει η τιμή του θα αναβαθμίσω την γυναίκα μου και θα πάρω εγώ το 5. Του χρόνου τέτοιο καιρό υπολογίζω.

Edited by annonnaki

δεν έχεις και άδικο. εγώ που έκανα μια πρόσθεση Mi4+Miband+Frost case βγαίνουν όλα μαζί 270 ευρώ. αλλά 300 ευρώ για το 3G τα θεωρώ υπερβολικά εώς κλέψιμο.

Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να κοστολογούμε βάσει αξίας τότε μια χαρά είναι οι τιμές. Κακώς ή πολύ κακώς πολλοί δεν θέλουν ή δεν ξέρουν πως να αγοράσουν από Κίνα. Κοιτάνε τις παραεισαγωγές στο skroutz οπότε τα 300 είναι καλά. Μια χαρά θα έλεγα.

Τα skroutzoμάγαζα τουλάχιστον σου προσφέρουν μια διευκόλυνση ακόμα και για την εγγύηση,αν πάθει κάτι δεν θα σου πει μιλά με το vickmall μόνος σου π.χ ( όχι ότι συμφωνώ με τις τιμές τους στα κινέζικα )

Ο ιδιώτης απαξ και στο πουλήσει μην τον είδατε και επανέρχεσαι στην ίδια θέση λες και το αγόρασες μόνος σου απ'την Κίνα.

50-60 ευρώ καπέλο σε μεταχειρισμένο δεν είναι λογική τιμή όταν 40 ευρώ καπέλο σου βάζει το site για να στο φέρει απο την ευρωπαική αποθήκη ( σφραγισμένο και ολοκαίνουργιο ).

Να είμαστε και κάπου λογικοί

Εγώ 300 πούλησα το δικό μου το 64άρι ( μου είχε βγει σύνολο 290 +25 ευρώ οι θήκες που έδωσα ) .

Παιδιά, μη φοβηθειτε το fastcardtech τελικά όσοι ενδιαφέρεστε για τη συσκευή!

Χθες παρέλαβα σε 25 μέρες, μαύρο mi4 64gb 3g στα 240 ευρώ!

Γνησιοτατο και με το test του cpu z, που είχε αναφερθεί κάτι για αντίγραφο με mediatec..

από ότι είδα το ευρωπαικό vickmall το έχει στα 214 ευρώ. αν δεν κάνω λάθος.

υ.γ. το είχε. πριν λίγο δεν το εμφανίζει

Edited by vassilis018

Παιδιά, μη φοβηθειτε το fastcardtech τελικά όσοι ενδιαφέρεστε για τη συσκευή!

Χθες παρέλαβα σε 25 μέρες, μαύρο mi4 64gb 3g στα 240 ευρώ!

Γνησιοτατο και με το test του cpu z, που είχε αναφερθεί κάτι για αντίγραφο με mediatec..

Kαλοριζικο δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλά τα καλά αντίγραφα εχουν πειραγμένα τα σπεκ και το cpuz οτι διαβαζει λέει, δοκίμασες να περάσεις μια rom Χiaomi Μ4 στην περνάει? Αν οχι προτίμησε μια απο τις Ελληνικές GTV και για μενα μια απο τις τελευταίες 7αρες και πες μας τα αποτελέσματα εκει θα δούμε ποσο τυχερός θα εισαι?

Xiaomi Mi10/128

Kαλοριζικο δεν θελω να σε στεναχωρήσω αλλά τα καλά αντίγραφα εχουν πειραγμένα τα σπεκ και το cpuz οτι διαβαζει λέει, δοκίμασες να περάσεις μια rom Χiaomi Μ4 στην περνάει? Αν οχι προτίμησε μια απο τις Ελληνικές GTV και για μενα μια απο τις τελευταίες 7αρες και πες μας τα αποτελέσματα εκει θα δούμε ποσο τυχερός θα εισαι?

Περνάνε και οι rom σε αντίγραφα ( και οι ελληνικές ) απλά με αρκετά bugs

Πάντως πολλοί που είχαν πάρει το meizu m1 note απο εκεί μια χαρά εμπειρία είχαν και είμαι έτοιμος να το ξαναπάρω κι εγω το mi4 :confused:

καλησπερα παιδια, εχει περασει κανενας windows?

γιατι να κανουμε τετοιο εγκλημα ;;;

το point της xiaomi δεν ειναι τοσο οι συσκευες οσο το miui το λειτουργικο συστημα δηλαδη

----

Ειδα εδω http://en.miui.com/thread-168260-1-1.html οτι επιτελους ετοιμο το Double tap ... Μπηκα κανονικα στο thread και μολις πηγα να κανω reply για να το κατεβασω μου εμφανισε "Sorry, you don't have the permission to access this thread." ... απο τοτε δεν μ'αφηνει να το ξαναδω ... εχει κανεις προσβαση να μας πει τι γινεται ;

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

να κάνω μια ερώτηση παίδες. από θέμα ήχου πως είναι? και σαν ήχος από το ηχείο κατά τις κλήσεις και όταν θέλω να ακούσω μουσική από τα ακουστικά. είναι δυνατός?

Έχω περάσει ήδη και χωρίς θέματα την τελευταία stable, όλα κομπλέ, μόνο να το έχω αθόρυβο με δόνηση δεν έχω καταφέρει ακόμα, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Γίνεται δηλαδή, αλλά τότε δε μπορώ να το έχω αθόρυβο δίχως δόνηση..

Έχω περάσει ήδη και χωρίς θέματα την τελευταία stable, όλα κομπλέ, μόνο να το έχω αθόρυβο με δόνηση δεν έχω καταφέρει ακόμα, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.. Γίνεται δηλαδή, αλλά τότε δε μπορώ να το έχω αθόρυβο δίχως δόνηση..

Καλημέρα φίλε,

Σε ποια stable αναφέρεσαι στην 7.1.0 ή στην 6.5.0; Γενικά έχεις miui v7 ή v6;

Edit: Λάθος μου, νόμιζα πως η 7.1.0 ήταν v7, δεν είναι.

Αν έχεις την 7,1,0 θέλω να σε ρωτήσω σχόλια καθώς δεν απάντησε κανένας να δούμε αν είναι καλή ή όχι.

Σε ότι αφορά τον ήχο εγώ χρησιμοποιώ χρόνια την εφαρμογή volume control +. Δοκίμασε.

Edited by annonnaki

Αυτο και γω θα ηθελα να το ρωτησω.

Εχει περασει κανεις την 7 stable να μας πεις εντυπωσεις? Οσοι ειμαστε στην ελληνικη 6.5.0 θα χρειαστει να κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Δεν ξέρω τι εντυπώσεις να μεταφέρω καθώς τώρα το πήρα και δεν είχα καμία προηγούμενη..

Η μπαταρία όμως με τρέλανε με τη πρώτη πλήρη φόρτιση.. ακούστε νούμερα!

7μιση ώρες οθόνη σε 36 ώρες,φωτεινότητα αυτόματη στη μέση, με μόνιμο wifi και πολύ σερφαρισμα για το στήσιμο της συσκευής..

ένα 15λεπτο κλήσεων, περίπου 30 λεπτά 3g ανοιχτό και 2 ώρες gps.. Στο 3% της μιαμισης ημέρας δεν είχα σήμα χάρη στην άθλια wind και το ημιυπόγειο σπίτι μου...

Edited by dkmtb

γιατι να κανουμε τετοιο εγκλημα ;;;

το point της xiaomi δεν ειναι τοσο οι συσκευες οσο το miui το λειτουργικο συστημα δηλαδη

----

και γιατι να μη βαλεις?δε μας νοιαζει ποιο ειναι το point της xiaomi, εγω θελω να δοκιμασω τα 10αρια που φαινοντε υποσχομενα, εστω για την εμπειρια...αφου εχει βγει ρομ, και νομιζω επισημη, γιατι να μη τα περασεις?πρεπει να παρεις με το ζορι συσκευη?

Φίλε dkmtb αυτή την συσκευή πήρες.

Με την stable 6.5.0 τα είχα όλα ανοιχτά μονίμως και το φόρτιζα μέρα παρά μέρα, δυο μέρες δηλαδή γεμάτης χρήσης. Ποτέ δεν κινδυνεψα να σβήσει από μπαταρία.

Με την developer τώρα έχει πέσει αρκετά. Το φορτίζω κάθε νύχτα.

Στο θέμα κατανάλωση είμαστε πολύ μπροστά.

αφου εχει βγει ρομ, και νομιζω επισημη, γιατι να μη τα περασεις?πρεπει να παρεις με το ζορι συσκευη?

Στείλε μια link αν δεν σου είναι κόπος

στο xda το ειχα διαβασει, αλλα δεν ειχα ψαξει που την εχουν...

Εγώ το είχα δει σαν άρθρο στο miui αλλά δεν είδα και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω

Δεν ξέρω τι εντυπώσεις να μεταφέρω καθώς τώρα το πήρα και δεν είχα καμία προηγούμενη..

Η μπαταρία όμως με τρέλανε με τη πρώτη πλήρη φόρτιση.. ακούστε νούμερα!

7μιση ώρες οθόνη σε 36 ώρες,φωτεινότητα αυτόματη στη μέση, με μόνιμο wifi και πολύ σερφαρισμα για το στήσιμο της συσκευής..

ένα 15λεπτο κλήσεων, περίπου 30 λεπτά 3g ανοιχτό και 2 ώρες gps.. Στο 3% της μιαμισης ημέρας δεν είχα σήμα χάρη στην άθλια wind και το ημιυπόγειο σπίτι μου...

4g ή 3g έχεις; Και ποια Ρομ πέρασες;

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Κωστάκη μια σελίδα πίσω οι απαντήσεις...

Σε ευχαριστώ δε το είχα προσέξει..

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4